Det händer på Instagram

Jag tror det beror på ”porträttfunktionen” i telefonen, men visst ser det ut som att My Martens gjort en ”Johanna E Olsson” och photoshoppats in i bilden?
Oavsett vilket så ägde My Martens möhippa rum i helgen, men Mys kompis Anna Book lös med sin frånvaro – i alla fall på de uppdateringar som jag sett.

Fd @aishaummharum har blivit mamma ännu en gång, den här gången till en liten Hawa.
Stort grattis!

Jag har läst inläggen två gånger men fattar fortfarande inte vad det är Maxinne Björk ska pyssla med framöver.
Någon som vill förbarma sig över en ”fågelholkig” Bloggbevakare?

Fler och fler uppmärksammar min granskning av Gina Tricot och hur de skiter i sin tidigare policy att inte använda modeller som kan föra tankarna till ätstörningar.
Här är en kvinna, som i egenskap av modell, delar med sig av sina egna erfarenheter av Gina Tricot och deras syn på modeller och klädstorlekar.

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Satan vad snygg maxinne är? följer inte henne men slås av det varje gång hon är i ett inlägg här. Jösses.

   ?

   ?

   Håller med ? hon passar väldigt bra i snaggat ? Är så avis, själv passar jag inte ens i hästsvans.

   Håller med dig till ?%
   Hon är oerhört vacker!

   Tycker hon är Sveriges snyggaste kvinna, fantastisk benstruktur i ansiktet.

  Jaså, det var den omtalade My Martens som man såg omgiven i goda vänners lag under gårdagens fikastund i Vasastan. Följer ej henne så inget jag lade märke till, men noterade däremot ett glatt möhippa-arrangemang alldeles intill mitt eget sällskap. Nej, någon Anna Book syntes inte till kan jag säga som satt bara någon meter ifrån detta festglada ballonggäng ?

   Har man följt henne lite längre så ser man att det är vänner som My inte träffar så ofta som kom på hennes möhippa. De som hon haft intensivare umgänge med i olika perioder var inte med.

    Kan vara så att det är olika gäng som hör flera olika möhippor. Tråkigt isf att inte gängen blandar sig. Men verkar inte vara ovanligt bland kändisarna

     Finns många bästisar som kommit o gått i Mys liv. Från 100% till o%.

      Hennes ”storasyster” Kin- vart tog hon vägen?

       Hon har My- förbud av Anna B…

    Nej det var inte så många vänner med, de var väl fem eller sex stycken bara. Ingen Anna och inte ”systern” Kin, inte heller frisörbästisen Tilda eller andra tidigare bästisar och ”nära” vänner. Förstår att folk vänder henne ryggen för det är oerhört osmakliga saker hon gjort, finns inga gränser… Glad att Anna B äntligen tagit sitt förnuft till fånga och tagit avstånd.

     Vem är Annas bästis för stunden?

      Roberto, den eviga side kicken.

       Mi amore ?????❤️❤️??????

     Vad gör hon för osmakligt som gör att alla försvinner? (Förutom Jonas)

     Är det ”bara” att ha 5-6 kompisar?

   Antagligen bjöd väl de som anordnade möhippan inte in Anna av någon anledning

    Eller så tackade hon nej.

     ?

     Anna Book och tacka nej går inte hand i hand.

   Ingen av de som har varit hennes fruar, syster eller bästisar var väl med? Book, Books dotter, Kin, kvinnan som höll henne helt under armarna någon av de gånger hon brakat ihop, nya barnvaktsfamiljen som också blev enda gästen på senaste träningsresan, frisörbästisen hos Bobby, Bobby, systrarna och alla hon haft som träningspartners.

    Det var hennes vänner från Öland/Kalmar-tiden.

     NEJ det var det INTE, bara en enda kalmar-fru.

  Skulle gärna vilja veta vad som hände mellan Booken och My ?

   Båda verkar ju bra på att hitta draman i sina relationer…

  Maxinnes inlägg är väl om kvinnans njutning. Juicy pussy liksom.
  Sett många kvinnor på instagram på senaste göra ”juicy” kurser för kvinnor att undersöka/öka/blabla deras njutning/orgasmer.

  Efter kommentarer om Lovisa Barkman i var och varannat öppet spår så googlade jag lite i förmiddags. Verkar som om hon sedan hon var 18 år tagit helt och hållet avstånd från sina föräldrar, som lever i en pytteliten tätort i Småland. Från hennes gamla blogg hittar man inlägg där hon skriver saker som ”jag har inget gemensamt med min familj, träffar dem aldrig”. Kan inte tänka annat än att det är sorgligt. Nu vet jag ju såklart inte hela sanningen, men man får känslan av att hon inte vill förknippas med hennes elektriker till pappa utan vill vara en del av societeten i Stockholm (och Paris).
  Man får ju hoppas att föräldrarna från den småländska, sömniga småstaden var bjudna på förlovningsfesten på Ett Hem.

   Kommer hon inte från Jönköping? Det är ju ingen pytteliten tätort.

    Hennes föräldrar är från Bredaryd och har bott i samma hus de senaste 26 åren så tänker att det är där hon har växt upp.

     Ah okej, my bad. Bredaryd är litet, det håller jag med om. Har faktiskt varit där. Händer inte mycket.

    Bredaryd

   Varför denna plötsliga besatthet kring Lovsa??? Vi har ingen aning om varför hon inte har kontakt med sin familj och helt ärligt, varför bryr ni er? Vill hon va ”finare” än så, låt henne?! Vad ska ni göra åt saken? Skriva en bok?

    Lovisa verkar helt ointressant hon gillar kläder och lyx. Då är hennes blivande man mycket intressantare att gräva i med offshore affärer via olika kopplingar med bolag registrerade i Malta. Dock inget regat i Sverige och ingen linkedin. Verkar vilja flyga under radarn.

   Alltså om man inte har haft kontakt med sina föräldrar/familj sedan man var 18år så är det nog något djupare än så som ligger bakom. Om det bara är att man inte vill ”förknippas” med dem så är det ju bara att inte ha med dem i sociala medier osv, men att bryta helt är ju en helt annan grej och ingenting man bara klarar av att göra helt utan anledning som 18åring.

    Dom kanske inte alls kommer överens? Dom kanske inte uppskattar hennes liv som influencer? Det kanske har hänt ngt där hon upplevde att de inte stötta henne? Eller så känner hon bara att hon inte får ngt utbyte av att ha dom i sitt liv. Man måste inte ha kontakt med folk för att dom är familj eller släkt, om man inte mår bra av den kontakten på ngt sätt är det bättre att låta bli och det är väl inget speciellt med det.
    Jag tror även att många vill vara finare än va de faktiskt är, jag själv är inkluderad där. Förstår inte varför de ska påpekas att hon minsann inte kommer från pengar eller att hennes pappa är elektriker. Känns som att ngn har ngt personligt mot henne, typ avundsjuka och försöker trycka på ömma punkter och sätta henne på plats genom att ta fram hennes ”enkla” bakgrund. Blicka framåt. Bearbeta er avundsjuka. Sluta häxjaga folk på detta sätt. Hon är inte en influencer inom relationer eller familjeliv så hennes familj är HELT orelevant.

     Nu har jag ingen aning om deras relation och hur den ser ut. Men jag vet att i somras skrev Lovisa på IG-story att hon skulle åka hem med Lykke för att hennes föräldrar skulle passa henne, så någon relation verkar de ju ha.

      Då så, då är gåtan löst haha.

     Får något utbyte…. för helvete det är hennes föräldrar! Stackars föräldrar idag som föder fram otacksamma skitungar

      Och? Om dom tar mer energi än vad de ger, är negativa eller säger saker som gör en ledsen spelar det väl ingen roll om det är ens föräldrar. Säger INTE att det är så i hennes fall men jag har typ ingen kontakt med en av mina föräldrar för hens energi, åsikter och dylikt gör mig irriterad och ledsen varje gång vi ses. = jag får inget utbyte av att ha hen i mitt liv. Man är inte skyldig att uppskatta och älska sina föräldrar om man inte tycker de har rent mjöl i påsen.

      Stackars skitungar som måste stå ut med föräldrar som skapar dåliga levnadsförhållanden

       Det är inte synd om skitungarna. De bryter med allt och alla så snart de inte överöses med positiva vibes.

   Hennes mamma sitter med i styrelsen i hennes bolag. Bolaget är skrivet i Bredaryd

  Att My och Annas vänskap skulle gå i kras var bara en tidsfråga. Ingen av dem klarar av att behålla vänner, och båda har nya ”bästisar” hela tiden. Två yrväder/virvelvindar som lever i sina egna världar. Det slutar sällan i några längre relationer.

  Såg My och gänget dricka bubbel i en bowlinghall också under möhippan men det finns det tydligen inga bilder på ?

   Det fanns en story på bowlingen

    Ah!! Härligt måste ha missat ❤️ De såg ut att ha väldigt trevligt iaf 🙂

     Varför låtsas du att ditt första inlägg inte var menat att göra sig lustig över hippan? Du ville uppenbarligen hänga ut dem, insåg att de inte skämdes över att ha first på bowlinghallen och fick pudla.

     Helt ärligt, vad är det för mean girls-stämning som pågår här? Skratt-emojis åt att de bowlande, kommenterar om hur få kompisar hon hade där och spekulationer om att hon planerade sin egen hippa… alla med illa dold hånfull ton.

     Och innan någon börjar – nä jag är inte my, hennes vän, fan eller någon som bryr sig om henne öht. Tycker bara inte att elakheter bör stå okommenterade.

      Håller med, det lät otrevligt i min första kommentar. Ber om ursäkt ifall My sett och tar illa upp. ❤️

      Jag håller med dig. Skrattade gubbe men hon fick inget medhåll så då slog hon om. Riktig dryg sort, avskyr kappvändare. Bättre stå för sin åsikt.

       *han

  På tal om Gina Tricot. Deras storlekar är ju helt knas… När jag själv vägde 60kg till mina 173cm så fick man alltid ta deras L lr XL i kläder…
  I andra butiker satt 36-38 som en smäck….

   Jag har inte kunnat handla på Gina sedan jag var tonåring

   Samma för mig. Jag kommer ihåg när de hade en typ av jeansleggings som ALLA hade, det var typ 2009. Hade M i alla mina kläder men fick ha XL i dem. Minns den ångesten väl och var noga med att ta bort lappen med storleken på..

   Alltså det här förstår jag inte och håller inte med om. Har haft storlek 36/S sen jag var 14 (är 31 nu). Köper fortfarande samma storlek hos GT, H&M, Zara osv. Tycker inte storlekarna har ändrat alls? Passar exakt likadant som tidigare.

    +1.

    Fattar inte heller. Har haft 34 hela mitt liv – i alla affärer. Hur kan man vara XS ett ställe och påstå man är XL ett annat ställe? Låter rätt sjukt.

    Födde barn för 2 månader sedan och har nu 36-38. I alla affärer. ?

     Jag köper XS lika ofta som XL, i synnerhet på överdelar. Även från ett och samma märke. Ibland 34 ibland 44. Även underdelar kan diffa men oftast mellan XS och M. Det är jättestor skillnad på hur saker sitter på min kropp, beror förstås på min kroppsbyggnad och plaggens passform och material. Har inte en deformerad eller av annan anledning väldigt iögonfallande kropp, men avviker uppenbarligen väldigt mycket från standardmåtten.

    Jag håller inte med att det är samma. Gina har oftast mycket mindre storlekar.

   Jag är 170 och väger runt 95. Sitter just nu i jeans från Gina i storlek 44. Har även en annan modell i storlek xl (den finns i alla fall upp till xxl) så jag förstår inte riktigt problemet med deras storlekar.

    Skulle precis säga samma! Är 167 lögn och väger 90 kg. Har deras Molly jeans och önskar dom, behöver inte ens köpa XL utan L räcker!

    Man kanske är byggd olika?? jag är 2cm längre än vad du är men väger samma. Kan varken ha deras 44 eller XL. Kan inte ha 44 nånstans förutom från typ Lindex.

     Ja, absolut. Var mest ett svar till att storlekarna skulle vara helt knas då någon som annars drar 36-38 behöver xl där.

    Och jag är 168, väger 85 och molly i XL gick inte att knäppa för mig. Så det har inte bara med vikt och längd att göra, utan hur man bär sin vikt också.

  En gång i tiden arbetade jag med rekrytering och GT ville ha en alltiallo för blandade administrativa och ekonomiska uppgifter, jag presenterade flera superkompetenta kandidater, men nej det var fel på alla, så till slut så skickade jag över en skitsnygg tjej som inte hade så mycket mer i bagaget och där några pingviner saknades i poolen.
  Jag trodde faktiskt inte att hon skulle få jobbet för det var liksom märkligt att hon lyckades både ta sig in genom dörren och upp med hissen utan att fastna, men jo absolut, det var vad de letat efter hela tiden och hon fick jobbet.
  Efter det var det detsamma med en annan tjänst och efter det valde jag att inte jobba med dem mer då det blev tydligt att yta var vad det gick på och det hade jag svårt att så för.

   Fd rekryteraren…
   ”och där några pingviner saknades i poolen.”

   Åhh gud . Man har ju hört många såna, men denna var ny… ????

   Vad har de för krav på sin butikspersonal? Jag har sett en del jobba där som inte direkt går under normsnygg/”skitsnygg”. Tänkte eftersom i butik är de ju ändå ansiktet utåt, och har de då krav att kontorspersonal ska vara skitsnygga känns det kanske lite mer logiskt om det vore samma för butikspersonalen.

    Att vara riktigt sur och otrevliga. I stan här går jag inte ens in längre. Skräcködlor hörs vara trevligare..

     De är väl hungriga.

      Ja garanterat ?

  Nej det ser inte ut som att My bara är inklippt i bilden. Inte ett dugg likt såna bilder.

  Tycker att det känns som att My själv har bjudit in till fest alternativt bett någon vän att fixa hippan… Det var lite oväntat att de ska gifta sig kan jag tycka, många turer av och på och flera flyttar. Trodde faktiskt att My skulle samla ihop sig och skapa en trygg tillvaro för sonen och henne själv. Speciellt med tanke på vilket helvete sonen har gått igenom i olika skolor. Men kanske är hennes ”indian” en pusselbit i deras liv trots allt då … Önskar lycka till

   Har hon berättat när hon gifter sig? Tycker de är ett sånt udda par. Han känns som en trulig tonåring som blänger under lugg. Som sitter med mobilen och skulle kunna somna över frukostbordet på morgonen ?
   Medan hon vill ha fart, aldrig är tyst. Vill synas och hitta på saker att visa upp 24/7.
   Jag blev förvånad att hennes instagram är öppet igen. Fast om jag ska vara ärlig är den mer ointressant än nånsin.

    I Åre om sex veckor skrev hon nyss.

     Ok så snart alltså.

    24 november. Kommer ihåg datumet eftersom det är mina föräldrars bröllopsdag.

   Jag har också funderat på det.
   Hon skulle ”äta lunch med en vän” (Kalmarfrun), blev överraskad med en möhippa…. men hade tydligen bikinin som hon har på sig (på en bild från Selma Spa), med sig i väskan?!?!
   Undrar vad det är som gör att det är så svårt att lita på något som är kopplat till henne

  På spåret att inte trigga ätstörningar tycker jag det var onödigt att ta med det meddelandet med information om vikten. Hade aldrig kommenterat det (även fast jag ofta blir triggad av att veta folks exakta vikt) om det inte är precis det som försöker motverkas.

  @bloggbevakning kan du granska företaget ”underyourskin” som influencers gör reklam för. Gick in och allt såg grymt ut med flera tusen recensioner och alla femstjärniga, fanns några recensioner på förstasidan så lade saker i korgen men sen när jag skulle läsa lite recensioner var nästan alla missnöjda men stod som femstjärniga, verkar väldigt skumt.

  Maxinne ska hålla workshops i kvinnlig sexualitet. Låter som att det blir fest, uppträdanden och praktiska övningar mer än föreläsningar. Hon avslöjar säkert mer sen, så slipper du vara fågelholk. 🙂

   Strålande! 🙂

  Man pratar bara om Gina T, varför är det ingen som ifrågasätter den som bokar Bianca till diverse? tänker att även managern & dyl borde ha samma tankar än att vara stolt över de samarbeten man sålt in?

  Och CAIA, ska man inte bojkotta Caia om man nu ska bojkotta Gina T? Vad är skillnaden liksom?

   Att Gina Tricot gjort ett offentligt ställningstagande att de på intet vis kommer använda modeller som för tankarna till ätstörningar.

    Jag förstår men detta borde ju gälla oavsett vad man uttalat sig om eller inte, budskapet är detsamma kan man tycka.

     Hur kan ”att gå ut offentligt och ta ställning mot någonting” vara samma sak som att ”inte uttala sig överhuvudtaget och sparka modeller som de anser är för tjocka för deras märke?”

     Har du lust att skina lite ljus på det här och förklara hur du tänker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.