Lovisa Barkmans nya ”vardagsväska”

Lovisas Barkman har visat upp ännu ett väskfynd till den stora samlingen.
Någon i kommentarsfäältet gissar på att den är i brunt och guld, vilket Lovisa mer eller mindre bekräftar.
Så…
Min gissning är att det blir någonting hitåt.

Har du inte dessa pengar så har jag hittat ett billigare alternativ till dig:

 

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och jag kan inte betala hyran och fick avslag från soc så jag och min son blir bostadslösa ??? ibland blir jag lite smått avundsjuk…

   Skulle bli provocerad om jag var du.

   Hur mycket behöver du för att slippa bli vräkt? Skulle gärna bidra med några 100-lappar (är inte så rik själv)

    Nej nej, jag vill inte ta emot pengar så. Men väldigt fint av dig ❤️

   Nåja, du fick väl inte avslag utan anledning?

    Nej, de sa att jag borde ha varit mer förberedd. Tyvärr var jag rätt långt nere i en depression så förberedelse för framtiden fanns inte riktigt på kartan då.

     Så ledsen att höra detta. man blir galen, och de här människorna bara flashar helt onödiga prylar och många hejjar på och betalar deras överdåd. En sak är i vilket fall säkert. De blir inte lyckliga av sakerna, uppenbarligen de behöver fylla sina tomma hål men konsumtion. Hoppas du får bra hjälp av kommunen och vräka barn trodde jag inte man fick…sök frälsis, diakonin, soc, allt!!! Någon kommer kunna hjälpa er!

      Ja för alla som har råd med väskor och köper väskor har så klart tomma hål att fylla.

       Här inne haglar fördomar åt alla håll och kanter. Inget nytt under solen.

       Fast det är ju en enorm dyr väska! så något kompenserar den för.

        Varför skulle det kompensera för något? Hon vill ha den och har råd, det behöver inte vara mer komplicerat än så. Det är ju förstås absurda pengar att lägga på en väska för gemene man, men allt är ju relativt.

        Hade jag kunnat kopa den utan att den gjorde ett for stort hal i plankan och jag verkligen ville ha den sa varfor inte? Sen ar det ju helt sanslost att en vaska kan kosta lika mycket som bilen jag kopte (ny) for nagra ar sedan, men det ar en annan femma.

     Jag förstår inte riktigt vem som har rätt till ekonomiskt bistånd om inte dom som inte har pengar till det nödvändigaste. Man kan väl bara säga till alla i så fall att dom borde varit bättre förberedda, trots att bankkontot ekar tomt. Bättre förberedd sedan när då? När man fyllde 18 antar jag…

      Det är inte lätt att vara så förberedd som socialtjänsten vill! Man kanske har bott i en bostadsrätt i 20 år som kostade 30 000 då, men som nu är värd tjugo gånger mer och som barnen har bott i hela sina liv. Inte helt enkelt då att sälja och hitta en hyresrätt med en hyra som understiger normen. Eller så har man en bil som är värd 50 000 för att kunna ta sig till jobbet som det tar evigheter till med kollektivtrafiken. Eller så har man ärvt en sommarstuga som man inte vill sälja eftersom det var ens älskade mormors. Men har man hamnat i klistret ekonomiskt så har man inget annat val än att sälja. Det är många tuffa beslut man måste ta när man kanske mår riktigt dåligt. Det är fasen inte enkelt att få hjälp om man tidigare haft ett ganska bra liv!

   Lycka till med bostad och inkomst! Tänker att idag med krig och energikris och räntehöjningar behöver man inte ens vara i ett så akutläge för att tänka att en liten skruttig handväska för 300 k är lite sinnes…fatta hur mycket pengar det är och vad som går att göra för dem bortsett från att bära runt mobilen i…

    Ah, jag går såklart hemma utan att söka jobb. ?

    300 k för en ful väska dessutom. Sorry Birkin men en kärringväska med tofs, nej tack säger den här tanten.

     Ja, verkligen den tråkigaste väskan!

     Haha ja faktiskt extremt mkt kärring över den väskan ?

     Jag blir lite full i skratt. Hade den här väskan kostat 695:- på Åhlens, hade hon köpt den då?

      Nej, för då hade det inte varit en HÖÖÖRMÄÄÄS

   Pja, om man ska vara lite realist så har nog majoriteten av Sveriges löntagare trots allt inte råd med en handväska för 300 000…Det är en årslön för många.

    Allt har ju med prioriteringar att göra.
    Genomsnittslönen i Sverige ligger på drygt 36.000kr.
    Lägger man undan 15% av inkomsten och sparar 5.000kr i månaden till väskan så har man det inom 3 år om man investerar de smart.
    Sedan kostar inte den väskan 300.000, utan rätt mycket mindre än så

     Absolut det handlar om prioriteringar 🙂 tänker att få medelinkomsttagare inte tar sina 300 000 och lägger på exempelvis handpenning på bostad istället för liten väska efter tre år.

      Eller så har man redan investerat i en handpenning och väljer att lägga pengar på en väska istället för en bil ??‍♀️

       Jag tror ju fortfarande sannolikheten att någon som tjänar 36000 i månaden och maxbelånat sig på 300 000 i handpenning väljer att därefter spara ihop ytterligare 300 000 och lägga det på en handväska istället för exempelvis amorteringar eller andra utgifter eller en buffert och 5 väskor är ungefär 0 ?

     Nej det handlar inte om prioriteringar. Alla kan så klart inte spara 5000 kronor i månaden. Men det fattar du ju också.

     Nu glömde du kanske att man skattar för sin inkomst också…

     Du låter som att du fortfarande bor hemma hos dina föräldrar?

     Fast det är ju inkomst innan skatt. Så 8 år då.

     Varför skulle man vilja lägga så mycket pengar på en väska? Finns väl ungefär en miljon bättre saker att lägga pengarna på, eller bara spara dem för framtida bruk. Kan inte förstå vad vi lever i för värld där någon kan tycka att 300k är något man vill lägga på en väska? Ni som kan tänka er detta, tänker ni på väskan som ett smycke? Har ni kul med den? Är den bara en statusmarkör som ska visa vad rika ni är? Jag kan förstå att köpa ett smycke som ju håller i all evighet, med värdefulla metaller och ädelstenar, eller en bil som man tycker är snygg och (framför allt) kul att köra. Eller nåt annat som man GÖR något med (typ en pool, som också är en totalt onödig lyxpryl), men en väska? För mig är väskor en nyttopryl som man bär runt sina grejer i.

   Juste bara man jobbar så har man råd med en svindyr väska. Att man knappt kan betala hyran har ingenting att göra med låg lön, inflation, höga elpriser, sjukdom, ensamhushåll eller tusen andra grejer. Det beror enbart på att man latar sig i soffan. Och då har man fräckheten att överhuvudtaget äga en soffa när man inte ens kan betala hyran.

    Byt jobb, höj lönen. Gå en utbildning till ett bättre jobb. Bo billigt, rehabiliteras. Osv osv.

    Det enda som finns är bortförklaringar till att fortsätta ha på sig en offerkofta och slippa anstränga sig

     Du trollar så det skriker om det och du är definitivt arbetslös själv eller jobbar på donken. Bete dig som folk för helvete och tryck inte ner andra!

      Kul att du själv använder arbetslös och donken som förolämpning.

       I ditt fall ja.

        Det var inte mig du förolämpade.

      Alla som inte har samma åsikter som dig trollar, eller vad?

     Om jag förstår dig rätt nu så kan ALLA plugga, få ett jobb över medellön, hitta en billig bostad och sen snabbt byta upp sig till en högre lön…!? Du känner till normalfördelningskurvan va? Vilken bransch rekommenderar du då? Jag har pluggat den längsta utbildningen i landet, bor billigt (dvs äger min bostad) och har ihop med maken ca 30000kr över varje månad men inte fan skulle jag någonsin lägga 300lakan på en handväska.

      Troll. Mata de inte.

       Är inte bara en troll. Psykopat äckel som har en riktigt vidrig människosyn. A.ka en incel. Jag är säker på att weirdo trollen som skriver här inne är högerextrema äckel män.

        Det eskalerade snabbt!

        Det är inte vad incel betyder.

        Incenkulturen är farlig, eskalerande och en grogrund för förakt som i flera fall har lett till att människor mördas. Använd begreppet rätt snälla, urvattna det inte genom att strössla det över alla med kass människosyn.

     Man kan väl vara på en jobbig plats i livet och få prata om det utan att anklagas för att ta på sig offerkoftan? Är inte alltid lätt att bara rycka upp sig liksom, plötsligt hitta nytt jobb med mycket högre lön, ta CSN (om man ens har kvar) och börja plugga igen efter 20 år osv. Och rehabilitering tar tid! Oavsett vad det gäller. Det kan vara en jävligt jobbig resa och det blir inte lättare av människor som trycker upp ”men det är ju bara att jobba!!!” i ansiktet på en. När man kämpar för att ens jobba 50% och samtidigt ta hand om barn och en sjuk mamma (eller vad det kan vara). Hoppas du lär dig att vara lite mer ödmjuk inför människors olika liv och öden.

      Det är ”räkmackemänniskor” som tänker så. De eller deras anhöriga har aldrig varit i en sits där ngn är tex kroniskt sjuk eller råkat ut för ngn form av monumental tragedi osv. Om det brakar för dem finns ett ekonomiskt nät, så de har förmodligen aldrig upplevt tex ekonomisk oro osv. Som tur är finns det ju dock även människor med enorma ekonomiska förutsättningar som har förmåga att känna mänsklig empati osv och kan därmed, trots sina privilegierade förutsättningar, sätta sig in i andra människors ev svårigheter och misär och tex arbeta för att hjälpa andra mindre privilegierade.

   Nödbistånd, har du fått avslag på det med?

   Usch får så ont i magen av att läsa din kommentar.

   Och du tror att hon själv jobbat ihop till den väskan? Knappast hon fakturera som de flesta av hennes influenserkollegor och det räcker inte till en Birkin. Men väljer man en man som gör tvivelaktiga affärer då öppnas fler dörrar.

   Efter 1 veckas försening med hyran kan du få en uppsägning, därefter har du 3 veckor på dig att betala skulden. Notera också att hyresvärden är enligt lag skyldig att anmäla detta till socialtjänsten i kommunen då det är barn involverade. Allt är såklart förhandlingsbart beroende på hyresvärden men ovan är det som lagen säger att en värd har rätt till och inte minst en skyldighet att göra.

   Jag tror inte soc låter ett barn bli bostadslös.

    Soc har ingen skyldighet att hjälpa dig behålla din bostad och ditt förstahandskontrakt.
    Blir man vräkt så blir man om man inte löser situationen.
    Löser man den inte så har hyresvärden all rätt att vräka dig, fastän barn är inblandade.
    Det soc gör då är att hjälpa till så att man får en plats p vandrarhem.

    Soc är idioter och tillåter vad som helst. Bra man råkar få fel handläggare.

    Jag har jobbat med ekonomiskt bistånd som socialsekr och kan säga att jag aldrig satte en person med barn ute på gatan! Ensamstående fick boende på vandrarhem (för det var det billigaste alternativet) och de med barn fick enklare hotellboende tills situationen ordnat sig mer permanent. Jag slet arslet av mig en gång för en ensamstående förälder med mindre barn, satt på övertid och smörade för hotellägare (de flesta vägrar ta in om soc står bakom). Det var lite av en chansning att ”lova” att detta var en ordentlig förälder men det gick vägen och det är jag glad för! Ville bara ge det perspektivet också, att socialen faktiskt kan hjälpa ibland, och att många sekr vill väl…

    Med det sagt, vi får inte glömma att socialtjänsten är KOMMUNAL. Det betyder att det man kan få i en kommun kan vara helt omöjligt i en annan kommun. Otroligt orättvist men så är det.

   Jamen det här kan jag bli så trött på att jag spyr!

   Den här kvinnan, i inlägget, är ju säkert så kallad influencer (jag förutsätter det eftersom Bloggbevakning skriver om henne) och är det något som kräver platt noll begåvning är det ju just det ”yrket”. Självklart fotar de sig själva, står och svankar med arslet, får ”samarbeten” och så vidare men det behöver man inte vara raketforskare för att klara – allt, precis allt, bygger på att de har ”följare”. Och vem får ”följare”? Säkert till stor del en slump, eftersom det innehåll de visar upp är så lika.

   Det är ett sjukt samhälle där en färdig läkare kan tjäna en bråkdel av vad en bimbo med väska drar in.

  En annan får tänka två gånger innan man unnar sig en chokladkaka ?

  Att man vågar gå runt med en sån? Tänker på hur mina väskor blir invändigt med lite läppkladd, spiller lite kaffe från termosen osv. Hade inte heller orkat gå runt och vara försiktig hela tiden.?

   Usch

   Och för att inte tala om risken att bli rånad eller att någon stjäl väskan.
   Vid vilka tillfällen vågar man ta med sig en sådan?

    Förlåt med risk att låta äcklig men ni låter som ni typ bott i en liten burk i många år .
    Det finns en del människor där ute som bär fyra väskor , dyra klockor åker o dyra bilar , köper dyr inredning . Som HÖR OCH HÄPNA man använder ?????? Låter kanske elak men ni låter som kusinerna från landet ?
    🙂 tycker det är häftigt att man sparat /jobbat ihop till något man vill ha .
    Alla har olika mål och drömmar .
    Sluta vara avundsjuka ?

     Din narcissistist!. Här ser vi vilken äcklig människosyn du har. På dig låter det som att majoriteten av befolkningen är jätterika och kan köpa massa lyx. Verkligheten är absolut inte så.

      Men herregud. Hur är det med dig egentligen?
      Jag börjar tro att det är du som är trollet nu.

       Det är ju ni som är konstiga, hur kan man inte tycka det daniela har skrivit är helt sjukt? Hon sitter och kallar folk för trash eller att man är inavlad för att man undrar om man kan bli rånad om man har en sån dyr väska.

        Den här bloggen har sjunkit rejält, om man jämför hur kommentarsfältet såg ut för några år sen. Det är alltid såna åsikter här inne där man ser ner på fattiga och arbetarklassen. det är rasism osv.

     Vet inte var du bor, men här i Stockholm blir folk rånade på både dyra klockor och fina bilar.
     Äldre tanter har fått guldhalsband avslitet från halsen.
     Även inbrott i hem där smycken stulits, ibland trots att familjen varit hemma.

   eller hur?! går över mitt förstånd hur alla dessa flunsor lägger upp bilder på prylar för miljoner kronor och så hittar man adresserna på fem sekunder hos ratsit.

    Hade inte han Martin Björk väpnat rån i sitt hem där de snodde en klocka de just sett på sociala medier att han hade?

     Inte bara han.

   Låter mer som att du inte är rädd om dina saker men nej, jag skulle inte heller våga använda en så dyr väska. Mest på grund av risken att bli av med den.

   Sluta använda innerfodret som servett så ska du se att du slipper läppkladd

    Nu menade jag mer att lypsyllocket kanske lossnar, som exempel på vad en väska invändigt kan råka ut för. ?

     Jag har en tygpåse som jag har sakerna i gör att skydda fodret. Fungerar utmärkt, inga fläckar.

   Samma här, en massa bös i botten. Jag brukar köpa väskor som går att tvätta.

   You spilt lipstick in my Valentio white bag?!

   ?

  Lovia?

   Och Lovias.
   Det går inte så bra det där med att stava namn idag ??

   kommentarsfäältet

   Att tappa stavningen på ord är ett tecken på utbrändhet.
   Camilla, är allt okej?

    Det här måste hon göra med flit? Jag tycker det är så otroligt oproffsigt med så mycket stavfel. Hela tiden. I de flesta inläggen.

     Men snälla, de är en blogg. Som du får läsa gratis

      BLoggena har nu ju faksutkst utgivnainsgrttighetawsr ocha bwiosfed då oh aålla kitee stansdarnder . tawr,n ,mansd ochj ansfveänder fieta fingra r utans rättasfgdvvinignekontroll.

  Förstår inte grejen med dessa överprisade väskor! Inte ens speciellt snygga.

   Ja, eller hur? Jag skulle aldrig lägga 924 kr på en handväska. Helt sjukt!

  Är det bara jag men känns det inte väldigt otrendigt att lägga en sån summa på en väska? Den överdrivet slösiga livsstilen är nog på fallrepet nu. Nya tider kommer troligen göra att intresset för lyx hos följarna falnar.

   Nä tycker också det ligger helt fel i tiden. Samtidigt, det kanske är bra med lyxkonsumtion för att avvärja lågkonjunkturen så topp om influencers kör på? Men vänder sig till nån vanlig medel eller låg eller ens höginkomsttagare (om genom kneg) gör ju inte den reklamen.

   Snart har vi ingen medelklass kvar och då sitter vi här, fattiga som fan och kan kolla på alla influencer som lever livet.

  har man en karl med skumraskaffärer kan man nog unna sig sånt 🙂

   Utveckla gärna? ?

    Pokerproffs. Nolltaxerar i Sverige.

     Skumraskaffärer för att man spelar poker? Vinsterna deklareras ju enbart om det sker på sajter utanför eu

   Japp. Och hon verkar besatt av dyra märken och dyr livsstil.

  Ja men det där är andra hands värde, det är allmänt känt att det är väldigt svårt att få tag på en Birkin eller Kelly bag vilket leder till att de får ett väldigt dyrt andra hands värde. Inte för att det är billigt att köpa en Hermes väska direkt, en Birkin ligger mellan 70-90 tkr i affär, sen såklart uppåt ju unikare de är och vilket material det är. Men det du visar bild på är som sagt väskor i andra hand. Så lite missvisande.

   Andrahandsvärde är ett ord.

  men ni fattar ju inte hur lycklig man blir av att kånka runt på en sån väska! Lyckan ligger i en väska!

   Alla har väl olika intressen? Vissa köper bilar, andra husdjur, prylar eller som Lovisa- en väska. Vi vet ju att hon är modeintresserade så ser inte problemet?

   Varför försöka förminska det?
   Vad lägger du dina pengar på?

  Jag älskar väskor men det vågar man ju knappt säga här inne?

   Jag med! ?‍♀️

   Jag också! Ska köpa en Celine till mig själv i julklapp ?‍♀️

   Är väskor= märkes? Jag trodde att man kunde gilla väskor trots att man kanske köper de på mango eller h&m tex?

  En bra handpenning till boende ??

   Behövde hon välja?

  Men är det ingen som ifrågasätter hur orimligt köpbeteende hon har?! Malar ständigt på om att hon hellre köper kvalitet än många saker, bara det att hon gör BÅDE OCH. Ständigt nya kläder, väskor och skor. Det är ju liksom inte hållbart nånstans.

   Ja! Har verkligen tänkt exakt samma!

   Varför måste man ha ett rimligt köpbeteende? Undrar bara.

    Lever du i din lyx mansion och kan ej se utanför din bubbla? Du förstår väl att överkonsumtion påverkar världen negativt. Förstör miljön tex. Eller nä? Du tittar på the kardashians och tror att det är så folk ska leva? Allt bara handlar om yta, köpa köpa köpa och ha massa dyra grejer. Finns inget annat vettigt?

  Jag själv, som ändå måste säga att jag har handväskor som ett visst guilty pleasure, fattar det bara inte. Läser och hör om flunsor,bla i USA som är sååå tacksamma att just DE har fått tid hos Hermès och t.o.m fått erbjudande om att köpa en väska….Snacka om att ha gått på Hermés marknadsföringstrick, för det tycks dels alltid finnas väskor att köpa som de plockar fram, sen att vara ”tacksam” för att man får köpa en väska för runt 100 papp..Så sjukt och hur fan tänker man.Tycker dessutom den bärs på var & varannan mans arm numer. Finns imo tusentals väskor därute som är både snyggare och kostar en spottsvyer, jämförelsevis. Ängsligheten att ha ”rätt” (helt fel om du vill vara unik och ha en egen stil)väska på armen är gigantisk..Om man tror man gör en bra investering kan man nog känna sig hyfsat blåst, dels för de ekonomiska tider vi lever i, men oxå för att det numer finns gott om Birkins och när ngt sitter på en arm överallt, då är det liksom över.

  Den är hutlös i pris och jag skulle aldrig lägga den summan på en väska även om jag hade haft råd, men är det så bra att länka till en piratkopia? Det är inte heller ett så bra köp.

  Jag har nyligen köpt en väska från Guess för 400 kr. Har aldrig köpt en så dyr väska förut. Jag är jättenöjd och känner mig bortskämd. Men eftersom den är svart och i läder så tänker jag att den kan hänga med i mååånga år.
  Hur länge är man egentligen lycklig och glad över att ha köpt en ny väska för 300k?

   Varför skulle man inte kunna ha väskan på bilden lika länge som en svart i läder?

    Lite mer tidlös (svart) och håller länge (läder) I guess ??‍♀️

     Skulle nog inte säga att brun är så mycket mer galen färg än svart faktiskt. Hade den varit knallrosa eller limegrön kanske.

    Det sa jag inte att man inte kunde.
    Jag har, i mina mått mätt, lagt mycket pengar på en väska, men tänker att den kommer att hålla länge

   Guess brukar vara fuskskinn

   Sorry men Guess använder inte äkta läder i sina väskor.

    Applåder till Guess! Och alla andra som inte känner att det måste hänga en död kalv/get/får etc. över armen.

   Låter lite billigt med 400 för en väska i skinn

  Den är ju snygg och praktisk. Orimligt pris dock.

  Vad har hänt mellan Lovisa och Bea?

   Ingen aning. Men från någon som är uppvuxen i samma stad. Bea har hyfsat rika föräldrar, mamman supergullig och dom har en nära relation. Blivit lite bortskämd med fina kläder osv redan som liten.

   Lovisa kommer från vanlig arbetsklassfamilj. Fick dom hjälp från sina föräldrar att skaffa lägenhet i Jönköping när hon var yngre. Idag rätt dålig relation med föräldrarna men dom ses sporadiskt. Alltid dragits till folk med pengar. Förlät sin första pojkvän för otrohet när han köpte fina presenter. Var också länge vän till Elin (stenrika föräldrar och lägenhet i London) men hon verkar också blivit dumpad (som vän).

   Bea har alltid haft mode som största intresset och inte att vara Influencer. Har idag ett vanligt jobb och karriär. Gått på en eftertraktad skola inom Fashion Design i Milano. Hjälpte Lovisa att växa på sociala medier då hon fotade outfits åt/tillsammans med henne när både fortfarande bodde i Jönköping.

    Fy f-n vad ofräscht att tro att man vet så mycket om någon för att man är ” uppvuxen i samma stad”
    Smutsigt.

     Hahah alltså det är ju fakta? Min syster har gått i Lovisas klass på gymnasiet och har träffat både Bea med främst hennes mamma inom jobbet. Det var ju inte direkt något skvaller jag skrev ?

    Gud din kommentar dryper av klasshat

  Saker man kan göra för 300 000 kr:
  Betala av hela sitt CSN-lån (kandidatubildning)
  Vaccinera 50 000 barn mot polio med alla tre doser
  Betala kontantinsats på en lägenhet för två miljoner kronor
  Köpa en väska

   Köpa en BEGAGNAD väska. Eller tre nya. ?

    En begagnad Birkin brukar kosta mer än en ny.

     Ja, jag skrev ju nyss det? En ny kostar ca 90-100’ SEK

  Va? Den där är väl inte brun och guld? Den där är väl grå?

   bilden är svartvit……..

    Aahhh!! Vad synd, den var ju grymt snygg som grå ?

  Dasha har väl också köpt en ganska nyligen? Sett henne ha den på flera storys.

  Sinnessjukt. Hade inte lagt de summorna på en väska hur mycket pengar jag än haft. Och sen smygskryta om det på sociala medier. Töntigt. ?

   Så bra kommentar! Typiskt ”nyrikt” att skryta , ”bygga image” och beter sig sådär. I min krets finns det flera personer som är riktigt välbärgade och här gås det mest runt i jeans, sneakers och en helt vanlig tröja.

  Äsch. Garanterat en kopia. Många flunsor där ute går runt med kopior. Chanel är en av dom.

  Skulle exakt aldrig OAVSETT ekonomi betala mellan 100 000 ~ 300 000 kr för en väska? det är för fan inte försvarbart?
  Jag har i perioder haft god ekonmin (eget företag och god inflation) och mitt hus idag är värderat till ca 12-14 miljoner, har lån på ca 1,2 m. (Min man samma)
  Men jag blev sjuk för ett tag sen, idag skulle ingen bank låna ut en krona till mig, för att jag för tillfället är helt off på arbetsmarknaden pga min sjukdom.
  Livet gott folk? det kan hända mycket och ALDRIG att jag trodde för 4 år sen att jag skulle sitta där jag gör idag.
  Döm inte nån utan att gå i deras skor några mil eller år❤️

   Det är faktiskt försvarbart, de går upp så mycket i pris kan du ofta sälja den mer än du köpte den för. Chanel flap har gått upp från ~50K till ~100K bara de senaste åren.

  Älskar väskor men får ångest när jag lägger runt tusenlappen på en väska ? galet!!!

  Har jag missuppfattat priset? Säg att väska inte kostar 200.000 kronor?

   Jo du, och just Birkin finns i även dyrare varianter. De allra dyraste går på över $200,000.00, googla så får du se.

    ?

   Nej, om hon har köpt den i butik så kostar den runt 80.000-90.000 kr. Det är på andrahandsmarknaden som de kostar över 200.000 kr. Fortfarande väldigt mycket pengar så klart… 🙂

  Men snälla orka gnälla över vad flunsor köper för väskor och mycket eller lite de kostar.

  Är knappast deras eller i detta fall, Lovisas fel att ni inte har pengar….

  Helt allvarligt talat, get a f*cking life.

   Orka gnälla över vad folk diskuterar på en webbsida…
   Helt allvarligt talat…

    Kan du inte i stället svara på om man verkligen ska behöva ha en speciell webbläsare för att kunna läsa bloggen på ett vettigt sätt?

  Jag känner lite att har hon råd, så varför inte.
  Det kanske var en av hennes drömmar, att kunna köpa en Birkin.
  De ökar i värde så det är mer en investering.

  Jag svär på allt i livet att jag inte är avundsjuk på de där väskorna, dom och väldigt många andra väskor (och kläder och andra inne-prylar) är ju G A L E T fula! Jag menar det verkligen. Jag har några gamla bla Dior-väskor, som jag ärvt från en äldre släkting, älskar dom! Men skulle inte köpa en sprillans ny väska/kappa/skor för enorma mängder tusenlappar, jag tycker det mesta _är_ fult och Chaneldräkten som är från min gammelfarmor (äkta ofc, hon var en äkta Ö-malms lady hela livet) är så ful så jag dör men den var hennes och därför har jag den kvar. Jag skulle inte ens komma i den tror jag. Men jag kanske är så långt från influnsa man kan komma helt enkelt?
  Min Merca var ett dyrt inköp och kostar mig mer än vilken duglig bil som helst. Men den tar mig överallt, till och från jobb etc. Det är min ”lyx” vara jag helst inte vill tumma på för den ger mig mer än att bara blänka och se dyr ut. Kläder, skor och väskor… design-vaser/soffor/matta/skål etc .. nä. Känner mig så långt ifrån Hörmääs och allt det där. Lol / 36årig tant

  Att man fortfarande skryter om dyra köpta saker?
  Så mycket pengar för en VÄSKA….En väska!
  I dagens läge blir man bara förbannad därav följer man inga influensers längre. Bara massa yta och ingen världsuppfattning eller förstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.