Återanvändning för Instagram

Istället för att visa en massa outfits med nya jeans, så visar Ida Warg hur hon stylar samma par jeans på flera olika vis.
Och snygga är de också…
Mina favoriter har precis fått ett stort hål i skrevet – som jag inte är Martha Steward nog att laga – men jag får nog hålla mig till våren för att köpa nya. Från och med nu och fram till april kommer ändå bara gå klädd i bävernylonsoverall så det finns inget behov för nya jeans.

Men… Jag tar allt som kan kallas för konsumtionsvänliga och det här tycker jag är ett sådant inlägg. Om man verkligen vill se det. 😉
Och det vill jag.

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är ganska lätt att laga jeans som gått sönder i grenen, googla eller skicka iväg brallorna på lagning (sjukt värt det, favorit-jeans ska man vara rädd om ?), kan verkligen rekommendera kontot ”repareramera” på Instagram som både visar hur man kan laga kläder själv och erbjuder lagning som tjänst.

   Came here to say this! 😀 Repamera är fantastiska.

  Om ni vill få fler hållbara modetips rekommenderar jag er att följa mig (Väldigt antijante att tipsa om sig själv jag veeeet…men hellre det än att låtsas att någon annan tipsar 😉 ) Jag har bloggat och instagrammat om hållbart mode i många år och driver även Sveriges första podd om hållbart mode, Ecofashionista. Det roligaste jag vet är att hitta nya sätt att bära plagg som redan finns i garderoben.

  Första outfiten var då verkligen inte en snygg kombo.

  Japp. Ska ju till en influencer för att visa upp att man kan ha olika tröjor till samma jeans. Tror att de flest normala människor redan använder sig av det mode-konceptet.

   Haha ja det är bisarrt hur verklighetsfrånvända vissa av dom är. ”Kolla, jag ska visa att man kan byta tröja men ända ha samma jeans.” Wow, Ida. ??

   Haha tänkte precis samma! Ida är ju ingen modetjej så blir ännu mer dumt, alltså hon har ju verkligen bara på sig en annan tröja.
   Hade ju funnits en poäng om det tex var en klänning som hon gick att se heeeelt olika ut med olika tillbehör och genom att vika/knyta den på olika sätt tex

   Ha ha, exakt vad jag tänkte! Detta är ju mitt koncept rakt av! Skulle kunna visa upp alla mina gamla tröjor som jag bär till jeans typ varje dag……. Har olika jackor beroende på hur kallt det är och om det regnar. Ibland några olika skor, men oftast samma gamla sneakers….

   Också märkligt fenomen att hon typ ska hyllas för det, ”kolla på fiffiga Ida och hennes hållbara modeidé”.

  Alltså orkar på riktigt inte smart gå in här pga den där jävla reklamen som följer efter en. Blir tokig på den.

   Undrar Kry hur du mår också?! Vad fasen, jag trodde jag var den enda för hen! ?

  Förlåt men hon känns så tillgjord att man inte ens orkar titta på henne.

  Imorrn smäller det! Biancas nya talkshow!
  Smart att bjuda in Uggla, han är alltid underhållande!

   Jag kände mig rätt besviken på gästerna som avslöjats både för fre & lör. Är det nån som är särskilt relevant eller aktuell?

  Det är ju någon slags trend just nu att visar hur man stylar olika plagg. För mig är styling lite mer än att ta på sig en vit tröja till sina jeans, men det verkar vara det som är trenden.

  Stör mig på att de använder ordet ”styla” när det rör sig om så simpla grejer. Egentligen är det en video när du klär på dig jeans, hoodie och gympaskor.

  Nej, jag har inget bättre för mig 😛

  bianca säger i sin senaste vlogg på youtube att ingen är källkritisk över vad media skriver om henne och hennes kropp. men hon glömmer att det bara är hon själv som citerats, saker som kommit ut HENNES EGEN MUN! herregud…..

   Men lyssnar du inte på vad hon säger? Alla skriverier har uppstått från ett klipp på Bianca under en riktig skitdag och skitperiod i sitt liv. I media framstår det som att hon ligger på botten och kämpar för att överleva i princip. Det är inte en rättvis bild. Har du svårt att förstå? Menar du att du aldrig sagt saker i affekt?

    ja hon säger det nu ja. men det visste ju inte folk DÅ, utan citerade henne ordagrant. hon glömmer fortfarande att det är hennes egna ord som citeras, oavsett sagda i affekt eller inte.

     Men när media gör antaganden om att det hon sa i ett klipp för 9 månaders sen är hennes sanning idag blir det ju felaktigt.
     Källkritisk kan man vara på flera sätt. Det behöver inte handla om just ett citat utan kan lika väl handla om budskapet i en artikel eller antaganden som media gjort.

      I stället för att skylla på allt och alla, så kanske man ska lära sig att stänga munnen och inte kräkas ur sig saker som uppenbarligen inte är sanna.
      Vad mer säger hon som inte är sant? Det måste ju vara en hel del, så mycket dåliga dagar som hon har.

       Hon sa inget som inte var sant utan hon slängde ur sig saker som hon kände där och då. När hon mådde väldigt dåligt. Jag har kollat på videon och hör inte att hon skyller på någon utan hon förklarar sin sida av situationen.
       Jag förstår bara inte varför ni blir så himla upprörda och försöker hitta fel för att kunna blir ännu mer upprörda

   Så av en hel video på 40 minuter valde du att fokusera på just den biten och inte på själva budskapet i vad hon säger?? Haha din bittra ton säger mer om vem du är som person

    det ena behöver inte utesluta det andra. såklart bra att hon mår bra idag.

    men hon kan samtidigt inte förvänta sig att INTE bli citerad direkt efter att en grej händer, för hon vill att media ska vänta på klargörande från henne ifall hon sagt något i affekt eller inte? ”oj det var sagt i affekt, då citerar vi inte”.. det är ju absurt.

     Hon har dock inte sagt att citatet är felaktigt eller vad menar du?

  Välkommen till en vanlig dag bland vanligt folk. Vanliga kläder alltså.

  Hallå Camilla ska du inte besvara Sandra Beijers kritik ang. Bianca??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.