Johanna Toftby opererad

Om ni följer bloggen och min resa efter min hysterektomi förra året så har jag berättat om infektionen jag fick bakom ärret. Jag fick ett stort hematom som krävde flera antibiotikakurer innan det till slut gick över. Men bulan under ärret gick aldrig bort och det stramar och drar jättemycket. Förutom att det såg hemskt ut så satt ärret fast längre in i buken, så i dag har de öppnat upp en bit, lossat och sytt igen allt igen så att ärret sitter ytligt istället som det ska göra. // Johanna Toftby

Allting verkar ha gått bra för Johanna Toftby, som även är rädd för att sövas efter tidigare upplevelser, och eftersom det här var en ganska så ytlig kirurgi så fick hon komma hem redan samma dag.
Stort krya på dig, Johanna!

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men nå helt annat…
  Anna Book å My Martens. Avföljt. Mer troligt, Booken har blockerat ???

   DET vill jag veta mer om. Vad hände? Kommer Anna bli bjuden på bröllopet?

    Nej, det tror jag inte. Båda är lika tjuriga och bitchiga så har det skurit sig så ger sig ingen.

   Och Katrin har inte likat Paris inlägg sen 6:e september. Trubbel i bästisförhållandet.

   Varför varför varför!!!! Lägger Bkändisar ut sina operationer, barns dåliga mående, skavsår, plåster, namn it. Jag fattar inte!!!

  Så oerhört ointressant att läsa om en korrigering av ett ärr, speciellt när det handlar om nätets mest lättkränkta människa. ????

  När slutade hon jobba som frisör?
  Är bloggen hennes enda jobb?

   Flera år sedan Johanna slutade som frisör. Har gett ut någon kokboken,
   ” designat” skor/ klänningar för Ellos o gör regelbundet reklam för Ellos kläder. Tror inte att det är någon hemlighet att bloggen är hennes huvudsakliga inkomstkälla då hon själv har skrivit om det. Före pandemin var det mycket reklam för olika resor o hotell.
   Bitsk om hon får kommentarer eller frågor som inte stryker medhårs.
   Så lättkränkt: JA.

    Slutade följa henne. Hon är så svart eller vit och blev sur när folk hade åsikter.
    Tror hon tappade många följare ett tag pga att hon skulle tala alla ”tillrätta”.

  Jag tycker att det är häftigt hur olika man reagerar på narkos! När jag var nyopererad låg jag kvar på uppvaket i flera flera timmer, var groggy i typ två dagar, hade jättelågt blodtryck och var så blek att jag var helt gul i ansiktet. Allt snurrade och jag kunde verkligen inte skriva eller uppdatera instagram.
  När min mamma hade opererats åkte om hem efter en timme och mådde toppen.

  Johanna på bilden ser oförskämt fräsch ut tycker jag, haha. Hoppas att hon mår okej och får åka hem fort.

   Jag är som du, blir helt förstörd efter narkos.

   Eller morfin. Jag får typ panik när vården ger mig morfin för jag vet att jag kommer känna mig extremt full, kräkas, vara illamående, tycka jag inte kan andas… Men har vänner som typ hurrar och hoppar när de erbjuds morfin. :/

    Morfin gör mig så lycklig. Har fått det två gånger i samband med op och jag har aldrig varit med om ngt liknande.

     Lyckos! 😉

     Jag tycker att morfin är så jäkla obehagligt. Aldrig mer. Då lider jag hellre tamigfan.

      Samma här. Djävulens påfund, fattar inte hur man kan vilja ta det som knark. Noll kul eller mysigt.

    Det måste ju finnas något alternativ till morfin? Jag mår också otroligt illa av det och skulle inte kunna ta det som smärtstillande etc.

     Det finns tabletter, exempelvis med Metoclopramid, som motverkar illamåendet. Det finns även starkare tabletter mot illamående att ta. Har man behov av starka smärtstillande är det inte bra att låta bli att ta det p g a rädsla för att må illa.

     Genomgick mastektomi nyligen och fick då tabletter mot illamående redan inför operationen eftersom jag fick både morfin och Oxy.

      Hjälper inte mig med tabletter mot illamående om jag fått Morfin. Handlar inte om att ”vara rädd att må illa” Jag kaskadkräks.
      Tar det aldrig mer.

     Jag vet inte, har inte behövt starka smärtstillande särskilt ofta. Men en vän upplyste mig nyligen om att åksjukemedicin (Postafen) kan dämpa det hemska illamåendet, så det kanske är värt att testa om man behöver ta morfin igen. :/

      Dom har nog bättre medicin på sjukhuset mot illamående än receptfria Postafen.

    Åh gud jag, vidrigg. Jag spyr i vad som känns som en oändlighet.
    Senaste oprationen sa jag blankt nej till all morfin??

    Är exakt likadan! Bad om att inte få sist, men de var tvungna under operationen att pumpa i mig inför uppvaket då skadorna var stora, de gav mig vad de kallade för en kusin till morfin men mådde precis lika skit av det. Kunde inte öppna ögonen på fem timmar pga mådde så dåligt. Men narkosläkaren kom och sa till mig att ja du mår skit nu, men bara så du vet är det inte farligt och det kommer snart att släppa <3

     Vilken fin narkosläkare! Hoppas jag får en liknande om jag någonsin måste opereras. Men vid typ rektoskopi säger jag alltid nej till morfin.

   Jag har haft en av varje!
   En gång opererades jag i bara 1h och då mådde jag så sjukt bra efteråt, åkte hem efter typ 2h och kunde vara uppe osv.
   Andra gången var en större operation, lite över 3h i bröstkorgen/vid lungorna. Då låg jag på uppvaket i 5h och var ett vrak. Hade dock ett hemskt drän som låg bak mot revbenen och gjorde sjukt ont.

    Det är vanligt att kvinnor i fertil ålder reagerar kraftigt på narkosen i samband med operation. Man brukar ge betapred, ondansetron Ultiva (snabbverkande morfin) för att motverka detta. Men många får tiva (total intravenös anestesi) vilket ofta ställer till det. Detta bör ni va övertydliga med i samband med den preoperativa bedömningen// narkosen

  På tal om att exploatera barn. Helen Torsgårdens sista inlägg (sista bilden) är verkligen mumma för pedofiler. Jäkligt gränslöst att dela en sådan bild.

  Håller på att följa prisutvecklingen på bostadsrätter i Göteborg plötsligen ser jag Jeanette Svedberg lägenhet.

   Please tell us more ?

    Vet inget mer. Blev paff när jag såg objektet och tänkte att jag måste missat något. Har inte hört något om detta.

     Vart bor hon?

      Carlandersplatsen 3

       Lycka till att få de pengarna för den bostaden nu. Adressen, vilket givetvis inte framgår i annonsen, ligger vid oerhört trafikerat och stimmigt läge, med både spårvagnstrafik och en stor led precis utanför, dessutom sprängs och byggs det där just nu, pga Västlänken som kommer gå precis nedanför.

        Hade nog avaktat med försäljning nu. Det verkar vara segt att få sålt nu speciellt om man är ute efter att göra en bra affär. Nej, läget är inte tilltalande. Min träningskompis bor där och det är ett jäkla böös. Skulle inte vilja ha så mycket sol från taket heller.

     Dela länk!

     Varför skulle du hört något om det?

   Hur vet du att det är Jeanettes lägenhet? Ägarens namn brukar väl inte stå i mäklarens annons ?

    Hon har ju filmat lägenheten massa gånger samma möbler. Den är ju ganska speciell.

     Ok, då förstår jag. Du följer henne. Visste inte det. Blev bara förvånad över att du visste att det var just hennes lägenhet

  My Martens återanvänder restaurangbilder för att göra reklam för proteinpulver, hon låtsas att hon gjort ”pannkakorna” på det pulvret hon gör reklam för. Det är en bild på plättar som Jonas åt på en restaurang.
  Får man göra så?

   Hahah tokigt

   Så görs väl hela tiden, att återanvända bilder?
   Ingen big deal.

    Återanvända ja. Men att använda bilder på restaurangköpta plättar och hävda att det är hon som har gjort dem? Knappast…

     Nä, det har du rätt i.

  Vad är det med influencers & i synnerhet ”C & D kändisar” som gr att de ständigt ska lägga upp sjukhusbilder med slangar & dropp, skriker ”desperation, uppmärksamhet & tycka synd om”. Hade kanske inte förväntat mig annat då de livnär sig på det, men förundras ändå.

   Har ändå mer förståelse för det (eftersom de livnär sig på likes och kommentarer) än när random Svensson gör det. Speciellt när någon välmenande kommentar kring vad som hänt svaras med ”vill inte prata om det…”

   Instämmer, det är sorgligt att sjukdom & ”katastrof” ”säljer”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.