Hård kritik mot Bianca efter talkshow-debuten

Folk verkar ha noll filter när det kommer till att kritisera Bianca Ingrossos talkshow-debut.
Det verkar som att de flesta av dessa kommentarer är raderade nu, så därför bäddar jag in Cluee News inlägg som innehåller några av dem.
Jag har tidigare skrivit om recensionerna av Bianca, och om hur det var högt och lågt och allting där emellan, men också att man kanske måste ge henne en chans att bli lite varm i kläderna.

Framför allt handlade kommentarerna i inlägget här ovan om sättet Bianca intervjuade Mauri, och hur hon mer eller mindre ”roastade” honom och generellt var ganska elak/negativ mot honom.
Man upplever även Bianca som gapig och skrikig, men hur det översätts till ”Din äckliga h…” och ”Du fucking sug…” i kommentarsfältet vet jag inte.

Dock meddelar Discovery + att Bianca är det bästa helgpremiären som kanalen haft på 15 år.
Hur tror ni siffrorna ser ut efter nästa avsnitt?
Bättre, sämre eller ungefär som premiären?

Förlåt om det blir mycket Bianca här inne just nu, men hon är ju överallt i media och då avspeglas det så klart en gnutta här inne.

157 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är inte Hanna Persson ansvarig för innehållet? Tror knappast Bianca kommit på vad hon ska fråga gästerna om man säger så, man kanske ska fokusera på de bakom kameran också

   Producenten ansvarar för produktionen. Inte innehållet

    Och hur är det relevant? Hanna är innehållsansvarig på redaktionen.

     Då var jag fel ute. Jag var under uppfattningen att hon var producent.

   Fast Bianca är ansiktet utåt, hon är inte vara en docka utan åsikter. Hon själv ansvarar för hur hon profilerar sig och hur hon vill forma sitt varumärke. Bianca skyller konstant i från sig på andra (som i fallet med julkalender, Gina tricot etc) och det är dags att hon börjar ta ansvar för det hon gör.
   Att redan nu börja skylla på redaktionen och producent känns så där.

    Ja Bianca skyller ofta ifrån sig, allt är alla andras fel. Enligt Bianca själv så är det ju hon som bestämmer gäster och vad hon ska fråga om (hon vill ställa sexfrågor och dricka alkohol) men sanningen är nog att det är andra som bestämmer gäster och skriver frågor fast Bianca kommer med önskemål och lägger till en del frågor utefter samtalet. Det med att Mauro skulle säga något negativt om andra var nog Biancas idé. Vadå bästa helgpremiären på 15 år haha kanalen har väl inte haft en liknande premiär på helg överhuvudtaget tidigare, och så är det väl inte så mycket med en halv miljon tittare om de räknar båda programmen samt att det sänds i fyra länder, även i Norge, Danmark och Finland ju. De själva får det att låta så stort… hehe

   Det är ju Bianca folk retar sig på. Hanna har knappast bestämt att hon ska skrika, dricka och vråla ”herre gud” i tid och otid?

   Det är Skavlans produktionsbolag som gör Bianca talkshow och det är redaktionen som väljer ut gäster, gör research och skriver manus alltså vad Bianca ska säga. Så går det till i alla talkshows. Och gästerna brukar veta om frågorna eller i alla fall ämnena i förväg. Folk är bra känsliga i dag om de kallar det där för roast plus Mauri visste ju om det i förväg.

    Det handlat inte om att vara känslig utan om att ha vanligt vett i skallen.

    Så du säger att det är produktionsbolaget som instruerade Bianca att säga till Mauri att han har äckliga matvanor, att han har snuskig hygien och sover i en skitig säng, att han äter tonfisk i vatten direkt ur burken och trycker ner en banan på det för att sedan gå till gymmet spänna sig framför spegeln och som Bianca uttrycker det säga oej chuchu till sin spegelbild. Åka till sina tre skärmar och placera sig halvliggande i sin gameing stol. Mauri i sin tur är instruerad att spela uppenbart förvånad och se lite förlägen ut. Publiken är instruerad att inte skratta när Bianca raljerar och Uggla har blivit tillsagd att fråga om Bianca har sovit över hos Mauri.
    Nej så går det verkligen inte till.

  Cancan liknar Kate. Williams Kate. Christine

   Men vad är det med dig

    Meh. Inget särskillt. Vad är det med dig själv?

     Jaha?Heter du också ”jag”?
     Då får jag byta. vill inte att andra ska tro att den nya jag är jag ?‍??

  Cam Cam liknar Catherine prinsessan av whales

   ????

   Inte superlika, men de hade ju absolut kunnat vara systrar.

  Min upplevelse av programmen var att det var som att jag kom in sent på en fest nykter och alla andra (men framförallt programledaren) redan var fulla och att det kändes lite omöjligt att ”dricka ikapp” så festen kändes inte så kul. Med det menar jag inte att Bianca var onykter men känslan av ljudnivån, hastigheten på pratet, vad det pratades om och hur det var någon typ av obekväm känsla hos många gäster gjorde att det kändes som en sådan fest.

  Det kan säkert bättras på med tiden men helgens avsnitt var rätt obekväma tycker jag.

   håller med.
   Det var alldeles för forcerat och undrar hur många gånger hon sa ”herregud”.
   Ärligt talat så hör hon ju inte till mina absoluta favoriter och undrar lite vem som väljer gäster och skriver hennes manus.
   Jag kommer inte att titta mer.

   Jag gillar smink som caias. Men hon som person är jag inte intresserad av. Så programmet är inte för mej. I hennes åldersgrupp har nog en del intresse av att se henna. Men varför två dagar efter varandra?

    Håller med gillar Caias singelögonskuggor men tycker att de är på tok för dyra med tanke på att de är billiga generiska kinaprodukter.

    Dom tänker väl att när hon ändå har fått i sig denna alkohol så är det lika bra att gapa på.

   Bianca är bäst när hon inte öppnar munnen… Pantomin hade varit den perfekta arenan för hennes överdrivna miner, men en talkshow? Det kan ju inte bli värre. Gapig, störig, magert ordförråd, inslag av tillgjorda dialekter och engelska som hon inte alls behärskar, låg allmänbildning, väldigt egocentrisk och mer intresserad av att framhäva sig själv än att intervjua sina gästar. Dessutom dryg och otrevlig. Tycker inte man kan ursäkta det med att hon var nervös, det är ju precis såhär hon brukar bete sig båda i tv och på sina egna kanaler.

    Taaaaakshow herre guuuud.

    Men oj, här var det ord och inga visor. Bara för att du inte gillar programmet behöver du ju inte gå till personangrepp och kalla henne för dum och otrevlig.

     Fast hon är dum och hon är otrevlig.

   Håller med dig lite AN. Bianca VAR onykter, hon drack vin före i alla fall och drink i programmet och det märktes tyckte jag. Hon släpper nog loss på ett annat sätt efter att hon druckit lite jämfört mot när hon är helt nykter. Vet själv att jag blir charmigare och roligare efter lite dricka, får mer mod och utstrålning då liksom och så är det för många. Hon har varit onykter i poddar också och hon har tydligen sagt någon gång att hon druckit lite innan fotograferingar också.

    Härligt, tänk om alla hade fått tillåtelse att smygsupa på jobbet. Det kanske var därför det luktade aceton om busschauffören jag åkte med i måndags. Oh well.. ?‍♀️

     Olika jobb har olika acceptans för samma beteenden. Av naturliga skäl.

      Med tanke på Biancas undermåliga insats så borde det gälla även henne.

      Det finns inget jobb där det finns någons som helst accepterat att du dricker alkohol innan du jobbar. Sluta snacka skit.

    Jag säger inget om just hennes drickande, men om man är liten och mager och dessutom inte äter behövs det verkligen inte mycket alkohol för att man ska bli påverkad.

   Fast onykter var hon ju. Där ser man ju att var hennes nivå ligger.

  Bianca gästade ju Mauris program Uppdrag mat vid ett tillfälle där han inte verkade kunna göra något rätt enligt henne. Hon sa att han tittade henne för länge i ögonen, stod för nära, höll ett glas på fel sätt, slickade på någon dressingförpackning (?) på fel sätt, osv. Lovisa hade samma beteende mot honom.

  Det är en väldigt hård jargong som fungerar mellan vänner (om man nu trivs med sådant) som inte fungerar lika bra mot en person som man inte har någon riktig relation till.

   Då lyste hennes egen osäkerhet om att vara o göra fel igenom,genom det beteendet.

   Tycker att hon betedde sig gränslöst i de två avsnitten jag såg. Men det kanske är sådan folk uppskattar att se. Jag vill se ett genuint samspel mellan den som intervjuar och personen som intervjuas. Här hastades frågorna igenom och jag tyckte dessutom inte att Bianca lyssnade på vad personen svarade utan ville gärna prata om sig själv istället. Inga följdfrågor eller djupare resonemang. Sen att det i varje mening slängdes in ”typ, asså, liksom” gjorde det än mer outhärdligt att lyssna på.

   Jag kommer inte titta på fler avsnitt, det räckte bra för mig att se de första två för att stilla min nyfikenhet om hur programmet skulle bli.

    Gränslöst ?

     Är det ordet gränslöst du går igång på? Annars fattar jag inte din kommentar.

   Uppenbarligen inget han brydde sig om eftersom han ville vara med i hennes talkshow.

    Du vet ju inte riktigt om och hur mycket han fickbetalt för att vara med.

    Det ingår ju i hans jobb att visa upp sig. Det ingår nog inte att bli illa behandlad av en övertaggad onykter skrikig Bianca som på något underligt vis betedde sig som hon tror att hon är en bättre människa än vad han är.
    Tänk er n å g o n annan programledare behandla sin gäst så???

   Hon är alltid sur, dryg och otrevlig mot de allra flesta så det verkar vara hennes personlighet. En bra talkshow host behöver vara sympatisk, empatisk och prata på ett behagligt sätt, jmf Oprah. Talkshow är definitivt inte rätt format för Bianca.

    Ja eller så är hon översmörig och tjatar om hur snygga de är och att de är hennes idol och girlcrush (girlcrush har hon visst många) så det blir fjantigt, pinsamt. Och gästerna skulle hylla Bianca också både i showen och i separata klipp de lagt ut, och morfar skulle vara med och hylla Bianca och få folk att förstå att hon är såååå fantastisk… så löjligt, taktiskt. Lagt märke till att hon nu efter Gina-gate har lagt upp på story när hon äter bulle och choklad, det är så genomtänkt och strategiskt fattar man.

     Bulle och choklad har hon väl alltid ätit så inget nytt.

  Jag tycker talkshowen är ytlig och flamsig och inte fyller någon funktion i medieutrymmet. Tycker B borde göra som tex Ellen och använda sin enorma förmögenhet till att bjuda in gäster med traumatiska liv och ge dem en ekonomisk nystart. Win-win!

   Tror du på riktigt att gåvorna kom från Ellens privata pengar??

    Nej men det är tanken jag menar??‍♀️Avdragsgillt, sponspengar – whatever. Gör någon glad, berör på djupet, förändra någons liv istället för utseendefixerat Stureplansflams. Tror folk skulle bli mer positivt inställda till henne om hon flyttade fokus från sitt enorma ego en stund och använde sin makt och sitt medieutrymme till något större, som berör.

  Fattar att hon vill betona vissa grejer i programmet. Men det framstås bara som att hon skriker?
  Tror det skulle bli bättre om hon inte hade 3 gäster utan kanske 1-2 (som också känner varandra lite?) för nu känns allt så stressigt?

   Hon kan inte ha ett samtal med bara 3 gäster. Då måste hon ju fråga mer och lyssna.

  Inte för att vara sån men när har Discovery haft något stort helgprogram ens..har absolut inget minne av att ha suttit en helgkväll och kollat på deras kanaler.

   Nej kan inte heller komma på nåt

   De har tjänat bra på Wahlgrensvärld och jag tror att de behöver en ny programidé att ersätta Wahlgrens värld med.

   Nej exakt så haha men de får det att låta… succé skrev de innan programmet ens sänts också. De skrävlar och förstorar.

    Klassiskt marknadsföringsknep. Blås upp framgången så går folk på det och blir nyfikna, sen vips så blev det succé. Självuppfyllande profetia, funkar åt båda hållen.

   Haha exakt! Reagerat på att de den senaste tiden visat samma repriser av mullvaden, kompani svan och över Atlanten både fre o lör 18-21 typ. Hur kan de inte satsa på o visa ngn film?

  Jag känner mest efter att jag tittat, vem är talkshowen för och vad handlar den om? Jag tycker inte man fick speciellt mycket ”inblick” eller så i gästernas liv?

   Den är väl för Bianca och handlar om Bianca?

   Gästerna är rekvisita.

    Ja den är ju för att exponera Bianca så att hon får synas mer och bli en större stjärna liksom, det är uttänkt så av teamet, det är tanken med talkshowen, och att tjäna pengar förstås.

  Jag hoppas att dom klär Bianca annorlunda i fortsättningen så att hon (förhoppningsvis) kan vara mer bekväm… det var väldigt mycket hud och urringat.

   Och det har du rätt att bedöma vad Bianca ska ha på sig eller inte.

    Menar du att du inte lagt märke till hur programledare, svenskt ord för talkshow host? klär sig. Alla både män och kvinnor klär sig väldigt neutralt för att inte dra uppmärksamhet ifrån showen.

     Så formatet får aldrig uppdateras menar du?

     Är det bara Oprah som gäller?

      Var det vad jag skrev eller är du bara allmänt grälsjuk? Men jag ifrågasatte personens uppfattningsförmåga så om det störde dig så är det ju tråkigt för dig.

       Va?

       Har svarade på en kommentar angående klädsel. Det är nog du som är lite grälsjuk tror jag.

    Hon bedömde inte. Hon hoppades.

  Ja det kan inte vara nån bedrift att fått bästa helgpremiären där.

  Känner inte att det programmet riktar sig till mig, utan fjortisar som ser upp till Bianca.

   Precis, är väl första helgpremiären där för en talkshow någonsin. Hur var Carina Bergfeldts premiärsiffror, skulle vara intressant att veta vilket program i fredags som sågs av flest. Bianca-showen verkade till och med ha svårt att få dit publik nu senaste inspelningen.

  Stör mig rejält på att folk inte klarar av att skilja på kritik och ”hat”. Att kalla någon h*ra är givetvis hat och inte acceptabelt, men att uttrycka konstruktiv kritik ska man alltid kunna göra utan att bli beskylld för att sprida hat. Vad hade Bianca väntat sig? Att alla skulle ääälska hennes talkshow och att hyllningarna skulle rasa in obehindrat? Återigen känner jag att det är dags för Bianca att komma ner på jorden och inse att inte alla dyrkar marken hon går på. Det ingår i livet som vuxen att lära sig att ta emot konstruktiv kritik, särskilt om man har ett yrke som går ut på att göra kunden (dvs tittarna och följarna) nöjda. Om du inte klarar av det, byt jobb.

  Fredagen var absolut OK men lördagen var ju fruktansvärt pinsam. En riktig plåga. Var hon full? Det verkade fan som om hon hade tutat rätt bra.

   Ja, på riktigt, hon var full. Hon har sagt att hon dricker när hon jobbar, för att kunna slappna av. Det fanns dessutom en film innan inspelningen där hon har ett vinglas i handen som hon dricker ur.

  Är det realistiskt att tro att Bianca någonsin kommer att bli tillräckligt varm i kläderna för att kunna leda en talkshow på ett övertygande sätt? För det är vad det handlar om att övertyga om att man vet vad man håller på med. Jag tittade både i fredags och lördags för att verkligen ge det en chans men tyvärr, inte övertygad. Tror jag att hon kommer att bli bättre, ja kanske, men inte tillräckligt snabbt. Det kommer att krävas mycket och hårt arbete.
  Det jag tycker är väldigt orättvist, ja förutom det uppenbart störda att kalla henne för h ordet, att hon är äcklig, att hon suger, är att ge henne en talkshow och uppmuntra henne till något som för många ter sig som ett mission impossible. Det har skrivits väldigt lite om hennes talkshow i media och de artiklar som skrivits är försiktiga. Att talkshowens IG tar upp tittarsiffrorna är inte oväntat men hur de kommer att ändras över tid ja det får tiden utvisa.
  Bianca har fått sin flickdröm i uppfyllelse, utan att aktivt jobba för att förbereda sig för rollen. Det är lite som att låta meckar Bosse testa på att jobba som kirurg för det var ju hans pojkdröm. Men det visade sig att ett mer realistiskt yrkesval var att bli bilmeck vilket han trivs med. Ingen skulle komma på tanken att låta Bosse hoppa in som kirurg med orden han växer in i det.

   Men det är ju inte på liv och död att leda en talkshow, till skillnad mot att vara kirurg

    Hade hoppats på den reaktionen faktiskt, så tack. Men det är inte yrkena i sig som är på tapeten här utan om vad man gör med sina drömmar och hur man tar sig dit. De flesta yrkesval kräver hårt arbete och det finns vissa kunskapskrav till varje yrke. Bianca stupar på flera saker som hon helt enkelt inte kan. En av de mer uppenbara är ordförråd.

  Och mamman säljer sin hudvård med orden ”hur fina i badrummet?” Köper hellre hudvård som funkar bra på kroppen än hur dom ser ut i badrummet.

   Det ena utesluter väl inte det andra ?

   Hahaha det är ju riktigt roligt! De matchar så fint till kaklet och om jag köper hela serien fyller det precis ut hyllan under badrumsskåpet. Ja man förstår varför ingen i familjen Wahlgren Ingrosso är raketforskare.

    Skratta du, men jag har läst många som skriver så.
    Dom köper snygga burkar och flaskor som passar i badrummet…..

     Det gör jag också, det kallas prydnad. Men vill jag ha hudvård är det inte paketeringen jag köper utan vad krämen kan göra för min hud, inte mitt badrum.

      Tror du missuppfattar mig. Jag menar att folk köper hudvård/hårvård beroende på hur burkarna/flaskorna ser ut, och hur det passar i deras badrum.

   ??, yta, du vet. Personligen är jag väldigt nyfiken på vad de innehåller, som är så ooootroligt bra och vilket innehåll som isf är såpass aktivt, mer än möjligen fukt som ju de flesta hudvårdsmärken brukar innehålla, samt vitamin C som är väldigt låg kostnad på att framställa (gäller dock att ha rätt pH värde, annars pengarna i sjön) Svenska Krämfabriken verkar, vid en kort anblick, vara ngt som tar fram varumärken, undrar om de tillverkar krämerna själva eller om de möjligen, likt annan flunsa, köps in i stora dunkar billigt och sen sätter man på en vald label och lägger på några hundra procent?

    Punkt och ny mening är bra då och då i en text kan jag tycka.

     Oj, jag missade EN punkt innan Krämfabriken, så sorry att det blev för mkt för dig att läsa igenom..

    Kollar man ingredienslista på vissa av produkterna så är dom faktiskt ganska bra, betydligt bättre än Caia eller annan flunsas märken.

  Vad sa hon till Mauri?

   https://www.youtube.com/shorts/2Duk4un_6hY
   Lyssna själv. Man kan inte låta bli att undra hur det står till när hon anklagar sina gäster för att ha äckliga matvanor.

    Se där, hon trycker ner Mauri som mest ser ut som om han försöker höra vad hon säger genom sitt forcerade och speedade tal. Att han ens ids skratta åt det visar hur ödmjuk och självdistansierad han är. Om någon hade sagt samma sak till Bianca hade det varit hat. ?

     Eller hur. Dags att byta namn på showen till Biancas Roast Show som hon sen kan dra ut i folkparkerna med i sommar och göra sin alldeles egna Bianca – The One and Only Roast Road Show.

      Vem vet, det kanske kommer ett sånt program i framtiden. ?

      Fast det där var ingen roast, en roast ska vara rolig och ha några ”hahaha” pauser. Det hade inte Biancas mobbingtal till Mauri. Jag blev väldigt förnärmad över hennes retorik mot sin gäst, trots att jag knappt vet vem Mauri är. Riktigt otrevlig var hon.

    Ojdå, jag trodde ärligt talat att ni överdrev, men det var ju inte så trevliga ord eller gemytlig stämning direkt.

    ”jag trodde att du var en äcklig kille som aldrig bytte lakan, åt vidriga grejer och var allmänt töntig och oskön”

    Eh…okej. Varför säger hon så? Jag hade blivit väldigt obekväm och ledsen.

     Antagligen ett försök till att vara skön och rolig men istället föll det platt och publiken satt knäpptysta, förutom när Mauri sa något då de skrattade.

     Ingen har uppfostrat denna sk*tunge. Hon tror att det är ok att säga så. Det är ju deras jargong i familjen. Spydiga hånfulla men ääääälskar veeeerkligen varann.

  Ser att hon ska intervjua The Rock! På videolänk från USA! Hur bra är Biancas engelska? Hoppas det går bra, det hoppas jag verkligen.

   Herreguud, åååhmaaaajgaadhh, naou aj äm såå startstruck (antagligen enda ordet som uttalas och används rätt).Veeeeelkom till maj talkshov. Såå najs tooooo häv jo hir tonaijt vidd ass.

   Hon kan ju alltid köra sin låtsasbrittiska. ?

    Vad menar du med låtsasbrittiska? Undrar genuint, har aldrig hört henne prata engelska.

     Ibland pratar hon engelska med tydlig brittisk brytning i sina vloggar och stories på Instagram.

      Jaha, vad är en korrekt brytning för en svensk att ha?

      Mig veterligen är det brittisk engelska som lärs ut i svensk skola, i vart fall var det så när jag gick i skolan och Bianca är inte så många år yngre än vad jag är?

       en helt vanlig engelskt uttal!! inte fan pratar man som att man är från texas när man lär sig engelska..

        Mig veterligen pratar man inte med brittiskt uttal i Texas? ?

        Vad är ”helt vanligt engelskt uttal” för dig? Förmodar att du menar amerikansk engelska då, eftersom det är det man oftast hör i filmer och serier? Även amerikansk engelska kommer ju i flera varianter men jag förmodar att endast en så slätstruken och svenskklingande engelska som möjligt är ”normalt” enligt dig? Oavsett vilken engelska man hört under tiden man utbildats i språket?

        Om man ska lära sig svenska är kanske endast stockholmska korrekt, inte andra dialekter, oavsett vilken dialekt man studerat språket på?

       Hon försöker lägga på en låtsasbrytning när hon pratar engelska. När hon pratar engelska helt spontant låter hon som den svenska kocken på mupparna. Hon har samma satsmelodi.

        Så, om man pratar som kocken i mupparna, då är det alltså fel att försöka jobba på en mer korrekt satsmelodi?

        Om man kommer till Sverige från Mellanöstern och initialt lär sig svenska med någon form av arabisk brytning, är det då fel av den personen att försöka lära sig en renare svenska (oavsett om det är stockholmska, norrländska eller skånska) för att det minsann är TILLGJORT!!!!!!!!!! ?

        Här inne klagar folk alltså på allas dåliga engelska, både ordförråd och uttal, men tydligen får man inte försöka bli bättre på det heller…. ?

         Jag klagar inte. Jag konstaterar fakta. Hon låter som den svenska kocken i mupparna. Blir det verkligen så jobbigt för dig att jag påpekar det uppenbara?

          Vet inte hur Bianca låter för har aldrig hört henne prata engelska, men tycker för det första inte det är något fel med att låta som kocken i mupparna, och för det andra så tycker jag inte heller det är fel att försöka jobba fram ett mer korrekt uttal.

          Som svensktalande ÄR engelska i sig tillgjort tills du lär dig det, och ditt uttal kommer vara tillgjort så länge du tränar på det.

          Det är trist att många dels hånar dem som inte pratar så bra engelska, och dels förlöjligar dem som faktiskt aktivt försöker bli bättre på det. Om man inte är född med engelska som modersmål går det liksom inte att göra rätt, tydligen. Konsensus tycks också vara att de som inte pratar perfekt engelska inte bör prata engelska i offentliga sammanhang över huvud taget.

          Med tanke på vad du skrivit och vilka kommentarer du svarat på tyckte jag det var ganska uppenbart att ditt ”konstaterande av fakta” gjordes med avsikt att påskina att det är fånigt att ”lägga på en låtsasbrytning” när man EGENTLIGEN låter som en mupp. Men ja kan förstås ha missuppfattat, du ville kanske skriva något trevligt men det bara blev lite fel.

          Agnes du svarar faktiskt inte på min fråga utan skriver långt om hur man bryter på engelska eftersom det inte är naturligt och att mitt konstaterande av fakta bara handlar om att klämma dit någon. Du lägger ner mycket omsorg på en egen tolkning. Igen hon låter som den svenska kocken. Det ligger ingen värdering i det men du verkar lägga in en värdering i det för det kommer idel rationaliseringar om att det är onaturligt för en svensk att prata engelska. Alla har inte ett språköra och har svårt att höra rätt uttal och forma tungan på ljud som inte är bekanta i det egna modersmålet. Jag känner en del som likt Bianca låter som svenska kocken och som grammatiskt talar felfri engelska och har dessutom ett väl tilltaget ordförråd. Men det verkar lite som att du är den dömande här. Faktiskt! Du förstår väl att anonym är säkert det vanligaste nicket i detta kommentarsfältet?

       Gäsp

   Åh nej detta känns inte bra

    Eller hur, har redan plockat fram skämskudden. Bara tanken skickar obehagskänslor genom kroppen. Kommer inte att tittat finns inte tillräckligt med skämskuddar i världen att krypa ner under och gömma sig i. Gah.

  Såg ett klipp med hennes snack on set med Lasse Hallström och…hjälp! Lasse har alltså jobbat med de största stjärnorna i Hollywood och Bianca frågar honom om vem han skulle kunna fixa ihop henne med på en dejt. Stelt. ?

   Hon har ett koncept men väljer inte gästerna utifrån konceptet ?

    +1

   Ja, såg inte programmet men läste han skulle vara med, man kan fråga sig hur tänkte han där egentligen?

    Verkligen!

     Vad får man inte stå ut med för att promota sin nya film ?

      ?

   Vem mer än en självupptagen fjortis kommer på att ställa den frågan?

  molly rustas sitter i en taxibil, taggar paris och skriver caption ”helloo parii” – i taxibilen står det taxi stockholm ???

   Men hon kanske är på väg till flygplatsen? ? tror nog hon såg att det taxi Stockholm kom med på bilden liksom. ?

   Kanske på väg till Arlanda?! Trodde du hon tog taxi till Paris ??

    Då taggar man väl ändå Arlanda? ??

     Har vi taggningspoliser nu också? ?

     Hon är ju på väg till Paris.

   Är det inte roligare att ta en härlig Paris-bild istället för en taxi-selfie då? Älskar också att hon har fotat sig själv så att hon ser ut som en filmstjärna som är på väg till en stor gala. Cringe som ungdomarna säger.

  Bianca är en bortskämd person och med stor självfixering.
  Tittar inte på programmet.
  Är för övrigt less på alla Wahlgrens som verkar vara med överallt.

   Hela bunten W har blivit bra mycket bakom flötet. Borde man inte ge mini B lite lektioner på retorik? Lite, eller nääää jävligt mycket, mediaträning skulle inte skada heller!! Det är verkligen en konst att tala.

    Tror mer på att hon går om nian tillräckligt många gånger så att man puttar upp hennes ordförråd till 10 000 ord. Sen kan hon börja med Svenska 1 på komvux och en 18 åring från study buddy som hjälper henne med läxorna.

     Sjukt bra förslag!

   Såhär var hon inte innan Caia och Lovisa kom in i hennes liv. Jag unnar Bianca att få må bra, verkligen, men upplever att hon förändrades ungefär när Lovisa kom in i hennes liv. Vet att jag reagerade på det i en av hennes vloggar då, att hon hade fått en lite annan utstrålning och kändes mer märkvärdig samt kändes nedlåtande till hennes följare. Och nu upplever jag Bianca nästan som en karikatyr, fattar inte ens vad hon håller på med längre om jag ska vara ärlig.

    Karikatyr var ett bra ordval och jag minns henne från när Caia lanserade sin första kollektion. Då tyckte jag att hon gjorde allt rätt. Min känsla då var att hon insåg att hennes styrka var att hon hade bra kontakt med sina följare och därför skulle vara reklampelaren för Caia. Att hon förstod att hon inte är en entreprenör och att det finns andra som ska utveckla affären. Att hon faktiskt bara gått ut nian och inte är så världsvan och allmänbildad. Tyckte även att produkterna var rätt prissatta. Minns att en palett med 4 bronzers kostade 395 kr. Motsvarande kostar idag runt 695. Vi pratar en prisökning på närmare 100% på knappt 4 år.
    Hon har blivit en karikatyr på tjejen vi alla känner från nian. Hon den balla som alla ville vara vän med trots att hon kunde säga taskiga saker men som de flesta växte ifrån för vi fick andra prioriteringar än att vara ball och den som killarna ville dejta.

     Exakt, och hon kändes som den där härliga tjejkompisen som man kunde slänga på en vlogg med efter jobbet. Jag hoppas Bianca kommer tillbaka till det igen någon gång för då var hon så himla gullig och ödmjuk. Men, det är säkert lätt hänt att man tappar kontakten med sig själv när man skördar så stora framgångar som Bianca har gjort de senaste åren. Särskilt om man redan från början har kämpat med psykisk ohälsa. Jag skulle säkert reagera likadant och därför hoppas jag att jag aldrig blir rik. ?

  Tyckte verkligen det var lättsamt och undehållande. Passade perfekt med ett glas rött i soffan. Att prata fort och vara lite flamsiga gör ju t.ex. Filip och Fredrik, Anders och Måns samt Johanna och Edvin.

   Jämför du Bianca med Filip och Fredrik? HA HA HA

  Sluta ge henne tv-tid. Ta in talangfulla personer som faktiskt är BRA på retorik och programleda. Är så fruktansvärt trött på att dessa talanglösa människor får synas och höras i rutan hela tiden.

  Som många här redan skrivit, hon LYSSNAR inte vad gästerna säger, har svårt att ta in information, har svårt att FÖRSTÅ information och ställa relevanta frågor. Kanske är extremt drygt av mig nu men; människan är tyvärr inte tillräckligt smart eller duktig för att göra detta.

  Så jävla less.

  Lyckligtvis märker iallafall jag av ett långsamt uppvaknande bland folk, överdriven konsumtion och polerad yta är inte så fräscht eller modernt längre. Ha tålamod så rasar snart luftslottet snart ihop av sig själv ska du se. Högmod före fall.

   Skulle vara svar till Anna här ovanför ⬆️

  Såg att The Rock ska gästa henne nästa gång. Måste man ju se. Undra om hon kommer få ställa frågor till honom. Eller om det är nån förinspelad hälsning bara.

   Hoppas att det är en förinspelad hälsning. Vore så pinsamt om hans första intryck av oss svenskar är från en överförfriskad fjortis som pratar svengelska.

    Det är inte hans första intryck av Sverige, han har blivit intervjuad av svenska journalister innan 🙂

  Folk är galna, de får ta och skärpa till sig. Folk vräker ur sig en massa helt inadekvata kommentarer, varför det?

   Skulle väl inte gå så långt som att kalla Bianca för galen, men håller helt med om att hon vräker ur sig helt inadekvata och opassande kommentarer till sina gäster på sin talkshow.

    Jag kallar inte Bianca galen. De som fäller elaka hatiska kommentarer kallar jag galna.
    Bianca däremot är en klok person.

     Flertalet kommentarer är nyanserade och ifrågasätter hennes lämplighet som talkshow host baserat på att hon behöver dricka alkohol innan, hon lyckas inte få gästerna att känna sig välkomna och uppskattade och hon verkar ha svårt att förstå vad gästerna säger till henne.
     Har alltid tyckt att det är intressant att förstå vad det är som gör att vissa personer, som du, blir besatta och börjar dyrka andra. Vad beror det på?

      Det är en bra fråga. Jag känner igen mig i Bianca, i att vara ett barn vars föräldrar bråkar. Därför står jag på hennes sida.

       Jösses. Vars föräldrar bråkar. Tror du det är ovanligt? Måste man bli otrevlig själv för det?

        Föräldrar kan bråka mer eller mindre. I vissa ovanliga fall, väldigt mycket och det slutar inte efter skillsmässan. Det finns föräldrar som pratar illa om den andra föräldern inför barnen. Allt detta påverkar barnen negativt. Har man inte varit varit med om det, så kanske det är svårt att förstå. Bianca är inte otrevlig, tvärtom hon är supertrevlig.

  Jag känner mer herregud, hade verkligen en manlig ung programledare fått så här mycket reaktioner, recensioner och åsikter? Alltifrån vad hon hade på sig, hur hon lät, vad hon sa, vad hon gjorde, hur hon betedde sig. Aldrig att en man hade blivit lika granskad, just sayin

   Hade han varit full, dryg och otrevlig mot gästerna hade han bara gjort två program. Bianca för att hon är kvinna och charmig kommer att få så många chanser att studiopubliksplatserna kommer gapa tomma för ingen vill komma för man skäms och vill slippa dålig stämning.

    Steffo är förvisso inte full (vad jag vet) men dryg och otrevlig. Han verkar få vara kvar så länge han vill. Men han har ju också ofta en seriös kvinna bredvid sig som kan rädda upp situationerna.

   + 100 på den!

  Alltså när hon intervjuar Marcus Ericsson och pratar om hur läskigt det måste vara att köra så fort typ och hon ba: Amanda du som har hypokondri, vad tycker du om detta?
  Ridå ?

   Skämskudde. En hög med skämskuddar.

  Hon var full och dryg. Blir väl så när folk dricker på tom mage…snap

  Zappade förbi i reklampaus och slogs av hur enormt mycket jox schulman o Bianca har i ansiktet. Ser ju verkligen inte klokt ut. Noterat att B bytt uttryck och utseende tack vare denna blogg men schulman har jag inte koll på. Wow, fartblindhet i botox och whatever it may be?

  Bianca var toppen, lite över gränsen med Mauri, men behållningen på första programmet var ändå Uggla med dotter. Jäklar vad coola de var!

  Såg lördagens program, det var intressant och underhållande. Gillar dock inte frågor och kommentarer som har att göra med toabesök.

  Har tittat och förstår inte var allt jäkla gnäll bottnar i? Bianca gör väl hur bra ifrån sig somhelst? Tycker hon är full av energi och är rättfram och allmänt skön. Svenskar får bara inte nog av att klaga på denna kvinna verkar det som.

  OE/
  Hur kan en som har så dåligt ordförråd bli en programledare. Programledare ska väl inte svära genom programmet som hon gör? Inte kul att lyssna på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.