Margaux Dietz gör content av utslagen man

Margaux Dietz tar ”content creating” till en helt ny nivå av vidrig människosyn.
???
Klippet från Haveristerna kommer från Margauxs senast publicerade Youtubevideo – som verkar vara bortplockad nu.
Hur kan man bete sig så här? Låta sonen gå ut och peta på den utslagna och blodiga mannen?
Och filma alltsammans? OCH sen publicera det hela som underhållning?

Så här låter det i kommentarsfältet under Margauxs senaste inlägg på Instagram.
Tydligen raderar Margaux kritiska kommentarer, samtidigt som det blir uppenbart att den enda personen som försöker försvara henne – i alla fall lite grann – har händerna fulla.

319 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ofattbart

   Tur hon inte jobbar i vården ialf!
   Vem reagerar inte med att försöka hjälpa, kolla om personen lever, behöver HLR och ser till att ringa 112???????
   Att säga att hon är empatilös är fan en komplimang i sammanhanget. Det här typen av beteende att inte hjälpa medmänniskor. Det är så lågt och smutsigt att jag vill spy.

    Synd att hon inte jobbar i vården, då hade hon fått lära sig hur man agerar i en sådan här situation. Nu undrar man om hon fått lära sig något alls någonsin.

     Bästa kommentaren på insta står @jenniestinksrok för angående vems barn som egentligen behöver socialiseras i förskolan.

    Jag vill inte tappa hoppet om mänskligheten.
    Blev så himla tårögd i somras när jag såg klippet med den mörkhyade äldre mannen som blev nerknuffad framför tunnelbanan av en rassekvinna som kunde gripas på platsen. Fyfan, där kan man snacka om civilkurage. Hur många människor som helst som hjälpte till. Det gick blixtsnabbt från att stoppa tåget, ta upp den stackars skärrade livrädda mannen till att stoppa kvinnan från att hoppa på tåget som kom på motsatt sida.
    Folk ringde polisen som grep rassekvinnan. Det finns hopp om mänskligheten vill jag tro.

    Margaux borde se det klippet!

     Det var inte ett rasistiskt dåd. Kvinnan (gärningspersonen) är konstaterat psykiskt sjuk och har begått likadana dåd tidigare mot vita personer. Sluta sprid att det skulle vara rasistiskt motiverat. Rasism är mycket allvarligt men begreppet ska och bör inte missbrukas.

      Hon hade iallafall uttryckt sig rasistiskt efteråt i förhören. Även psykiskt sjuka kan ju vara rasister.

      Du kanske har full koll.
      Googla lite eller så kan jag hjälpa dig

      https://headtopics.com/se/har-knuffar-kvinnan-ner-mannen-p-sp-ret-d-kommer-t-get-28313150

       Har du läst förhöret och delen där ”han var svart” är plockat från?

        Framkommer det något i förhöret som tyder på att det inte var rasistiskt motiverat?

    Det ser ju stageat ut

     Polisen har bekräftat att man fick hjälpa en väldigt berusad man på adressen efter att en kvinna hade larmat från fastigheten:
     https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/XbjOXo/margaux-dietz-filmade-utslagen-man-kritiseras-pa-natet

     Jag undrar också….

   I videon säger hon dessutom till larmcentralen att hon är ensam med sitt barn så hon har inte kollat närmare på mannen. Hon ljuger ju rakt upp och ner, helt oförståeligt.

    Hela youtubefilmen menar du? Fan att man inte hann se den.

    Men jösses, betyder ju att två stycken helt fullt kapabla människor hade kunnat hjälpa den stackars människan.

    Hon ville väl rädda sitt eget skinn eller få sympatier för att ”inte ha kollat läget med mannen”, synd för hennes del att det filmades då, då ser man ju att hon ljuger.

   Nämen jag blir så äcklad av hennes beteende så det finns inte!! Fy fan! Filmar och lägger ut som content??
   Ja, jag har ryckt in i alla möjliga situationer. Man som blev sönderslagen av basebollträ mm. Filma, skratta och jagvetintevad. Usch, skäms på dig Margaux!!

    Tyvärr är ju inte M den enda.
    Hjälpte en extremt berusad tjej förra sommaren som låg på en trottoar runt 12 på natten där jag parket min cykel. Hittade henne alltså på väg hem. Var många som stannat upp men inte riktigt gjorde något och blev tydligt lättade när jag gick fram o satte mig med henne.
    Frågade hur hon mådde och sa till en passerande att ringa ambulans. Tog ett bra tag innan den kom. Tjejen var livrädd och svamlade ur sig att hon druckit för mycket för att hennes kille dumpat henne.
    Satt o höll henne i handen medan hon spydde o vi väntade på ambulansen och hon var otroligt tacksam o upprepade lämna mig inte.
    Oavsett om någon är fysiskt skadad, fått en infarkt eller är full kan personen faktiskt behöva hjälp. För mycket alkohol är inte heller något att leka med.

   Vilken j-la idiot?! Och tar dessutom ut sitt barn för att titta och PETA (?!) på en typ livlös människa? Finns fan inga ord.

    Ja verkligen, vem vet hur mannen hade reagerat, han kanske hade råkat slå till någon i självförsvar för att han kanske trodde att någon ville göra illa honom.

    Då hade Margaux garanterat ångrat att hon lät sonen gå fram och peta på mannen.

  Åh herregud… får man kalla henne hjärndöd?

   Det här kan inte vara sant. Så jävla hjärtlöst isf.

   I alla fall sjuk i huvudet.

  Men är detta verkligen på riktigt? Vem filmar på utsidan?

   Elin. Hennes fotograf.

    Då är det alltså inte bara Margaux som är totalt dum i huvudet… vad är det för FEL på folk…?

     ”Vilken TUR att jag var där och hade kameran med när detta FAN-TAS-TIS-KA tillfälle till content uppenbarade sig!”

     Alla influencers och deras umgänge är obehagliga och har ingen moral.

     Kollade cassandras instastory nyss och hon uppmuntrar till Botox. Dessutom länkar till kliniken hon går till, hon är inte heller den enda som gör det. Kenza tex som var emot ingrepp för några är sen har börjat hylla ingrepp och Botox. Förstår inte de att de unga tjejerna som följer de nu kommer känna ett behov att behöva fixa sitt utseende i framtiden. Jag som är snart 40 börjar tvivla på mitt utseende så fort man kollar igenom deras konton. Varför måste vi kvinnor fixa oss så fort vi blir äldre.? Helt galet

      Även Ida från bachelor rekommenderar botox fast hon gör det för huvudvärk

       Hon gör det för ”Huvudvärk” menar du va? ??

        Botox för migrän är en ”riktig” metod faktiskt

         Bosse och Toftbyn också

      lägg ner. botox mot huvudvärk och spänningsvärk är en MEDICIN. sluta shamea folk även om det är för estetiska skäl.

       Absolut jag får botox för migrän. Mmen den sätter de i nacken och uppe på huvudet. I håret. Inte i pannan. Det gör dessutom fruktansvärt ont där de sätter den.
       (Gör även botox i pannan på klinik och det är fan skönt i jämförelse.)
       Men slät i pannan eller ansiktet blir man inte av botox mot migrän. Möjligen uppe i hårbotten.

    Som jag hoppas är polisanmäld för kränkande fotografering vid det här laget. Det här är olagligt.

     Kränkande fotografering är dolt. Det kan dock vara olaga integritetsintrång enligt brottsbalken 4 kap. 6 c §.

  Alltså jag mår illa.
  Så fel på så många plan! Totalt empatistört beteende.

   Med risk för att åka rätt ner i både rasist- och woke-lådan samtidigt, men jag tycker att det finns nåt som stinker extra äckligt med detta också i relation till Margaux nederländska påbrå och sydafrikanska husbyggar-eskapader. Nån form av postkolonial stank och synen på exploatering av både land och människor, att det är okej för att hon och de som är som hon är lite bättre och andra människor sämre. Kanske helt taget ur luften men den här kvinnans beteende ger mig verkligen the creeps.

    Eller så är hon bara empatilös. Oavsett ursprung.
    Jättemärkligt resonemang.

     Det var trubbigt resonerat av mig. Jag menar snarare att empati och normal människosyn verkar saknas i fler sammanhang än ett. Verkar vara ett genomgående livstema som genomsyrar alla aspekter av hennes beteende mot andra människor. Exploatera allt och alla, från utslagna blåslagna främlingar till sitt egna barn ?

      Du uttrycker dig rasistiskt i ditt resonemang. Att agera empatilöst är varken bättre eller sämre om du har nederländska påbrå och byggt hus i RSA. På samma sätt som du inte blir en bättre människa om du agerar empatilöst men är bosatt i Piteå och dina föräldrar vunnit nobels fredspris. Det är agerandet som har betydelse, inte ditt ursprung eller var du har hus.

       Hur är det rasistiskt att kontextualisera ett beteende i förhållande till någons bakgrund, speciellt när ett problematiskt postkolonialt synsätt sipprat fram mellan raderna förr från MD? Är du en sån menar att George Floyd’s död och polisernas agerande i ”gripandet” av honom hade noll och inget att göra med att han var svart och USA är ett land präglat av rasism som går flera hundra år tillbaka i tiden? Självklart är det i grunden lika illa vem som drabbas eller var, men det betyder ju inte att man bara ska bortse från en rasistisk kontext eller i detta fall en (i bästa fall) jäkligt skev och empatistörd syn på andra människor.

        Nu är ditt resonemang dessutom intellektuellt ohederligt…agerandet mot george floyd var ett rasistiskt mord, ja. Om du mördar någon med rasistiska motiv blir ditt agerande- återigen, varken mer eller mindre förkastligt om du är vit afrikan eller afro svensk. Tänk över din argumentation.

         Ohederligt? Se över dina adjektiv och bemöt istället frågan hur det är rasistiskt att kontextualisera ett beteende i förhållande till en postkolonial bakgrund och ett i övrigt väldigt klandervärt och empatilöst beteende mot sin omgivning och sina medmänniskor.

          Det är du som har svårt att förstå vad orden du använder egentligen har för innebörd. ”Att kontextualisera ett beteende i förhållande till en postkolonial bakgrund” är en harang du använder för att påstå att människor från Holland med hus i Sydafrika är extra benägna att agera empatilöst. Du ser inte margaux agerande utan du bryr dig om vilket ursprung hon har och var hon har hus. Vilket är betydelselöst för vad vi bryr oss om är hennes agerande och det hade vi gjort även om hennes föräldrar var från Piteå med hus i borås.

           Återigen, bemöt istället frågan. Jag säger ingenstans att människor från Nederländerna (vet ej varifrån Nederländerna MD har sina rötter, om det är från Holland eller ej) med hus i Sydafrika är extra benägna att agera empatilöst. Men att det med detta som fond målar ännu en dimension av en typ av postkolonialt empatilöst beteende. Betyder självfallet inte att alla från Nederländerna beter sig så. Betyder självfallet inte att alla som beter sig så här är från Nederländerna. Jag vet inte om jag klarar av att dumma ner resonemanget ytterligare för att försöka få fram min poäng, att en människas tidigare förfarande och kulturella kontext SPELAR roll.

           Du påstår att margaux (här) empatilösa beteende går att härleda till det faktum att hon har bakgrund i Nederländerna. När du ifrågasätts för din rasism omformulerar du dig till att undra ”hur det är rasistiskt att kontextualisera ett beteende I förhållande till en postkolonial bakgrund” (beteendet är fortfarande margaux men nu kallar vi hennes bakgrund från Nederländerna istället ”postkolonial bakgrund”. Du kan omformulera dig hur många gånger du vill men din argumentation är fortfarande densamma.

           Med detta sagt respekterar jag din argumentation och känner själv att jag från början drog för stora växlar ur och av mitt resonemang just i förhållande till MD.

           Och jag förstår dig också bättre om du på ett generellt plan vill dryfta betydelsen av kontexter, människosyn och agerande (Men om vi börjar använda oss av argument enligt vilka ageranden blir mer eller mindre klandervärda beroende på var våra föräldrar kommer ifrån och var vi bygger hus (vilka ”är” vi blir viktigare än vad ”gör” vi) kommer vi istället att cementera den typ av samhälle vi vill komma ifrån)

    Du åkte ner i min idiotlåda bara.

    Jag förstår vad du menar. Jag skulle inte kalla henne för öppet rasistisk men hon har samma beteende och attityd som engelska överklasskvinnorna i England under kolonialismens storhetstid. En självpåtagen godhetsroll att utbilda och reformera vildarna i kolonierna och ge dem verktygen att kunna klara sig själva, helt omedvetna om att de har sin kultur och sina samhällen. Just detta har satt djupa spår i de forna kolonierna och splittrar befolkningen där en del fortfarande känner en tacksamhet mot den vita mannen och den andra hälften hatar den vita mannen.

    Särskilt tydligt blir det kolonialistiska tänket om man tänker på hennes bok om Arnold i Sydafrika där inte en enda svart person är med.

   Jaaa, de som följer henne och samarbetar med henne framöver borde skämmas även de.

  Har hon också ringt dit någon som filmer utifrån?

   Ja det är hennes filmare Elin

    VA??!! Det gör det hela ännu mer sinnessjukt ?

   vad i helvete?

  OT: Ligger Kenzas nog nere för alla?

  Sorry om det redan har diskuterats :c

   Jag förstår inte frågan? Kenzas vadå ligger nere?

   Misstänker att det ska stå blogg istället för nog ??‍♀️

   Hon har väl inte bloggat på över ett år?

   Jag tror det ska stå IG, alltså Instagram.

    Men en enstaka persons instagram kan väl inte bara ligga nere sådär

     Jo?

  Får ont i magen av detta…

  P sykopathumor på högsta nivå.

  Han kan ju behöva HLR eller vad fan som helst och så garvar hon och låter sin son garva åt mannen. Alltså är verkligen detta på riktigt? Känns nästan för sjukt för att vara på riktigt…

  Ngt av det mest osmakliga jag har sett.

  Så hennes agerande uppdelat:
  1. Filmar 2. Låter pojken peta på honom 3. Ringer sin tränare(?) 4. Ringer hon polisen här, eller är det ytterligare ett steg innan det händer?

  Alltså, jag kan ändå fatta att man blir lite ställd i en sån situation, det är ju inget som normalt sett brukar hända, men att larma är det sista man gör? Nej, det fattar jag inte.

  Å andra sidan. Det har ju även blivit typ det första man gör vid t.ex bilolyckor också, så egentligen är jag inte så förvånad vid närmare då.

   Exakt min tanke med. Att man behöver ringa kompis el tränare för att fatta att man skall ringa polis el ambulans…inte kunna fatta sådana beslut själv. Skrämmande. Livet som flunsa i en liten ask, måste ha hjälp och input i allt, som jättebebisar.

   Någonstans där gissar jag att hon även ringt en som kommer och filmar från utsidan också. Rikspucko de luxe.

   Lite ställd? Sluta nu. Det kallas civilkurage! Vad är det med alla veka idioter som inte kan hjälpa människor i nöd!

    Jag nästan ramlade över en däckad uteliggare som stank alkohol i en trapport en gång. (han blockerade hela trappen) Kan säga att jag inte var jättesugen på att närma mig honom eller röra vid honom för att kolla puls eller liknande. Lätt att snacka om civilkurage men hade du hoppat på chansen att göra HLR eller liknande i denna sits?

    (Fick hjälp av polisen som var på plats nära i just detta fall)

     Att se om någon andas och titta efter om personen blöder kräver inte särskilt mycket. Och den första impulsen är väl ändå att larma och sedan svara på larmpersonalens frågor?

     Hon säger dock att personen är blodig i ansiktet. Så det bör indikera på att personen är skadad och eventuellt behöver vård.

     Hej.
     Jag har trillat över både levande och död. Är numera med i sms-livräddarappen också.
     Ja jag hade och har påbörjat HLR samt stoppat blödning från skotthål.
     Det är det man kallar civilkurage.

     När man väljer att inte göra det för att man tycker det är äckligt och obehagligt så saknar man civilkurage.
     Ibland får man välja att låta liv gå före egna rädslor, inget ont mot dig men ta med dig en virtuell örfil inför nästa gång du kanske hamnar i liknande situation.
     Plocka fram örfilen då och lägg alla känslor åt sidan och hjälp personen som behöver det.
     Rädd får du bli efteråt.

     (Alltså örfilen är för att väcka folk från att frysa till is av rädsla och panik. Inget ondsint eller våldsamt)

      All cred till dig för det men jag tror majoriteten inte reagerar så i verkligheten, tyvärr. Sen kan man klappa sig själv på axeln i förväg och tro att man skulle hantera en situation på ett särskilt sätt, men hamnar man framför en däckad narkoman man inte vet om den bär kniv eller skulle vakna och reagera aggressivt på att bli berörd, så tror jag inte det skulle vara lika självklart i praktiken.

       Det är många som reagerar som jag. Jag har pratat med många om vågat hjälpa suicida, narkomaner, skjutna, medvetslösa där det skummar ur munnen osv.
       Jag har hört hur skärrade dom är men trots det har dom bestämt sig för att hjälpa.
       Ibland har man fått ryta i för att peta hål på den där bubblan som lamslår dom.

       Inget är självklart i en sån situation men man väljer ju själv när man väl hamnar där. Att agera eller låta rädslor ta över.

        Jag vet inte men jag tänker att det finns många nivåer mellan det margaux gjorde och ge hlr till en dreglande narkoman.

        Själv imponeras jag av folk som går in för att avstyra knivbråk eller de som inte direkt söker skydd vid en skottlossning utan rusar fram till ett offer. Alltså uppriktigt imponerad.

        Och med det sagt så är jag inte team margaux här. Första tanken vore ju att larma. Det här fallet kändes inte så livsfarligt för henne kan jag tycka.

         Man behöver inte göra inblås vid HLR, det räcker att försöka få igång hjärtat.
         Så om någon dreglar eller är blodig runt munnen, låt bli att göra inblås bara! Att lägga på rygg och börja trycka så hårt du kan i rätt rytm över hjärtat- då har du gjort vad du kan!
         Och revbenen knäcks, så var inte orolig om det händer heller. Fortsätt bara.

          Men det var ju precis min poäng. Att man kan göra mycket där emellan att filma till content och att göra mun mot mun på en narkoman. Man behöver inte få det att låta som att det är antingen eller. Och i det här fallet, som så många andra, så hade det varit lämpligt med att börja med att kolla om han ens var medveten och larma.

           Förlåt missuppfattade din kommentar! Håller meddig om allt.

           Inte meningen att låta så ilsk ? alltid bra att påminna om hur man gör hlr också, så bra ändå att du gjorde det ?

       Jag tror som du. Och jag tror inte ett dugg på att alla som säger att de minsann hade släppt allt de har och dykt ner för att kolla om personen levde.
       Jag tror att otroligt många hade tvekat, sett sig omkring i hopp om att ”någon annan” löser.

        Ja detta psykologiska fenomen kring civilkuraget har ju studerats ganska väl. Lätt att säga vad man skulle ha gjort i ett hypotetiskt scenario.

        Hörde i podden över min döda kropp om en skola där personalen hade övat inför ett skolattentat (de hade med skådespelare som spelade gärningsman osv). En kvinna hade drabbats av någon slags panik under övningen, rymt in i ett förråd och stängt och låst dörren så att hennes kollega som var tätt bakom henne stängdes ute. Hon hade i efterhand inte kunnat förstå hur hon kunde göra så men så gjorde hon. Det hade hon nog inte trott om sig själv innan kan jag tänka mig. Bara ett exempel på att man inte alltid agerar logiskt.

       ”Ramlat” över en sån människa, jag och många fler tvekade inte en sekund att hjälpa till❤

        Ok moder Teresa så fint då❤️

         Haha åh tack!

       Svar till E

       Jag tror nog inte du har varit i en liv och död-situation.
       Adrenalinet tar över när du ser en människa i nöd och logiken försvinner.
       Jag har gjort HLR en gång (på en vuxen man som föll ihop på en flygplats) och det var som om att någon annan styrde min kropp. Att INTE hjälpa till fanns inte på kartan…

        Forskning och psykologiska tester på området visar ju på motsatsen. De flesta fryser till och utgår från att andra ska hoppa in istället

        För DIG nej. Men du kan inte tala för alla.

     Men är du allvarlig? Läs vad du själv har skrivit, snälla du.

     Larma kan du göra i alla fall. Bättre än att skratta och filma.

     Vill rekommendera alla att gå HLR-utbildning/kurs. Att bara ha provat på det en gång kan hjälpa om man någonsin hamnar i skarpt läge. Och förhoppningsvis behöver man aldrig använda kunskapen.

      Jaa, mycket bra tips!
      Röda Korset och liknande organisationer brukar erbjuda gratis HLR-kurs, en gång på hösten och en gång på våren. Lite olika beroende på stad/ort.

      Likaså högskolor och universitet samt vissa arbetsgivare.

       För arbetsgivare är de ”Första hjälpen och krisstöd”, AFS 1999:7 som gäller och i princip ska HLR utbildade finnas i den omfattning det behövs. Bättre reklam än att ha räddat livet på en kund kan man knappast få så ni som inte har, ta ett snack med chefen om hur det borde vara.

     Ifall man inte känner för att sätta sin mun
     mot en okänd persons mun för att göra inblåsningar, kan man påbörja hjärtmassage. Det är det allra viktigaste. Samt att såklart omgående ringa 112 och skrika åt någon annan att försöka hitta en hjärtstartare medan man själv ger hjärtmassage.

     Ja, det hade jag fan i mig gjort! Man är väl en medmänniska, eller?

    Fast det finns många som hjälper och reagerar sunt och ringer ambulans. Glöm inte dom.

     Nej för fan. Världen är full av vardagshjältar som räddar liv. Det är en enorm tröst mitt i allt mörker.
     Det finns verkligen empati och civilkurage inom så många ❤️

   För att göra det hela ännu sjukare så fortsätter det även med steg 5: redigera skiten, steg 6: lägga till musik och ljudeffekter och steg 7: lägga upp som ”roligt content” utan att förstå att folks reaktioner

    Exakt! Inser man inte att det är osmakligt mitt uppe i händelsen så har man ju åtminstone gott om tid att fundera på saken när man genomför steg 5, 6 samt 7…

  Vem är det som försvarar henne och har händerna fulla?

   Det är en man där och försvarar henne med att hon ringde ju polisen i slutet på klippet…

   Fattar inte att ingen av de båda som var där hade förstånd nog att larma efter hjälp istället för att lägga ut på Youtube.

    Erik D? Är det någon hon känner eller bara en följare som avgudar henne?

  What the actually Fuck bevittnade jag precis?

  Hon uppför sig som hon har förstånd. Det gäller alla människor. Tyvärr verkar det som att de flesta influencers inte har så mycket förstånd.

   Va? ?

    Hon uppför sig som det förstånd hon har, dvs hon har inget förstånd och uppför sig därefter.

   Men alltså något står ju inte riktigt rätt till med henne? Hon reagerar ju som ett exalterat barn som inte förstår allvaret i situationen? Otroligt omogen måste hon ju vara? Och att skicka ut sitt barn, stackars person eller tänk om personen hade varit våldsam? Tänkte först att hennes över-exalterade reaktion hade med att göra att hon kände igen personen som låg där och därför inte reagerade som en normalt funtad vuxen människa, som skulle se efter levnadstecken/larma och hjälpa, men så var det alltså inte. Sjukt!

  Äckligt. Hur, HUR?!? Förmår man sig att göra något sådant?

  Är det inte numera ett brott att filma och dela olyckor och liknande?

   ”Att filma en olycka skulle kunna bedömas som olaga integritetsintrång (4 kap. 6 c § BrB). I detta fall att det sprids bild på att någon befinner sig i en mycket utsatt situation”

   ”För att bestämmelsen ska bli tillämplig, krävs det att bilderna faktiskt sprids. Med spridning avses att uppgifterna görs tillgängliga för fler än ett fåtal personer.”

   Tänker att både ”någon i utsatt situation” och ”spridning till fler än ett fåtal personer” är tillämpbara här.

    Tycker det är på plats att hon får konsekvenser . Hoppas den drabbade mannen anmäler henne

    Hoppas verkligen någon gör polisanmälan nu för det här förtjänar inget annat än just det.

     Verkligen, inte bara ett mediedrev. Hennes människo syn är så sjukt unken.

     Helt utan att ta hennes fruktansvärda handlingar i försvar men varför anmäler du inte själv om du anser att det förtjänas?

     Någon skulle ju kunna vara du själv, eller?!

     Vad sa polisen när du ringde och anmälde?

      3 kommentarer för att hugga om vem som ska anmäla ???

       Ändå rimligt när man talar om civilkurage och att agera.

        Vem har sagt att jag under tiden inte gjort det? ??‍♀️

        Det jag från början jag sa var ju att jag hoppas att den drabbade anmäler, då det självklart väger tyngst.

         Det var svar till anonym, inte till dig.

        Hahaha ja jag ville ju trycka lite på det. Istället för att sitta här be andra anmäla kan man ju anmäla och sen skriva att man anmält (för det behöver inte komma in tre hundra anmälningar om samma sak).
        Så det var en pik. Men visst, om ingen redan anmält så kan jag göra det.

        (Det är liksom ingen som hinner dö i väntan på att någon vågar anmäla detta)

         Så där är det alltid. ”Någon borde orosanmäla/polisanmäla/anmäla inlägg..” vem är denna någon som folk sitter och väntar på ska anmäla?

          Fel. Man anmälar när man är inblandad eller har inblande anhöriga. Jag som random person på annan plats i Sverige med infon i typ tredje hand… ledsen men en anmälan från mig skulle läggas ner direkt. Ni är bara dryga och har uppenbart noll insikt hur polisen hanterar anmälningar.
          Samma som soc, anonyma anmälningar läggs ner. Men ni har övertro på hur svenska myndigheter fungerar.

      Tja jag tror inte en anmälan från mig tas på allvar exempelvis dels har jag fått infon här inte genom att själv sett videon och jag bor i en helt annan stad.
      Jag tänker att polisen själva bör upprätta anmälan eller mannen eller hans anhöriga?

    Därför hon blurrat hans ansikte?

  Och som med det mesta influencers gör så är väl detta glömt nästa vecka, hon förlorar inga samarbeten eller några följare heller direkt.

  Så allt lär väl rulla på som vanligt för henne.
  Riktigt osmakligt.
  Hoppas det inte är för sent för ungen att lära sig rätt och fel, han är ju liten fortfarande så finns ju hopp. För det var hon som sa att han skulle peta va? Eller kom han på det själv?

   Fast det är judags för hennes följare att sätta ned foten. Avfölja hennes kanaler och höra av sig till hennes samarbetspartners och informera om detta. Annars blir det aldrig någon förändring.

    Precis. Men känns inte som att sånt brukar hända, tyvärr.
    Några blir upprörda och skriver till företag men största delen bryr sig inte och det glöms bort.
    Men hennes följare borde verkligen visa att det inte är okej, ta avstånd och bojkotta henne.
    Denna videon är verkligen bra reklam för Stronger? undra om dom kommer göra någonting.

    Följer henne inte och har aldrig gjort heller, annars hade jag gärna avföljt.

     Verkar ju inte gå så bra för katrin efter pimpandhoes….

      Sant. Finns kanske hopp om att det kommer bli mer konsekvenser och att allt inte bara glöms bort. Hoppas verkligen på det.

      Vad är det som inte går bra? På vilket sätt märks det för henne? Strålande ju om hon får någon konsekvens?

       Verkar inte gå så bra med reklamintäkterna på podden så de flyttat över till PodMe.

        Ok, tack!

  Hmm, hur visste hon att han låg utanför dörren, den går ju inte att få upp? Finns ingen kamera (f ö förbjudet, tillåtet i själva titthålet men då hade han inte synts eftersom han ligger ner)
  Jag tror det är ett påhitt – killen ser välhållen ut, kolla skorna, helt vita,,knappast en uteliggare/utslagen person. Troligen hittade hon och killkompis på detta ”prank” (jfr löwengrips fejkade hotlappar) för att få lite aktivitet runt sig.
  Vilket nästan gör saken ännu sjukare. Vem hittar på att det ligger en nerslagen man utanför ens dörr?
  Riktigt sjukt, säger en del om ens människosyn.

   Om det hade varit ett prank hade hon gått ut med det istället för att radera kommentarer. Hon sabbar sitt varumärke totalt just nu.

    Lol varumärke, hon e hemsk. Men ja fattar va du menar

    Jag trodde också det var ett prank för ingen är väl så intelligens- eller empatibefriad? Men ja, hon raderar verkligen kommentarerna på hennes senaste Instagram-inlägg, som nyss svämmade över med kritik.

    I: Nä tror hon missbedömde pga ej supersmart

     Polisen har bekräftat att de hjälpt en mycket berusad man på adressen enligt aftonbladet, så det är på riktigt och inget prank

      I: nej, enl Aftonbladet har TV4 bekräftat att de har en källa inom polisen som bekräftat – tror jag inte på, TV4 är ingen oberoende journalistik eller har journalister öht – de har programledare

       Stämmer ej ang att TV4 bara har anställda programledare. Eftersom att de sänder nyheter, har de ju självfallet anställda reportrar och journalister som faktagranskar och skriver inslag. 🙂

   Klart man ser en människa som ligger ner utanför dörren om man tittar i titthålet. Eller kanske bara är mitt tittöga som är liggvänligt? med det sagt så tar jag givetvis inte detta i försvar. Ifrågasätter bara att det inte skulle gå att se honom genom ögat

    Jag skulle inte se det genom mitt titthål om denne inte låg i alla fall en meter från dörren.

    Så som han ligger där bör man ha sett benen och fötterna i alla fall, även med ett dåligt titthål.

   Dörren gick ju att få upp nog mycket för henne att sticka ut huvudet och för barnet att komma ut. Så nog lär hon ha kunnat se att där låg en människa. Antagligen tittade hon genom titthålet och såg fötterna eller så försökte hon öppna dörren men att något tog emot så hon stack ut huvudet för att se vad.

   Det är väl det absolut minst konstiga i allt det här skulle jag säga.

   Men vem har påstått att det skulle vara en ”uteliggare”? Kan väl vara en rik ung kille som fått stryk på fyllan – hur förändrar det att M betett sig otroligt empatilöst och jävligt?

   För välhållna män med vita rena skor kan inte supa sig för fulla, råka i bråk, svimma, vara drogpåverkade, bli sjuka eller något annat som kan leda till att man hamnar i ett liggande läge i ett trapphus?!

   Hennes kollega Elin skulle väl komma hem till Margaux och ringer henne och berättar? Sen är det ju hon som filmar utifrån.

    Eller så ringde den sjuke fan (m) Elin för att komma och filma…

   @fejka – exakt min tanke. Känns som ett påhitt som hon trodde skulle tas emot på ett helt annat sätt. Annars hade ju en normalt funtad förälder aldrig låtit sitt barn gå ut och peta på människan, samtidigt som man står och skrattar(!?)

    Jag bor några portar ifrån henne och hemma reagerade vi på en polisbil som stod utanför igår, natten till idag. Aldrig poliser här annars.

   Jag bor några portar ifrån henne och hemma reagerade vi på en polisbil som stod utanför igår, natten till idag. Aldrig poliser här annars.

    Det här var dock i oktober månad.

   Hennes fotograf upptäckte väl det när hen kom dit. Enligt tidningsartikel kom polis till platsen och det fanns en skadad man där.

  Influensers har en fin förmåga att påminna oss om att hela influenseryrket måste vara bland det sämsta som hänt världen. Jag kommer osökt att tänka på människorna i sådana där klassiska infomercials, som inte klarar av att typ öppna ett lock utan att krossa hela burken, eller inte förstår hur man använder en trädgårdsslang utan att riskera att strypa sig själv. Man tänkte att ingen människa kan ha så overkligt svårt att tänka själv, men sen kom alla dessa influensers och bevisade motsatsen. Och då blir man lite deppig för mänskligheten ligger ännu sämre till än man trodde…

  Hur är hon funtad? Nu cancellerade hon sig verkligen, hoppas samarbetspartners drar dig ur så hon får sig ett uppvaknande. Hon verkar ha tappat fotfästet helt.

  Förutom det helt sjuka i att filma först och ringa efter hjälp sedan så tycker jag som förälder att det är supermärkligt att skicka sitt barn att peta på personen, tänk om det är någon som är mitt i en psykos eller nåt? Så många fel här så det är inte klokt. Och detta visar återigen på vilken typ av människor som idoliseras i samhället, hjärndöda as som i bästa fall visar upp snygg yta. Men sällan hjärna och hjärta.

   Men detta är något utöver det vanliga. Visst att många influncers visar upp yta osv, men förhoppningsvis har dom flesta en normal empatinivå. Kan inte komma på någonting en annan influncer gjort/lagt upp som ens är i närheten av detta.

   Tänkte precis detsamma. Det visar ju på en än större brist i tankeverksamheten att man skickar ut sitt lilla barn i trapphuset till personen. Det kunde, precis som du säger, ha varit någon med psykos eller drogdille som kunde ha flugit på barnet. Hela beteendet är verkligen totalt hjärnsläpp.

    En rimligare reaktion hade väl varit att skydda barnet. Både från en eventuellt farlig person om hon nu upplevde det så men också från obehaget för det lilla barnet att se en blodig medvetslös man.

  Här ser ni en desperat flunsa för content. Exploaterar hon inte sitt egna barn så får en utslagen människa duga.

  Fy fan, rent ut sagt!

   Detta är inte bara desperat, detta är sjukt. Något står inte rätt till. En normal människa med empati hade blivit orolig och ringt 112 direkt. Det är helt galet att en vuxen människa står och skrattar åt en medvetslös blodig människa istället för att hjälpa till och ringa 112 ???

  Kikade faktiskt på några av hennes senaste filmer igår (inte denna). Och reagerade på att hon verkar ha spårat totalt. Allt för content, allt bråk med exmaken, sonen hängs ut etc

   Hon verkar ha bråkat om hur de ska fira julen? Vem fan gör det inför publik? Stackars barn

    Vilken sjuhelvetes tonårsrevolt den ungen kommer göra när han är stor nog att förstå vad hans föräldrar utsatt honom för.

     Tycker det skulle vara intressant att veta om A iaf får pengar för jobbet . När föräldrarna var tillsammans gästade hon, pojkvännens podd och sa att ”a är nog sveriges rikaste tre åring haha” sen när de gjort slut och han försökte få bort a från sociala medier då säger han att a inte gått en krona.

   Jag tittade med på senaste avsnittet av Moderna familjen,den som heter: det har varit konstig stämning.

   Jacob berättar överlyckligt till Arnold att han är piggare än nånsin för han har inte druckit en droppe alkohol på 7 veckor.
   Arnold frågar ska du dricka idag då pappa?
   Så säger Jacob att ja det kanske han ska, han har inte bestämt sig.
   så ambivalent beteende, hela videon var obehagligt att titta på när de diskuterade julen.

    Men va??!?

  Det här är ju bara för sjukt. Totalt empatistört. Är det på riktigt? Usch vad jag hoppas att det är något sjukt skämt gone totally wrong.

  Det är inte normalt att ha så lite empati… Hur kunde hon på allvar tro att folk inte skulle reagera? Och hur kunde hon ens göra sådär? Hon sjönk verkligen i mina ögon. Detta var bland det vidrigaste en influencer gjort/lagt upp.

  Riktigt illa på flera plan och dessutom drar hon in sitt barn i detta.

  Vilka sammarbetspartners har hon? Vill maila dem och påpeka vad det är typ reklampelare de använder sig av.

   Hon jobbar väl ganska mkt med Trygg Hansa och då främst deras barnförsäkringar…

    Tack! Kommer maila dem nu!

  Vet inte om det är influencers som är mest korkade eller om det är alla de som följer som är det.

  Skulle ingen följa skulle de inte kunna leva på sådant här.

   Fast du kan inte blanda in andra influncers i detta. Det margaux gjorde är inte korkat, det är totalt vidrigt och empatilöst. Inte sett någon annan influncers bete sig såhär illa.

    Nej jag menade mer generellt. Influensers lever på att folk följer. Det här är ett extremt fall men i övrigt så skapar de meningslöst content allihop. Exponerar sina barn, lämnar ut privata detaljer om allt och alla, fläker ut sitt och andras liv osv.

     Kör bil och filmar, samarbetar med plastikkirurger i Turkiet, osv osv. Och vad hjälper det att klaga när folk fortsätter att följa?! Det enda(!) som känns för dom är om följarna försvinner. För vad ska de då leva på? Vem ska se dom då?

     Allt är ju inte meningslöst. Eller man kan ju hävda att Netflix-serier också är meningslösa från den vinkeln också. Det bidrar ju med någon slags underhållning och nöje.

     Jag följer inte några som gör content på det du listar ovan, men däremot flera mat-influencers, eftersom mat är ett väldigt stort intresse jag har.

      Det var exempel på saker som är omdömeslösa men som de kommer att fortsätta med så länge följarskaran inte påverkas. Menade givetvis inte att alla på Instagram sysslar med sådant content.

      Men är vi överens om att det enda som känns för dessa omdömeslösa influencers är att tappa följare så att det inte längre genererar pengar? Det var det jag ville poängtera, inte vem som gör vad.

    Nej, det är det värsta jag sett! Ska hon ”komma undan” detta bör hon emigrera. Hon har gjort bort sig totalt för alltid i detta land! Både som människa och mamma! Jag hoppas pappan på något sätt kan rädda barnet!

     Tyvärr är nog detta glömt lagom till nästa influencer står för en ny skandal.

  Har vetat hon är störd sen hon filmade hur hon lämnade sin gråtande son för natten och stängde dörren… bara för att gå och lägga sig i sin säng med hörlurar.
  Motbjudande person

   Detta har jag missat. När gjorde hon det?

    När sonen var ett ungefär. Sen kallade hon reaktionerna för momshaming

    När barnet var spädbarn.

     Nej han var äldre, hon filmade det i en vlogg och la upp. Han stod upp i spjälsängen och skrek efter henne

      Mm exakt. Och i annat fall finns der fler..
      Hon chillar i sängen medan han gråter…Och sen kollar hon inte ens till honom.

      Femminuters går inte ut på att man helt ska överge barnet, utan visa man är i närheten. Men hon tog en sjuk metod och gjorde den sjukare.

   Och när hon fick kritik så sa hon att hennes mamma gjort lika mot henne när hon var bebis ”och att hon blev ju normal trots detta”
   Mm visst. Hon blev en empatilös och kall människa.

    Oj oj oj! Man blir helt chockad! Har barnet några farföräldrar som kan ingripa?

    Nej men fyfan. Verkligen SÅ normal.

   Exakt samma för mig!

  Vem filmar ens en skadad person? Hur kan man tycka att det är en bra idé och dessutom sedan publicera det?! Hon har ju inte bara tänkt fel en gång utan tre. 1) ring efter hjälp 2) filma inte 3) om du nu varit så himla korkad och filmat så publicera det för tusan inte.

  Men hon verkar ha tappat det helt. Läste en artikel om att hon och Jacob inte är så mycket moderna familjen nå mer. Blir intressant att se hur länge det dröjer denna gång innan han säger att han ska skydda deras som igen och att han inte borde vara med på sociala medier.., ?

   Hon verkar ju till och med ha ringt dit sin filmare….

  Fy fan vad äckligt! Skrattandes dessutom. Jag har varit med om att tuppa av ute och fy om någon hade filmat. Oerhört kränkande, för att inte tala om empatilöst att inte se efter först om man kan hjälpa. Jag kommer tycka hennes beteende är lika äckligt även om detta är iscensatt för content.

  Det jag tyckte var mest obehagligt med klippet är alla ljudeffekter… hon/någon anställd har ju aktivt redigerat klippet. Kommer inte en tanke upp då där någonstans i processen att detta kanske är lite fucked up?
  Tydligen inte.

  Så sjukt! ”Kom här mitt barn, så får du röra vid farbrorn.” Som att klappa djur på Skansen… Vedervärdig människosyn. Hoppas innerligt att det är fejkat.

  Hål i huvudet?!

   Förmodligen av det hon stoppar i sig..

  Har aldrig brytt mig om denna människan M, hon var tidigare helt intetsägande för mig. Bara ännu en undernärd tönt. Det är väl så att om man inte äter får hjärnan ingen näring och det kan bli så här. Fy f**n säger jag bara. Kan var hennes unge eller hon själv som hamnar så där när som helst. Behöver inte vara droger om det nu är det hon utgår ifrån. Ramla/svimma kan vem som helst göra av olyckshändelse, hjärntumör, epilepsi, virus på hörselgångarna, dåligt med mat etc etc etc. Väljer att tro att detta bara var på *skoj* – så elaka människor kan inte finnas!!!

   Onödigt av dig att blanda in ”undernärd”.

  Har jobbat många år inom blåljusbranchen och är så ofantligt trött på människor som ringer in om skadade människor men de kan absolut ha låtit det gått en kvart, en timme eller så har de inte tid att stanna, ibland har de redan lämnat platsen, de vägrar gå fram å se hur personen mår, de vägrar stoppa blödning eller påbörja HLR.

  Men att dessutom filma hur solklart IQ-befriad man är och sen lägga upp det, det övergår det lilla förstånd jag har kvar. Hoppas hon skäms.

  Mänskligheten alltså. Uppfostras folk inte till civilkurage?

  Vilken jävla idiot.

  Följt hennes kommentarsfält nu ett tag och radera knappen går i ultrarapid…. Tacka gudarna för att folk han få ned vilden innan hon han dölja spåren…

  Så märkligt beteende.
  Och barnet som ska peta! Tänk om personen vaknar upp och blir rädd och reagerar med att knuffa bort barnet eller slår till! Stengolv och stentrappa, helt vrickat! Men å andra sidan, då blir det ju mer content för henne såklart… sjukhus och sånt.
  (Tack och lov att något sådant inte hände)

   Hon är ju en sån som verkar ha noll koll på säkerhet och inget sunt förnuft. Stackars A 🙁

  Haha nu när jag gick in under hennes senaste bild på insta stod det 112 kommentarer sen uppdaterades det till 36. Hur orkar hon? Så jefla löjligt, lås det i så fall din sopa

   Blir så less, det är nån som upprepade ggr postar fint om sin lillebror som fick hjärtstopp och blir räddad och den kommentaren TAR HON BORT medan hon låter nån jäkla snusk-kommentar från typ nån bot vara kvar????? Vider.

  Är så otroligt trött på influencers (även om jag inte följer en enda influencer) och den här samtiden vi lever i nu. Kanske dags att sluta läsa denna blogg, eller flytta ut till en stuga mitt i ingenstans utan internet ?

  Förlåt, men hon är verkligen helt dum i huvet.

  Det rensas flitigt i kommentarsfältet. För någon timma sedan var det fullt med kritik men nu är allt borta. Det var nog något av det sjukaste jag sett. Visst att man kan tänka lite fel ibland men när allt det här försiggår samt under redigering, är det ingen som tänker att det här är nog ingen bra grej att lägga upp? Trodde hon på riktigt att folk skulle tycka det var kul? Skulle inte förvåna mig om det är ett påhitt men det är oavsett ett otroligt osmakligt påhitt.

   Ja det blir svårt vända det här, kanske ”ni pressar mig till content”. Och sen kommer hjärtflödet…

  Kan man som individ inte hjälpa personer i nöd så är man en bottenlös människa utan empati. Mår illa.

  Trodde på riktigt att detta var ett skämt först, ett dåligt skämt. Men detta är ju rent idiotiskt, hur omänsklig och hjärtlös. Fram med mobilen, fram med barn som petar, filmar och frågar vad ska jag göra. Hoppas alla som följer henne avföljer asap! IDIOTI

  Nu finns den på expressen!

   Jag som nyss tipsade Aftonbladet. Jaja tur det publicerats.

  Hur kan hon inte själv fatta att hon ska ringa polisen utan behöver ringa någon för att fråga det? ??‍♀️

  insåg nyss att personen som filmar utifrån sen har klivit över den skadade och gått in för att filma Margaux som ringer en vän.
  Hahahaha. Helt sjukt.

  Det kan inte vara på riktigt? Snälla Margaux säg att det här är påhittat för content?

   Jag hoppas också på att det är hittepå. Kan man verkligen vara så knäpp att man gör en sån här sak på rikigt.

    Och är det ju fejk så är det ju också sjukt, att hitta på att det är så här man gör och lära sin son det

     Nej jag tror inte det är fejkat.
     Dessutom har polisen bekräftat att de var på adressen i mitten av oktober och hämtade en väldigt berusad person.
     Alltså underförstått att det var denna situation det gällde.

  Vidrigt. Klart man ringer ambulans. Och hon skrattar så sjukt. Tvi. ?

  Det var bland det värsta jag sett när det gäller fullkomligt IQ-befriade influensor. Kunde ju varit någon som fått ett epilepsianfall eller hjärtstopp. Diabetiker som gått i koma.
  Och hon skickar ut sin unge att peta… Det företag som har samarbeten med henne efter det här lär tappa majoriteten av sina kunder.

  Tänkte ”det kan inte vara så hemskt som det låter” men det var det. Värre. Det kommer vara omöjligt för henne att ha nån som helst ursäkt för det här totalt empatistörda beteendet.

   Så sjukt aningslös jäkla brud. När hon tryckte på publiceraknappen, tänkte hon då inte på reaktionerna hon kommer att få? (alltså förutom det störda i att alls filma, men nr 2 att sen lägga ut det).

  Hon borde polisanmälas och betala böter till mannen.
  Helt sjukt att ”vissa” är så världsfrånvarande.

  Hon har ju tappat det helt.

  På intet sätt tar jag hennes skratt och så vidare i försvar (det är så att jag tror att allt är arrangerat, men kanske kan man hitta det på polisens händelsesidor?). Samtidigt skulle jag själv aldrig ta tag i en sådan här sak själv och det beror på den samhällsutveckling vi ser, med allt kraftigare droger, kopplingar till kriminella nätverk och så vidare. Det är tragiskt att det blivit så, det bästa vore om det fortfarande kändes möjligt att hjälpa i en sån här situation. Men det skulle jag alltså aldrig göra, riskerna är för stora, du vet inte vad du hamnar i.

   Okej, men varför hålla på o filma och göra innehåll av det?

    Och om det nu är så att hon måste filma och göra content så hade hon ju kunnat filma sig själv och säga att hon precis har ringt 112 för att det ligger en man utanför, att hon inte törs gå ut och titta med tanke på att Arnold är i lägenheten och att hon är rädd att mannen är drogad eller våldsam, och att han kanske vaknar och tvingar sig in.
    Det hade ju gett content utan att vara empatistört och idiotiskt.

     Eller bara inse att vissa saker inte behöver bli content.

   Du skulle alltså inte hjälpa en person som ligger ner och blöder? Okej, det säger ju jävligt mycket om dig.

    Till Eva: Tänk om det hade varit din pappa, bror eller son som behöver hjälp, och alla som är där och kan hjälpa resonerar som du..

   Om man inte känner sig bekväm med att gå nära själv så ringer man polis och ambulans. Det man INTE gör är att göra som Margaux. Men hon verkade inte speciellt rädd för mannen eftersom hon tyckte det var ok att hennes son fick peta på honom.

   Med tanke på att hon låter sin son stå och peta på mannen så verkar hon ju inte känna sig så särskilt rädd? Och om man nu är rädd så är det inte svårare än att gå in, låsa dörren om sig och ringa ambulans. Att fullkomligt ignorera en uppenbart skadad person är idioti.

   Så inte ens ta upp telefonen och ringa Polisen? Det säger verkligen mycket om dig.

   Allt kraftigare droger?

    Ja hon tar allt möjligt nu.

     Vad tar hon nu?

   Men hon var ju inte själv? Hon hade ju en till vuxen människa att ta hjälp av? Men istället väljer de att filma o skratta åt det

  Empatistörd! ?

  Det här är verkligen bland det värsta jag sett? Inte nog med att beteendet i sig är fullkomligt oacceptabelt, så bemöter hon situationen med en sådan otrolig nonchalans. Filmar, låter barnet peta på mannen som att det vore någon form av road kill, och ringer en vän (?) innan hon ens tar sig för att ringa ambulans. ”Nej han är inte jätteblodig, bara lite blodig och blåslagen” vilken normalt funtad människa säger ens så? Mannen i fråga kanske har utsatts för misshandel? Har inre blödningar och är i behov av akut vård?

  Att man ens kommer på tanken att göra content av något sånt här. Det äcklar mig rent ut sagt. Hoppas hon blir bojkattad för all framtid.

  Det här är det yttersta beviset på att contentskapande har gått för långt. ÄCKLIGT. Hennes son växer upp helt verklighetsfrånvänt.

  De har alltså suttit i efterhand och lagt på roliga ljudeffekter, är ju helt makalöst smaklöst så det finns inte.

  Margaux brukar väl inte svara på kritik, eller jo genom att ignorera kritiken men hoppas hon tar till sig denna gången och ger en förklaring och ursäkt.

  Polisen har nu bekräftat att det var en mycket berusad man som de fick hjälpa på adressen.

  M’s beteende här förtjänar rediga konsekvenser! Fyf*n vilket vidrigt agerande!

   Vart har dom bekräftat det?

    aftonbladet

    Artikeln i Aftonbladet

     ”Superinfluencer” Snälla nån…

      Haha tänkte också på det, vilket bs

      Vad kan man förvänta sig av Aftonbladet?!

  Hon är verkligen inte klok och verkar helt empatilös. Jag är chockad hur man kan tycka att det är ok att göra som hon gör. Fördelen är att nu har många tusentals människor fått upp ögonen för hennes oacceptabla beteende. Avfölj henne omedelbart.

  Bara röda siffror hos henne på Socialblade = massiva avföljningar dagligen! Hon har helt klart blivit desperat!

   Trettio-nånting gammal och beter sig såhär….

  Hon borde bara lägga ner sin plattform, efter en sån här bottennotering. Vilken otroligt korkad person hon bevisat att hon är.

  Har man fått veta att detta är på riktigt, dvs inget prank eller så? Obs det hade varit sjukt olämpligt det också, bara undrar!

   Ja, det är bekräftat av polisen enligt tv4

  Fruktansvärt empatistörd… och sonen, hur kan man låta sitt barn peta på en person i så utsatt situation som att han vore en soppåse? Herregud…

  Vem filmar på utsidan? Detta är fake!

   Hennes filmare Elin.

    alltså Elin verkar ju heller inte ha alla hästar hemma, som gång på gång är med i samma soppa som Margaux lagar.

   det värsta är det är inte fejk. polisen har bekräftat att dom varit där och hjälpt mannen hem

  Ebba Busch aka Ebba Slebbas kompis!!

   ”KʁᴉƨtИɑ ʌÄᖉDEᖉᴉuᘓⱯᖉ”

  Japp ändå lyckas hon med xx avtal följare. Dags att börja bojkotta en efter en så kanske de kommer ner på jorden .

  Och det vet du hur?

  Fy fan, det gjorde ont i hjärtat att se detta!

  TIll hennes ”försvar” är hon på riktigt bränd i huvudet. Hon förstår verkligen inte varför det är t.ex. olämligt att exponera sonen som hon gör och gjort, risker hon utsätter honom för, och hennes sk förklaringar till hennes de ofta märkliga beteendena bemöter aldrig någonting eller är helt hjärndöda.. För intensivt partyfestande har säkert bidragit
  Tyvärr verkar morsan hennes inte bättre, då skulle hon skyddat barnbarnet för länge sen.

  Har funderat hur det påverkar barn att ha tiggare på gatorna, och tror att det är detta det leder till i längden.

   Hur menar du?

    Att när barn ser vuxna som sitter på trottoaren vid den lokala matbutiken och folk går förbi så får det barnen att avskärma sig väldigt tidigt.

    När jag växte upp fanns det inga tiggare – och jag kan knappt föreställa mig hur jag hade påverkats av att dagligen se tiggare på trottoaren.

     Avskärma?
     Mina barn pratar med dem, köper något när vi handlar att ge till dessa personer – som de känner vid namn.
     Man måste inte uppfostra sina barn till empatilösa svin.

  Det är så många unga som ser upp till Margaux så det är lite skrämmande att hon inte vet hur man beter sig i en sådanhär situation. Och att också blanda in sonen i detta, nej jättekonstigt ?.

  Vidrigt jävla överklassbeteende! Blir så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Överpriviligerad, bortskämd och totalt verklighetsfrånvänd. Fy vilken unken människosyn. Och varför känner sig folk så jävla rädda för personer med psykos ?(vilket nämns här ovan flera ggr). Tror ni att alla med psykossjukdom är våldsamma och farliga eller vad? En människa som blöder och är medvetslös är en MÄNNISKA i första hand oavsett sjukdom eller eventuella drogproblem och de är vår förbannade plikt att agera medmänskligt och inte som M gör här! Vidrigt!

   Vad har det här med överklass att göra? Har väl främst att göra med att hon är en gränslös människa?!

    Det handlar om empati. Tyvärr st man gång på gång bristande empati bland folk som har mycket pengar och makt.

    Tycker det är ett typiskt överklassbeteende att förlöjliga, avhumanisera.

    Läs @jenniestinksrok på insta angående vems barn som mest behöver socialiseras och lära empati i förskolan…

   Margaux är inte överklass och har därmed inget överklassbeteende. Nyrika influencers är inte överklass då klass handlar så mycket mer än bara pengar, t ex utbildning och smak.

    Det är fortfarande BETEENDET jag pratar om. Finns många i den ”riktiga” överklassen som inte ägnar sig åt det också. Det beteendet jag pratar om handlar inte om utbildning och smak det handlar om att anse sig vara bättre än andra, att använda andra i sina egna syften, håna och förlöjliga såna som du inte anser inte är lika ”fina” som du själv.

    Hon är uppväxt på Saltsjöbaden och tycks komma från en välbärgad familj så jo, jag tror nog hon kan räknas som överklass.

     Verkligen? Ja jag har ingen koll på henne det är som sagt beteendet jag pratar om.

  Hon förnekar sig verkligen inte.

  Har aldrig gillat M, och ännu mindre efter att ha sett detta!

  Det här var fruktansvärt att se! Hur tusan är människan funtad? Låter sin filmare och också låta sin lilla son håna offret. Detta bör vara fängelsestraff!

  Kommer inte detta med i Aftonbladet eller Expressen så har jag tappat hoppet om samhället (även fast jag i princip redan gjort det).

  På aftonbladet bekräftar polisen att de hjälpt en man på den adressen. Så då är det inte fejk eller.

   hemskt, ledsamt och tankeställande. vad är det för samhälle vi lever i?

  Alltså, det finns många som skrivit exakt vad jag tycker i detta kommentarsfält. Men jag måste upprepa. Vad FAN är detta?????! Jag blir bestört! Det är en människa som ligger där. En MÄNNISKA!!!

  Det här var nog sista stöten för henne att kunna leva som influenser. Jag hoppas att vi canclar hela yrket ’influensers’ från och med nu!

  stackars hennes PT Boris som får följa med i drevet men det är väl något man får räkna med när man jobbar med influenser.

  Det här är bland det hemskaste jag sett av svenska influensers. Finner inga ord.

  Mvh Elin
  Specialist anestesisjuksköterska

  Efter pims and hoes festen och nu detta börjar jag verkligen tycka att influencers inte bidrar till ett bättre samhälle på något sätt. Deras omättade konsumtion och genomruttna och ytliga människosyn går inte att bortse längre. Jag hoppas att alla börjar bojkotta dessa personer och lyfter personer med bra värderingar. Inte bara vi privatpersoner utan företag. Dags att sluta använda dessa människor som representanter.

  Hoppas verkligen att detta får kännbara konsekvenser för henne. Men tyvärr tror jag inte något kommer hända. Samarbetspartners blundar och kör på som vanligt.

   Jag hoppas alla företag som väljer att samarbeta med henne blir bojkottade av oss alla i Sverige. Att deras eventuella samarbete leder till att VI konsumenter tar ställning och tar avstånd. För där har vi makten i det här.

  Hon hade kunnat agerat först genom att ringa 112, sedan kunde hon berättat om det, utan att filma det. Margaux förstod inte själv att det finns en gräns för hur mycket ens barn ska vara content. förrän barnets far sa ifrån. Nu ringde hon och rådfråga någon vad hon skulle göra.

  Men det här är det VÄRSTA jag sett. Margaux nu blåste du ut dig rejält.
  Man ringer ambulansen, 112. Man skickar inte ut sin unge. Man filmar inte och man ringer fan ingen polare först. Usch

   det första man gör: ringa sin PT

  Är seriöst typ inte ens förvånad. Hoppas folk börjar fatta hur jävla puckade dessa contet-craveande sopor faktiskt är. Tyckte hon kändes otäck redan då man såg hur hon sög i sig all uppmärksamhet efter sin förlossning. Snacka om att smida medan järnet är varmt men på en så onormal nivå.

  Och till alla som tror detta var fejk, jag bor några portar ifrån och hemma reagerade vi på en polisbil som stod på gatan, mellan min port och hennes, just natten till idag. Aldrig poliser här annars.

   Det var väl inte ens idag det hände?

   Lady: Fast nu har de ju sagt i tv4 att det skedde i mitten av oktober. Så ska vi tro dig eller dem? Ingen tänker jag. Vet adressen och tänker att polisen knappast rycker ut med bil för ett fyllo i trapphuset, herregud.
   Detta skedde dessutom dagtid/morgon, det är ljust utanför fönstret i videon.
   Fejk, med all säkerhet. Hon trodde folk skulle reagera annorlunda – vilket säger en hel del om henne som person och förälder. Hjärtskärande att se hennes son försöka göra mamma glad och uppträda som en cirkusapa och låtsas filma med mobil och allt. Han vänder sig också mot kameran. Sorgligt.

   Det hände i mitten på oktober ?

  Längtar typ efter förklaringen från henne. Om det kommer någon. Men det måste det väl göra kan man tycka.
  Brukar inte ens bry mig om vad influencers gör men det är typ det sjukaste jag sett. Kommer hon ens kunna komma undan med detta genom att låtsas som att det regnar och fortsätta posta inlägg och videor som vanligt?

  Ingenting förutom en video på expressen: https://www.expressen.se/tv/noje/ilska-mot-margaux-dietz-efter-film-pa-blodig-man/
  Det är det mest inhumanska man sätt på länge.

  Vakna aftonbladet, Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, SVT och andra som gömmer sig i kulisserna för influenser.

   Det mest inhumanska du har sett på länge? Visst var det fel men lite distans tack. Se dig om vad som pågår i världen.

   Varför har de skrivit ”blodig”, var han inte det?

  Hoppas mannen anmäler henne!

  det värsta är ju att hennes son Arnold är med på en sådan hånfull video mot en utsatt person.

   Det är så man skapar en empatilös mobbare.

  Alltså jag tycker jag har sett mycket sjukt efter att ha följt influencers och bloggare sen dag ett, men detta tar faktiskt priset. Fy fan vilket vidrigt och totalt empatilöst beteende.

  Tänk om han hade dött där och hon redan hade publicerat filmen där det märks att han lever just när de filmar, vad hade hänt då? Hon var där när han levde, valde att inte hjälpa till, filmade och fnittrade utan att tillkalla hjälp och sedan när hjälp anländer så har mannen avlidit. Detta är helt sinnessjukt. Trodde faktiskt inte detta om just Margaux då jag alltid har tyckt att hon verkar vara en vettig person. Nu hoppas jag att det blir rättsliga åtgärder om det nu finns sådana.

   Finns ingen lag om civilkurage i Sverige, inte heller lag om att man måste rädda någon främling som håller på att dö. Sjukt men sant. Enda gången man begår brott genom underlåtenhet är öm man är i garantställning (förälder, läkare, polis, vakt osv)

  Är det inte Maggan som gjort massor av samarbete med TryggHansa och betonat vikten av att kunna HLR och liknande????

   Vilka mer samarbetar hon med? För jag tycker vi ska skicka detta till alla företag som har samarbete med henne.
   Jag gör det gärna. Men har inte instagram och följer henne inte. Men upplys gärna ni som gör så vi som konsumenter kan agera mot det här.

  Oförsvarbart, vilken otroligt sjuk gärning men jag är inte förvånad faktiskt då jag själv mött på sådana människor som Dietz i livet när jag blev sjuk vid ett tillfälle. Vissa gillar att förnedra utsatta människor helt enkelt och det är vanligare än man tror.

  Hoppas hon blir av med vårdnaden och alla samarbeten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.