Grattis, Grattis, Grattis!!!

Stort grattis hela familjen Alexandra Bring, till er nya familjemedlem!

Grattis till Keyyo som tagit körkort!
Jag tror mig även ha läst att Zara Larsson lyckats ta ett amerikanskt körkort.
I så fall, grattis till det!

Grattis till Linda Hallberg som nu lever sitt bästa liv som Linda 2.0!

Och slutligen – Grattis till MIG som snart kommer kunna äta de här smarriga mumsfillibabbabullarna om baket går som planerat!


Någon mer som förtjänar ett stort fett GRATTIS idag!?
Kanske DU?

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Zeinas saffransbulla med vaniljkräm kan vara det bästa julbaket någonsin!!

   Låter dömigt! ?

   Jag kollade precis upp receptet nu, holy hell vad gott det såg ut!
   Men bullarna verkar ju bli super stora, halverar du receptet eller kör du i omgångar? 😀

   Nämen sluta vad gott. Ska testa! ?

    Och de blir såå fina även om man som jag har noll talang.

   Jag skrev ev kommentar tidigare som verkar vara i mod..?

   Men halverat du receptet eller kör du på två plåtar i omgångar? Bullarna ser ut att bli så stora och inte få plats på en plåt nämligen ?

    Om du har varmluft kan du grädda två plåtar samtidigt. Rotera när det är några minuter kvar så båda får färg 🙂

     Åh jag som har en vanlig ugn. Funkar det ändå tror du? 🙂

    Jag körde på två plåtar. Först den ena sen den andra. Gick bra.

  Att ta amerikanskt körkort är ingen större bedrift, ärligt talat, så att Zara Larsson ”lyckats” ta ett sånt är lite fel ordval.
  Det är bra mycket enklare än i Sverige, och framför allt mycket billigare…… Jag betalade 20 dollar, gjorde ett prov med kryssfrågor, och körde ett litet varv med instruktör – det var dock några år sedan……. Det gäller bara att hålla koll på att de får köra mot rött ”over there”, men bara högersväng och bara om man stannat först….

   ☀️

   Ibland är det inte prestationen i sig, utan att man vågade. Eller möjligheterna det medför.

    Exsakt.

   Ett ryskt körkort är enklare än så när det gäller teori och praktik.
   Däremot kostar det mycket mer än 20 dollar 🙂

   Spela roll, det var väl roligt för henne?

   Tog inte lång tid innan första surmusen dök upp.

    ?
    Exakt! Många bittra ? som hänger här och får en kick.

   Jag blev mycket gladare när jag tog mitt amerikanska körkort än när jag tog det svenska. I Sverige var jag inte beroende av en bil på samma sätt jag var i USA. Jag firade stort med att köra till gallerian och köpa en på tok för dyr (för mig på den tiden) klänning. Det var frihetskänsla på riktigt.

    Jag blev gladare jag med när jag tog mitt nyzeeländska, för huva, vänstertrafik! ?

   Right on red måste va den bästa amerikanska trafikregeln! Den hade vi gärna fått ta efter i Sverige.

  Linda Hallberg har aldrig hört talas om människan. Kollade kontot och hon har alltså nästan 1miljon följare. Vad har jag missat?
  Grundare av ett sminkföretag som jag inte ens visste fanns.
  Jaja skönt ibland att bo under en sten. Mvh Trollet

  Jag undrar hur man gör när man skapar ett nytt ”jag”? Gör man andra val, eller lyssnar inåt mer, eller byter jobb, eller typ köper nya kläder? Nyfiken på riktigt, eftersom folk verkar använda termen när de gör allt från att bli rena från droger till att typ klippa av tre centimeter av sitt hår.

  Jag har gjort väldigt stora livsförändringar under 2022, men jag är ju samma person. Eller övertänker jag det här bara?

  Heja alla som vågar göra förändringar och känna efter! Oavsett om det gäller droger eller hår. Det är modigt att våga ändra saker och toppen när folk blir glada och känner sig pepp och tillfreds.

   Jag undrar också. Hade lite glömt bort Linda, har hon mått dåligt på sistone, flyttat eller på annat sätt brutit upp? Tycker alltid det är så intressant med människor som aktivt väljer att ändra kurs i sitt liv men önskar att hon kunde berätta lite mer om vad som ligger bakom beslutet och vad som lett fram till det.

    Det är väldigt oklart vad hon syftar på, vilket jag kan tycka gör inlägget mest märkligt. Leder ju bara till frågetecken hos följarna.

    Jag tror hennes pappa har varit sjuk och till slut gick bort.

   Och jag funderar på hur man kommer på alla recept och hur man kan komma på hur många ägg och hur många deciliter socker man behöver i en kaka

   Jag blev allt mindre och mindre lik mitt normala jag när jag hamnade allt djupare i ständig ångest. Min familj kände inte längre igen mig som den drivna, glada, sprudliga kvinna jag varit tidigare. Till slut efter att jag höll på att hoppa ut ur en rullande bil för att jag inte kunde hantera de nattsvarta, starka känslorna, hörde min man av sig till psykiatrin och sa att jag behöver hjälp. Han hade bönfallit mig att söka väldigt länge men jag hade inte ork även om jag höll med om att jag behövde det. Men vi kom iväg tillsammans, jag fick rätt omgående diagnosen GAD och började med antidepressiva och KBT. Efter 9 månaders intensivt arbete blev jag friskförklarad och är nu mitt nygamla jag igen, någon jag aldrig trodde jag skulle kunna återvända till. Så det är väl min historia om hur jag blev ett nytt jag I guess.

    Tekniskt sett blev du väl ditt gamla jag? Eller att ångesten blev ditt nya jag, fast på ett dåligt sätt?

    Skönt att du mår bättre i alla fall! GAD kan verkligen påverka hela livet.

    Jag har varit med om något liknande, om än inte lika illa. Jag fick i våras chansen att testa KBT mot GAD, och wow vad det hjälpte. Jag blev fri igen. Mitt gamla, ångestfulla jag fick lämna plats för en självständig och mogen person.

   Man deklarerar på Instagram att man har ett nytt jag. Klart!

  Jag har funderat på att baka en saffranssockerkaka med riven mandelmassa och lingon. Det låter gott i min hjärna, men vad tror andra bakglada?

   Jag är inget fan av lingon men det övriga lät gott ?

    Jag tänker att det kan tillföra en trevlig fräschör och balansera upp de andra smakerna. Jag är inte heller superförtjust i lingon i sig, men tänker att en liten mängd kan tillföra något. Jag vet inte, jag får provbaka helt enkelt!

     Kör! Blir säkert gott?

     Nej skulle bara ha saffran. Älskar saffranssmaken. ?

     Testa! Jag har gjort jättegoda saffransbullar med riven mandelmassa och hallon. Det blir en jättebra smakkombination med syran i hallonen och det söta i mandelmassan med saffranen, borde ju bli samma med lingon tänker jag? Lycka till ?

   Lät inge vidare gott, släng in vanilj istället ?

   Tror det kan bli gott!

   Såg ett recept där de efteråt dekorerat kakan med vit glasyr och lingon. Blev jättefint!

   Bara saffran tycker jag men det är bara för att jag inte gillar lingon.

   Låter jättegott! Annars är ett tips att baka saffranssockerkaka och köra på frosting eller glasyr och så lingon uppepå. Tänker att det blir snyggt och gott. Älskar att göra så på mjuk pepparkaka.

  Men vad är det för musik i bakgrunden på videon, förlåt men cringe… sen borde väl barnen inte läggas upp..

   Barnen har alltid fått vara med på instagram. De har inget val vilket hennes numera man har. Där är hon väldigt tydlig med att han inte vill vara med, så därför är han inte det.

  Bra med förskolebarn som dreglar på en nyfödd…Sorry, har bacillskräck och det var det första jag tänkte på när jag såg videon ??

   Överdrivet att inte låta syskonen mysa pga bacillskräck. De ska ju ändå leva ihop eller menar du att äldre barn inte ska få bo med och träffa sitt syskon innan den vuxit till sig?

    (Jag menar, är en i familjen sjuk så sprids det ju ändå till de andra ofta.)

    Jojo, men att leva ihop är inte samma sak som att överösa en nyfödd med pussar/dregel.

     För barn är det det

     Nej man kan ha storasyster i ett rum och bebis i ett annat rum första året. Skapar säkert en bra relation mellan syskonen också. Slappna av lite, klart syskonen vill mysa med varandra.

      Bebisen menade jag så klart. Lovar att det var autocorrect.

       Vilken tur! Får irritationsklåda när folk använder ”bebis” som bestämd form. ?

   Hur många år ska det gå innan syskonen får träffa sitt yngsta syskonen enligt dig? 1 år? 2? 3? ?

    Hur är det med läsförståelsen? Var någonstans skrev jag att syskonen inte ska träffas?

   Håller med, men hoppas de har haft de äldre barnen hemma från förskolan ett tag inför förlossningen?

    Ja det är ju ofta lätt ? bara att ta ledigt med lite extra mariginal innan bf och bestämma att bebisen inte ska komma för tidigt.

     Jag hade mitt förstfödda barn hemma i 1 månad innan bebisen föddes (tog hem henne 1,5 månad innan beräknat datum) och en månad efter. Var inte ett dugg svårt.

      Skönt. Då gäller det för alla yrken och alla situationer och alla personer. Tack för svar!! Ska hänvisa till dig!

   Men herregud lever du i en bubbla också för att skydda dig mot allt? Istället för att fokusera på det fina väljer du att fokusera på eventuella baciller??

    Fast det handlar inte om att leva i en bubbla och isolera sig. Självklart ska syskon mysa men man behöver liksom inte överdriva det hela. Förskolebaciller är fan inte att leka med speciellt denna tid på året. Förra året var det tex massa snack om RS-virus bland bebisar.

  Beundrar dem som redan nu julbakar och ändå har julbakat kvar till jul! ? ??

   Man bakar ju nytt tills dess ?

    Ja, blir mycket bakat då! ?

     Och de där saffranssmörbullarna ÄR det absolut bästa som hänt världen!!! VÄRLDENS godaste bullar!!!!

    Eller lägger det i frysen. Vissa bakverk blir nästan godare om de får ligga till sig lite, tycker jag.

  Älskar lockarna på Alexandras tjejer!

  Någon som provat Lindas smink? Jag har bara hört bra om det. ?

   Provat en ögonpenna (kajal?) som lovade mycket mer än vad den gav. Satt inte alls bättre än billigare varianter jag provat. Den var enligt mig rätt så överprisad men det enda jag provat av hennes.

   Jag har testat Infinity palette, Infinity Filter puder, Core crayon svart, Blotting powder, några av borstarna, powder puff, On set setting spray och den vattenfasta mascaran.
   Jag älskar infinty palette, blotting powder, borstarna, puderpuffen och setting sprayen!
   Mascaran var inget att hänga i julgranen och core crayon är helt okej, inte så vatten- och gnuggfast som de hävdar. Infinity filter pudret är ganska bra, men ibland tycker jag att det känns väldigt gult på min bleka hy.

   Överlag tycker jag det är bra kvalité och dryga produkter som räcker länge. Dock är det ganska dyrt så jag försöker köpa när de har någon rea. Skulle vilja testa mer av hennes grejer. Deras julkalender var nog den enda jag skulle velat köpa, hade dock inte pengar för det när den släpptes.

    Tack för svar. Ska köpa setting sprayen. ?

  Alexandras familj verkar så himla mysig och fin! Hon verkar ha en så fin relation till sina barn och uppskatta enkelheten i vardagen på ett sätt som jag saknar hos många andra influencers. Jag vet att allt man inte ser på sociala medier stämmer med verkligheten men det är något i hennes vardags-stories som ändå känns äkta och genuint. Så mysigt med en bebis ?

  Vet nån varför Monas Universum inte är med i vid din sida längre?

   Det var ett inlägg om det här för någon vecka sen, testa söka på bloggen så kommer det nog upp?

   Hon hade visst inte samvete till det eller nåt sånt… Hon kanske tyckte det var jobbigt med ”våra pensionärer” eller så kom hon inte överens med nån. Inte lätt att veta eftersom hon alltid ska berätta en gång i framtiden och den som vet den vet.

    Ja, hahahaha. Så fort hon blir lite ställd mot väggen så är det, ”det finns lite mer i den här historien, men jag kan inte berätta om det än…..” eller ”jag får tyvärr inte prata om det”

  Det måste vara enkelt att bli en helt ny människa när man som Linda är miljonär. Värre är det för oss andra som måste hustla för att få det att gå runt. Vi måste förbli vårt gamla jag.

   Det måste väl inte kosta pengar för att utveckla sin personlighet och persona?

   Vad hade pengar med det här att göra?

  Är det någon som vet var man kan se klippet från Bäst i test där Keyyo kör golfbil? Hittar inte på vare sig youtube eller SVT. Det är något av det roligaste jag sett på tv. ?

   Googla ”bäst i test keyyo” så är det första klippet som kommer. Från SVT på Facebook

    Nej, det är bara en kort del av klippet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.