Josef Loco vs Nessa på Exonphspoiler

Jag försökte få en övergripande bild av det här dramat mellan Josef Loco och Nessa som driver/frontar Exonphspoilerkontot och alla dess backup-konton.
Det gick så där eftersom Nessa blockat mig lite överallt och därför kommer jag istället dela Cluee News inlägg där han fångat hela dramat.

Nessa lämnar alltså spoilkonton helt – enligt egen utsago – men jag undrar om hon kommer kunna hålla sig.
Ska hon bara ha ETT konto att varje dag publicera fler Nicki Minajbilder än det finns dagar på året nu?
Hur ska det gå? 😉

Anyways, här står anklagelserna som spön i backen, och frågan är väl hur det kommer sluta. 

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Usch alltid tyckt så illa om henne, hennes drev och ffa hennes pissiga attityd. Karma

  Fattar absolut ingenting av detta (obs ej ditt fel cam). Har sett bilder på Therese med denna kille? Varför bryr man sig? Vad har han gjort? Vad är det intressanta? Det är väl bara dom fiskarna som är i den dammen som bryr sig?

   Först var han tillsammans med Josefin Ottosson, typ influencer/OF-tjej. Där tror jag det var rykten om att han misshandlat/vldtagit henne men vet ej. Sen blev han ihop med en tjej som heter Bella, nån slags halvinfluencer, och han blev då anklagad och häktad (tror kanske dömd) för ytterligare en vldtäkt men hon stod vid hans sida ändå.

   Nu har det kommit fram att han dumpat Bella när han varit utomlands, att han haft OF i smyg i flera år och sålt s*xuellt content på sig själv bakom sin tjejs rygg + varit otrogen. Enonph-Nessa har som vanligt delat all denna info, som hon alltid gjort, medan hon tydligen själv umgåtts med Josef i smyg… Nu har hon gått ut med att hon lägger ner sitt spoilerkonto pga hat och påhopp.

   Josef var väl tidigare åtråvärd pga hade egen tatueringsstudio/varit med i Ex on the beach. Ingen inblandad har någon särskilt bra moralisk kompass eller karriär att tala om. Allt är bara skitsnack, otrohet, uppmärksamhetsökande och utvikning. Så, nu kan vi glömma alla dessa personer tycker jag!

    Älskar sammanfattningen och håller med!

    Tack så mycket Anno för sammanfattningen!

    Kan tillägga, verkar av bellas stories för cirka 2 veckor sedan som att Bella fick reda på att Josef träffade en annan när hon såg bild på Josef och han nu nya tjej.

    Josef hävdade för typ 2 veckor sedan att han inte alls var tsm med den här nya tjejen (när Bella lagt upp på stories ) han tog bara ut henne på middag för hon var ledsen för folk skrev elaka saker om henne.

    Idag skrev han att han dejtat den nya tjej i 3 månader och detta ifrågasätter ingen av hans följare som tycker han är sååå bra som exposar nessa och hans ex ???

    Tack!! Men fattar ändå noll, haha! Vem är Liam? Om om Josef är våldtäktsman, varför bråkar han? Alltså vad har han för bas ens?

  Barnrumpor!

  Fattar ingenting men utgår från att det är löjligt och onödigt?

  Detta är under Bloggbevakningens värdighet

   Då har du inte förstått BB är till för. Bevaka bloggar.

  åh herregud………….

  Hoppas att det inte är samma folk som bojkottar margaux som följer loco.

  Han borde inte få minsta uppmärksamhet eller klick på sina kanaler. Usch! På tal om vidrig människosyn och låg moral.

   Verkligen inte. Vet inte vilka de här är

    Fyfan vilken vidrig skit ?????

  Jag är för gammal för sånt här ??

  Helt seriöst vet inte vilka dessa människor är och det känns som om det inte finns något intresse här att skriva om deras drama. Bloggbevakning är väl lite mer kvalitativt?

   Fast det var ju i ÖS som det efterfrågades av flera. Tycker själv att det är lite småkul gossip 🙂

    Sluta följ folk med kass människosyn!

  Åh vad jag saknar inlägg om Anna Book och Molimentos och liknande humörhöjare. Sådana här blöjbarn är sååå ointrssanta. Tycker jag.

  Stämmer det att Relationspodden nu börjar kosta pengar? Skulle aldrig betala för det när det finns så många andra poddar som är gratis.

   Jag betalar gärna för poddar om de är bra. Reltionspodden har aldrig intresserat mig ens när den var gratis.

  Det är lite sjukt att vi som mänsklighet bryr oss om sån här skit egentligen. VEM är alla dessa personer som orkar bry sig om vad en avdankad dokusåpadeltagare har för sig i sitt liv?

  Ja jag vet, jag är också här och kommenterar – kanske dags att sluta hänga här (gillar mest kommentarerna).

  Har senaste tiden börjat inse mer och mer hur sjuk vår samtid är, vilka egoister vi som mänsklighet är och vilka vi ser upp till ska vi inte ens prata om. Låter otroligt pessimistisk ser jag nu, får försöka de det fina i vardagen istället.

   Det verkar ju inte finns så överdrivet stort intresse om man ser till kommentarerna

  Den här typen av fjortisdrama är så ointressant.

  Men kom det inte fram att det inte var Nessa som var bakom exonph?

   Dom är två. Så kontot kommer leva vidare utan henne

  Gud ge inte den här vidriga våldtäktsmannen utrymme!

  Asså……vem är dessa människor??

  Asså……vem är dessa människor?? totalt ointressanta…

   Vilka är dessa människor.

  Pallar egentligen inte ens kommentera, men blir nästan deprimerad när jag läser om Josef Loco, Katrin Z, Olof K Gustafsson, Lokal osvosv.

  Att det finns sånna personer runt om i samhället är skrämmande och speciellt med tanke på hur mycket utrymme dem får.

  Nessa har på sin spoilersida mobbat, hängt ut och startat drev mot folk under flera år. Hon har bidragit mycket till att klimatet ser ut som det gör på sociala medier. Det har varit skrämmande att se hur hon har fått fortsätta och att folk inte vågar stå upp. Det jobbiga är att det är just Josef Loco som lyckats med att ”avslöja” vem hon verkligen är.

   it takes one to know one…

  Och nu har Bella delat med sig av dagboksanteckningar om en våldsam relation.

  Han är så obehaglig. Fick en bra bild av honom i eotb, han var så lugn, vuxen etc. När allt detta uppdagas får jag en så obehaglig känsla av att han spelade en roll i programmet, vilket jag inte tror att ”vanliga människor” klarar av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.