27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Älskar färg! Kul att de vågar. Snyggt!

  Har exakt samma hårfärg som saggysara, tror ca ingen i min närhet förstår sig på den, och jag själv tycker den är bomb?????

   Gult känns så jävla svår underhållet!! Vill ha orange men pallar inte bli dedikerad att sköta om

    Alla extremfärger är ju tyvärr det. De tvättas ur fort och frågar av sig, går inte att komma ifrån. Gult är dock sjukt billigt att underhålla, gurkmeja+balsam så är man hemma! Orange är ganska enkelt med om man köper Maria Nilas intense copper färgbomb?

     Hur gör du för att inte missfärga hela duschen när du kör gurkmeja och balsam? Fick för mig att ha gurkmeja i tandkrämen en period och precis hela tvättstället var gult och fick rengöras noga morgon och kväll. För att inte tala om något kom på en handduk. Så.. hur gör du? ?

      Det blir gult haha. Men det fäster inte på kaklet eller badkaret så det duschar jag bort samtidigt. Blir det rester försvinner det när jag städar. Ser däremot att duschdraperiet börjar bli gult och vet ej om det är tvättbart så där behöver jag investera i ett nytt. Men ja det är ju precis som med extremfärger överlag, det färgar av sig. I perioder orkar jag inte heller hålla på så får har jag nån simpel vanlig färg. Men just nu är det kul igen och värt ansträngningen!

   Jag är 43 år och bleker håret. Igår kväll lade jag i en rosa/lila bomb i håret, det piggar upp! 🙂 Så vill bara tipsa om ”Treat my color, color mask” (www.session.nu) Det tvättas ur sen…funkar på oblekt hår också men man kan behöva köra annat pigment, min son som har blont hår fick använda den lila nyansen för att få rosa hår. Den röda kan också funka. Jag blandar med en inpackning för att inte få så skarp nyans….

   OM du när en dröm om att våga mer med håret, be brave – livet är för kort för att inte testa dina vingar! 🙂

  På tal om detta. Någon som testat sån här hårfärg i sprayform? Typ rosa osv. Tänkte om man kan få lite erfarenhet på vilken som ger bäst färg (gärna även på mörkare hår) ?

   Rosa blir rött på mina barn.
   Den ena blonda blir färger bra på. Den andra blondas hår äter upp färgerna så de försvinner. Mörkhåriga kompisen kan inte ha ljusa färger i alla fall pga syns inte. Sådan spray.

  Ogillar den där bryntrenden (margaretas)

   Jag med. Har ens svårt att förstå att det går trender i ögonbryn, det är hår i ansiktet som ser ut olika för alla, olika färg, form och tjocklek och så är det omodernt med vissa naturliga ögonbrynsformer i perioder. Tycker synd om de ögonbryn som alltid måste hänga med i det senaste?
   Tänker framförallt på de ögonbryn som blev sönderplockade på 90talet och fortfarande lider av det.

    Fast det gör mycket med ansiktet med snygga
    bryn. Jag kan inte ha så mörk färg men målar med pensel en ljusare brun.

   Jag gillar inte riktigt sättet Margareta sminkar på heller. En stor blaffa runt ögonen, olika färger bara. Kanske är det så man ”ska” se ut nu, jag hänger inte med i trender längre.

    Svårt att vara smink-influencer och inte göra många olika kombinationer med ögonskuggor. Ingen vill se klipp på klipp med lite lätt vardagssmink.

     Jag skulle i och för sig hellre se sminket användas till mer ”vardagsvänliga” sminkningar. Men inser givetvis också att jag kan välja bort just hennes kanal. Var bara min reflektion kring hennes inlägg.

      Ja jo, man kan ju kombinera såklart. Jag killgissar dock att de som är intresserade av smink som mer än nåt att se lite ”pigg” ut av, gillar mer att se den typen av sminkningar som sticker ut?

   Har hunnit med allt från sytrådarna till mördarsniglarna och elchocken under min uppväxt. Känner numera att ju mindre rörda ögonbrynen är desto bättre.

  Det är något lite omodernt över att matcha kläderna med läppstift och ögonskugga/liner tycker jag. Det känns liksom lite åttiotal. Men det är väl kanske inne igen, vad vet jag. Sen gör man ju självklart helt som man vill, men jag personligen, tycker inte att det är särskilt snyggt.

  Camilla Du nedvärderar oss pensionärer. Alla i min umgängeskrets njuter av hårfärgen grått. Billigt är det också. Men snygga frisyrer lägger vi både pengar och styling på

   Hon skojade ju.

    Det gjorde jag också. Tror Camilla förstår det./Fortfarande en glad gråhårig pensionär

   Och jag tycker ytterst få passar i grått. Bara för det är inne är det många som inte alls passar i grått hår.

  Jag färgade håret ceriserosa som en present när jag fyllde 40. Det var Maria Nila pink pop och jag åkte till en frisörskola i Solna för att det inte skulle kosta skjortan. Tog hela dagen och de hade jätteskoj med mig. Så jäkla snyggt! Tyvärr klarade mitt hår inte all blekning och jag tappade massa hår. Plus att det var jobbigt att underhålla. Men oj vad folk vände sig om. Barn kunde säga ”mamma titta tanten har rosa hår”. Åh jag blir nästan sugen igen, men nu är jag 47 och mitt hår har tunnats ut av naturliga skäl och blivit väldigt skört :-(.

   Funkar fint att köpa färgbomben och göra hemma också!

  Tycker allt var snyggt på Linda-Marie förutom läppstiftet. Känns som när man var 14 och ville chocka med svart läppstift.

  Annars var hon riktigt snygg. Och det där rosa håret på tjejen på bilden var riktigt snyggt det med.

  Amanda Lundgren är så fin i rosa hår!

  Jag har de senaste 5 åren färgat mitt hår i regnbågens alla färger. Favoriterna är blått och grönt som dessutom håller SJUKT BRA. Rött, rosa, gult och orange är färger som försvinner rätt fort men blått och grönt sitter som berget.
  Går till frisören ungefär var 4 månad. Bleker håret varannan gång och varannan gång jobbar vi med det som redan är blekt. Det är rätt dyrt mellan 3000-5000 per gång men eftersom jag har arbetskläder och mest myskläder så lägger jag klädkontopengar på håret istället.

  Så Camilla kör! Det är bara hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.