Isabella Löwengrips ändrade byggplaner

Under lunchen så diskuterade vi igenom alla boende-alternativ vi har just nu. Som ni vet så har vi länge drömt om något utomlands men det är så svårt att hitta rätt. Just nu så pendlar vi mellan lägenhet i Comosjön, lägenhet vid Ligurien eftersom det också är så nära franska rivieran. Eller så vill Paul gärna ha en lägenhet i en fransk alport. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip verkar ha lagt byggplanerna i Idre Fjäll på is(!) och verkar istället ha siktet inställt på att köpa lägenhet i Italien tillsammans med pojkvännen Paul.
De är inte helt överens om var, då Isabella är sugen på Comosjön medan Paul verkar mer intresserad av alperna.
I slutändan är det Paul som får fatta det avgörande beslutet eftersom han kommer vara den som gör köpet så han är mer ”kapitalstark” än Isabella.

Varför planerna i Idre är slopade skriver inte Isabella i sitt kommentarsfält, men det gör hon kanske vad det lider?

Bildkälla: Isabella Löwengrip blogg

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”men det gör hon kanske vad det lider?”

  Vad menar du?

   Berättar varför dom inte bygger i Idre just nu…

    Hur får du ut det av meningen jag citerar?

     För att det är det som står…

      Syftade på själva uttrycket ”vad det lider” inget annat.

       Det betyder typ senare. Google är nog en vän här när man inte förstår uttryck.

   Det är ett svenskt uttryck för lite längre fram.

    Haha tack, aldrig hört innan ?

     ? wow

      Vad? Som om du har stött på varenda uttryck som någonsin skapats.

       Men snälla ? Är du 14? Ett väldigt vanligt uttryck hahaha

        Varför så dryg?

        På tal om att bete sig som fjorton… kasta inte sten i glashuset nu.

        Nej jag är inte 14 år, vilken otroligt töntig kommentar. Jag har aldrig sett eller hört någon skriva det på det sättet, klart att jag frågar då.

        Jag är 34 år och rätt så talför av mig och jag hade inte stött på det uttrycket innan och sökte mig också till kommentarerna för att få veta. Man är varken omogen eller ointelligent som din kommentar verkar vilja insinuera att @Anonym 18:18 (och ölet nån annan av oss) skulle vara. Men skönt för dig att du fick trycka till kängan litegrann, verkar ju som om du behövde det. Tur att det var på nätet också och inte mot en närstående eller kamrat IRL då som frågat om något som du vet/kan och hem vill lära sig.

         Ska vara någon* och inte ölet som det blev istället ?

         Fast nej. Det är ett vanligt uttryck. Som används mycket.
         Och det är lite underligt att inte känna till det. Och den som är otrevlig och tilltryckande är du.

          Ja det är vanligt men det är inte så galet att ha missat det. Inte så pass att det behöver hånas. Verkar ofta vara en tävling i vem som kan svara syrligast här inne.

           Jo, det är verkligen helt galet att som svensk, vuxen inte veta vad det betyder.

           Ann Onym, jag har aldrig skrivit var jag är ifrån. Oavsett så ska man kunna ställa en enkel fråga utan att bli dumförklarad.

           Jag har heller aldrig stött på det uttrycket, kan tänka mig att det är mer eller mindre vanligt förekommande beroende på var man bor. Att använda ordet ”lider” i exempelvis ”kvällen lider mot sitt slut” är jag helt med på, använder det själv i sådan bemärkelse, men så som Camillas mening var utformad så förstod jag ingenting. ? Då är jag ändå jurist och har således stött på rätt mycket ”svåra” ord och uttryck.

         Nu ska jag vara den som är den; bara för att man är talför (=pratsam) betyder inte det att man har ett stort ordförråd.

          Nej precis haha

          En anledning att låta barn läsa mer böcker och skippa skärmen.
          Läser man mkt för barn från att de är ett par månader utökas ordförrådet med ett antal tusen ord mer än om man år förälder som inte läser för sina barn.

      Ibland missar man ett uttryck?‍♀️

      Helt onödig kommentar.

     Man kan säga t.ex ”kvällen lider mot sitt slut”

      Jo det vet jag, men det lät sjukt konstigt i meningen :p

       Inte ett dugg konstigt smh

       Inte ett dugg konstigt.
       Din mening du skrev nu är snarare konstig. Ingen punkt har du heller.

   Det betyder att hon kanske berättar det så småningom.
   Vad det lider är samma sak som med tiden, så småningom, framtid Dvs futurum.

  De har väl ändrat sig och vill ha boende någon annanstans helt enkelt, tex i Italien hellre nu är Idre, eller så avvaktar de med att bygga tills det är billigare, just nu är det tydligen dyrt att bygga nämligen. Kanske säljer de tomten där och köper något utomlands istället men de verkar ha svårt för att bestämma sig var. Det är väl klokt om de avvaktar lite.

   Ja inga konstigheter alls.

   Eller så har man inte fått spons och samarbeten för bygget och då får det vara…

  Såg att Annica Englund och Elias Lindholm Äntligen ska ha barn

   Gud vad roligt för dem!

   Fy fan vad glad jag blev av att läsa det! Följer inte ens Annica men har sett hur dom kämpat och hur ledsen hon varit. Fy fan vilken lycka!! Ber till varenda gud och naturkraft och vad man nu kan be till att allt går bra.

   Bara började gråta när jag såg det. Hahah så blödig. Känner inte ens människan men blev SÅ glad för deras skull ??

   Omg blev orimligt glad av den här nyheten ?❤️

   Så glad för deras skull!! Äntligen är det deras tur!

   Omg ryser. Så glad för dem?

  Följer folk ens Löwengrip forfarande ?
  ? Vänder kappan efter vinden , ingen blir som hon säger till en början

   Att man har ändrat sig om att bygga hus nu är inget konstigt alls eftersom priserna bara för materialet har ökat med närmare 100% senaste året. Har man då redan ett boende och inte har bråttom att bygga så är det bara klokt att vänta.

    Handlar väl inte bara om huset ?

   Varför skulle folk inte följa Isabella Löwengrip menar du? Att ändra sig, få nya idéer och ha svårt att bestämma sig är inte jätteovanligt eller särskilt konstigt, jag är själv sådan och IL och Paul är väl sådana också och det är inte samma sak som att vända kappan efter vinden. Sedan så har väl Isabella flera gånger nämnt att de väntar med att bygga i Idre för byggmaterial är dyrt nu. Är väl bra att följa henne om man är nyfiken och vill veta vad som händer och vad hon verkligen sagt och gjort, en del följer för att det är trevligt och andra för att de älskar att hata och rasa på henne. Hon underhåller och bjuder på sig själv.

    På hurudant sätt ”bjuder hon på sig själv”? Ärligt nyfiken. Inte elakt menat. Tycker nämligen själv att det är precis tvärtom.

   Jag följer henne! ?

   En av de få influencers jag följer. Avföljt massa. Hon är den som jag stör mig minst på ?

   Jag följer henne, tycker hon är mer vettig och sig själv än de flesta influenser

    Då är du ganska naiv.

   Jag tror det är för att hon delar med sig planer ganska tidigt jämfört med andra influencers som brukar vänta tills saker är halvfärdiga innan de berättar. Tycker det är charmigt faktiskt och väldigt mänskligt.

   Ja, folk följer henne.

  Aha tack!

  Hon är så bortskämd! ?
  Hon är som en ? som bara lyckas överleva allt!
  Efter kraschen så har hon stora turen att träffa den stora kärleken som dessutom är rik. Tror Bella skattar rikedom väldigt högt på livets önskelista. ?

   Good for her. 🙂 Jag gillar Paul för övrigt, han har verkligen vuxit i mina ögon. Tycker han verkar lagom distanserad till hennes yrke och genuint en schysst styvpappa.

    Ja, han verkar rätt cool, avspänd och trevlig samt tar ner Bella lite på jorden när hon börjar sväva iväg för mycket.

     Han är rolig, härligt att de bjuder på sig själva. Dock så tycker jag de borde vänta med att köpa boende utomlands med tanke på det ekonomiska läget – allt kan bli dyrare och inkomster kan minska. Jag skulle inte gilla att min partner köpte lägenhet utomlands när jag själv är bunden i Sverige pga barn, om han kommer vilja bo i boendet utomlands mer och mer så man blir ensam hemma menar jag. Lite vanskligt det där, och skulle Bella flyga varannan vecka så får hon väl en massa skäll av folk och det är ju inte bra, inte positivt för henne vad gäller karriär menar jag i dessa canceltider.

      Intressant synvinkel.

      Jag tycker mest det verkar konstigt att de vill köpa utomlands just, utan att ha ett specifikt ställe/livsstil de är ute efter (var väl Schweiz först?) samt deras livsstil. Alltså de verkar ju älska att upptäcka nya platser och verkar ha det allmänt härligt. Dessutom skulle de väl rese-influera tillsammans? Är de bundna nästan halva tiden till Sverige blir det ju inte så mycket tid över, speciellt inte om de vill åka på de samarbeten de ju ändå verkar få såsom Disneyland och Maldiverna osv. Bättre att smida medan järnet är varmt där tänker jag. Men det kanske också handlar mycket om att just ha ett eget ställe, att kunna bjuda in vänner till och liknande i hans kretsar, speciellt om han säljer huset kanske det känns konstigt att stå helt utan eget boende. Men själv hade jag lätt kört på som de gör nu, iallafall tills barnen blir vuxna.

    Håller verkligen med! Glad för hennes skull.

   Hon är väl inte mer bortskämd än andra influencers. Är väl bra att hon lyckas överleva och hitta kärleken. Hon är inte den enda i så fall som skattar rikedom högt på livets önskelista, hon verkar dock uppskatta både det enkla och det lyxiga, både det lilla och det stora så att säga medan en del andra enbart vältrar sig i lyx. IL bjuder på sig själv så hon är ändå värd en del pengar tycker jag för det kostar en del också som i att hon får ta emot mycket elakheter och sk*t menar jag, skäll, haters, hån och elakt skvaller etc.

    Alltid någon som vill vara negativ här och ifrågasätta exakt allt som skrivs. ?
    Orka!

    Klart du tycker ?

  Om jag hade haft möjlighet att ha ett hus utomlands hade jag nog valt en sömnig fiskeby i Frankrike. Sjukt mysigt!

  Men hotell/hyra hus och att kunna se nya platser passar nog oss bättre. Blir rastlös på cirka åtta sekunder. Vår semesterdröm just nu är att hyra en stuga i Andorra under lågsäsong. Dra dit några kompisar. Vandra i bergen på dagarna, laga god mat tillsammans och spela brädspel på kvällarna.
  Andorra på sommaren är verkligen något utöver det vanliga!

  Så kul att läsa om Annica och Elias! Man blir ju så glad för deras skull, trots att man inte känner dom!
  Funderade lite över sista bilden i bildspelet, ultraljudet. Ser ut som att det står hans efternamn där (brukar väl vara tjejens per automatik om man inte är gifta?) och måste bara fråga, har jag helt missat att dom gift sig? Eller total överanalys? Haha

   Står det inte alltid tjejens namn även om man är gifta? Är ju tjejen (och fostret) som undersöks, eller!?

    Jo, absolut, det står tjejens efternamn. Tänkte mer att om dom gift sig och att hon tagit hans efternamn. Det ser ju ut att stå ….DHOLM på bilden. Därav funderingen. Men det är säkert inget. 🙂

   Det beror med all sannolikhet på att hon är ett ”tillägg” i hans sjukvårdsförsäkring. Hockeyspelare har bra försäkringar som även innefattar deras familjer.

    Jaha! Ja så är det nog garanterat då. Det visste jag inte. 🙂

  Men detta är bara vanligt influencerpladder – hur skulle någon av dem ha råd med flott boende utomlands? Hur skulle det går till? Pojkvännens lägenhetsvilla är osåld – det mesta på Lidingö tar evigheter nu om det inte är lgh i Bodal, Baggeby. Löwengrip själv har tillgångar på 9 mkr i ett bolag, dra av skatt och det blir inte mycket och det andra bolaget, influencerinkomsterna, har hon vinst 600 tusen..vilken bank lånar ut efter hennes ekonomiska krascher ? Tomten i Idre är troligen inte deras heller, om någon orkar kolla tomtregistret?
  De där två passar varandra som de vänner de är.

   Du kan få en bra lägenhet i Ligurien för långt under miljonen. Beror självklart på by, men generellt extremt bra köpläge där om du jämför med franska rivieran en halvtimme bort.

  Är såååå nyfiken på hur många som prenumererar på Pontus Rasmussons patreon. Hur kan man se sånt?????

   Haha jag med

  Är så nyfiken på hur Paul kan ha så gott ställt. Någon som vet? Och varför har han bytt namn?

   Han har 0 kr i inkomst.

  Tror faktiskt inte att hon menar allvar med att köpa ett hus utomlands. Ett sätt att verka intressant precis som med Idre. De tog upp Strömstedts inför tv-programmet och lät påskina att de skulle bygga ett hus där.

   Tror helt enkelt att hon skriver och pratar om alla planer och drömmar som kommer upp eftersom det faktiskt skapar mer intresse för henne. De har ju pratat om att köpa i princip sedan de träffades men uppenbarligen har det inte varit något som legat nära i framtid, isåfall hade de ju redan köpt. Vanligtvis kanske man bara vädrar sånt här med de allra närmaste när det knappt ens är på planeringsstadiet men för henne finns det ju ett värde i att prata mycket ofta och tidigt om spännande grejer. De köper säkert något någon gång i framtiden. Dock börjar faktiskt kännas lite tjatigt nu, köpa hit och dit utan att komma till skott. Man kan ju inte mjölka en story hur länge som helst.

    Det har ju vart samma visa med hans radhus på Lidingö vet inte hur många gånger hon skrivit att han ska sälja. Han har ännu inte sålt det. Hon pladdrar för mycket om saker som inte äns hänt och troligen inte kommer hända heller. Det sker mer i hennes huvud än vad det någonsin kommer hända i verkligheten

     Men huset på Lidingö ligger ju ute till försäljning.

   Precis. Och hoppades säkert på spons, som sedan uteblev. Tror hon har svårt att smälta att hon inte spelar i samma liga som t ex Charlotte Perrelli, Bianca Ingrosso och till och med Pernilla W. Så visst, ”boende” utomlands låter bra, men det är bara för att skapa spekulationer. Kommer inte att hända.

   Med andra ord: samma upplägg som hennes bolagsplaner. Massa snack men väldigt lite sker.

  Vad sysslar Elsa Bratt med? Publicerar massa gråtande selfies för att hon inte vet vad hon ska ha på sig på en influencergala…… Ordet självömkande fick just ett nytt ansikte. För att vara en vuxen tvåbarnsmamma känns hon sjukt omogen och ytlig just nu.

   Jag håller verkligen inte med. Jag födde också barn i våras. Jag har aldrig haft problem med ätstörningar, men jag har ändå så svårt att ”bli vän” med min efter-graviditeten-kropp. Jag tycker det var modigt att hon delade med sig. Visst hon behöver absolut inte gå på galan, men jag förstår att hon önskade en mamma-gala utomhus i skogen, istället för en ytlig tillställning inomhus där alla förväntas vara finklädda och fotograferas på röda mattan.

    Jag har också fött barn relativt nyligen och ja, det är klart man kan känna sig annorlunda och inte helt bekväm i sin kropp. Poängen var att det känns extremt barnsligt och ytligt att sitta och grina över en influencergala som det är helt frivilligt att gå på. Precis som hon skrev så påpekade även hennes flickvän orimligheten i detta. Och att sitta och posta gråtande slefies sådär är ju bara för uppmärksamhet och bekräftelse.

     Du verkar ha svårt att sätta dig in i andras situation och förstå att känslor är känslor, de är inte alltid helt rationella. Det säger ganska mycket om dig.

  Vad gör man med en sambo som inte kan hålla löften? Jag blir så jävla ledsen varje gång han bryter dem och jag kan inte lita på honom längre och inte kunnat göra det på ett tag nu.

  Det är till den nivån att han tittar mig i ögonen och till och med pinky swear för att jag ska lita på honom. Och sen bryter han ändå det löftet. Usch. Är så ledsen. Spelar ingen roll vad det är för löften. Det är att han bryter dem och struntar i mig.

   Man avslutar och flyttar isär. Sådana människor kan man inte bygga vidare med.

   Man väntar till öppet spår.

    Det hände för en stund sen och jag blev väldigt ledsen och söker lite support. Men alright sorry.

     Kärlek till dig ❤️❤️

     Han respekterar inte dig om han konstant bryter löften, det bästa du kan göra för dig själv är att lämna och bygga upp din egen självrespekt och sätta gränser! Jag brukar alltid tänka vad jag hade sagt till min bästa kompis 🙂

   Jag säger också lämna!
   Inte värt att bli besviken och ledsen flera gånger. Han bryr sig uppenbarligen inte tillräckligt mycket om dig med tanke på att han bryter sina löften gång på gång. ❤️

   Avsluta. Utan tillit finns inget att bygga på. Du förminskar bara dig själv.

  Jag gillar nya familjeversionen av Isabella Löwengrip. Jag gör verkligen det. Samtidigt känner jag att hon har en del av den gamla, hon vill ha saker och P med cash passar bra in. De fiskar väl efter influencer-deals och sponsorer då de skriver om hus och så. Hur länge kan det ta att sälja Paul Sundviks hus? Har väl gått ett år minst? Oklart vad de lever på annat än P:s ärvda pengar, eller? Vad finns det dom jag inte fattar? Är genuint nyfiken på vad jag inte förstått!

   Pauls Radhus sattes ju inte ut till försäljning förrän alldeles nyligen, så nej det har inte varit till salu i ett år det har däremot stått tomt.

    Det gick ett halvår då det diskuterades för- och nackdelar med uthyrning.
    Verkar som planerna med att hyra ut skrotades för de som betalar bäst är ambassader och diplomaterna har en tendens att inte vilja flytta när de väl bott in sig. Hyr man ut till en diplomat med immunitet så blir bostaden utländskt territorium 🙂

     Tycker Pauls agerande känns helt rimligt från hans sida, dock går det ju ganska fort i Isabellas värld och hon verkar ju enligt egen utsago vilja ha svar på frågor om framtiden tidigt. Har man råd att stå med två boenden under en tid och har ett unikt boende man älskar så känns det ju idiotiskt att sälja pga ny partner iallafall de första två åren. Ska man hyra ut måste man ju också ha slitage och värdeminskning i åtanke. Utan att ha koll på just den marknaden kan jag gissa att ett boende i toppstandard där ger betydligt mer än ett som är lite slitet. Och normalt slit blir det efter några år, speciellt om man hyr ut veckovis till exempelvis semesterfirare. Vilket är det som betalar bäst. Nu har det gått lite tid och han vill sälja, får säkert inte ut lika mycket som om han sålt förra sommaren tex så inte säkert att det blir av och då kommer såklart frågan upp igen.

  Vad härligt att hon bidrar med de där sista växthusgaserna som puttar oss över kanten. Särskilt respektfyllt mot hennes egna barn.

   Jisses

  Mest lättad av att de inte ska bo I Lago di Como….

  Är Isabella lika skidintresserad som Paul? Annars bleve det nog inte helt lyckat att köpa lägenhet i en utpräglad skidort. För att trivas med det ska man nog vara en riktig skidnörd.

  Visst är det komstigt att Paul inte använder sitt riktiga efternamn som är RIddervold!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.