En uppdatering om My Martens alla olika Instagramkonton

 

Detta är en uppföljning på det här inlägget. 

Efter att jag publicerat inlägget ovan om alla Instagramkonton som My Martens verkar ha tillgång till och hejdlöst kommenterar sina egna konton med så skickade hon mig information om respektive konto, som jag tänker att jag delar med er. 
Vilka konton hon har tillgång till mm.

Gällande IG konto.
My martens privat. Ej tillgång på 2 år. Endast uppdateringar gällande min extra pappa för familj och få vänner. Han har just dött.
Sveas konto för att inte trötta ut mina följare med för mycket hunduppdateringar emellanåt.
My Blommor. Ett kommande projekt
Kordinator. För mitt team som ska hållas privata pga av stalker Som hotat och anmält fler av tidigare.
Ludvig har ett eget konto – ej tillgång
Hemstädsspecialisten är en städerska som har kunder i Vasastan & täby,
Samarbetet med flera stora profiler . Även Sarah Tjulander som jag känner. Ingen tillgång till min städerskas konto 😅
Hägernäs kontot är skapat för de lokala företagarna där jag successivt ska hjälpa dom att få igång marknadsföring för Gemensamt ökat intresse.
Flera personer med gemensamt inlogg…
Detta får du gärna skriva ett separat inlägg om 😏

Blev ni något klokare av detta?

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ställ motfrågor om vad hon menar om du tycker att det är oklart, eller för den delen bara vill skriva ett begripligt inlägg för dina följare. 😅

   My är nog så uppskruvad att hon kontaktar Camilla självmant med en ny förklaring imorgon. Den kommer definitivt inte vara till gagn för henne. Lär dig att pudla My, det finns inget att förlora.

  Haha hon är för rolig… så manipulativ, och genomskinlig. Såg att hon efter ditt förra inlägg lagt ut att hon minsann ihop med andra företagare skapat kontot Hägernäs strand – men var nog Mys idé och är väl hon som använder det, om det nu är flera inblandade så var det nog My som föreslog det för att kunna få marknadsföring/exponering själv OCH, alla de andra kontona också, för att få mer engagemang och aktivitet på sitt My Martens-konto så att det ska bli fler kommentarer där och större chans till fler samarbeten. Genom alla dessa extra konton hon skapat (finns fler än de som nämns här ovan) så får hon fler följare likes och kommentarer, så är det, det ser alltså ut som att hon då har fler likes, följare och större engagemang med andra ord hon likar själv och skriver kommentarer och sedan svar på dessa. Slugt hehe… om man inte blir genomskådad.

   Spelar ingen roll vad Myggan skriver som förklaring. Hela hon är ett skämt. Pajas nummer ett i alla sammanhang. En lång livslögn från vaggan till graven.

  Någon sitter ju ändå och skickar kommentarer från hundens konto!

  Varför?

  Hon vänder och vrider på allt, men bra att hon bemöter ”kritiken” även om det låter långsökt. Men fattar inte vad hon menar med stalkers?! Vad menar hon?

  Lägg märke till hur hon försöker flytta fokus från det pinsamma och istället få sympatier genom att nämna att någon dött och stalker som hotat…. Tror nog inte någon kordinator behöver hållas hemlig pga någon stalker utan pga att det är My själv som skriver från det kontot, och svarar sig själv. Sedan – ingen tillgång till sin sons konto? Hmm så han som är elva år typ får ha ett eget instakonto och sköta det själv? Märkligt, då det väl är 13-årsgräns? Kontot är väl öppet dessutom, och att sonen själv skulle lagt upp vissa poster köper jag inte alls. Varför inte bara erkänna att hon har gjort dessa konton för att kunna kommentera och likea sina egna inlägg för det fattar ju alla ändå… nåja de flesta i alla fall.

   Sonen skriver inga inlägg när han är hos pappan. Eller My skriver inga inlägg då 😀

  Problemet här är ju inte att hon har flera konton (det har många) men att hon låtsas vara olika personer för att skapa ett högre engagemang. Högre engagemang= fler samarbeten. IOM att hon hon inte kan fixa det naturligt efter alla år som offentlig person kanske det är dags för henne att inse sina begränsningar. Influencers är inte för alla.

  Nellie B har tydligen lagt sitt klädmärke på is enligt hennes frågestund i stories. Vem är förvånad? 😂

   Inte konstigt. Det var en så platt och opersonlig företagsprofil med alldagliga kläder som går att hitta var som helst. Hon borde satsa på nåt personligt, nåt som sticker ut och som är unikt. Då!

  Duktig hund hon har som lärt sig skriva 👏🏻👏🏻

  Hon erkände ju häromdagen att hon skrev kommentarerna själv. Så vad menade hon egentligen nu?

   Hela hon är som en dålig vits. Vad är det för oseriösa företag som vill förknippas med henne egentligen?

    Hon som är VD på Buustamons fjällgård där bröllopet ska firas är en ovass kniv. Den där vandringshelgen med My tillät hon falsk marknadsföring med gamla bilder och lögnaktig text. Samt låtsades vara gäst så att de totalt blev tre personer. Inte så smart av en medelålders kvinna.

   Det blir ju jobbigt för henne att hålla rätt på allt hon säger, när hon aldrig kan hålla sig till sanningen.

  Vad gäller Hemstädspecialistens instagram. Det finns inga kontaktuppgifter, samt 2 bilder från Mys lägenhet. Allt är då märkligt vad gäller den kvinnan. Att hon inte bara kapitulerar och bara lägger ner. Att hon fortfarande har samarbetspartners är mig en gåta. Och att hon har ett team bakom sig, som vill vara anonyma pga av stalkers????? Hon slutar aldrig förvåna. Och den ev stalkern får ju allt serverat på silverfat eftersom hon alltid lägger ut vart hon är och vad hon ska göra. Det finns ingenting som är heligt för denna kvinna. Obehaglig. Inte konstigt att hon aldrig får behålla vänner och klienter.

   Hahaha det är ju lustigt. Kordinatorn och teamet är stalkade och vill vara anonyma. Men My är det lugnt med?

    Gjorde My inte en intervju nyligen i någon tidning där hon beskrev det som att hon själv är/varit utsatt för en stalker under flera år?

     Stämmer! I Göteborgs Posten.😄

      Den var så sanslöst dåligt skriven. My citerades ordagrant så det var som en klagovisa från Mys blogg. Den skrevs i september och hon kunde då inte nämna något i förtid på sociala medier för då kom alla stalkers. Har hon något superstort vaktteam på bröllopsdagen. Hela Åre kommer ju drälla av paparazzis i buskarna. Eller Hans Shimoda från skvallerpressen.

      Hur kunde en sån megastjärna avslöja sin bröllopsdag? 😂

     Att hon höll sin vistelseort hemlig.

  Nu får hon ge sig. Det blir ju bara värre och värre ju mer hon trasslar in sig. Hon tycker hon är guds gåva till Catalinatorget och Hägernäs Strand.

  Alltså herregud… nya lögner, lögn på lögn… blir bara ännu mer pinsamt. Som vanligt så trasslar hon in sig värre när hon ska försöka bortförklara sig. Inte tillgång till sin son Ludvigs konto? Låter konstigt, hon måste ju ha startat det i alla fall med tanke på 13-årsgränsen och det måste skötas av förälder, ooops tänkte hon inte på. Ingen tillgång till sitt privata på 2 år? Skapat ett konto för att hjälpa andra att få igång sin marknadsföring hehehe låter ju bra fast tanken var nog mest för att få ut sin egen marknadsföring och kunna kommentera på sitt eget ig-konto. Och ett konto för hunden Svea för att inte trötta ut följarna…. fast det används ju ganska flitigt för att kommentera på Mys ig-konto, kan Svea skriva själv hehe. Jösses alltså. My missar målet här.

  Mys enda stalker är nog hon själv. Hon är genomskinlig som en plastpåse.

  Sonens konto verkar ju inte finnas kvar?

  Umgås inte My och Anna Book längre? Orimligt nyfiken på vad som har hänt

   Haha ja, jag med! Saknar tiden när Anna exempelvis hjälpte My att vattna lite blommor några dagar och det resulterade i 30 instastories med detaljer om all kärlek hon gett blommorna och hur hon så kärleksfullt hjälpt till att städa lite och osv.

    😂😂😂

   Ja detta är ju faktiskt ännu mer intressant att gräva i än Mys röriga Instagrambravader. Camilla, du har ju My på tråden nu, kan du inte passa på att fråga? Ska Anna på hennes bröllop? Ska de till Mexico ihop? Varför inte? Vad hände?

    Anna Book har ju förstört bröllop förut så det är nog ingen som vågar bjuda henne, även om dom är vänner.

   Intressant My o Anna !!

  Haha va

  Hon har inte förstånd nog för att skämmas. Och hon förstår inte hur lätt hon är att genomskåda. Ljuger om allt och trasslar in sig i sina lögner. Blir påkommen, men då är det troll och stalkers fel alltihop. Beklagar sig för att få sympatier. Hon är tragiskt.

  Som alltid bäst att vara tyst än att fortsätta ljuga, hon är bra korkad so tror att folk köper hennes dravel! 😂

  Vette fasen om jag inte blev dummare faktiskt….

  Min 10 åring glömmer också ofta att sätta ut punkt för att avsluta en mening.
  Versal för efternamn uteblir också ofta.
  Prepositioner används flitigt för att påbörja meningar.
  Upplever det som charmigt.

  My ”matrins” mindre….charmig.

  Fast vi andra företagare i hägernäs behöver inte hjälp med marknadsföring 😉

  Mvh
  Företagare i hägernäs sedan många år tillbaka

   M och J med sina huvudbonader borde portas på restaurangen. Ser så skabbigt ut. Särskilt med för små träningskläder som precis innan använts på gym.

  Ha ha jag saknar verkligen den tiden! Är ju tyvärr blockad nu hos Anna men de verkar ju inte umgås längre så kanske inte missar något ändå.

  Är denna My förståndshandikappad på något sätt?

  Jag läste någonstans att hon glömt att byta konto och svarat sig själv med samma konto, ingen går väl på hennes förklaring om alla hennes konto.
  Är det verkligen My som ska ordna begravning till den stackars mannen hon kallar för extrapappa?

   Hoppas inte, men hon kommer att skriva en hel roman om den. Myggan älskar att vältra sig i elände. Efter det blir det tumörer på tapeten.

  Hon säger ju inte ens att andra har skrivit inläggen. Att de har tillgång till är ju inte samma sak. Det pinsamma är ju kommentarer som bara skickas runt. Udda också att kommunicera med anhöriga via instagram. Om en avliden hon inte träffat på år.

  Fräsch blogg du har Camilla!

   Gå och lägg dig Jonas. Du behöver samla kraft.

    :)) :)) :)), bästa idag.

  Är den ofräsch för den ifrågasätter sk Influensers?
  Jag tror du letar på fel ställe om du letar efter fräscha saker🙂

   Denna knasboll kan gå direkt in till My istället och återkomma om något fräscht finns i text eller på bild. Risken är väl att Camilla hinner bli pensionär.

  Tack Camilla!

  Jag uppskattar ditt engagemang.
  Jag är ärligt talat road och imponerad av den verksamhet du byggt upp.
  Att du hittat en verksamhet genom den följarskala som du har. Jag menar det genuint, inte det minsta sarkastiskt eller så 😊

  Med tanke på att majoriteten av dina trogna läsare endast söker drama och olika sätt att trycka ner andra människor på . Det säger tyvärr en del om samhället och sociala mediers negativa sidor.
  Men det finns oroligt många positiva sidor och genuina läsare .

  Jag ser din förändring kring hur DU kommunicerar och du kan inte ta ansvar för de ursäkta uttrycket knäppisar som du har i kommentarsfältet.

  Vill också tillägga att det såklart finns x-antal snälla och normala läsare också . Med det sagt så ska inte alla ta åt sig.

  Jag har med åren blivit som en gås. Tar inte åt mig längre. Blivit härdad och mer erfaren med åren. Jag var ung när jag började blogga 24 år. Naivt ovetande vad jag gav mig in på.
  Det var längesen jag läste både kommentarer och inlägg hos dig. Men efter våran kommunikation igår så blev jag nyfiken 😅 Tack för uppdateringen även om många ifrågasätter och hittar på anklagelse som saknar substans…. Gonatt !

   😅😅😅

   Ovanligt bra stavning. Fått hjälp av Svea?

    Eller städerskan eller det hemliga teamet…

    Svea gjorde ett litet inlägg på Mys instagram. Det stod: Matte+Husse =Sant.
    Inte gjorde min katt Cat Stewens det när vi skulle gifta oss! Kattskrälle!

     Ett kattskrälle vägrar skriva som en tonåring gjorde på 80-talet.

   Vet inte riktigt om det räknas som ”ung och ovetandes” för att man började blogga vid 24 års ålder…? Det är väl en rätt respektabel ålder i bloggvärlden där många började i yngre tonåren 😂

   Skulle du inte lägga dig tidigt idag och ladda energier?

   Se och lär My, om man är ärlig så kan man komma långt utan att försöka lura sina följare😉

   Man 👏 sätter 👏 inte 👏 mellanrum 👏 innan 👏 skiljetecken 👏

   Dum som en gås tydligen som idiotförklarar andra när du själv snurrar till ditt eget liv, noll trovärdighet har du i din iver att bli känd. Ja känd kanske du har blivit men inte för det du önska utan en person som inte håller sig till sanningen.
   Det värsta är nog att du inte förstår att folk driver med dig.

   Nu har skiten träffat fläkten.
   #rotera🌵

   Men My, ärligt talat. Jag är helt emot personliga påhopp och elakheter. Tror att du är en fin människa, och en person som bryr dig om dina medmänniskor. Det är jag övertygad om.
   Men vissa saker som du skrivit, när det inte stämmer är det väl inte så konstigt att människor reagerar? Att hålla sig till sanningen är ett bra ledord. Ju mer man hittar på/drar iväg desto svårare är det att minnas det man sagt. Jag har själv trasslat in mig i överdrifter en hel del gånger, och det är fasiken inte kul när man blir påkommen.
   Försök vara dig själv, och ett tips är att tex inte skriva kommentarer till dig själv, för folk har ju huvudet på skaft och ser sånt.

   Sen hoppas jag att din bröllopsdag blir lyckad, att den blir precis som ni vill ha den.

   Tack för underhållningen 😂😂😂

   Herregud!! Skyller ditt beteende på läsare? Läsare söker drama, läsare kommer med anklagelser( utan substans haha)!? Fakta att du ljuger, hemskt otrevlig mot läsare🌵 Hittar på draman som inte finns för medlidande? Allt är så verklighetsfrånvänd. Sök proffesionell hjälp snarast, ett gott råd!

  Ovanligt bra stavning. Fått hjälp av Svea?

  Varför skulle My inte ha tillgång till sitt privata konto på två år, och vem är det som uppdaterar det nu isf? (om det är ett aktivt konto).

  Är det bara jag som faktiskt tror att My har en stalker?

  Oavsett vad man tycker om henne så är jag så förundrad att det skrivs så mycket om en person som faktiskt inte är en kändis. Men tex på Flashback så är hon den enda som det skrivs om hela tiden dvs hennes tråd har legat nästa högst upp i flera flera år. Så fort namnet nämns så kommer det en hatstorm utan dess like. Så varför är intresset så stort att skriva så mycket om en så vardaglig person? Oavsett vad hon gör eller inte gör?
  Ärligt jag tror att hon har någon efter sig som underhåller dessa trådar hela tiden.

  Lite oväntat att kontot hemstädSpecialistems inlägg är på engelska, medan företags namnet är på svenska . I soooo wonder why?

   Å oxå lite intressant varför städ-kontot följer, Meryl Streep, ben affleck, Jennifer Aniston, Svea the boston, Jonas wieslander, Strong mamma, ANNA BOOK, hägerns strand

   Sååå många frågor ?

   Å var tog de inspirerande inläggen om städning vägen ?

    Hahaha så sjukt!! Inget hon säger är sanning..

  Förklara bara för en total novis på INSTAGRAM hur man kan locka fler följare om man med egna konton kommenterar andra egna konton ?
  Jag fattar inte det riktigt….?

  På instastory har hon lagt upp en karta hur dom ska inkvartera gästerna och sig själva. Grattis Stalker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.