Dagens offpist

Eftersom jag inte hörde poddavsnittet innan det klipptes om så är det svårt för mig att skriva ett inlägg om själva inlägget.
Därför tänker jag att jag skriver det här inlägget som ett offpist-inlägg, alltså ett inlägg om era kommentarer.
Podden det handlar om är Nicole Falciani och Tully Yayik ”Nej men ärligt” och avsnittet där de ska ha tagit sig friheter att prata om Filippa Toremos graviditet.
I bilden här ovan kan ni se vad Klara Elvgren haft att säga om saken.
Kommentarerna här nedan kommer från det här inlägget. 

Jag har som sagt inte hört det här själv, men ni verkar vara många som gjort just detta.
Kärlek till Filippa. <3

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nicole Falciani ger intryck av att vara en riktigt mean girl à la amerikanska high school filmer

   Ja hon ger inget sympatisk intryck direkt..

   Men tänk på att hon faktiskt blev läääääämnaaaddd precis innan sitt bröllop! Hon har ju haft det SÅ tufft!

    Ja och man förstår ju mer och mer varför han flydde fältet så att säga ?

     ja han gillade ju inte hennes personlighet och nu förstår vi kanske alla varför ?

      Eller hur!
      Tycker han var modig som gjorde slut så nära inpå bröllopet.

     Ja det var min första tanke! Trist att behöva tänka så men men.

  Alltså det går kalla kårar genom mig varje gång jag tänker på det här avsnittet av Tully och Nicole. På deras pod-insta menar Tully att det är lyssnarnas fel att hon sa sådär om Filippas graviditet för att ”lyssnarna bad oss prata om det här”…
  Det tar inte slut där heller. T började dessutom avsnittet med att säga att hon inte vill uttala sig om Margaux-situationen för att hon ”inte vill sparka på någon som ligger ner”, för att sedan i nästa sekvens häva ur sig ”Stackars barn! Det här är inte ok Filippa!!”.. Rimlig ?

   Bara för att lyssnare ber en prata om det betyder ju inte att man ska vara taskig! De kunde tagit upp det, sagt att det är en jobbig situation F hamnat i, att hon är stark som tar upp det och att hon kommer klara det galant..

    Och även om lyssnare ber en prata om något så kan man låta bli att göra det. Varför ska man ha en åsikt om allt, speciellt sådant man verkligen inte har att göra med?!

     Haha ja eller hur, nu är vi nere på förskolenivå verkligen. Nej, du får inte vara taskig för att någon annan bad dig vara det.

  I dom flesta fall upptäcks an graviditet, men det behöver inte alltid vara fallet. Posterior placenta, fläckblödningar och vaga graviditetssymtom kan vara anledningar till att en graviditet upptäcks sent eller ibland inte alls för ens barnet ska födas. Åsikter kan man ha men håll dom då för dig själv, allra helst om man lider sådan kunskapsbrist som Nicole och Tully uppenbarligen gör.

   Eh du menar nog en anterior placenta?

  Och det här tyckte dom var roligt och gör sig löjliga över? Vad är det för fel på folk??

  Asså Nicole får fan chilla lite nu, först ex pojkvännen Saade och nu denna kvinna. Skaffa dig ett liv. Sjukt elakt.

   Verkligen! Jag tittade på några av hennes senaste reels nu. Och till och med dom där hon vill prata om sin graviditet så drar hon in Eric. Typ – my ex dumped me before my wedding but now I’m here

    Va? Seriöst? Svårt att släppa taget?

    Pinsamt att hålla på att dra upp dumpningen hela tiden. Märks så tydligt att hon inte kommit över det än.

     Känns nästan som hon försöker göra det till hela sin persona och bygga kring det ” stackars lilla flickan som blev lämnad innan sitt bröllop ” och att detta sen så blir nån askungesaga.

     Tycker hon känns oerhört missnöjd med sitt liv, det är oftast därför man sitter och trycker ner och klagar på andra

    Jag blev inte dumpad men hade ett ex som gick vidare typ 3dagar efter jag flyttat ut. Han var min första stora kärlek. Det fuckade hela min värld. Kunde inte hantera det och det tog lång tid att komma över. Nicole verkar va otroligt sårad på samma sätt som jag var då. Skillnaden är att hon sitter å pratar om det med folk. Målar upp sitt ex som nått slags monster å går dessutom å blir gravid innan hon kommit över, samt accepterat det som hänt.
    Verkar dessutom ha noll självinsikt och sätta sig själv på en sjukt hög pedistal.

    Hoppas hon går i terapi. Annars bör hon börja nu för det där kommer skada henne, hennes nya relation och deras kommande barn

     För att citera hennes vän: ”stackars barn”

    Undra vad hennes kille tycker om att Nicole snackar om hennes ex så fort hon får chansen

  Nej men alltså är detta sant!!?? Har lyssnat på deras podd i några månader och har absolut fått känslan av att Tulli är otroligt dryg och tycker hon kan bäst men har typ viftat bort det pga känt bra för Nicole som alltid ska vara så down to earth men också kan verka på samma sätt… men trodde aldrig någonsin de skulle sitta och håna en annan gravid kvinna. Två kvinnor som själv varit gravida och är mammor. Blir så djupt besviken och kommer absolut inte lyssna något mer. Har de kommit med något slags försvar eller låtsas de bara som att de inte ser kritiken?

   Vad jag har sett hr dom inte bemött kritiken och tror tyvärr inte dom kommer att göra det. Jag får känslan av att dom båda tycker dom är lite bättre än alla andra

  Nicole visar gång på gång att hon är en väldigt osympatisk och otrevlig människa. Rent av elak ibland.

  Tullys kommentarer på deras pods instagram gör mig ännu mer mörkrädd.

  ”Är det inte synd om ett barn som oönskat sätts till världen? Det tycker åtminstone jag”

   Alltså, alla barn föds ju oönskade, så elak kommentar.

    Hur menar du nu?

   Nu hade hon väl ändå inte så jävla mycket till val??

    Exakt. Men det säger ändå inget om hur man blir som förälder. Hon kanske blir fantastisk, kanske inte.. däremot säger hennes graviditet inget om hennes förmåga att ta hand om en annan människa.

   Hahaha alltså va?! Det är synd om barn som blir illa behandlade men det har noll med önskad/oönskad att göra. Känner planerade barn med pissig barndom och kondombarn med bra. Lol att hon sa så!!’

   Menar alltså att jag inte önskat att bli född, däremot önskade ju mina föräldrar mig. Så hennes kommentar kan misstolkas.
   Bara så ni förstår hur jag menar 🙂

   Tullys hjärna kommer inte fastna i en hastighetskontroll om man säger så.

   Som min mamma sa ”jag var oönskad och oplanerad men såååå välkommen!”

   Hon hade spiral och tänkte inte ha fler barn och märkte inget förens veckan20.

   Har aldrig känts konstigt för mig att få höra det. Ibland blir det inte som man tänkt sig men det kan ju bli ännu bättre ändå.:)

    Så fint sagt av din mamma! Min son var oplanerad och jag fick veta att jag var gravid i v.22. 🙂 jag kallar han min överraskningsbebis.

  Innan tvivlade jag också på att kvinnor inte kunde ana att de var gravid förr än långt fram. Nu har jag en släkting som är gravid i v. 28 nu. Planerad graviditet. Hon har haft noll graviditetsbesvär. Inget illamående alls. Ingen foglossning ännu osv. De var så oroliga innan de gick på första UL för de var osäkra på att är ens var en bebis för hon kände inget alls av graviditeten. Nu känner hon ju sparkar och har en liten babybump.

  Har fått omvärdera min syns och förstår att vissa kan missa det länge om de vet att de skyddat sig. Kankse har en lågt sittande placenta och får små blödningar och tolkar det som mens. Har man dessutom gått på hormon prev.medel största delen av livet så är man kanske van vid att inte få en ordentlig mens eller ens någon alls.

   En aning inskränkt synsätt dock om man tvivlar på en sån sak bara för att det inte hänt någon i ens närhet..

    Sant. Är inte perfekt. Har mina fördomar jag också.

    Men man kan ju faktiskt inte veta allt. Om den enda bild man någonsin fått av en graviditet är stor mage, kraftig viktuppgång och konstant illamående så är det väl inte konstigt att man tvivlar, någonstans präglas vi ju av våra erfarenheter. Däremot är det skillnad på att tvivla men acceptera någons upplevelse kontra att direkt motsätta sig det. Vi lär oss konstant genom att vara lyhörda och öppensinnade.

     Det är ju den bilden som alltid förmedlas. Vi hör ju sällan om om gravida som mår bra från början till nästan slut så då är ju många färgade av det och glömmer att det är så oerhört individuellt.

   Alltså symtom har man nog, sen om man inte har några tankar på att man kan vara gravidi så kanske man inte kopplar ihop det med att man är gravid. Tex den extrema tröttheten i början, den skulle man ju lätt kunna tro bero på någon brist typ järnbrist eller något.

  Inte lyssnat på podden då ingen av brudarna intresserar mig MEN blir inte ett dugg förvånad o hoppas att fler slutar gulla m denna Nicole o om hur syyynd där om henne för att Eric lämnade henne just innan bröllopet. När fan skulle han ha lämnat då? Efteråt? Alla har rätt att ångra sig o hon har snackat så mkt skit om honom sedan dess, för att inte tala om hur hon lät innan. Såg en vlogg m henne o Eric för x antal år sen som fick mig att tänka att den killen får tugga i sig mkt skit, undrar hur länge han orkar bli hunsad. Hoppas han har d bättre nu o man hade ju hoppats att hon vuxit upp lite, mognat osv pga graviditeten, men hon är en typisk ”mean girl”. Jäkla illa att snacka som de gjorde om en uppenbart chockad Filippa, som behöver stöd, inte hån. Fy fan för dem! Typiskt egotrippade brudar som tror att hur de ”vet o kan” är en måttstock för oss andra. Har inte de upplevt något så har det väl inte hänt.

  Men vadå spekulera om pappan och att hon skulle ha barn med någon random ..? Hon bor ju tillsammans med en kille, han är knappast någon random kille hon haft ett ons med!

  Personligen har jag helt slutat kolla in Nicoles insta och youtube. Från noll content till hur mkt som helst. Och bara gravidcontent. Dela riktigt tråkigt, men ogillar på nåt vis att det ska tjänas pengar på att vara gravid. Kanske inte så sympatiskt av mig, men nåt skaver och jag tycker dessutom att det är såååå tråkigt.
  Efter detta blir hon inte mer intressant

  Usch jag blir så jävla ledsen. Jag hoppas att Filippa mår bra och att dessa rövhattar lär sig något.

  Varför säger dem ”stackars barn”? har mamman gjort saker under graviditet som kan ha skadat barnet? eftersom hon inte ens visste att hon var gravid.
  Eller varför är det synd om barnet?

  Så himla äckligt av dem.
  Önskar att bebisen föds frisk och glad. Att mamman och pappan kommer känna sig trygga och glada i sitt föräldraskap och att de får all hjälp de behöver för att må bra i hela situationen.

  Nej men fy fan vad vidrigt!
  Det är inte mkt jag blir arg för men det här är banne mig så sjukt elakt av vixna människor.

  Hur kan någkn ens följa dessa personer?? Och Nicole, har aldrig gillar henne men man kan ju inte älska alla, men nu fick jag bekräftat magkänslan av att hon är en elak person.
  Minns bara hur jäkla otacksam hon var för presenten från Erik, när hon fick en värmefilt på alla hjärtans-dag och hon dumförklarade honom också.

  Din kommentar är riktigt efterbliven om jag får säga det själv.

  Fattar inte att hon inte verkar ha släppt Erik ännu. Vad jag vet säger han inget om Nicole? Han verkar ignorera hennes utspel totalt?

  Hon däremot… hon bör nog släppa honom nu. Men jag förstår varför han inte gillade hennes personlighet

  Har gått i skolan under många år med Tully och detta förvånar mig inte alls. Hon var alltid elak och mobbade/frös ut andra. En fruktansvärd människa som ingen ville umgås med.

   Oj vilken tråkig uppfattning! Jag gick med henne i skolan många år och upplevde inte alls detta?

    Kanske för att du var lika illa

   Alltså, ja! Är uppväxt med Tully. Hon är fan den mest genomvidriga människa jag någonsin träffat. Jag vet att det aldrig är någon som tror på det när folk skriver så i random kommentarsfält, men ja, det är sant. Hängde mycket på samma gata i Eneby i Bromma där hon är uppväxt, har varit hemma hos dem en del gånger. Hennes mamma och syster fick ta hemskt mycket skit av Tully. Pappan ville inte veta av döttrarna, vilket Tully ofta tog ut över sin lillasyster genom att vara en tyrann helt enkelt (det här var i åldrarna 10-19, så inte bara barnhyss). Fruktansvärd. Har med skräckblandad förtjusning sett hur hon blivit ish en offentlig person genom att klänga på kändisar, först Isabel Adrian, sen Nicole, nu senast väl Hanna Friberg? Jag har vetat att det inte kommer dröja länge innan hon visar sitt rätta jag, och här är vi!

   Här är hennes lökiga lilla blogg hon hade om kärlek om någon tycker det är intressant: https://barajagomkarlek.blogg.se/
   Klicka gärna in så märker vi fort om hon läser här inne, då tar hon väl ner den.

    Okej Louise

    Okeeeej vänta lite nu. Du klagar på Tullys beteende men sitter som anonym och ska delge privata saker om Tullys uppväxt med vidriga värderingar? Är du inte själv av samma kaliber som du säger att Tully är av? Du har absolut ingen rätt att prata om deras privata familjeangelägenheter. Skäms du inte?

  Har alltid fått dåliga vibbar av Tully, hon känns oerhört oempatisk, egocentrisk och kall.

  Undrar mest vad som hände med att kvinnor ska backa kvinnor. Idiotiska kommentarer från dessa poddare.

  Varför är hon efterbliven? Hon skyddade sig, fick inga symptom och tog dessutom graviditetstest?

  Du Daniella är däremot riktigt efterbliven som aldrig hört talas om cryptic pregnancy. Du kanske inte ska vara så stor i käften?
  Att vara kaxig och samtidigt vifta med sin okunskap är ganska patetiskt.

  Dags för Nicole att bli canslad!!
  Fruktansvärt vidrigt beteende och tyder på stor omognad.
  Vem är Nicole att sitta och håna Filippa på detta sättet?
  Stackars Nicoles barn säger jag bara.
  Nicole är en riktig mobbare, hoppas att hennes egen unge blir mobbad så hon får smaka på det hon utsätter andra för.
  Eric gjorde rätt i att lämna henne, han va smart och ville inte föra de generna vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.