Isabella Löwengrips avancerade fotobok

Bildkälla: Isabella Löwengrip blogg

Men jag gjorde också en bok med mina favoritrecept. Jag har sparat så många recept från instagram och folks bloggar så det blir väldigt fint och roligt när man kan skapa en egen bok och lägga till en bild på hur resultatet blev. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip gör reklam för fotoböcker och visar glatt upp en som hon menar ska innehålla hennes favoritrecept.
Jag vet inte hur ni ser på det här, men antingen är dessa fotoböcker extremt avancerade och stavningskontrollerar innehållet i realtid, eller så är bilderna inklippta i efterhand. Texten ser ut komma från ett worddokument – där felstavningar är markerade med röda vågor.
Hon har till och med lyckats få med textmarkören från datorn i sin fotobok.

Borde man ändå inte kunna förvänta sig att Isabella i alla fall skapar en fotobok, när hon påstår detta i sin reklam? Är det för mycket begärt?

Tack för tips!

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej men haha

  Ännu ett tips som du glömde kolla upp. Hon visar upp böcker med foton och receptboken ha ett fotoomslag.

   Kanske på sin plats med en ursäkt, eller är det för mycket begärt.

  Och hon har inte helt enkelt tagit en skärmdump av sin wordfil och använt i fotoboken?

   Exakt det jag också tänker, så varför skulle det vara inklippt eller avancerat, det är väl bara Isabella själv som ska ha receptboken kanske så det kanske hon inte var så noga med. Känns som det letas fel här nu, greppas efter halmstrån typ för att nedvärdera.

   men då kan man väl ta bort röda vågorna innan i så fall, ser ju inte så fint ut ?

    Jag hade helt ärligt inte märkt om inte någon annan zoomat in och påpekat det.

   Det tror jag också, ser äkta ut och inte inklippt. Hon har väl inte brytt sig om röda markörer helt enkelt, kanske bara hon som ska ha boken själv så. Nu verkar det letas efter fel för att ha något att anmärka på, varför zooma in den texten liksom. Så fort Isabella gör ett samarbete ska det klankas ner och anmärkas på, allt är det fel på. Bra hon reklammärker i alla fall väl. Bra julklappstips.

    Ja ett mycket bättre tips än alla tusen smink/klädmärken som ska pumpas ut. Det här är faktiskt något som i alla fall jag uppskattar inför jul. Ska göra böcker till barnens mor-/farföräldrar så jag ska absolut in hos henne och se om hon har en bra kod att erbjuda.

     Hon har en rabattkod på hela 50 % rabatt såg jag. Sedan kan man se på instagram att det är verkliga fotoböcker och inte inklippt, att hon har röda markörer kvar är ju för att hon sänt sina worddokument självklart så är väl inte mer avancerat än så och inte särskilt konstigt. Kanske skulle kolla lite noggrannare innan såna anklagelser görs och innan raljerande hån skrivs. Ett mönster här att alla samarbeten Isabella gör ska hånas på ett eller annat sätt för att hon ska se dålig ut och inte få samarbeten. Detta var det ju faktiskt inget fel på, om man inte är petnoga men det brukar det ju inte vara annars här med stavfel och skrivfel i många inlägg här.

  Haha slår nästan Alexandra Brings okokta pasta

   Fast det är inte inklippt så nja, titta på hennes instagram så får du se.

  Det blev inte fint ? så inte så bra reklam direkt.
  Så mkt tom yta också, texten blev så liten i mitten. Kanske lämpar sig bättre för foto ändå

   Det här var en av flera olika böcker hon visade upp. Bland annat visade hon böcker med bilder också. Och tipsade om att scanna in barnens teckningar och göra böcker vilket jag tyckte var en bra idé. Jag har inga barn men sparar syskonbarnens teckningar i en pärm. Vore fint att ha dom i en fotobok faktiskt.

    Men åh, härligt tips ju! Teckningar håller oftast inte så länge här hemma.

  Recept?!
  Hon lagar väl ingen mat, mer än frysta köttbullar till barnen? ?

  Tycker företagen får börja göra lite kvalitetskontroll på vilka de anlitar för sina samarbeten. Jag blir iallafall väldigt osugen att köpa från ngt företag som samarbetar med t ex Blondinbella eller Margaux.

   Hon lagar ofta mat till familjen.

   Jag blev sugen på att köpa. Ska nog beställa en extra bok som kompensation för dig.

    Be my guest!

  Fast varför skulle det vara inklippta bilder i efterhand, och om det var avancerat så hade väl markören och det röda tagits bort. Det är nog helt enkelt så att Isabella inte brytt sig om att ta bort rödmarkering och checka stavning så noga för det är ju ändå bara hon själv som ska ha sin receptbok. Nu letar du fel, lite långsökt, är det reklammärkt korrekt så hittar man andra fel att anmärka på ist.

  Fotoböcker är ju jättefina julklappar. Klantigt av henne men ett bra tips inför jul ändå. Om man nu klarar av att göra den lite snyggare än hennes ?

  Hahahahah ? Åh

  Men hon gjorde väl en fotobok också?

  Är det inte ett sånt markörstreck framför D:et i Dulche också?

   Men orka sitta och zooma in och lusläsa för att hitta fel i texten. Det här bevisar ju verkligen bara hur negativt det alltid ska vara här inne. Herregud alltså.

   Och nej, jag är inte något fan av Bella, anställd, familj eller annat till henne. Bara trött på att allt ska vara så negativt hela tiden. Är väl ett bra samarbete nu inför jul kan jag tycka.

  Men vad spelar det för roll, ser varken inklippt ut el avancerat. Varför anmärka på det, känns som det bara letas fel nu för att klanka ner på IL och i vanlig ordning klaga på samarbete hon gör. Går det inte att anmärka på utebliven reklammärkning så är det att hon inte tagit bort rödmarkering… äsch spela roll, kanske ska hon bara själv ha boken. Är väl ändå ett okej samarbete.

   Och helt rimligt att inte trycka upp saker ”i onödan” men ändå ge bra tips på vad man kan göra och visa hur det skulle kunna se ut!

  Wow det där receptet låter väldigt gott, så tack för det. Och 50 % rabatt på fotoprodukter med hennes kod såg jag, så bra!

  varför moderation?

  Definitionen av när det är fredag eftermiddag och man bara vill ta helg

  Hon kör hårt nu med än det ena och än det andra. Behöver hon cash månntro?

   och gör hon inga samarbeten så hånar du det och menar att hon inte får några, och när hon gör samarbeten så hånar du det med att hon behöver cash. Är det fel eller konstigt att jobba tycker du? Vill inte alla dra in cash även om man redan har en del?

  Hon har väl tagit bilder på helt vita böcker och sen photoshoppat in sina bilder. Man kan även se det på hennes bilder där fotobokens omslag Syns, bilden är placerad med olika avstånd till övre kanten.

  Dessutom, man tar väl inte en skärmdump på text och lägger upp i en fotobok? Det blir ju bara suddig text och man kan inte anpassa bredd etc. Smidigare att kopiera från Word dokumentet och klistra in.

  Men, det tar jättelång tid att göra en fotobok om man vill göra det snyggt. Sen tar det ju också tid att gå den tryckt, så jag tycker inte det är så konstigt att hon inte har printat ut böckerna.

   Tycker inte heller att det är sådär ”gjort i ett litet kick” som det alltid påstås hos influencers och på hemsidorna. Om man vill ha det hyfsat snyggt alltså. Att ladda upp dina skärmdumpar på recept och redigera så det blir snyggt och läsbart, eventuellt skriva om i Word etc och sedan göra en bok av det – inget man gör på en kvart direkt. Bra idé absolut men om hon inte ens orkar göra en ordentlig fotobok med sina egna recept utan photoshoppat in bilder trots att hon troligen fick göra hur många böcker hon ville utan kostnad så undrar man ju hur lätt det faktiskt är..

    Men snälla ni, kolla in hennes kanaler innan ni klagar och sprider dynga. Titta på hennes instagram, där visar hon hur man gör och visar upp böckerna hon gjort. Det var inget fel på samarbetet, det var ett mycket bra samarbete. Här blir för övrigt också vissa ord markerade med rött under, även rättstavade ord, blir ju så innan man skickar, likaså är det ju för IL och tekniken som gör böckerna tar ju inte bort det utan det kopierar av och trycker som det är inskickat såklart.

   Tar inte alls lång tid tycker jag. De fotoböcker jag har beställt har ofta haft mallar där man i princip drag-and-drop bilder man vill ha. Och gör man en egen design så, visst tar lite längre men absolut inte jättelång tid. Inte i mitt tycke i alla fall.

  Haha hon har ju antagligen tagit printscreens på recepten från Word eftersom att det är en fotobok och man inte kan lägga in skriven text.
  Dock hade jag nog blivit besviken på samarbetet om jag var företaget. Lite får man ju ändå anstränga sig när man gör samarbeten, det är ju ändå deras jobb som de alltid är noga med att poängtera är ett riktigt jobb!

   Fast man kan lägga in skriven text i fotoböcker utan problem.

    Nej, det kunde hon ju uppenbarligen inte… ?

  ot men önskar att Camilla kunde fortsätta granskningen om Pontus rasmusson som riktar köpinlägg direkt till barn, plocka ur disken och göra läxorna utan tjat för att få en prenumeration hos honom…

  https://www.svd.se/a/rlrGQl/barnidolen-pontus-rasmusson-ber-foljarna-om-dyra-gavor

  Såg en kommentar om detta på Isabellas instagram som hon verkar ha raderat nu. Tråkigt då det var den enda kommentaren hon fick på bilden, inte jättehögt engagemang.

  Belsabub återvinner recepten från Hello Fresh. Paulette bidrar med banan på knäckebröd.

  Bra idé att göra en bok med recept tycker jag! Jag har just nu ett worddokument med recept. Kanske borde göra en fotobok i stället.

   Varför hamnade jag i mod? ?

  Är detta ett skämt???

  Klassisk Isabella reklam. Sitta i en soffa och hålla upp produkten i fråga. Hennes reklam är alltid så otroligt fantasilös. Kan tänka mig flera saker hon hade kunnat göra för att göra det mer intressant. Hon kunde åtminstone bemödat sig med att visa verktyget, vad det finns för olika alternativa designer etc. Alltid minsta möjliga engagemang i hennes ”kampanjer” som hon kallar det. Återigen är jag förundrad över hur företag vill fortsätta jobba med influenser.

   Uppenbarligen så är ju företagen nöjda med samarbetena. Skulle de ställa för höga krav skulle de få svårare att hitta influencers att jobba med, speciellt de stora och upptagna = minskade inkomster. Men visst är det konstigt att de här personerna som ska vara så kreativa och ha sådan bra fantasi inte ens göra något mer spännande bara för att det är kul att leverera något annat än ”hålla i produkten i snygg miljö”.

   Men du Liss, hur skulle hon göra denna reklam tycker du? Inte särskilt fel att sitta i en soffa och visa upp böckerna tycker jag inte, hon visar dessutom hur man gör, hon visar verktyget och alternativ, om du kollat hennes instastory så hade du vetet det innan du raljerar. Ni klagar ju på alla samarbeten hon gör så hade ju inte spelat någon roll om hon gjort något annat, allt är ju fel, klassiskt.

    Hon hade kunnat prova lägga in det som en rättstavad text utan röda understrykningar och textmarkör.

    Men nu är jag ingen influenser så jag vet inte om det är nåt man kan begära i dessa svåra tider. ??

  Jag jobbar som lärare på universitet och idag lämnar studenter in dokument som ser ut precis så där (icke stavningskontrollerade).
  Att markören skulle följa med vid utskrift är jag mer tveksam till. Möjligen om hon tagit ett skärmklipp ur sin receptsamling och skickat in det som en .png (bild) till företaget som trycker boken.

  Grattis, ännu ett influenser tips. Köp köp

  Läser i Bellas blogg nu på morgonen att hon igår fredag drabbades av en fruktansvärd ”migränattack”.
  Det är alltid drama när något händer henne. Vanliga människor får migrän men inte i form av attacker.
  Bella säger sig ha varit ”extremt pressad den sista tiden emotionellt”. Vad det nu betyder.
  Fnurror på tråden i relationen med Paul? Kanske han har dragit tillbaka säljuppdraget för sitt boende?
  Jag tror att ”migränattacken” har sitt ursprung i
  1) negativt mottagande av det senaste samarbetet om fotoalbum/recept plus ljumma reaktioner på investeringen i sprayappsföretaget Plegium. Följarna misstänker förstås att det blir massor med reklam för Plegium nu i Bellas sociala medier. En helt onödig spray och dito app.
  2) behovet av att skapa sympatier hos följarna. Inte första gången som Bella blir sjuk på något sätt efter en tid av negativ feedback och behovet av att kratta manegen inför kommande samarbeten.

   Hur orkar du ”Andy”, blir alltid lika förundrad över dina kommentarer och ditt engagemang gällande Bella. Migränattack säger jag också, och många andra, det har hon många gånger berättat att hon får ibland. Är nog ingen direkt fnurra och hon har fått mycket positivt feedback på senare tid så ”tid av negativ feedback” vet jag inte men antar att du är inne där och lägger sådan. Appen är inte alls onödig för många, anser man det så har man bott under en sten eller är en klassisk bellahater och anser det bara för det.

    Jag hade alla fel tydligen. Komplett missuppfattning av mig 🙁
    Tack för din feedback.

  Hur jag väljer att göra en fotobok till mig själv bör ju vara helt upp till mig, och så länge alla parter i ett samarbete är nöjda, varför ens orka fundera över detta? Nog måste det väl finnas betydligt större nyheter i influenser branschen än att lyfta detta? Upplever många gånger att innehållet i många inlägg endast är för att komma upp i det antal som sägs ska publiceras per dag. Ganska så trista inlägg och guldkornen som finns, men inte alls i samma utsträckning, försvinner ofta i mängden! Hellre mindre inlägg och någonting med substans som står för vad denna blogg ska belysa i stället för en massa utfyllnad och ljummet skvaller!

  Så pinsamt!

  Upplever att Bella och Pauls mjölkko är på väg att sina….
  Råder iallafall ingen brist på fantasti för hur man kan klara dupera sina följare för att klara leva lyxliv
  så länge det bara går.

   Inlägget är pinsamt och din kommentar Anette, inte Isabellas samarbete.

  Att Bellas fans tycker att det är OK med hafs och slafs må vara upp till dem men det gör inte beställaren. Det är ett reklamjobb som Bella fått betalt för inte någon bok som hon gjort till sig själv som privatperson. Och då kan man kräva att det är proffsigt.

   Vem av dom är i så fall kassako? Hon sålde ju sitt företag för X antal miljoner! Hon köpte ett hus! Jag tror att alla resor de gör är avdragsgilla utom den resan de gjorde privat. Var den till Capri? Där tog hon ju upp att det var dyrt med hotellfrukost.

   De har rest otroligt mycket men de verkar inte ha bråttom med att bygga huset uppe i Åre! ???
   Det är nog dessutom otroligt oklokt att gå in med investeringar inför rådande lågkonjunktur 2023. Boken var väl bara ett exempel på hur man kunde göra.Alla som gör fotoböcker har ju sitt eget material. Isabella är kanske pressad ekonomiskt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.