Tully svarar på kritik om poddavsnitt

Om du inte vet vad som hänt, eller att namnet Tully inte resulterar i en ringande klocka så bör du läsa här först. 

Tully och Nicole har fått massvis med kritik om det poddavsnitt där de pratar om Filippa Toremos graviditet.
Avsnittet har sedan dess klippts om, men Tully verkar inte ångra någonting av det hon sa.
Så här låter det under inlägget här ovan – från poddens Instagramkonto.

 

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känns som influenserkollektivet försöker begå kollektivt självmord på sitt så kallade yrke. Eller så har dumheten eskalerat till en ny nivå eller så börjar följarna att tröttna.

   Tror att influensers tror sig få göra och säga vad de vill. De anser sig kunna stå över alla andra och att deras privata åsikter (utan vetenskapliga grunder, forskning, granskning etc) är viktiga och rätt samt att det är jätteviktigt att det ska sägas oavsett om någon stackare hamnar i skottlinjen och nedvärderas.
   Tyvärr har influensers Egon stigit något enormt så deras moral och etik är åt helvete.
   De är lite som politiker, snackar om allt i tron om att de vet bäst om allt och alla och måste bara säga sitt. Fantastiskt….

    Hon säger ff att hon aldrig hört talas om en sån situation? Jag såg alldeles nyligen en artikel i tidningen om just en tjej som åkt in med magvärk och fick reda på att hon skulle föda barn. Det bevisar ju bara hur intelligensbefriad hon är.
    Jösses vilken korkad människa.

     Såg på Youtube att 1 av typ 470 graviditeter upptäcks först i vecka 20 eller senare.

     Jag hade en kompis i tonåren som gick igenom precis när hon hade fyllt 17. Hon klagade på magvärk, och när hennes mamma tog henne till sjukhuset fick de reda på att hon skulle föda barn närsom. Hon hade ingen aning, hon hade inte märkt av något och hon hade inte blivit större vid magen (hon var inte stor från början, så att magen inte blev större är ju också intressant). Detta var runt 2015 så barnet är ju 7 nu, och det har gått bra för både mor och barn, men det var såklart en jättechock för henne och familjen, de hade verkligen ingen aning förrän precis innan barnet föddes.

  Hej!
  Jag har bett om ursäkt och gjort ganska klart för alla att jag ångrar mig och absolut inte hade uttryckt mig såhär om jag haft mer info vid tillfället.

   Har du bett om ursäkt till Filippa?

    SJÄLVKLART! Jag skrev direkt till henne då det sista jag vill är att en annan människa ska må dåligt eller blir ledsen över att jag uttryckte mig så dåligt över någon annans situation som jag inte vet någonting om! Så självklart har jag bett om ursäkt.

     Fast du framstår som okänslig och otrevlig i alla dina svar som syns här i inlägget. Är så jävla less på influencers som beter sig så sjukt illa och som vägrar se det.

     Do better, för fan.

     Att sitta och säga ”stackars barn” och samtidigt svara i kommentarer att ”mina barn är det inte synd om, jag är världens bästa mamma.” Vilket vidrigt förstorat ego man har då. Skaffa lite jävla ödmjukhet! Det är inte synd om hennes blivande barn för hen kommer förmodligen få en mamma som visar både empati, att kunna reflektera och på ett väldigt moget sätt finna sig i en fruktansvärt chockerande situation. Och du sitter och spyr ur dig massa galla över det. Skäms!

      👏🏻👏🏻💯💯

     Tycker ju att det är ganska intressant att du hänvisar till en redigerad podd för att på så vis få saker och ting att verka bättre. Du har ju trots allt sagt precis alla de saker som människor påtalar, på precis det riktigt dåliga vis du gjorde. Att det sedan har redigerats bort betyder inte ett skit. Bara att du försöker göra skadan mindre, för din egen skull.

   Hej Tully, jag tänker att många kanske anser att du inte borde prata alls om det just för att du inte vet allt. Ni kunde förslagsvis bara ha adresserat situationen genom att lida lite med henne och sedan önska allt gott.

   Men så bra att du inte backar helt från kritiken!

    Vet du vad jag håller helt med dig!
    Man borde inte uttrycka sig om andras situationer och det finns inga ursäkter eller orsaker till att få göra det. Jag har såklart tagit till mig all kritik och kommer skärpa mig.

     ”Aldrig hört en sån situation” Vad menar du med det? Är ju precis det du fått höra nu, eller vad tror du, att hon ville bli ofrivilligt gravid? Herregud människa, ju mer du uttalar dig, desto värre låter det.

     Jag var oönskad men aldrig oälskad. Inte det minsta synd om mig, hade världens bästa mamma!

      Som sååå många andra.

     Tycker Nicole var en väldigt dålig vän (och medmänniska) mot Tully här när hon bara lät Tully gasta på fast än N visste att T inte riktigt hade koll på situationen. N borde ha tagit ansvar där, men istället skrattade hon åt T vilket antagligen vilseledde T till att tro att situationen var något helt annat. Väldigt elakt av Nicole, det måste jag ändå säga!

      Bara för att hon inte vågar kommentera så betyder ju inte det att hon är smart. Det är precis tvärt om. Nicole, skäms.

   Hade haft info? Du kanske snarare borde lära dig att uttrycka dig korrekt från början – info eller ej.

   ”*om jag hade förstått hur du skulle framstå vid tillfället” 🤡

   Problemet är ju att du inte fattade det själv. Alla dessa personer har berättat att du har betett dig sjukt illa. Då förstår du att det här kan kosta, och du ber om ursäkt.
   Precis som med Margaux, så visar det vad ni har för rutten syn på hur ni kan bete er.
   Stäng ner skiten.

   Tycker du verkar vara en riktig bitch, sorry!

   Kom ner på jorden 🤦🏾‍♀️

   Du säger att du inte hade all info och därför uttryckte det så.
   Jag undrar, vilken info hade rättfärdigat att klanka ned på en annan kvinna på det viset?
   Det finns ingen situation eller information som rättfärdigar ditt sätt gentemot en annan människa.

  Tully dubblar på sin hjärtlös kritik mot Filippa alltså men anser att Margaux sparkat mot någon som ligger ned?

  Ignorance is bliss som dom säger på utrikiska.

   Tror hon menar att folk sparkar på Margaux som ligger ner efter händelsen.

    Och F ligger ner på grund av situationen, och blir sparkad på av Tully och trött podkompis.

    Men det var väl han utanför dörren som låg ner

  Instagram-länkarna funkar nästintill aldrig? Kan du inte ta en screenshot på inlägget i fråga istället så slipper man klicka sig in själv

   Inlägget är borttaget, därför det inte fungerar

   Tänkte just skriva detta, det har varit så här för mig på flera inlägg senaste dagarna nu. Aldrig haft något problem tidigare. Det måste vara bara någon bugg? Jättestörigt

    Oj, skulle inte stå ”bara”. En bugg är inte så bara 🫠

    Ja det har inte tjorvat för mig heller förrän nyligen! Så himla tråkigt

   Jag tror det har med upphovsrätt att göra.

    Korrekt 👍🏻

  Det var verkligen otroligt osympatiskt, men jag tror och hoppas att de båda har lärt sig något – Tully verkar ju iaf ha gjort det.

   Men är det inte sjukt att de ens måste ”lära sig” medmänsklighet? De är vuxna människor… Det säger så mycket om dem som personer att de inte såg något problem alls i vad de sagt innan folk påpekar det.

   Klart de inte har. De visar gång på gång sina riktiga personligheter och ber endast om ursäkt för att de bör. Sådana är de, de som lägger ut sådan här skit.

  Folk måste sluta stöta och blöta allt i oändlighet och lära sig acceptera en ursäkt.

   Om det inte finns någon annan som är målet för ifrågasättande riskerar man ju själv att bli ifrågasatt och bortvald.

   Något vi ärvt från stenåldern.

  Det är jättejobbigt att be om ursäkt och lägga sig platt, men ibland behöver det göras. Vad hände med ”det var skitdumt av mig och jag ber om ursäkt.”? Alla gör dumma saker ibland, men att börja skylla ifrån sig har sällan önskad effekt.

   Jag började försöka förklara mig och skrev i affekt! Är inte van att bli granskad såhär men ber såklart om ursäkt till alla som kan ha tagit illa vid sig för detta och inte minst till Filippa!!!

    Lol

    Pinsam.

    ”Granskad” är väl fel ord, snarare är väl influencers som ni inte vana vid att folk faktiskt ställer upp för andra. Fantastiskt att folk står upp mot näthat och mobbning! Både osmakligt och tacky att sitta och prata om samt döma någon som ni gjorde, hört talas om medmänsklighet? Man brukar liksom lära små barn ”om man inte har något snällt att säga ska man inte säga någonting alls”.

     @Bella:
     Och här sitter du och smaskar runt i händelsen du tycker är så ”osmaklig”
     Någon diagnos finns säkert för detta beteende.

      Måste fråga, är du själv influenser eller arbetar du med influensers. Kan inte komma på någon annan anledning som skulle förklara din aggressiva framtoning.

       Helt klart en influncer. Det svaret var ett prakt exempel på hur dom beter sig när dom hamnar i en ”HAAAATstorm”

    Snälla snälla Tully. Detta handlar inte om någon granskning, det handlar om medmänsklighet. Och du har visat hur lite förståelse du har för andra människor nu. Hoppas du skäms, finns ingen ursäkt för dina ord. Att du är här inne och härjar gör inte saken bättre, tvärtom. Om du är smart, sluta prata/skriva nu.

    Men det här är ju också en bortförklaring?

    Du och Nicole är klassiska mean girls och så är det bara ibland.

    Du ber alltså om ursäkt för att andra tog illa upp?
    Och det efter att ha blivit kritiserad offentligt.
    Ok.
    Du ser därmed fortfarande inte vad som saknas här? Eller vad som är problematiskt med att be om ursäkt för att den andra tog illa upp?

     Jag bad om ursäkt direkt till Filippa samma dag som avsnittet släpptes och jag insåg hur dumt jag uttalade mig så inte alls pga all kritik jag fått.

      Du kanske ska läsa det som du har skrivit i denna tråd innan du förnekar att du sagt ngt liknande?

      Vänta lite, så du bad om ursäkt till Filippa samma dag som avsnittet släpptes?

      Så du verifierar nu att du ber om ursäkt på grund av kritiken som framkom? Liksom va?
      Om du ångrat dig på riktigt hade du tagit bort all sån diskussion och formulerat dina ursäkter annorlunda.

     ”Manipulation is when they blame you for your reaction to their disrespect”

   Spelar ju ingen roll om de ber om ursäkt, pöbeln vill ha dödstraff och evig uteslutning på all influencers som trampar snett.

    Det är influensers som utgör pöbelväldet. Dags att de kniper och kryper tillbaka till dina hålor och låter vanliga människor fortsätta med sina liv.

     Pöbelvälde på vilket sätt? Mig veterligen drevar de inte mot andra på det sättet man gör här.
     Det är väldigt unga människor som blir influencers ofta. Innan 25 är inte pannlober och området för konsekvenstänk utvecklat. Att då bli jättekänd, omtalad, omskriven, belönas med stora pengar för att bara visa upp sig, det är klart att det inte är naturligt. Och tom ibland kan görasyt mindre stabila personer tappar fotfästet.

     Man kan väl ha synpunkter på det fenomenet, absolut. Jag ser inte att det fenomenet är nödvändigt alls ur samhällsnyttighet betraktat.

     Men du haussar också upp fenomenet genom att vara här och skriva om det.
     Normala människor lever som du säger sina liv och bryr sig inte om vad T sade då och till vem.
     Vill man att dessa försvinna som fenomen, så avföljer man och slutar uppmärksamma fenomenet.

     Många offentliga personer är dessutom väldigt ansatta, drar till sig stalkers och labila, gränslösa människor, något de kanske inte alls räknat med när deras upplumpade självförtroende i begynnelsestadiet av influenserkarriären går på högvarv.

     Sen är det ju försent att dra sig ur. Då är de redan kända och allt de gör får enorm betydelse.
     Det skulle inte skada med lite empati också.

     Tycker det sker en avhumanisering mot enskilda människor här. Allt hatprat mot flunsor riskerar att någon kommer till skada.

     Det Camilla sysslar med här, är rent oetiskt. Tycker jag.

     Det är helt ok att vara kritisk emot influencerfenomenet, ett senkapitalistist fenomen, men det är helt fel att ge sig på och hata enskilda och bidra till en avhumaniserande inställning till enskilda influencers.

      Det är ett typiskt pöbelvälde som dessa unga influensers bedriver. Blir smått förvånad över hur dåligt minne folk har. Denna grupp tjejer gör precis som de själva vill och struntar fullständigt i regler men även lagstiftning som inte passar dem. Denna grupp är inte ny utan har funnits sen urminnes tider. Tack vare sociala media fick de en röst och genom content marketing blev de rika.
      Du vill få det till att de är offer, de är inte offer, de är opportunister som tillskansar dig status genom den enda konkurrensfördel de har, sin kropp och sitt utseende. De matar ett vidrigt utseende ideal och bidrar till misogyni då de gladeligen objektifierar sig själva. Det är inte synd om influensers för att de är unga och saknar konsekvenstänk. För i deras värld kan de göra som de vill. Har du verkligen inte fattat typen? De är inte Einstein men de är tillräckligt street smart för att lyckas lura en och annan.

       💯💯

      När har dom empati för människor dom gör illa? Är det folkets fel att dom gör fel? Intressant att du kör ett försvarstal där dom saknar all typ av ansvar. Och att ansvaret alltid ligger på alla andra.

      Patetisk!

     Men lägg av men den där tramsiga attityden. Är inte heller nåt större fan av någon influencer men jag följer dem inte heller och ärligt talat skiter jag mest i vad de gör. De påverkar inte mig och min vardag. Klart man kan vara kritiskt mot olika saker men den där ”tuffa men innerst inne osäkra tjejen på högstadiet-stilen” är ju vedervärdig. För att tycka illa om dem som beter sig dåligt så kastar du nu extremt mycket sten i glashus.

      Du verkar inte riktigt förstå budskapet. Med ordet pöbelvälde lägger jag inte in någon värdering, det är det du som gör. Jag kunde lika gärna använt termen oklokrati som betyder samma sak. Men mitt svar var ett direkt svar till Lex som menar att det är pöbelfasoner att inte kunna förlåta influensers snedsteg. Därav ordvalet.
      Men du har rätt när det kommer till deras inflytande och skadeverkningar. Det är ett marginellt problem i det stora hela och jag funderar fortfarande på vad i min text som får dig att tro att jag ägnar tid åt att ens fundera på dem när jag enbart reagerade på ordvalet i kommentaren jag svarade på.

  Du har glömt att sudda ut 1 namn

   Det är två namn, i tre olika kommentarer, som inte har suddats… 😐

  Att de inte själva fattat hur okänsligt och korkat det är att sitta och prata om det där utan backar först vid kritik. Är liksom inget privat samtal som läckt utan något som båda i samförstånd tyckt varit rimligt att publicera? 😖

   Och aldrig har hört att det någonsin förekommit?? Bott under en sten eller?
   Det är smarta tjejer det här.

    Eller hur! ”I didn’t know I was pregnant” var ju ett program som gick på tv till exempel. Jag visste nog redan som typ 13-åring att folk kunde upptäcka först när de satt på toa och såg en bebis sticka fram att man kan vara gravid 9 månader utan att ana något 😅

  Nu har även Bianca tagit avstånd från uttalandet i sin senaste vlogg . Fyfan vad bra , ytterligare en person som tar avstånd.

   Avstånd från vad?

    De uttalande som N och T gjort. Det är lite de inlägget handlar om ☺️

     Har hon något med podden att göra? Varför behöver hon offentligt ta avstånd?

      Nej det är inte dom tre som har podd. Bara Tully och Nicole om du missat det. Samt ingen har krävt att någon måste ta anstånd , om du missat det också 🙂

       Jo men alltså…. det är ju ett så jävla enkelt sätt att vinna godhetspoäng på. Att ta ”avstånd” från något …. och folk köper det.

        Bianca är bara nöjd att någon annan kritiseras istället för henne. Och vinna gofhetspoäng! Det är det allra bästa och viktigaste i saken.

  Nej men ärligt, lite självinsikt?

  Är det bara jag som inte köper influencers ursäkter när de betett sig illa? Tänker på Margaux och denna Tully, deras handlingar visar vad de är för personer och ingen ursäkt kan förändra det. Att dessutom posta sina klavertramp på nätet visar att dessa tjejer dessutom inte ens fattar att de gjort fel. Är man en snäll person så filmar man inte en blåslagen man i ett trapphus för att göra skojiga youtube-videor eller hånar och skrattar åt en förtvivlad ung tjej som blivit ofrivilligt gravid. Så för min del kan Margaux och Tully be om ursäkt i all evighet men i mina ögon har de redan visat att de är elaka och oempatiska människor utan omtanke om sina medmänniskor.

   Köper inte heller det för fem öre, de ber om ursäkt bara för att de måste. För att de blev ”påkomna” och nu måste de be om ursäkt för att ha en vidare chans. Vi följare är deras jobb, om vi inte finns så har de ingen inkomst. Av den anledningen tror jag att de måste ursäkta sitt kassa och vidriga beteende för att vi ska ”glömma” och säga åh vad bra du lärde dig faktiskt av ditt misstag.

   Plus att en ursäkt rättfärdigar ju inte det man sa eller gjorde? Det man sa och gjorde visar ju exakt vilken typ av människa de är, så vad ska då ett förlåt göra, ändra deras kassa och oempatiska personlighet?

    Plus att alla hennes sk ursäkter är så ogenuina.
    Som den där uppe där hon ber om ursäkt till alla som kan ha tagit illa upp.
    Tydligt att hon är ledsen för att ha tappat följare. Hon ser inte det hemska i det hon sa. Är det de gamla plågoandarna från högstadiet som är influencers idag? För det framstår verkligen så

   100%! Sådana händelser bevisar EXAKT vilka typer av människa de är. Kanske man ska säga ”stackars deras barn”?

   Här kommer värsta smarta tjäjen..”Ja köpert inte” säger hon förnumstigt. Redigt! Dig är det ordning på, och du vet var skåpet ska stå!
   (Du dricker väl bara fin-öl också, och inte ful-öl, som folk från din bygd. )

   Ok, så om du hatar influencers så mycket..och inte ”köper”deras ursäkter,av princip.
   Varför följer du dem? Varför haussar du upp eländet genom att prata om det, skriva om dem, hänga här? För att tala om för alla attt DU minsann inte ”gått på myten” av inflänsers, smart som du är.
   Du är lika hooked på deras existens som alla fjortisar här inne.

   Normalt folk bryr sig inte om dessa individer. Alls.

   För normalt folk är inte influensers måttstock för hur redig man är som människa. De utgör ingen måttstock alls.

    Man skulle ju kunna tro att detta är personligt för dig, Vanessa. Varför i helvete är vissa människor som du? Går in benhårt för att försvara människor som skiter fullständigt i dig? Fattar det verkligen inte.
    Jag följer inte en enda influenser, och har aldrig gjort. Kommer aldrig att göra det heller eftersom jag inte känner att det ger mig något. Däremot så har jag läst Camillas blogg sedan start. Det kan – tro det eller ej – handla om flera andra saker, t.ex. att följa diskussioner, ta del av olika åsikter osv.
    Så, Vanessa. Chilla lite, gör något nyttigt med ditt liv och sluta veva dig fördärvad.

     Vanessa är garanterat en influncer själv, och en som inte kan ha två tankar i huvudet samtidigt. Dessutom har hon ingen rätt att tilrättavisa andra hur dom ska diskutera i kommentarsfält på en blogg! Hon tycker ifnlucers inte behöver ta ansvar över något och att det är alla vi dödliga som gör att influencers gör misstag. Så att.. det säger allt om Vanessa.

  Tror att influensers tror sig få göra och säga vad de vill. De anser sig kunna stå över alla andra och att deras privata åsikter (utan vetenskapliga grunder, forskning, granskning etc) är viktiga och rätt samt att det är jätteviktigt att det ska sägas oavsett om någon stackare hamnar i skottlinjen och nedvärderas.
  Tyvärr har influensers Egon stigit något enormt så deras moral och etik är åt helvete.
  De är lite som politiker, snackar om allt i tron om att de vet bäst om allt och alla och måste bara säga sitt. Fantastiskt….

   Jag tror helt enkelt bara att de inte tänker så mycket.

    Ja det blir liksom jäv*igt fel när dom tänker.

   Bra analys K. Det är ett sorgligt skådespel vi ser nu när bottenskiktet av influensers visar sin hybris och därmed nedlåtande syn på sina följare utan att förstå att de drar masken av sig själva. När man har en människosyn där man tänker att alla andra finns där för att vara rekvisita för content och inte förstår att alla människor är sina egna först och främst. Dessa influensers lever i en egofixerad fantasivärld där ödmjukhet, omtanke och förståelse för andras situationer helt saknas. De är ofta unga och omogna när de startar sin influencervärld och där sker sedan tyvärr ingen personlig utveckling som hos oss andra som lever i en värld där man får insikter om hur världen fungerar på riktigt. Deras följare växer snabbt förbi intelligensmässigt och det är vad vi ser nu. Följare förväntar sig att influensers i viss ålder ska ha en mognad och förståelse för sin omvärld men det sker inte då de lever i en egen värld. Vi ser ett skifte nu då äldre följare kommer att lämna sina influensers pga att de inte längre ser upp till dom.

  Tillbaka kaka. Tycker det är smått komiskt att de sågar Dietz vid fotknölarna och förstår inte hur hon kunde lägg upp sin video. Samt att Nicole säger att man borde kunna förstå att man inte gör som Dietz Men de tycker att det är fullt rimligt att lägga ut ett videoklipp där de mobbar Filippa?

  Tully hade inte sett Filippas video när hon uttalade sig sådär, det gör inte det hela mindre elakt MEN att Nicole som sett videon väljer att skratta istället för att sätta stopp, är inte det vara en väldigt dålig vän?? Tycker hela situationen säger mer om N, eftersom T åtminstone bett om ursäkt.

   T har bara bett om ursäkt för att hon fått kritik. Inte för att hon genuint menar det.

    Sant! Men tycker Nicole förtjänar minst lika mycket kritik för hennes del i det här

    Hur vet du det?

  OT men vad har Bianca på sig i Hellenius hörna, en blandning av klänning och märklig filt?

   Tänkte samma! Kanske är jag som inte ”hänger med”. 😂🙈

   Så snyggt ju!!!

  Ingen aning. Vill inte höra när Bianca öppnar munnen. I vilket program det än är.

   Hon är så gapig.

  Oplanerad och oönskad är inte samma sak. Vilket oacceptabelt uttalande. Självklart kommer man reagera om man får veta att man ska bli förälder om dryga 20 veckor, vi pratar om en total livsförändring. Därmed inte sagt att barnet kommer vara varken oönskat eller oälskat.

  Men herregud hur orkar ni fortsätta älta på nu när Tully har bett om ursäkt för sitt uttalande och till Filippa? Vad mer ska hon göra? Känns som att folk inte har något bättre för sig än att irritera sig över vad andra gör för misstag. Gå vidare och lägg energin på positiva händelser i era egna liv istället. Lovar att ni kommer må bättre av det.

   Vet du vad?
   När folk fortsätter att gräva sin grop djupare genom att inte ta ansvar för sina handlingar och reflektera över dem utan drar på sig en offerkofta för att följarna ”tagit illa upp”, då behöver det lyftas.
   De är företag som ska influera personer, inte privatpersoner. Vill du att de barn och ungdomar som finns i din närhet agerar såhär?
   För det här är ett sätt att visa för dem och mamman som de hånar att samhället inte tycker det är ok att utsätta någon för detta.

   Fast hon fortsätter ju i exakt samma spår i kommentarerna och då har man inte direkt lätt sig någonting utan ber mer om ursäkt för att man känner sig tvungen.

    Exakt! Det är en stor skillnad där.
    För mycket ego och arrogans, och utan empati och medmänsklighet. Det är hur jag ser dessa tjejer hantera detta.

  Nu har Tully bett om ursäkt. Till F. På instagram. Här. Vad mer/annat menar ni att hon kan göra nu?

   Vadådå? Man får väl ändå stå till svars för sina handlingar. Ingenting ett ”förlåt” bara automatiskt trollar bort

    Man har ingen skyldighet att stå till svars inför följarna. Tully har bett om ursäkt till den person det berör, klippt om avsnittet och kommer säkerligen tänka sig för nästa gång. Mer kan hon faktiskt inte göra.

     Men herregud?! ”Klippt om avsnittet”? Vad fan ger det egentligen? Hon vill ju bara dölja sin egen dumhet. Igen, hur kan man… dels göra avsnittet, låta avsnittet redigeras och posta avsnittet UTAN att reflektera en enda gång?

     Hon ändrade avsnittet enbart för damage control. För att hon fick kritik. Inget annat.

    Vad innebär att ”stå till svars” menar du? Vad ska hon göra enligt dig?

  Men gud, om ni visste alla mina snedsteg i livet hade ni bränt mig på bål. Tully är faktiskt en otroligt fin människa med ett stort hjärta. Och dessutom är hon en fantastisk mamma som gör allt för sina barn. Jag tycker det är rätt att reagera när någon gör fel men det är skillnad på sakliga argument och elaka påhopp. Nu har hon bett om ursäkt för hennes klumpiga uttalanden så all skit som kastas på henne bör upphöra.

   Men hon tycker synd om andras barn. Som inte ens är födda än. Låter som en härlig person verkligen!

   Det handlar ju inte om ”ett klumpigt uttalande” Det handlar ju om deras beteende.
   Dom är elaka, och det försvinner inte med ett ”förlåt”. Speciellt inte när det var klagomål från följare som tvingade fram detta förlåt.

  Är ju bara att inse att man inte blir influencer om man inte har ett enormt behov av att få lägga ut hela sitt narcissistiska liv för allmän beskådan. I 99 procent av fallen har inte heller flunsan en utbildning. Då blir det såhär.

  Barn lär man att det inte räcker att säga förlåt, man måste mena det också. Tips till alla influencers. 🤷‍♀️

   Hur vet du att hon inte menar det?

    Märks tydligt på hennes bortförklaringar när det gäller Tully. Börja tjafsa emot och komma med någon dålig ursäkt om att hon ”inte hade info”. Nej Tully, du har 0 med det här att göra så var bara tyst. Sen var tipset till alla influencers, inte bara henne. De bryr sig bara när det börjar brännas och de förlorar potentiella kunder/samarbeten dvs pengar.

  Kan du inte ta bort det här inlägget, Camilla! Det blir ju bara mer pajkastning mot Tully nu när hon ändå försöker be om ursäkt och backa från det hon sa. Förstår inte riktigt syftet med att lägga ut alla kommentarer.

   Camilla skiter fullständigt i det. Hon lever på att driva upp hat. Andra ska be om ursäkt, men hon gör aldrig fel.

    Hat? Lägg av. Du vet inte vad hat är för en sekund.

   Håller med dig om att denna blogg bidrar till mer hat.

   Men det börjar bli dags att influencers lär sig att det inte är okej att bete sig hur man vill. För det är uppenbart att deras föräldrar inte lärde dem det.

  Känner bara, VEM FAN ÄR TULLY??

   Ja! 😀

   Hannalicious assistent väl?

   Är Tully ngt slags artistnamn? Det låter för mig som ett anglosaxiskt efternamn?

  Samma sak hände en vän till mig som dessutom är LÄKARE. Inga som helst symptom innan vecka 20.

  Otroligt att ett argument från Tully var ”Aldrig hört om en sådan situation” 😅 Som i att om man inte själv hört om det förut kan det inte vara sant.

  Bra att hon bett om ursäkt, hoppas hon lärt sig något.

  Alla ni som spelar tuffa här i kommentarerna och gapar på och ältar: ni är inte direkt heller nåt lysande exempel hur man bör bete sig på nätet och sociala medier.

  Influencers måste ha varit de där barnen som var mammas ängel som aldrig gjorde något dumt. Eftersom de aldrig bara kan be om ursäkt för att de f*ckade upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.