”Lokal” försöker backa från dramat

Dramat kring Olof K Gustafsson, Lokal och Joakim Lundell verkar aldrig ta slut.
Dramat står Lokal och Olof K Gustafsson för, medan Joakim mest bara försöker värja sig från alla de horribla anklagelser de riktar mot honom.
Har du inte hängt med så rekommenderar jag dig att läsa HÄR,  HÄR och HÄR. 

Olof K Gustafsson försökte exempelvis köpa Dumpens domän från Patrik Sjöberg och Sara Nilsson, och tänkte ge tillbaka domänen till dem under förutsättning att de utredda Joakim Lundell för de sexuella övergrepp som han menar att Joakim utsatt sin dotter för. 
De vägrade.
Dumpens följare samlade även in pengar till Sara Nilsson så den exekutiva auktionen av domänen avbröts.

Nu går Lokal ut med att han ska sluta upp med att publicera en massa innehåll med Olof K Gustafsson. 
Han ska sluta involvera drama på sin kanal och istället skifta fokus till musik och att påverka människor positivt.
Kan det möjligen vara så att han insett att han förlorar mer än han vinner på det – minst sagt – dramatiska innehåll han publicerat om och med Olof efter att Olofs egna sociala medier stängts ner?

Så här har Joakim Lundell kommenterat under Cluee News inlägg om Lokals kovändning:

51 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Medellin…?

   Det är stad i Colombia.

  Det finns ingen arbetsplats som har så mycket skit på jobbet som influencers. Och det är därför som folk följer dom och flockas runt dom som flugor kring skit. För det är just ”sensationer” som människor älskar och dras till. När dramat försvinner då försvinner också allting annat för många av dem. Det är därför som vissa influencers hela tiden måste hålla uppe dramat. För utan dramat så är de ingenting. Vad hade många influencers varit idag utan dramat? Förmodligen arbetslösa, eftersom de inte kan bete sig på en arbetsplats.

  Finns det något drama på denna jord som jocke inte är inblandad i??

   Numer är det ju för att folk drar in honom i det pga av att han ger visningar

  Det här är så rörigt och icke intressant….

   Håller med. Är det så många som bryr sig om detta att det motiverar alla dessa inlägg om det? Scrollar förbi så fort jag ser att det handlar om någon av dessa ointressanta snubbar.

   Håller helt med. Verkade otroligt rörigt och ointressant.

   Verkligen! Tror riktmärket borde vara den här Olof K – är han involverad så vill ingen läsa ett inlägg om det. Än mindre läsa ikapp tidigare, lika ointressanta och röriga, inlägg om honom.

   Detta är Trashfluensers, underhållning man kan gotta sig i. Sad but true. Men som du säger, totalt ointresserat.

  OT – men mycket roligare att prata om Mys nattliga äventyr i Åre. Logistiken kring den förestående bröllopet verkar minst sagt…utmanande. Hon gillar verkligen att göra det svårt för sig. Visst vädret kan man inte rå på men att det är snö i Åre i slutet av november kan väl inte komma som någon överraskning? De borde hyrt en fyrhjulsdriven bil med dubbdäck i stället för att sladda runt med allrounddäck på fjället. Som tur är gick det bra men Jonas är nu skitsur. Istället för bara sur, som verkar vara hans normala sinnestillstånd 😂

   *det

   Det är väl mer eller mindre snökaos i hela landet just nu, så snö i Åre på vintern är kanske inte så överraskande, nej.

   Hälsningar från ett snöigt LUND. Ja, till och med vi har snö! Som ligger kvar! Och snön vräker ner i skrivande stund

    Det är inte snökaos i ”hela landet” bara för att det råkar vara det i Stockholm och Skåne just nu 😂 /1 cm snö och solsken

     Det är snö i småland också men skulle inte kalla det för kaos… tycker det är så märkligt att människor blir lika förvånade varje år när det kommer snö🤔

      Exakt. Grannen på gatan bytte till vinterdäck på sina tre bilar igår kväll kl 22. Var ändå lite underhållande med alla frustrerande läten och skrik han fick fram när muttrarna satt för hårt åt 🤣 Oj vad han slet. Men lite rätt åt honom som var så sent ute.

       Fast sent ute? Här nere i södra Sverige så är det typ midsommarväder fram till februari oftast. Ingen va beredd på detta 😅

     Samma här. Inget snökaos i Ångermanland (Västernorrland) heller. Antar det är ganska lugnt uppöver också.

     Men vi hinner, vi hinner få så sjukt mycket snö innan maj så det får mer än gärna vänta. Läääänge!

     Önskar att vi fick snökaos här strax utanför Umeå så de kan dra upp skidspåren!

      Då får det vara lokalt hos er 😉 Ifjol låg ju redan snön. Det blev en lång vinter när snön la sig i mitten av november fram till början av maj.

       Haha, ja jag tar gärna lokalt snökaos just över min kommun bara så slipper ni andra 😘

        Haha bra då är det bestämt 😃 Undra om vädergudarna läser bloggbevakning?

     Blekinge har -2° och sol, ingen snö i sikte🙂

      Beror på vart i Blekinge du befinner dig 😜

   Men att folk kommer söderifrån enbart med odubbade däck är så otroligt vanligt. Det är livsfarligt när lastbilar kommer från andra länder med odubbade däck. Har hänt flera dödsolyckor här uppe i landet där lastbilarna kommit över på fel sida 😞
   Varenda gång det är halt står lastbilarna på rad i Skuleskogen för de tar sig inte uppför på E:4an.

    Lastbilar HAR i regel inte dubbdäck. Det behövs inte. Däremot ska dom ha vinterdäck. Och snökedjor om man tex kör i Norge. Så ser reglerna ut.

     Nej men lastbilar från andra länder har oftast bara sommardäck (jag skrev otydligt). Men det var väl tal om att det skulle förbjudas.

      Nej alla lastbilar, även utländska måste ha vinterdäck från 1 december. Men sen är det ju inte olagligt att köra med sommardäck, för någon, innan 1 december. Om man däremot orsakar en olycka på grund av detta är ju en annan fråga.

       Inte olagligt efter 1 dec heller, sålänge det inte är vinterväglag

     https://www.vibilagare.se/nyheter/hardare-krav-pa-eu-trailers-ska-ge-farre-olyckor-pa-vintern

     Var det jag tänkte på. Jag hoppas det blir hårdare krav. För det ställer det det rejält häromkring. Och sen att det skett två dödsolyckor här på relativt kort tid.

   Men jag kan förstå att hon blev rädd när bilen gled. Även med bra dubbdäck kan man ju råka ut för det när det ligger ett tunt lager nysnö över isen. Nu vet jag att hon inte hade det, men jag menar att risken finns att det händer ändå.
   Många i kommentarsfälten vill ju ha fram att folk norrut är så van vid snö (tänker tex på artiklarna om snöovädret på instagram från kvällstidningarna). Men även här kör folk fast. Det är inte bara en gång sambon har fått gått ut och hjälpt till gräva fram bilar som kört ut på kanten tex här på gatan där vi bor.
   Här har vi så dålig snöröjning, så många vägar kan man plötsligt inte mötas på, ena av dessa gånger hamnade vi ute i diket. Jag hade snö över hela passagerarsidan så jag fick hoppa ut på förarsidan. Men som tur var så tog snön emot mjukt så ingen gjorde illa sig. Och en gubbe som var ute och skottade var snabbt framme och hjälpte oss lös.

   Har fått en bättre bild av henne efter detta, hon verkar så positiv och härlig att ha med i en sådan situation. Tar ansvar och håller igång modet.

   Nu vet jag inte hur hon är annars men har varit härligt att se någon som inte klagar.

    Samma här, hur kan hon välja den surpuppan till man? Han ser aldrig glad ut medan hon verkligen håller modet uppe. Hon växer i mina ögon!

    Ja faktiskt. Hon satt så lugnt där vid elden inatt. Och var på bra humör idag trots hon knappt sovit.

     Är det Jonas image att vara lite ”svart och svår”? Han såg inte glad ut nu på morgonkvisten…
     Men bra att taxin som de skulle åka med lyckades ta sig upp iallafall. Antar att den har fyrhjulsdrift och dubbdäck.

     Vad tror ni nästa grej som går fel kan bli? Missförstå mig inte, vill förstås inte att något ska gå fel, men vill bara ser hur pepp My blir och hur hon blir lösningsorienterad till skillnad från Jonas som surar i ett hörn 🙂 Jag gissar att Jonas byxor som varit hos skräddaren blivit för korta 🙂

      Jag har tagit för givet att det är hans image. Lite butter, svåråtkomlig artist från en 90-tals popgrupp. Blänga lite under lugg. Eller småle i bästa fall om han ska bjuda på ett leende. Men nu känns han bara så som person.
      Jag tycker verkligen att L känns äldre än Jonas i sättet. L verkar fått gladheten från My, han verkar inte gnälla i första taget.

   Ja, han verkar vara en riktig muntergök, den där Jonas.

  Olof är en spännande människa. Dokumentären Olof Inc finns på svtplay. Han har bråkat med alla i hela världen, i princip. Bolaget som han är VD för, Escobar någoning har bland annat försökt stämma Elon Musk, de har legat i konflikt med Netflix och till och med anklagats för att vara inblandade i ett mord på en netflixanställd i Mexiko. Bolaget har vid flera tillfället blivit dömda för diverse scams ohc deras senaste(?) påhitt är att lansera en fysisk kryptovaluta. Hur nu det skulle gå till.

  Olof verkar göra vad som helt för att få uppmäksamhet och pengar, helt utan samvete. Jag tycker att det är fullt rimligt att anta att det alltid är Olof som har fel, oavsett vem han bråkar med.

   Olof känns som en mycket sjuk och störd människa. Iaf väldigt olycklig. För set han håller på med är inte friskt

   Den där ”dokumentären” (ffa tillsammans med hans flashback-tråd) gav mer frågor än svar. Ett riktigt original.

  Kollade ett klipp med han Clue News på youtube. Varför säger han ”rulla klippet” när det ska visas nåt inslag? Är ju inte live och är bara pinsamt.

   För att fd youtuber Vivalajulian brukade säga ”Ulla, rulla klippet”

  De här jepparnas konflikter är så förvirrande att jag läste ”dramat” som ”dramaAt”. Som att det vore ett namn likt Lokal. Herrejesusson.

  Var det inte Jocke förut som var extremt emot cancel culture…
  Förutom när det gäller honom, gör man något fel emot honom, då har han inge problem med cancel culture tydligen.
  Att gå den normala vägen och anmäla någon för förtal, ärekränkning eller liknande, nej det går är inte jockes grej.

   Fast Jocke har ju gjort det? Han ber ju också folk anmäla lokals kanal istället för att göra massa dramavideos på sin kanal. Han har ju även sagt att han anmält till polisen.
   Dom sakerna som dessa killar utsatt Joakim för är riktigt vidriga och drar man in ett oskyldigt barn för att få visningar och skapa drama då ska man inte vara på internet längre!
   Vad tycker du han skulle ha gjort då?

    Massa anmäla någons youtube kanal, instagram, osv, säga att andra att mass-anmäla, och göra allt i sin makt för att dessa kanaler ska stängas ner, och försöka få personer att avfölja och sluta kolla på personen är just vad cancel culture är.
    Det jocke för är cancel culture.

    Med anmäla menar jag inte cancel culture, jag menar anmäla till polisen, låta dem utreda och låta personen bli dömd för brott om dem har begått brott i lagens mening. Jocke som har läst ”juridik” borde lärt sig att gå den lagliga vägen och inte cancel culture eller folk domstolar…

     Det jocke gör är cancel culture.*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.