”Influencers aren’t going anywhere”

Idag fyller Hugo Rosas 33 år, vilket fick mig att fundera kring hans resa som influencer.
Många som kritiserar influencers säger ofta saker som ”skaffa dig ett RIKTIGT jobb” och ”Vad ska du göra när du blir äldre?”
Det har Hugo gjort. Med råge.
Han startade i dokusåpan ”Den rätte för Rosing” och med ett förhållande med Paow, och är idag gift med Paula, har två barn och har varit med och grundat företaget Clean, som under 2020 och 2021 omsatte ganska många miljoner. Resultatet blev inte vidare stort, kanske pga lansering utomlands och med stora hockeyprofiler som Elias Lindholm, Jacob Markström och Kevin Fiala som ansikte utåt.
Trots det så tycker jag att Hugos prestationer fram till hans 33-årsdag är väl värda att uppmärksamma.
Han har kommit LÅNGT sedan ”Den rätte för Rosing.”

Så svaret på frågorna ”ska du inte skaffa dig ett riktigt jobb?” och ”Vad ska du göra när du blir äldre?” tror jag återfinns i texten här ovan.
Avslutningsvis vill jag bara säga:

Grattis på födelsedagen, Hugo! *tuuuuuut*


Trots att det är ”black week” och allt sånt så är det här inte ett betalt reklaminlägg för varken Hugo Rosas eller Clean Drink. 😉
Den enda som eventuellt kan dela ut en rabattkod för Hugo är Paula 😉

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När ska du skaffa dig ett riktigt jobb?

  Och Linda Rosing? Vad hände med henne? Vart är hon idag?

   Är väl gift och uppträder med Basic Element. Jobbar inom hemtjänsten och äldrevården.

    Hon verkar även vara en del av Basic Element nu. Av en slump kom jag in på hennes instagram i somras och då såg det ut som att hon turnerar och uppträder med/som del av gruppen på bland annat såna 90s revival festival som gick i somras. Vet inte om det var nått tillfälligt inhopp.

   Jag har för mig att hon jobbar inom hemtjänsten. Vet inte varöfr jag tror det, men det är någon liten klocka som plingar i bakhuvudet…

   Hon är väl fortfarande gift med han från Basic element, samma band som hon är sångare i?

  Öhm… ok?

  Den översta bilden är så rolig. Hugo ser ut som en småsur sjuttonåring och Linda ser ut som en glamorös hemmafru från den amerikanska södern.

  (Helt baserat på mina fördomar och min fantasi alltså. Häng mig inte)

   Haha, jag håller med! Lite kul var det allt.

   Han var ju bara 19 när det sändes så han var ju rena barnet

  Nu har biljetterna släppts till Sofia Ståhls och Tareq Taylors föreläsningsturné ”Lämna disken, hångla istället” , som äger rum hösten 2023. Det är glada tillrop på Sofias Instagram, men även kommentarer som ”Nyförälskade nu men hur känns det om ett år? 😀 Får man pengarna tillbaka om ni gjort slut? 😉”

   … Jaha? 😅

   Jag förstår verkligen att dom själva är uppfyllda av ruset det innebär att vara nyförälskade och att dom själva tycker att dom är en alldeles fantastisk duo men finns det verkligen folk utanför deras bubbla som är intresserade av vad dom har att säga, en kock och en PT?

    Ja det här med att helt vanliga människor anser sig ha så banbrytande och intressanta saker att säga är verkligen fascinerande. Jag fattar ju att om folk vill lyssna så finns det en marknad, men jag kan liksom inte förstå hur man kan ha en så stark tilltro till sin egen förträfflighet.

  Minns ni Jessica Lindgren från Big Brother 2006? Nån som vet vad hon gör idag?

   Blev inte hon religiös?

   Jag minns henne, ville SÅ gärna se ut som henne och vara som henne 😂 Hon flyttade till spanien och gifte sig, fick (2) barn, flyttade tillbaka till Sverige och verkar leva väldigt anonymt sen dess!

   (Råkade svara i egen kommentar)

   Verkar inte gå toppen?
   https://www.flashback.org/t329758p25

   Hon blev väl nasse och gravt psyksjuk?

  Wtf är han bara 33 😳

  Jag minns henne, ville SÅ gärna se ut som henne och vara som henne 😂 Hon flyttade till spanien och gifte sig, fick (2) barn, flyttade tillbaka till Sverige och verkar leva väldigt anonymt sen dess!

  My Martens är gift! Väldigt vacker brud ✨

   Tack 🙏🙏

    Matte är så fin❤

     Har du haft nån rännskita idag syrran?

    En koordinator som inte kan stava till sin yrkestitel… fint.

     Men kan uppenbarligen koordinera fina bröllop vilket väl är det viktigaste i den rollen?!

   Och det ser ut som att Jonas nästan ler…är i chock 😂.

    Lite mer seriöst – bilderna på My och Jonas är några av de vackraste bröllopsbilder jag sett. Spetsen på hennes klänning i kombination med snön som ligger vit på grenarna är magisk. Förstår inte varför inte fler gifter sig på vintern. Bästa årstiden för bröllop om du frågar mig. Grattis till My och Jonas 💕

    Bilder finns på photosbymirja och jimibennet insta.

     Fööör att det inte alltid är vinter när det ska vara vinter? 🤪

      Sommarvädret i Sverige är ju inte direkt pålitligt heller. Jösses vad folk härjar inför sina sommarbröllop. Kommer det regna eller inte? På vintern kan man vara inne och mysa med gott samvete, snö eller inte spelar mindre roll.

   Var book där ?

  Trodde det var en gammal bild på Therese Lindgren.

   jag med!

  Det roliga är ju att när influencers ”kommit långt” så har de utvecklats i livet ungefär likadant som resten av oss. Typ dessie som exempel, hon skaffade sig en utbildning och jobb.

  Med det sagt så har vi uppenbarligen kommit långt allihopa 👏🥳

   Ja vi alla borde vara mer positiva mot oss själva (och andra!) och inte vara så negativ ocb leta fel som du! Livet blir så mycket roligare om inte annat! ☺️

    Jag menade tvärtom, att andra vanliga svenssons borde vara positiva över sina egna bedrifter också.

   Det handlar ju dock om att dessa influencers var väldigt långt ifrån ett ”normalt liv” och att dessa personer alltid får höra att dom inte kommer komma någonstans i livet. Tänker en del på Joakim Lundell, trodde aldrig någonsin han skulle lyckas så bra med tanke på hans bakgrund. Det är lite skillnad liksom.

   Sen vill jag också tillägga att det inte är en självklarhet för alla att kunna studera eller ha ett jobb. För mig hade det verkligen varit att komma långt, det är något jag någon gång hoppas att jag kan göra😌 Det är inte lika enkelt för alla!

    Tror inte att nån av oss går igenom livet utan motgångar och man måste väl ändå påstå att de allra flesta människor fixar ett jobb på nåt sätt.

     Förstår inte riktigt vad du vill säga. Jag menade att en småsak för dig kan vara världens största vinst för någon annan, och det gäller även jobb.

     Önskar att det var lika lätt för alla att komma lika långt som er

      Jag menar inte att utbildning eller jobb är enda sättet att ”komma långt” men det var ett exempel på saker som var och varannan människa gör i sitt vardagliga liv, men som influencers ibland blir hyllade för som om de uppfunnit hjulet.

      Jag menade att kanske man som vanlig dödlig kan vara lite mer stolt över sig själv också. Även fast man bara är helt normal.

   haha men kände samma här? ba hör och häpna han är gift och har två barn, vilken bedrift! det är inte många svenssons som har det så!

  ”Resultatet blev inte vidare stort” när de gjort minusresultat på 11 miljoner 😂😂 med tanke på att de ändå gick + 5,5 mil året innan så har de alltså backat REJÄLT på ett år.
  Skulle varit mer intressant om du faktiskt kikat på cleans siffror för om man kollar dem tycker jag det ser ut som att Hugo bort hållit sig till influencandet. Tycker inte siffrorna ser ut att grunda sig i påkostade kampanjer utan lär ju snarare handla om att de är för dåliga på att sälja?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.