Man får inte skämta om tjejer i tumvantar

Det var hallaballouuuuu på Bloggbevaknings Instagramkonto igår.
Jag postade det här inlägget och skojade lite om Filippa Franssons reklaminlägg i snön,  iklädd sportbh och tumvantar.
En person var extra ilsken och härjade runt som tusan, nämligen den här influencern:

Jag fattade inte riktigt vad hon ville, förrän jag gick inte på hennes konto och insåg att hon nog var Filippas kompis/syskon eller liknande (de delar samma efternamn och intresse för att ta och publicera rövbilder) och tidigare gjort ett nästintill identiskt reklaminlägg – IKLÄDD KORT KLÄNNING OCH TUMVANTAR!
Man skulle nästan kunna tro att hon var Filippas stora inspiration till inlägget. 😂

Lite annan trivia är att de även släppt en bok om hur man tränar just röven.
Då gillar man fan rövar. 😂

Kan tillägga att tjejerna tillsammans har nära 1 700 000 följare på Instagram

Kanske borde jag lägga de kommande åtta veckorna på att följa deras rövschema i boken och återkomma med resultatet för den här gamla ladugårdsdörren? Jag brukar ju recensera influencers prylar. 

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  1 700 000 miljoner följare? Det var inte illa!

   🤓

   Två frågor som jag anser kan vara problematiska kring dessa två ”influencers”:
   -Är det fysiskt möjligt bygga sådan rumpa med enbart träning (genuin fråga)?
   -Hur stor andel av deras följare kan antas vara köpta?

    Tycker det är mer oroande att fråga sig hur många som INTE är köpta. Orimligt många som vill följa hjärndöda influencers som visar plutmunnar och plutrumpor. Eller är de här någon form av träningsprofiler?

     Rumpor brukar ju iofs dra väldigt många följare. Tror många av dessa helt enkelt gillar att kolla på rumpor.

    Klart det går att bygga, med hårt jobb och de genetiska förutsättningarna. Sen spelar det ju roll hur man poserar, lägger man vikten på ena benet och samtidigt spänner röven kan den se hur putig ut som helst.

    Det är superindividuellt, min uppfattning är att det till störst del handlar om genetik. Tror många av dessa personer har ungefär denna kroppstyp även utan hård träning, med korta ben och anlag för att lägga fett och muskler på underkroppen. Tycker personligen det känns lite osmakligt/oärligt att använda detta för kommersiell vinning.

     Tillägg: Efter att ha scrollat lite på deras instagrams undrar jag om det inte är BBL t.o.m. i just detta fall (något jag också tror är vanligare än många tror bland rumpfluencers). Alt redigering, min fakeradar går off iaf

    Man får nog inte glömma bort att alla har lite olika förutsättningar. Det är lite som stora eller små bröst, smal markerad midja eller bred rak midja… Träning kan förstärka men har man svårt att bygga muskler just på rumpan så hjälper inte träning så jättemycket.

    Hej. Nej, gluteusmuskulaturen går generellt inte att isolera. hamstring(baksida lår) involveras även vid extension och när en person har en gigantisk rumpa med otränad hamstring- oftast fejk.

     Vad surrar du om? Går utmärkt att isolera gluteus: hipthrust, abductions, kickbacks etc

      Syftade på maximus. Kickbacks involverar hamstrings

      Vad surrar du om? Jag skrev klart och tydligt extension. Är abduktion och adduktion extension?

     Och visst hamstring hjälper till lite men det är ju bara ett plus då nedre gluteus maximus + vältränad hamstring ger det där otroligt snygga putet i mitten av/under rumpan, även gluteus medius å minimus ger bra put men då mer övre rumpan

      Ja, hamstrings hjälper till i extensionsrörelsen

    Dom har ju knappt rumpa 😅 inte vad jag kallar stor bakdel direkt. Men det går absolut att bygga en bra göt på gymmet. Förmodligen tom bättre än deras.

    Trodde syftet var att visa upp sin gigantiska bakdel. Annars finns det liksom ingen rimlig anledning att stå utomhus i snö i ärmlöst.
    Vill man tvångsmässigt exponera sin kropp så kan man vara öppen med det och sluta maskera det och låtsas bli sårad när någon ifrågasätter ens syfte.

    Det är så FINT när RÖVEN hamnar i fokus i såväl inlägg som kommenterar.

    Mer RÖV vill vi ha!

     Jag tänker mest att dom har en j-la tur dom här rövflunsorna. För 20 år sen hade dom inte direkt varit på topp.

    Bodybuilders har inte stora rövar , så om de inte lyckas bygga en stor röv varför skulle infuensers vara bättre på att kunna träna upp rumpmusklerna ?!

   I umeå bara?

  Med den där kroppen hade jag dock också haft ett stort intresse för att ta och publicera rövbilder, det ska jag ge dom.
  M v h smal som en sticka utan några som helst kurvor

   Men vad ska de göra med sina rövar nu när Heroine chic är trendigt igen? T o m KK har tagit bort sin världskända bakdel. Jobbigt att byta kroppsform fram och tillbaka. Nu åker nog implantaten ut på många!

    Man kan inte vara nöjd med sin kropp trots att den inte följer samhällets normer då?

     Du tror att de som har satt in BBL är nöjda med sig själva/sin kropp och inte bara gör det för att följa trenden som är för dagen? Rövarna kommer åka ut nu och nu kommer bullimin på posten istället.

      BBL-trenden är inte på väg ut. Man ska vara pinnsmal men fortfarande ha en röv. Kim och Khloe må ha svält sig men de har fortfarande kvar sina bakdelar.

      https://hollywoodlife.com/2022/09/06/kim-kardashian-naked-butt-interview-magazine-cover-photos/

       Exakt inte har som plockat bort rövarna helt

      Det är ju sällan man utför plastikkirurgi för att man redan är nöjd och det har jag heller aldrig påstått. Men det är knappast så att alla som genomgår plastikkirurgiska ingrepp gör det enbart utifrån en rådande trend. Exempelvis bröstförminskning är knappast ett trendingrepp men likt sjutton utförs det. Viktigast av allt är väl att den enskilda individen i slutet av dagen är nöjd, inte vad omgivningen tycker.

       Håller helt med dig, men de som förminskar sina bröst och de som förstorar sin röv/bröst är två helt olika personer med olika värderingar och tycken. Därför tror jag att de som har BBL rövar kommer att göra dom mindre, göra allt för att bli smala och följa Heroin Chic trenden. De som förminskar tuttarna lever väl på som vanligt.

        Vad har dom som förstorar sina bröst för värderingar? 😊

         Tydligen dåliga 😂

         I förra inlägget ang Wollter skrev typ alla ”kan vi inte bara sluta kommentera andras kroppar?” – scrolla upp hit och jävlar vad man får döma och kommentera igen. Och garanterat mest kvinnor som kommenterar här – om kvinnor, kvinnors kroppar och kvinnors val.

          Man behöver inte tycka att allt kvinnor gör är vettigt och sunt bara för att de är kvinnor. Jag tycker det är sorgligt att vi återigen lever i en tid där bara kroppen spelar roll. Är så trött på hetsen, pressen och fokusförflyttningen. Vi hade börjat komma någon vart och nu spelar vi patriarkatet i händerna genom att lägga all tankeverksamhet på hur sexiga vi ska vara, vilket kroppsideal som är trendigt och hur kn*llbara vi är.

    För jäkla jobbigt när man ska möblera om hela kroppen efter vad som är trendigt, men vi kan räkna med att de som är tillräckligt rika och berömda pga sina kroppar kommer att göra det. Mer trist för den vanliga pöbeln som nu får en ny kroppsdel/-form att vara missnöjda med. Eller det kanske är rättvist att idealen ändras regelbundet så att nya delar av befolkningen kan känna sig nöjda/missnöjda med sin kropp?

     Har en tjej på mitt gym som har overkligt smal midja och overkligt stor röv. Det är så oproponelig så jag kan inte låta bli att stirra!
     Ska bli intressant att se hur hennes kropp kommer att ändras under dessa tider när vi går mot smalt mode.

      Eller så slutar du stirra. Du har inget med hennes kropp att göra..

       Hahahahaha, det var en osmart kommentar.

    Heroin chic är typ trendigt bland 20-åringar och yngre nu (Kim K är ju rätt omogen och satsar på att attrahera den målgruppen.)

    ”Vuxnare” människor kommer ju fortfarande troligen tycka att den vältränade stilen med större rumpa och lår är fortsatt snyggast, men det beror ju HELT på preferenser. Man kan tycka olika även om något blir mode. Det är mode med lågmidjade jeans nu med men ser fortfarande massvis med snygga tjejer som bär hög midja, inget konstigt med det!

    Med det sagt – tycker tjejerna är skitsnygga och jag satsar på att få en likadan röv till sommaren! (Ja jag har genetiska anlag för stor rumpa, den behöver bara tightas till 😆)

   Det handlar lika mycket om hur man poserar. Även en tämligen platt rumpa ser klotrund ut om man vet hur man ställer sig med benen och i vilken vinkel.

  Håller med om att bilden är fjantig, men o andra sidan gör den ju inte någon något.

  Tycker la däremot inte att amanda ”härjade” i kommentarsfältet. Hon hade väl ändå relativt rimliga åsikter

   Att Camilla inte kan ta kritik/ bli ifrågasatt är sedan gammalt.
   Tycker för övrigt att man som skribent kan använda ett finare ord än röv, eller är det ordförrådet som tryter?

    Stjärt, bakdel, rumpa, arsle?
    Vilket vill du att jag använder? 🙂

     Inte stjärt! Det är det äckligaste ordet som finns.

      Jaa, varför är stjärt ett så himla obehagligt ord egentligen?

     CABOOSE

     Varför inte rumpa?

     Vilket ord tycker du själv, Camilla?

     Dum fråga, förresten! Det är ju så klart RÖV!

     Håll dig till röv Camilla, det passar bäst i sammanhanget.

    Att använda röv är nog just för att ge det en negativ klang.
    Rumpa låter ”snällast” men kanske jag är skadad av att ha lyssnat för mycket på Sean banans ”skaka rumpa”.
    Den med bra volym på så är det svårt att inte bli glad.

     Håller helt med

   Gick in och läste, och nej, det var inte mycket till ”härjande” det.

   Jag vet inte om bilden ska sälja sex, reklam f träningskläder eller vantar 😳

   Nja, rimliga vet jag inte. Hon menar att C hånat och klankat på en person – det gör hon ju ingenstans. Hon ifrågasätter reklamen. Ingenstans är hon taskig mot tjejen på bild. Det här är reklam som vilken som helst, personen är inte en privatperson när hon framträder i ett reklamsammanhang. Så hon får snällt tugga i sig kritiken ang sin reklam.

    Ni är så indoktrinerade i er mobbarkultur att ni inte ens märker av det längre. Detta är Flashback fast för bittra kärringar.

  Ja Cam, testa deras rövschema, 8 veckor går ju fort 😆

   Svårt att bygga stora bulliga muskler på 8 veckor, men en stark bakdel är ju bra för annat också. Hållning, minska risken för ryggont och sånt.

  Missade helt att de hade vantar på sig.

  Men den andra bilden var just syftet att ta en fin vinterbild (trots att hon frös).

  Men så är vi svenskar riktigta vikingar som inte bryr oss om småsaker som hurvida det är +20 eller -20 🙂☃️❄.

   Klänningen skulle synas och bilden vara vackrare med en snygg kappa till. Sånt därnt landskap skulle få mig att vilja köpa outfiten, om hon inte såg ut att frysa ihjäl som nu dvs

   Min kommentar hamnade helt fel:
   Trodde syftet var att visa upp sin gigantiska bakdel. Annars finns det liksom ingen rimlig anledning att stå utomhus i snö i ärmlöst.
   Vill man tvångsmässigt exponera sin kropp så kan man vara öppen med det och sluta maskera det och låtsas bli sårad när någon ifrågasätter ens syfte.

  Rumpor är ju så ute nu när vi ska vara heroin chica igen. Undrar om folk kommer börja åka till Turkiet för att sätta stomi och helt enkelt kapa röven helt nu när trenden svänger?

  Själv funderar jag på att sitta i rullstol de kommande 6 månaderna så att jag inte har en enda muskel kvar till sommaren. Vad gör man inte för att vara GOALZ?!

   Varför känner du att du måste följa trenden? De som tycker extrem smalhet är snyggt kan ju absolut köra på det, men tycker du muskulös eller kurvig är snyggare så kan du ju satsa på det. Kan lova dig att det finns människor kvar som gillar det!

  Det är väl fullkomligt harmlöst att de var vantar på sig? Nää det här inlägget kändes mest missunnsamt, bittert och lämnade en lite sur eftersmak.

   När man försöker förtäcka mobbarmentalitet genom att döpa om det till humor…

  Tycker synd om alla Sverigeboende som inte klarar av vinterhalvåret. Jobbigt att bara gå och längta till sommaren hela tiden.

   Inte det minsta jobbigt men tack för omtanken! 😄

    Men hur står ni ut att må dåligt så stor del av året?

   Ja det är skitjobbigt. Men vad ska man göra, vill ju inte lämna familj, vänner och karriären..

    Förstår 🙁

  Varför fortsätter tjejer/kvinnor att visa upp sina kroppar, och därmed förstöra för andra kvinnor. Männen kommer ju aldrig att lära sig om man forsätter att trycka upp röven i deras ansikte. Då kommer ju männen att fortsätta att tro att kvinnor bara ska vara en kropp/utseende. Fattar inte alltså. Och allt smink, Cissi Wallin är en av de värsta när det kommer till att sminka sig för männens skull. Och nej, man sminkar inte sig för ”sin egen skull”. Det är ingen som gillar spackel i ansiktet.

   Precis! Jag har skaffat en potatissäck jag kan dölja kroppen i och en papperspåse att ha över huvudet för alla medsystrars skull.

   Jag tycker det är kul med smink. Sminkar mig ibland trots att jag är hemma själv och inte har planer på att träffa någon. 🙂

    Samma här!

    Jag med!

    Jag med. Älskar att leka med färger och skuggor. 🙂

   Jag sminkar mig som mest när jag är hemma och lite småsjuk.
   Bara för att du är på ett sätt betyder det inte att alla är.
   Man behöver ju inte lägga sina värderingar på alla andra.
   Men det är bara min åsikt.

    Visst är det roligast att sminka sig när man inte ska träffa någon? 🙂 Då brukar jag experimentera med de där färgerna på paletten som jag inte vågar testa på vardagsmornar.

   Vet inte vad du träffar för män, men det där stämmer verkligen inte. Kanske alla fuckboys, resterande är ändå smarta nog att förstå att man inte vaknade med smink.

   Och jag (precis som många andra) gillar smink, älskar att sitta och mixtra med färger och formula, glitter, matta osv. Är i lyckligt förhållande och gillar att gå utan smink med. Både hemma, på jobbet, affären osv. Men jag tycker lika mkt om att få sminka mig fint. Skiter fullständigt i vad killarna tycker om det 😂

   Känns som många vill klaga allt på männen. Men nu klankar du ner på alla kvinnor som gillar smink och påstår att det är för männen? Jösses..

   Det är alltså kvinnors fel även att män objektifierar kvinnor, för att kvinnor inte ”lär” dem rätt? Ah, misogyni at its finest…

    Kvinnor objektiferar ju sig själva genom att lägga upp selfies med kåt blick å åmande å krålande å svankande å rumpa jämt.
    Blir så trött att samma tjejer som grinar över att killar sexualiserat dom, är tjejer som sexualiserar sig själva.
    Hade en vän som gick med vitt tight linne utan bh till kontoret.
    Alltså det är bara så osmakligt både från män och kvinnor. Förstår inte varför man vill gå runt som en vandrande sexdocka varje dag i alla miljöer och sammanhang.

     Året är 2022 och nu mer än någonsin uppskattar både män och kvinnor sina egna kroppar för sin egen skull. Jag kan absolut gå runt i trosor ensam hemma och passera spegel och känna att jag är snygg, lika mycket som jag kan gå på stan i ett par välsittande jeans och klackar och även då känna mig snygg. Båda tillfällena kan göra mig exakt lika glad.

     Du behöver inte anta att alla som går runt och ”är snygga” gör det för din skull. Det är väldigt vanligt att man vill känna den känslan för att öka sitt självförtroende, självkänsla, höja humöret osv. Tänk bredare tack!

   Prata för dig själv, jag klär mig snyggt och sminkar mig även om jag är hemma ibland, älskar att känna mig fin!!

  Skönt att modet med gigantisk rumpa verkar vara på väg ut, alltid tyckt att det är osmakligt. Tycker folk på riktigt att det här är eftersträvansvärt?

   Kunde inte bry mig hur andra människor vill se ut, för ingen lycka i mitt liv. 😄

   Jag och min naturligt rediga rumpa har trivts rätt bra, men tack för infon att man är osmaklig! 🙂

  Hur blir det för alla inopererade storrövar nu när den lilla bollrumpan är på väg tillbaka? Stoppningen går väl inte att plocka ut utan att luften går ur hela paketet så att säga…
  Ett annat intressant experiment man inte sett så mycket av hittills ligger också snart i tiden: Alla fillerfyllda anknäbbar – hur kommer det där att se ut när rynkorna runt mun och i ansikte börjar samlas? När resten av ansiktet följer gravitationslagen och börjar sträva neråt? Samma sak där – lär ju vara lagom uttänjt och hängigt om man inte vandrar vidare med näbben i eviga tider.

   A: vi längtar dit.

   Man får väl strama åt ansiktet allt eftersom I guess 🙃 Ligger antagligen nära till hands för den här gruppen människor ändå att göra ansiktslyft m.m. när kroppen åldras. Tills man är helt slät och uttryckslös i ansiktet medan resten av kroppen är märkt av ålderskrämpor. Intressant att se som sagt, och jag antar att de här människorna kommer att fortsätta intala sig att folk aaaabsolut inte ser att de har gjort några ingrepp…

   Ansiktet blir inte uttöjt för att man gör fillers. Tar man bort fillers så går läpparna/kinderna whatever tillbaka till sin naturliga form

    Har du någon källa på det Amanda?
    Jag har nämligen hört tvärtom, en läkare / forskare (i programmet Fråga Lund) som sade att läpparna inte drar ihop sig igen.

     Du ska fylla upp läpparna bra mycket mer än gemene ankläpp för att de inte ska återgå till sin normala form där. Alltså verkligen mycket mer.

      Sen, inte där 😊

      ”Det blir ärrbildningar i vävnaden efter att man vid upprepade tillfällen sprutat in fillers”
      Ju fler gånger desto mer missbildningar…
      De som gör det håller ju på regelbundet och mer och mer för varje gång. Titta på t ex systrarna Schulman eller Bianca och jämför med äldre bilder.

     Med tanke på att huden blir mindre elastisk ju äldre man blir så lär det synas förr eller senare. Tänker att om en 20-åring med frisk hud förstorar läpparna några gånger så lär det inte synas. Men att hålla på med det år efter år så lär det märkas på huden när man är mellan 40-50 år.

     Det är väl på exakt samma sätt som att huden på magen vanligtvis återgår efter en graviditet har töjt ut den? Eller om du minskar i vikt? Vissa kanske får rynkor/bristningar men det är inte regeln, huden är extremt töjbar och anpassningsbar. Jag hade fillers i mina läppar i 8 år, löste upp dem för 2 år sedan, finns inget spår (eller rynkor) efter det. Så do not worry!

      Du kanske inte är 60 år heller?

    Stämmer inte. Tror mer på överläkaren i plastikkirurgi som säger att det kan liknas med hur magen kan bli efter man varit gravid – lite skrynklig och hängig, mer på vissa än andra…

    https://www.wellness.se/skonhet/a/wOJadn/fillers-det-kan-handa-nar-du-slutar

     Om man använt ”mycket” fillers säger hon ja.

  ”Tjejerna tillsammans har nära 1 700 000 följare på Instagram” Ja, summan av deras följare är 1 700 000 miljoner, men det är ju inte den mängden unika följare. Deras följarskara lär ju med stor sannolikhet bestå av samma personer. Jag har lagt märke till detta fenomen tidigare, när jag läste en artikel om Therese Lindgren där det hävdades att hon sammanlagt har 2 miljoner följare, varav ena miljonen på YouTube och andra på Instagram. Men den miljon som följer henne på instagram följer ju sannolikt henne på YouTube också? Om jag följer henne på båda sociala medierna är ju inte jag två enskilda följare, även om det ofta porträtteras så när nyhetsmedia talar om följarantal.

   Tack, jag är medveten om det, men det rör sig fortfarande om två influencer, inte en influencer som slagit ihop antalet föäljare på alla sina olika plattformar.

   Men hur ska man redovisa totala antalet följare då? Är ju omöjligt att sitta och handräkna vilka som kan vara dubbletter på olika plattformar. Man får väl utgå från att många som följer på youtube även följer på insta och så vidare.

  De tycker förmodligen de inspirerar och gör något viktigt i livet.

  Jag avviker tydligen som tycker bilderna är hellöjliga! Inspirerar inte mig på något vis.
  När influencers skapar content får de väl vänta sig kritik. De är ju vandrande reklampinnar. I detta fall med rejäla rövar de kämpat och slitit för så inte så pinniga i ordets rätta bemärkelse.
  Jag kan ju också tycka en ICA-reklam är löjlig eller motsvarande. Ska jag anses mobbande då också?

   Riktigt pinsamma. Och ”matcha landskapet” ??? Hahah

    Matcha landskapet med röven.

  IG kontot hägernäs strand har inte lagt ut inlägg på flera dagar KAN det va så att det trots allt ÄR my som roddar med detta konto å inte hinner nu när det är bröllop på g?

   Jaa och vill veta varför Booken inte ör där?

    Jag med!!

  Dom vill väl inte klassas som WT helt enkelt.

  Den som vet den vet

   Hahaha!

   🤣😂

  Oj , hur kan dessa bilder vara content efter 2014 typ ?

  Jaaa… Men vad är egentligen skillnaden mot Jonna Jinton?

   Allt? Var ser du ens en likhet? 😊

  Jag brukar kolla in här på bloggbevakning med jämna mellanrum och kan ibland bli lite fundersam kring hur du skriver.

  Jag tycker att det är bra att någon granskar influencers. Jag tycker det är bra att man tar upp problematiken i att dom ofta svarar som privatpersoner när dom får kritik, fastän att dom är bolag. Det tycker jag är bra.

  Dock tycker jag att det är problematiskt när det blir en mobbarkultur, vilket jag ofta tycker att det blir i dina inlägg. Du kan välja att skriva informerande, lägga viss personlig touch i det, men fortfarande hålla det på en bra nivå. Men du skriver häcklande. Det blir inte ens roligt ironiskt, utan mest elakt tycker jag. I ett samhälle där vi pratar mycket om att kvinnor ska stötta varandra, så känns det som att du gör tvärtom.

  Och då menar jag inte att du ska stötta allt eller sluta ifrågasätta/kritisera. Men måste du skriva ”Jag fattade inte riktigt vad hon ville, förrän jag gick inte på hennes konto och insåg att hon nog var Filippas kompis/syskon eller liknande (de delar samma efternamn och intresse för att ta och publicera rövbilder) och tidigare gjort ett nästintill identiskt reklaminlägg – IKLÄDD KORT KLÄNNING OCH TUMVANTAR!
  Man skulle nästan kunna tro att hon var Filippas stora inspiration till inlägget.

  Lite annan trivia är att de även släppt en bok om hur man tränar just röven.
  Då gillar man fan rövar.😂”

  Dom sista fyra meningarna är enligt mig onödiga att lägga till, för mig låter det mest hånande. Hur tänker du kring det?

  Dom är halvsyskon

  Stora rövar eller ej, huvudet verkar dom enbart ha till att hänga mössan på.

   Att hänga löshåret på menar du väl?

  Röv.

  Inget fan av ordet men gillar ändå följande ord innehållande just röv:
  Rövhatt
  Rövsmör
  Rövgäng

   Rövsmör? 🫣🤮

   Rövargäng menar du kanske?

  Två okända systrar har alltså gjort en bok om sina stjärtar. Jag hoppas deras föräldrar är stolta.

  Dom är halvsyskon. Nu väntar vi bara på att minsta systern oxå kommer som rövinfluenser

  Herregud DET ÄR EN REKLAM. En jättefånig reklam. Objektivt dråplig. Lustig. Bisarr. Hon står ju halvnaken med vintervantar.

  Vi har väl i alla tider kunnat skratta åt fånig reklam. Men NU, nu är reklamen influencerns fina, viktiga arbete som ingen får fnissa åt för då är det personligt. AVGÅ SAMTIDEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.