Martin Melin byter bana – om än tillfälligt.

Och då menar jag inte tillfälligt för att delta i diverse lekprogram, utan för att axla rollen som ”ersättare till riksdagen i Stockholm”.
Vem skulle ni vilja se ta tjänstledigt som influencer, för att istället ge sig in i politiken?
Isabella Löwengrip gjorde ju ett litet gästspel för Moderaternas ungdomsförbud som ung, och Amilia Stapelfeldt likaså.
Vilka finns det mer som skulle kunna passa?
Vem skulle ni vilja ha som ”influencerminister”?

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hahaha..Paow!! Då skulle tom jag följa politik, poppa en balja popcorn till det. Förstår ni dramat??!! Å lite Gucci och bling bling i riksdagen har väl ingen dött av 😅😅😅
  Obs. Jag ironiserar.

   Apropå Paow, visst verkar hennes ex mer grundad med den där nya tjejen? Familjesemestern med hennes familj verkade vara mysig.
   Hoppas att P också finner någon ny som gör henne lika glad

    Han verkar vara betydligt mer kär i den nya tjejen med tanke på hur mycket han postar om henne iaf.

     Vilket av exen?

     Håller helt med! Hon verkar väl tillhöra samma klass också, dvs. inte nya OF-pengar… Supersöta ihop!

    Vet inte..hon känns trist på något vis. Tror han hade roligare ihop med Paow faktiskt. Men det är ju ett helt annat flöde nu. Jisses va de postar hela tiden!
    Måste svida hos Paow. Förstår inte varför den tjejen inte tar tag i sitt liv. Känns så deppigt att sälja sig på OF å sen shoppa sig glad?. Hade jag vart i Thailand mm så hade jag rest runt och träffat människor och njutit. Inte shoppat svindyra saker i gallerior?
    Hon är ju otroligt söt nanaturell tycker jag, men liksom gör ngt kreativt med ditt liv! Det finns där! Allt ligger framför henne. Å sen, hämta hem katterna och avsluta töntdansken!
    Är det ngn som vet om hon knarkar? Det skulle förklara en del.

     Håller med.

  Allihop. Kanske inte för att ”ge sig in i politiken”, men eventuellt kan de lära sig något om hur det ser ut utanför bubblan de lever i.

   Jag tycker många politiker lever i en bubbla. Och tar fel beslut. Är besviken på många av dom. Dom är bäst på att höja sina egna löner. 😕

    Sant, I give you that 😂

  Booken, alldeles självklart hon! Då skulle det börja hända ett och annat. OM nu hon kan klassas som influencer 🤔 Hon är ju ARTIST…My bad!

  Det enda jag tänker på när jag ser Martin M är att jag vill ta honom till en frisör och tvångsklippa hans hår 😂

   Det enda jag tänker på är hur ogrundad han är i juridiken. Stackars tjänstemän.

    Menade inte just denna bild utan alla bilder jag ser på honom

   Och jag tänker att han borde tvätta håret. Tycker han alltid har så fett hår. Samma med Laila Bagge. Blir håret sådär fett av hennes produkter vill jag inte testa dom.

    Han använder ju Bobbys produkter, kanske för mycket balsam?

     Du ser väl att han har vax el dylikt?

    Ha, och jag tänker exakt samma om Pernilla Wahlgren, hennes hår ser alltid skitigt & fett ut, luggen liksom helt flottig. Kanske hennes produkter, fast hon har väl enbart hudvård.

    Tänker detsamma! (Och om det finns ett uns sanning i det som står i hans ”f”- tråd och är bilderna på ham och blondinen äkta?)

    Därför han ska klipp sig eftersom han inte sköter håret. Ser iaf lite fräschare ut om man har kortare hår

  Vad är det för vitt på MM:s kavajslag?

   Mjäll? Torrschampo? Fusksnö? Puder?

   Svårt för oss att veta.

    Stora mjäll?!🌨️

  Jag skrev ett mejl till Martin en gång och han svarade mig (inom 15 minuter). Jag skrev en sak till honom och han skrev tillbaka till mig ”Men Lisa, nu blev jag glad. Roligt att höra. Bästa, Martin”. Martin svarade på mitt mejl (inom 15 minuter). Han lever ett så fullspäckat liv med så mycket i sitt liv, men ändå så svarade han på mitt mejl inom 15 minuter.

   Jag uppfattade inte hur lång tid det tog innan han svarade dig?

    Mår du bra?

     Frågar du mig eller Lisa?

    😀

   Nu kan det ju vara så att du lyckades maila i perfekt tid, när han gick igenom mailen.

   Varför skrev du ett Mail till MM? DEN frågan är mer intressant än hur lång tid det tog innan han svarade! (Var det 15 minuter du sa? Ville bara kolla för att vara säker…)

   Med tanke på vad han svarade lät det inte som någon direkt fråga eller djupare diskussion. Inte heller om recept på vaniljsås med äppelpaj…
   Så fråga 1 – varför ett mail?
   Fråga 2 – vad skrev du som fick honom att svara så ”hjärtligt”?
   Bonusfråga – hur länge fick du vänta på ett svar på ditt mail?

  Therese Lindgren känns ju som en möjlig kandidat, dock tror jag det är ett för ”stort projekt” att bli aktiv inom politiken och än mer i riksdagen. Hon håller det nog på den nivån hon har idag, för att orka med sånt hon brinner mer för och kan hjälpa där och då.

  Jon Olsson som en bubblare! Han känns så sprallig och innovativ att han kunnat liva upp riksdagen och kommit på orimliga förslag som tas ner direkt.

  Jag fattar inte. Visitationszoner för att visitera folk utan misstanke om brott för att det inte är något problem om man ändå är oskyldig… varför ska vi i så fall ha visitationszoner över huvud taget? Då kan vi väl bara låta polisen visitera vem som helst var som helst? om det nu inte finns några bekymmer med att oskyldiga visiteras. Då slipper vi pappersarbetet också…

   Ingen expert men gissar att det handlar om områden där man vet det är mycket vapen i rörelse typ områden där det skjuts mycket. Jag kan på ett sätt köpa det, var ett reportage från Södertälje (?) för nån månad sedan där två småbarnsmorsor berättade Ingen vågade gå ner i tvättstugan efter kl 18 pga skjutningar. Samtidigt tänker jag att de med vapen bara kommer byta områden så inte säkert det hjälper.

    Ja, men det låter som att det bryter mot våra egna värderingar

    Varför kan inte polisen få visitera alla överallt istället om det inte är något problem att visitera folk som är oskyldiga och inte misstänkta för något?

    Och om det är ett problem att visitera folk, varför ska oskyldiga (som inte heller är misstänkta för något brott) i vissa områden visiteras?

    Det låter väldigt diskriminerande.

    Någon annan gjorde en jämförelse med att man visiteras när man går in på flygplatsen, men det är ju inte samma sak. Där är det ju samma regler för alla.

     Men vad är vitsen med att visitera alla på alla platser? Du och jag och förmodligen alla andra vet att polisen visiterar vissa, och de har nog bra koll på vilka som är värda tiden att lägga på en visitering. Det rör sig om vissa personer i vissa områden. Vill de visitera mig på väg till jobbet så fine, men varför skulle de göra det?!

     Fast njaej. Klart det makes mer sense visitera ”alla” inom ett begränsat område om det varit 40 skjutningar i det området på ett halvår mot att visitera ”alla” inom ett område i övertårneå där det sista snatteriet begicks 2017…iallafall om det är skjutvapen man letar efter i syfte att förbättra grannarnas säkerhet.

      Lätt att tycka det är bra om man har ett etniskt ”svenskt” utseende. Gissa vilka som kommer visiteras..?

       Jag gissar att det är dom som polisen har koll på som kommer att visiteras. Folk som polisen vet eller misstänker rör sig bland kända kriminella. Man har kanske inte laglig stöd att visitera dessa personer så som lagen ser ut idag, men vid lagändring skulle man kunna göra det och därmed öka möjligheten till att upptäcka vapen och annat smått och gott som dessa personer tillhandahåller för kriminellas räkning.
       Genom att utfärda visitationzoner kan alla bli föremål för visitering, men i praktiken kommer man inte slösa tid på att visitera vanliga hederliga människor som råkar röra sig i området just då.

        Precis. Detta är ju ett sätt för att ge polisen möjlighet att visitera de som de misstänker har något vapen på sig, dvs personer som de antagligen vet rör sig i dessa kretsar. Polisen kommer inte att visitera random morsa på väg till Ica för att de tycker att det är så himla nice att visitera folk. Polisen vet vilka personer de bör lägga tid på, detta är ett sätt att göra det möjligt.

        fast de visiterar ju redan hej vilt människor som inte är ”kända” hos polisen i fel område, på tunnelbanan osv. Sonens kompis som har pakistanska föräldrar blir stoppad hur ofta som helst. Ironiskt då han är den mest välartade av hela bunten och jag har svårt att se att han ens slängt skräp på fel ställe. Det här kommer enbart öka på känslan av vi och dem. För vi som ser ”etniskt” svenska ut kommer klara oss liksom tidigare, de som inte gör det kommer drabbas mer än vad de redan gör.

       Lätt för dig att säga som etnisk svensk som inte bor i ett utsatt område? Vad jag förstod på mammorna som inte vågade gå ner i tvättstugan för att inte de själva eller barnen skulle bli skjutna föredrog de visitation mot att leva i den skräck de gör nu. Men du föredrar alltså skjutningar mot att leta efter vapen? Fair enough men låtsas åtminstone inte att det är för icke etniska svenskars skull, de som bor där verkar prioritera inte få en kula i sig.

        Nej, jag föredrar att de kan leta vapen där de tror att det finns vapen, utan att ha någon zon.

         Det är ju precis det de inte har fått göra innan dessa visitationszoner.

          Nej och då föreslår jag att de inför det i så fall. Att ha zoner för att få lov att visitera folk – utan att de misstänks för brott – för att ”det ändå inte gör nått att bli visiterad om man är oskyldig”, tyckte jag lät ovanligt pantat

          Om det inte är nån fara att visitera folk så vore det ju lättare att skippa hela zonen o bara ge polisen tillåtsele att visitera vem de vill när de vill. Särskilt om de nu har så himla bra koll på vilka de ska visitera o inte. Varför ska då dessa människor bara kunna visiteras i vissa zoner? det är väl smidigare om polisen kan visitera dessa personer var som helst.

           Hur tänker du att det ska utformas rent praktiskt?

      jag menade givetvis inte att polisen faktiskt ska gå ut och visitera varenda människa, men de kan väl lika gärna ha rätt att visitera alla överallt om det inte finns nått problem med att visitera oskyldiga. Det var själva logiken jag ifrågasatte, inte att jag vill att de ska börja visitera norrlänningar

       Jo men vad är vitsen med att upprätta visitationszon över hela landet om det ändå är specifika platser de är intresserade av? Det är ju bara att vara naiv, alla vet att det rör sig om platser med hög kriminalitet och där grovt kriminella ofta rör sig. De vill även visitera just dessa kriminella. Inte hederligt folk som sköter sina liv som de ska. Ska de upprätta zoner över hela landet bara för att?! Vad gör det för praktisk skillnad?

        De säger ju själva att det är mycket pappersarbete o jobb för att få till en zon. Om de nu bara har siktet inställt på vissa personer och vi övriga hederliga inte kommer råka illa ut ändå så fyller ju zonen ingen funktion. Då kan det ju lika gärna va tillåtet att visitera folk hur som helst.

        Trots detta kan de ju välja att fokusera på vissa områden, men de här misstänkt kriminella personerna kan ju lika gärna befinna sig mitt på torget när man vill visitera dem… då är det väl dumt att det inte går för att de är utanför zonen.

         Kan inte tillräckligt om detta men antar att lagar och regler gör det svårt visitera folk där det krävs. Tror verkligen inte visitationszoner är lösningen på allt men om det hjälper ens lite är det ju värt testa.

     Om 99 % av de som är inblandade i gängskjutningarna är killar mellan 15-25 år med utomeuropeisk bakgrund är det ju såklart dessa personer som polisen ska rikta in sig på för att minska skjutningarna? Det är ju inte Britt-Marie 67 år eller Ellinor 24 år som skjuter ihjäl folk så klart att de inte kommer att visiteras.

      Tror inte att random svenska killar hade velat bli visiterade heller för att de tillhör just gruppen killar, som är den grupp som utför majoriteten av alla våldsbrott oavsett ursprung

       Finns ju dock ingen poäng visitera folk som kan tänkas vara våldtäktsmän eller allmänna våldsbrottslingar om de inte utför brott när de är beväpnade (alltså man kommer ju inte hitta något att sätta dit en våldtäktsmän för bara för att man tittar i hans väska). Tycker det är löjligt att fokusera på etnicitet istället för det väsentliga, hitta vapen och försvåra för gäng som förpestar livet för andra. Etniskt ursprung är skitsamma, nu bor vi alla i Sverige och ingen vill ha 35 beväpnade tonåringar som grannar.

       Jag vet inte, men jag tycker att det är mer kränkande med hur gängen inkräktar på gemene mans frihet och trygghet än att någon råkar visiteras utan att ha något på sig. För tjugo år sedan hade jag också tyckt att zonerna var kränkande men om det är vad som krävs idag för att åtminstone komma en liten liten bit på vägen mot att stoppa gängen så varsågod. Vill de även visitera mig när jag går ut med hunden så gör det.

  Martin är nog en av de sista jag vill se i riksdagen. Fel person på fel plats.

  Är alla poliser borgerliga?

   De lever ju i verkligheten så då brukar vänsterpolitiken passa dåligt.

   Tror jag knappast men högern brukar kanske prioritera rättsväsendet mer än vänstern så många är det kanske?

   Och behöver man verkligen inte ha någon form av utbildning innan man hamnar på en stol och får ta beslut som direkt eller indirekt kan påverka våra liv?

   Han har – mig veterligt – enbart kommit dit pga alla TV-program han deltagit i!
   Och behöver han verkligen fler extraknäck?
   Eller gör han detta för att karriären som käpphäst-hoppare gick åt pipan? För det var väl en av grenarna i den senaste TV-grejen han deltog i? Och där åkte han ut…

    Får man inte lära sig hur demokrati funkar i skolan längre?

    Var du lika upprörd när Sveriges statsminister var en avdankad svetsare som inte kunde uttrycka sig på varken svenska eller engelska?

   Nej.

   MVH Sara; snuthustru, snutsyster, snytsvägerska och därmed vän o bekant med en hel radda snutar. De röstar rätt olika allihopa.

    Snytsvägerska 🤌🏼

  HUR kan så många tycka att han är snygg?!??

   För att han är snygg

    😬

    Han är INTE snygg

     DU tycker att han inte är snygg.

   Han ÄR snygg. Men som många 50-åriga män så skulle han behöva en styling,klippning och återfukta ansiktet 😌

    Och inse att han är 50, inte 25.

    Många behöver sola mindre!

    Det han har i utseende tas tyvärr ut av hans oerhört pinsamma attityd och beteende. Hade han taggat ner några procent så hade han nog varit lite mer fördelaktig. Utseendet har han men det övriga….

     Precis!
     Det krävs betydligt mer än ett långt, fattigt hår med inslag av mjäll för att vara attraktiv.
     Att det går att diskutera med människan, till exempel. Och få smarta svar tillbaka!
     Sedan är det ju en bonus om människan i fråga själv är lite intresserad av den man umgås med och inte enbart fokuserar till 98% på sig själv och sitt hår…

      Haha ja han är verkligen sitt hår alltså. Vad är grejen med att älska sin frisyr så mycket?!?

  OT men stämmer det att Anna Book vunnit ett förtalsmål i somras?

   Japp. Hon och sonen. Det var någon som hade ett Instakonto i stil med ”varning för dessa” som hängde ut hennes son i och med det brott han dömts för och i samma veva kände sig den ömma modern också förtalad. De fick skadestånd, men inte mycket, typ 10-15 000 någonting. Minns inte exakt.

    Just det, det minns jag nu när du säger det. Tack!

    Synd! Man borde ju passa sig för både sonen och dottern med tanke på vad de är dömda för…

  Läste lite i hans tråd på ett välkänt forum och jag har inte hängt med alls i den så vet inte hur bekräftat det är att alla meddelanden faktiskt är från honom men ja… intressant läsning om man säger så.

   Ja, verkligen 🐶🐕

   Meddelande till vem?

   Ja, varför pratas det inte mer om detta???

    Hört talas om förtal?

     Vet du hur man svarar på ett normalt sätt utan att vara dryg?

      Va??? Vad var det du kunde störa dig på i det svaret? Jösses.

  Men Camilla! Reklambannern överst på din blogg visade en bar rumpa som åkte på en kontorsstol , som du diskuterst olämpligheten kring.. Jag fick alltså ofrivilligt se elöndet igen. Din reklambanner är inte snäll 😆😬

  Skriv om kvartals granskning av Nina rung!

  Lite bilder på Mys stort. Vad fin hon är 🙂 och Jonas ler!!!

   Verkar inte finnas något medialt intresse alls

   *story menade jag såklart

  MM – suck säger jag bara….
  Behöver vi verkligen se mer av honom?
  Är man inte ganska trött på att höra och läsa om hans åsikter?
  Ska han nu också vara med och påverka våra liv genom att tillåtas trycka på en knapp och rösta?
  Scary…
  (Och ja, väldigt dålig reklam för den där Bobbys produkter…)

  Jag får alltid cringe-rysningar när jag ser hans bilder, det är alltid som om nån annan tar bilder på honom, eller att han har ett stativ. Satt och gjorde research en gång i källarn på Kungliga Biblioteket och då var också MM där med sin pappa. Såg i realtid hur han tog en av sina bilder… CRINGE!

   My Martens?

  Jag har svårt för hans omanliga röst…

  Någon som lyssnat på hans podd som han har med en av poliserna från 112? Är den bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.