Magdalena Graaf om alla dms angående exet

Enligt en kommentar på sin blogg så vågar Magdalena Graaf knappt öppna sin DM då hon får så många meddelanden och bilder som hennes ex är inblandad i. 
Hon skriver att hon skäms över att hon varit så naiv och godtrogen, men att hon vänder blad nu och inte vill se mer sådant.
Hon verkar ha förstått.

All kärlek till Magdalena.
Hoppas hjärtat kan få läka nu. ❤️‍?❤️‍?

141 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Man börjar förstå varför det svajat och varit on-off i två år.

    Fy vad jobbigt.

    Hellre själv än i dåligt sällskap som man säger.

      Ja och man har förstått att det varit en fasad att hon är så lycklig vilket hon skrivit ofta – det erkänner hon ju nu då genom att skriva att hon vill läka sina sår och klistra ihop hjärtat. Patetisk den karlen alltså. Såg att Hänt fortfarande far efter honom, kanske han själv som bett dem, de var på hans release för nya t-shirts som det står ”Dålig ras” på en och ”har inga pengar på en annan”. Hänt kallar det för hans ”klädmärke”. Han hade lyckats få dit Ola Rapace, Dogge och till och med Pascalido så lite kändisar minsann. Asså. Såg att han försöker sälja t-shirts dyrt genom att säga att en del går till föreläsningar MEN om man föreläser så får man ju pengar för det, då får man ju betalt liksom får lön för det och det är inget som kostar något. Tror inte ett ögonblick på att han ”brukar föreläsa i skolor” men han vill väl få börja göra det.

      Hon har tagit bort sin egen kommentar nu ser det ut som.

    Hoppas folk slutar skicka dms med ”bevis” nu när hon varit tydlig med att hon inte vill veta mer.

      Jamen eller hur? Räcker väl med att hon redan vet? Att sedan få massa bilder skickade till sig måste vara hjärtekrossare och hemskt

      Förstår inte hur folk kan vara så grymma att fortsätta skicka.
      Tydligen har han varit en skitstövel och det må räcka med det.
      Hon VET det nu.
      Sen undrar jag ( som har romskt påbrå ) varför ingen rom reagerar på det helt smaklösa märket på hans kläder. Varför ska man gå och skylta med ”dålig ras”. Om det är vad han och hans anhängare tycker om romer så ska han bara ge sig.
      Att andra tycker zigenare är dålig ras kan stå för dem och DE kan bära kläderna.
      Man ska vara stolt över sitt ursprung och komma ihåg att dåliga människor, skitstövlar, finns inom alla raser.

        Jag umgås med många svarta och en del av dem använder n-ordet. Jag som vit skulle aldrig göra det, men tillhör man gruppen bestämmer man ju själv.

        Om du är rom vet du ju också att det finns en del kategorier romer i Sverige som föredrar z-ordet, av historiska skäl.
        Så om han är rom och använder vissa uttryck får väl han bestämma det själv. Uttrycket är dessutom spanska och syftar inte på romer generell utan är mycket bredare.

          Jag använder själv z-ordet när jag pratar men i skrift och offentligt blir det romer.
          Visst, han får bära vad skit han vill men kolla Linns inlägg. Det är en bra kommentar.
          Man kunde välja en helt annan text för att kunna stå samman.

        Han tryckte ju först upp en tröja med Mala raza för att liksom driva med sig själv, han är själv rom så han får säga så menar han. Sedan, när han tänkt att tjäna pengar på det så kör han med att alla som haft diverse problem i skolan som ADHD, dyslexi etc ska köpa en tröja med den texten på, Mala Raza, för att de då ska typ vara i ett sammanhang och visa att det inte är fel att ha någon diagnos utan man kan lyckas ändå, som han gjort menar han. Ett manipulativt sätt att tjäna pengar på.

    Är han narcissist?

      Ja, vad tror du själv?

        Jag vet inte. Följer ingen av dom.

          Varför undrar du då?

            För att den i inläggets kommentar sa att han var det och jag undrade om det låg någon sanning i det. Förlåt om det var en så väldigt provocerande fråga ??

            Kanske just för att man inte vet? ? annars skulle man nog inte fråga.

          Är ”offret” ledsen och nedbruten, medan ”förövaren” är ute och glassar runt och letar nytt ”supply” så är det med största sannolikhet en narcissist det handlar om. De behöver ständig validation och tröttnar fort på varje partner de träffar. Men eftersom offren i vissa fall kan ge dom något de önskar (kändisskap, pengar, husrum) så håller de ibland kvar den personen med hjälp av manipulativa metoder. Men prasslar vid sidan av såklart.

      Ganska uppenbart ja.

    Stackars Maggan! Hoppas att hon får lugn och ro i sin själ.

    Men gud vad jobbigt! Tycker att hon har haft sån otur med män: Magnus Hedman, Filip som var otrogen mot henne och så det här svinet..

    Jag har inte varit i samma sits som henne men jag känner igen det där med att känna sig dum som att alla andra visste något man själv inte visste eller var för naiv och kär för att se. Det visade sig att mitt ex tog tjejers nummer när han var ute och festade med sina kompisar. Enligt honom själv så hörde han inte av sig till tjejerna ifråga (om det nu stämde, han var väldigt hemlig med sin mobil), han tog bara numret för att känna att han fortfarande kunde få andra tjejer. Jag gick alltså runt i vår lilla studentstad och fattade inte att tjejer till höger och vänster såg mig som en ”korkad flickvän” vars kille frågat dem om deras nummer.

    Kanske inte låter som en så farlig sak men det tog mig lång tid att komma över just den biten, efter vårt breakup, och kunna lita på killar igen. Sånt här förstör en så mycket.

      Var ju otur även innan Hedman med ”mannen” som misshandlade henne. Tyvärr verkar hon dras till idioter, dålig självkänsla?

        Nej, det är omvänt, narcissistiska män, män som misshandlar osv dras till kvinnor med dålig självkänsla för att de har lättare att kontrollera dom. Ofta låtsas de vara ”bra killar” från början för att sedan långsamt bryta ner sin partner. Så otur är kanske inte rätt ord, men det är samtidigt inte rätt att klandra kvinnor för ”dåliga partnerval” när de inte gjort något fel.

          Exakt så!

          Alltså vi tjejer blir ju inte ihop med varje man som visar intresse. Någon gång ibland blir det till en relation och då är det ju för att man som tjej ”blir intresserad” av mannen. Men det är ju inte som att narcissistmannen kommer och väljer en och man automatiskt blir intresserad och blir ihop. Tjejer med dålig självkänsla väljer ju också att bli ihop med den dåliga mannen, eftersom han som alla säger ”verkar snäll i början”
          Däremot är det ju olika vad man tolkar som ”verkar snäll”.
          Flera vänner till mig har varit ihop med riktiga svin, och även dessa svin verkade enligt tjejerna ”snälla” i början, bara det att det var vi flera som inte alls tyckte. Att vara jätteromantisk och uppvakta intensivt är inte ”snällt”, till exempel. Har inget med snällhet att göra.
          Så jag tror det är ömsesidigt, vissa tjejer vill ha en viss typ av kille och lär sig aldrig känna igen varningstecknen medan andra direkt får en obehagskänsla av dåliga män.

            Jag har volontärarbetat på kvinnojour och tappat räkningen på kvinnor jag träffat som haft helt normala, väl fungerande förhållanden som vänt, ofta efter graviditet, giftermål eller samboskap. Det känns tryggt att intala sig att ”jag skulle se det komma, det är naiva tjejer som blir slagna, de lär sig aldrig” men tyvärr är det ofta inte så enkelt. Alla män som slår eller beter sig dåligt i förhållanden är inte heller grandiosa narcissistiser som uppvaktar intensivt, en del går inte ens in i förhållandet med den typen av tendenser osv. Det är komplext men vad som vi borde göra är att klandra de som faktiskt gör fel, alltså männen, inte trycka ner kvinnor som haft de förhållandena.

              Grejen är att det ju inte är normala förhållanden. Inte ens i början.
              De här männen är inte normala och sedan får någon knäpp. De är sjuka i huvudet från start och förändras aldrig.
              Jag har aldrig någonsin varit med om att en såndär misshandlare faktiskt framstod som normal och snäll ens i början. För tjejen, ja, men inte för mig som vän, och ofta har fler än jag ogillat mannen i fråga.

                Du har erfarenhet av några vänners relationer och tror dig veta att alla destruktiva relationer är likadana? Och att du, baserat på det, förstår psykologin bakom?

                Du har helt fel när du säger att såna relationer inte kan vara som helt normala relationer i början för både omvärlden och partnern. Vad du aldrig någonsin varit med om är både irrelevant och ointressant.

                Det säger mer om din begränsade erfarenhet och det är enormt skadligt att måla upp män som misshandlar, våldtar osv som avvikande monster. Det förhindrar alla kvinnor som lever med den ”vanliga killen” att våga anmäla, prata om det osv. För vem ska tro henne när sådana som du påstår att ”alla som slår år uppenbart sjuka i huvudet” ”man ser alla varningstecken på en gång.” osv?

                  Har inte sagt att man ser ”alla” varningstecken på en gång. Men jag har aldrig haft fel. När jag får dåliga vibbar av en man så får jag alltid rätt, ibland efter kort tid och ibland efter så lång tid som 10 år (han var inte våldsam eller kontrollerande, bara en jättetölp som lämnade henne när deras bebis var 1 månad).

                    Du vet inte om du aldrig haft fel eftersom du bara får reda på dem du haft rätt om.

                    Du har haft fel, det har jag med. Vi har alla någon gång jobbat med, varit bekant med, varit släkt med en man som för oss framstod som vanlig, men som bakom stängda dörrar är hemsk. Men det vet inte vi. Du tror att du alltid har rätt för att du inte får reda på när du har fel.

                      Varje gång jag har tyckt att en kille verkade dålig har han visat sig vara det. Då har jag faktiskt haft rätt varje gång.

                      Klart jag inte menar att jag känner igen de bra killarna, det skulle ju inte gå att verifiera. Men de dåliga känner jag igen och jag har aldrig misstagit mig.

                      Men vad är det du inte fattar, du vet inte så sluta påstå att du vet. Bara för att några idiotier är bekräftade idiotier så har du garanterat inte fångat upp alla män och kvinnor du träffat som är manipulerande skitstövlar bakom stängda dörrar.

                    Men du har ju fel på dem som du inte haft dålg känsla för och som du aldrig får veta vad som sker bara kom dolda dörrar, kan garantra dig att de finns också.

                Jo så är det. Många kan verka helt normala i början och sen vänder det. Mycket otäckt.

                  Min exman varfantastisk tills vi fick barn ihop. Obehagligt hur det kan vända så.

                Du har precis en ovanför här som arbetat på kvinnojour som sagt att förhållandena är helt normala i början i en stor del av fallen? Förstår att det är mer bekvämt och enkelt att utmåla vissa män till monster och vissa kvinnor till dumma våp, men det är som sagt inte så det ser ut i merparten av fallen. En sak kan du ha rätt i, att män som misshandlar kan vara ruttna från start MEN de är väldigt bra på att dölja det för sin partner. Sen efter samboskap eller barn så slutar de spela. Att du som vän tycker att din väns partner är otrevlig och dålig är inte direkt någon varningssignal, det är vanligt av man inte alltid kommer överens med partners.

                  Ja, sedan alla män som i slutändan slår går inte in i förhållanden med avsikt att manipulera utan i början är de genuint bra och vanliga, de spelar inte. Sedan händer det något, ofta att de blir uppsagda från sitt jobb (inte ovanlig utlösande faktor), de börjar vara hemma jämt, kanske börjar dricka för mycket, känner sig misslyckad som man osv och tar ut all sin ilska och frustration på sin partner som de dessutom nu är avundsjuka på.

                    Jättebra tillägg, precis så kan det ju vara också.

                    Tyvärr är ju barn ofta en utlösande faktor. Alla klarar inte av att sätta sina egna behov åt sidan och sömnbrist och en ny person som behöver uppmärksamhet triggar många män.

                  Personen från kvinnojouren har ju frågat kvinnorna, dvs de som inte märkte problemet, och inte vännerna som märkte. Rätt biased liksom. Klart mycket få tjejer stannar om de märker. De gör slut. De som inte märker det som andra märker – det är de som råkar illa ut.

                    Det är jag som är kvinnojourspersonen. Önskar att det vore så enkelt för då skulle betydligt fler kvinnor vara säkra. Men det finns tyvärr inte alltid något att märka. Tror folk har en skev bild av de här männen, tror att de är en homogen grupp med samma beteende, tillvägagångssätt och drivkrafter osv men det finns allt från fullt ut psykopater till den helt vanliga killen som blir psykiskt/fysiskt våldsam först efter han förlorat jobbet och börjat dricka för mkt alkohol 5 år in i förhållandet.

              Vad fan är det för fel på många män!! ???

                Mycket!!

              Fast jag har varit med om att be en vän på mina bara knän om att lämna en kille, och att absolut inte skaffa barn med honom. Han var så uppenbart samma typ som hennes ex, som gjorde livet surt för henne och två barn ända tills de skiljde sig för att han träffat en ny.
              Hennes nya är precis samma typ, och jag försökte varenda gång jag träffade henne att övertala henne om det. Men såklart vägde mina ord lätt mot alla förälskelsehormoner. Nu är de gifta, har två gemensamma barn, han behandlar hennes tidigare barn dåligt, hon står inte ut med honom längre och precis som med förra killen väntar hon på rätt tillfälle att göra slut.

              Hur ska man någonsin våga träffa en kille om det inte finns någon möjlighet alls att se något ens litet varningstecken på att han skulle kunna vara knäpp?

                Jag tror snarare det är att vissa människor, män och kvinnor, har en förmåga att känna på sig vad folk är innerst inne. Lite så som djur kan känna på sig jordbävningar.

                Man kan ju försöka hålla koll på de varningstecken som finns i alla fall. Finns listor på varningstecken som misshandlande män har gemensamt. Vill gå snabbt fram i relationen, flytta ihop snabbt, svartsjuk, pratar illa om sina ex, pratar ner dina vänner och familj, överdrivet hjälpsam, har åsikter om dina val typ kläder eller åsikter, får dig att känna dig dum varvat med att han höjer och berömmer dig. Är individuellt så klart och finns fler tecken, man får kanske mest försöka känna efter om man verkligen mår bra i relationen eller om det finns små tecken eller känslor man helst vill ignorera.

              Du på kvinnojour: jamen du har ju pratat med offren själva. Det är ju självklart att de inte genomskådade mannens dåliga personlighet, annars hade de ju inte blivit ihop från början.
              Det jag menar är att jag som vän, och många andra, ofta ser det offret inte ser.

                Och lika ofta ser inte vänner, familj, grannar något. Men de gångerna lägger du så klart inte märke till.

                  Jo? Varje gång jag har ogillat en kompis, släkting eller kollegas man så har han faktiskt varit en skitstövel också. Det har visat sig för hela världen efter kort eller lång tid men det har alltid visat sig.

                    Tror inte du läste helt rätt nu.

                    Ja men det måste kännas fantastiskt bra att kunna peka ut varenda skitstövel på jorden. Då kan ju du peka ut dessa så ingen någonsin behöver bli tillsammans med dom. Du kan rädda miljoner kvinnor.
                    Varför gör du inte det?

                      Jag gör ju det varenda jäkla gång och det är ju sällan någon succé. Det är ganska svårt att nå fram när ens kompis är upp över öronen förälskad.

                      Innan menar jag. Jag har aldrig sett någon varning från dig. Gör en hemsida.

          Det måste faktiskt inte vara kvinnor med dålig självkänsla, tvärtom kan det ge narcissister en extra kick att ”fånga” en stark tjej som sedan bryts ner. Jo, det är fullt möjligt, trots att hon (eller han) har utbildning, jobb, stabil familjebakgrund, vettiga vänner, osv. Narcissisten ser till att bryta sönder allt det.

            Precis så var det för min vännina. Välutbildad, smart, skinn på näsan, verbal och jäkligt snygg. Träffade en sån man som bröt med henne till max. Vi var många som slöt upp runt henne och försökte få henne att lämna, men det tog några år, då hon blivit så knäckt.

          Kan även vara helt tvärtom dvs en grandios narcissist kan dras till kvinnor med stark självkänsla för de går igång på att få makten över en sån. Så kort sagt, vem som helst kan råka ut för en sån man.

            Ja, Sur Sås, så är det…. ?

            Eh ja precis som anonym här ovan skrev såg jag nu ? Mvh Ekot

            L har ju sagt i någon intervju att han tyckte synd om Magdalena och ville ta hand om henne och hennes söner.

              Han förminskade henne och belyste sig själv som nobel.

          Upplever att de dras till personer som inte har ett starkt skydd bakom sig. Mitt ex går bara på kvinnor från lite trasiga bakgrunder. Det är ju sååå utstuderat. Kände faktiskt direkt med Maggan och Louie att han kärleksbombade henne. För att sedan bedra henne under en tv-i spelning kort därpå. Alltså det är klassisk narcissism vi talar här.

            Åh sådär gör mitt ex med. Hans senaste 3 flickvänner har alla tidigare haft destruktiva relationer som varit nedbrytande. Tjejerna faller direkt för hans lovebombande. Så utstuderat ?

        Ja! Mannens beteende är naturligtvis förkastliga och det är deras fel. Men om man gång på gång dras in i nya destruktiva relationer där den enda gemensamma nämnaren är en själv så är det ju uppenbarligen ett mönster man måste våga bryta. I det här fallet så har ju hon ansvaret för sitt mående och framför allt barnens. Klarar man inte att bryta ett sånt mönster så måste man inse att det är bättre att man lever själv, speciellt för barnens skull.

      Blir man ihop med någon som var medlem i Hells Angels så är det inte ”otur” att han visar sig vara skräp…

        Man måste ändå komma ihåg att en hel generation svenskar växt upp med tron att ”var människa i sin själ vill väl”. De faller lätt offer.

    Folk med ständig ”otur” i relationer tenderar att ofta befinna sig på samma brottsplats, men är i själva alltid heeelt oskyldiga. ?

      Vilken fyndig, rolig och insiktsfull kommentar. Sagd med kärlek naturligtvis ?

      Vad menar du att de skulle ha för skuld?

      Fast på vilket sätt har hon skuld i det han/hennes ex gjort? Ingen är perfekt, men det som dem har gjort är fel och de får står får det, ingenting de kan skylla på någon annan.

      Hört talas om det som inom psykologin kallas ”den röda tråden”? Du väljer partner med liknande egenskaper för där finns någonting du känner igen och det du känner igen känns just då tryggt och bekant. När väl fällan slår igen är det försent. Du är fast i fällan igen. Det krävs en enorm styrka att ta sig ur situationen elr relationen. Gaslightning, nedvärderande uttryck och handlingar, alla andra ser ju hur kärleksfull din sk partner är mot dig osv.
      Att ha barn med en sådan person kräver nästan alltid advokat vid en ev separation pga att all kommunikation måste gå via oberoende part. Risken är enormt stor att du dras in i hens spindelnät igen genom vackra ord och oändliga kärleksförklaringar. Men glöm aldrig att narcissisten (/ psykopaten) sitter själv fast, längst in i nätet. Att kapa alla trådar dit är enda vägen att göra sig helt fri, det kan ta tid.

        En annan del i det hela är att kvinnor ofta dras till män som påminner om deras pappa. Uttrycket ”daddy issues” är verkligen på riktigt även om begreppet har urvattnats. Har man inte fått så mycket kärlek eller uppskattning från sin pappa så söker man sin pappas uppskattning genom pojkvänner, undermedvetet. ”Han påminner om min pappa, om jag kan få honom att älska mig så är det som att jag äntligen får kärlek och uppskattning från min pappa”. Låter banalt och Sigmund Freudigt men ändå!

        Det kan ju oxå vara så att om man tex.haft våld i hemmet som barn, då dras man kanske omedvetet till den typ av partner. Har själv aldrig ens varit i närheten av våld i hemmet, men kan tänka mig att man, med den erfarenheten, lovat sig själv att aldrig hamna i våldsamma relationer, men trots det upprepar historien sig av nån anledning, bla kanske för att man känner igen det.

    Ja, snubbar som friar kort in i ett förhållande på en kebabrestaurang är nog inte mycket att lägga tid på.
    Vi har bara 1 liv och det går inte i repris!!

      Genom det fick han ju uppmärksamhet i media, var nog mest det som var tanken. Han var nog mest ute efter kändisskap, och nu är han känd.

        Och nu sitter folk som Elaine, tunnelbaneNettan och andra och applåderar honom för sin klädkollektion för folk med diagnoser.
        Han skyller väl på sin för att försvara sitt svineri.

          Ja det är så man kräks, hur naiva är dem undrar man. Han är ju ute efter att tjäna pengar och det är därför han vill kränga dessa kläder.

          Kanske för att T-Nettan är en person med narcissistiska drag och hybris.

        Dock känd som en stor skitstövel! ?

        Ökänd.

    Undrar hur Hanna Graaf har det också med sin Peter som hon gått tillbaka till?
    Han är visst rätt dominant. Hannah var tvungen att pendla varannan vecka till Spanien för att träffa sina döttrar.

    Finns många fördelar att vara vacker, men som tjej är risken att man träffar no good killar. Snälla killar kanske inte ens vågar att gå fram till den snygga tjejen, medans machosnubbar mer ser det som en utmaning. De är säkert mer spännande men inga man ska satsa en framtid på.

      Vet ej nåt om Peter och hans eventuella dominanta sida men hade barnen flyttat med Hanna med till Sverige så hade ju han behövt flyga fram och tillbaka till Sverige. Hade Hannah utpekats som den dominanta då?

        Nej, eftersom det är Peter som är den dominante, oavsett vad du tror eller inte.

          Det vet du ingenting om.

            Vad vet du om det?

              Att du ingenting vet.

                Tro vad du vill! ??‍♀️

      Varför skulle män inte våga gå fram?! Visst är Graaf-systrarna vackra men de är inte längre så attraktiva för män eftersom de är förbi ”barnafödande”-åldern, de är inga ungdomar längre och därmed inte längre så heta på kärleksmarknaden. Männen blir inte galna i dom längre. Män blir inte galna i kvinnor 40+. Graaf-systrarna är attraktiva för två grupper av män, unga killar i 20-årsåldern som vill ha en MILF och äldre män 60+ som vill ha nån lite yngre.

        Talar om vackra kvinnor generellt.

        Du är ju bara elak eller kanske rentav totalt dum i huvudet!

        Jag har svårt att fatta hetsen hos 40+ kvinnor som redan har barn som absolut ska hitta nya män hela tiden.
        Ska man inte bilda familj och skaffa barn, varför då hetsa efter att ha en man? Vänner är minst lika bra och ofta bättre, och handlar det om s e x kan man ju köpa en satisfier.

          Hoppas att hon får det bra nu och landar i sin nya lägenhet med barnen.

          Jag måste hålla med. Det är som att en del kvinnor bara inte kan leva med sig själva ett tag, utan måste rusa in i en ny relation direkt. Tror att om man separerar och kanske har barn, så är det bra att vara själv ett tag, hitta sin identitet som människa utanför tvåsamheten och bygga på den, sen kan man börja se sig om efter ny partner om det känns rätt.

          Du tror att barn är enda anledningen varför man vill ha en partner? ?

        Sådär tänkte jag också förr. Numera vet jag att när man är frånskild och fyrtio så kommer frånskilda män i fyrtio efter en. Osv. Det slutar aldrig riktigt om man är grundsnygg.

          Paulina Porizkova är ju verkligen grundsnygg men får inga napp tydligen, så det kanske är efter 50 det är kört?
          Fast hon kanske bara vill ha rika män.

            Hon nischade en karriär på instagram/inkomst med sitt klagande.

            Självklart får Paulina Porizkova mäns uppmärksamhet.

        Haha, jag är snart 50 och jo de är galna i kvinnor 40 plus som har bra utseende… 😉 Har träffat extremt snygga killar från TInder, alla runt 30. Och då är jag ingen kändis, utan en vanlig stockholms-morsa. Positiv överraskning! 🙂

      Nej, de ”snälla killarna” som inte vågar gå fram rollspelar bara vänskap för att sedan bestraffa kvinnan för att hon inte vill ha honom. Det är iaf min erfarenhet.

      Ju mer han utmålar sig som en ”nice guy” desto värre är han.

      Har Hannah gått tillbaka till Peter?

    Vad förväntade hon sig egentligen av en före detta Hells Angels-medlem. Blir jag förvånad över att en sån som honom tydligen lyckas få så otroligt mycket kvinnor? NEJ!!!

    Dock skrev hon ju bara för ett par dagar sen att Louie är världens bästa människa osv…?

      Det är nog en försvarsmekanism. Att inte orka ta in sanningen och att skämmas trots att det är någon annan som felat. L verkar vara både gränslös, självgod och kanske även narcissistist.

        Han har ju nästlat sig in och fortsatt umgås med hennes mor och söner……..

        Kanske inte nu längre dock.

      De har ju fortfarande business ihop. I vår sänds ju deras gemensamma tvinspelningar.

    Tyckte man förstod omgående att han inte var något att satsa på.

    Men stackars Maggan ☹️

    Jag fattar inte… Vad är det han har gjort?

    ?

    Han var väl inte med henne i Italien där det hände

      Han var inte med, hon var på hotell i Italien då för sonen började i ny klubb där.

        Enligt vissa kan hon skadat sig dagen före resan……. Men visade det när hon kom fram…..

          Har för mig hon la upp bilder från första dagen i Milano, utan blåtira.

    Önskar Maggan lugn och ro samt en fridfull julhelg. ? ? ??
    Sen tror jag hon skulle må bra av terapi, för många skitstövlande män som passerat i hennes liv nu. Eventuellt kan det vara ett mönster hon måste bryta.

    Apropå ärkesvin. Har ni sett dokumentären på Svt-play som heter ”Psykopaten”?
    Handlar om en norsk man som är psykopat och som har en stackars kvinna i ett förhållande. Intressant, sevärt, tankeväckande, upplysande och bedrövligt på samma gång.

      Har sett den. Han är ju verkligen sjuk.

        Totalt vidrig människa. Inte undra på att han är ensam.

    Är det sant som skrivs? Lämna då Maggan ifred!!! ???

      De har ju gjort en dokumentär om romer ihop efter vad jag har förstått. Den ska visas under våren, så då lär de ses i alla fall.
      Glöm inte att de båda har arbetat upp sina varumärken, Magdalena vill inte glömmas bort. Allt är inte svart eller vitt.

    Har följt Maggan sen hon började blogga, alltså i 100 år typ.
    Tycker hon är en av de människor som får mer än de förtjänar. De flesta människor drabbas inte ens av en av alla hennes öden och ÄNDÅ står hon upp, fixar boenden, jobbar, tar hand om barn osv. Så beundransvärt. En av mina förebilder, helt klart. Önskar verkligen allt gott åt Maggan, önskar hon får leva i lugn och ro nu. Och den där L kan ju bara dra åt h-e, han är inte ens värd Maggan.

      Jag ömmar också för Maggan. Önskar henne allt gott.

      Vet inget om L eller vad han ev gjort eller inte gjort. Håller dock med dig om att hon drabbats av mycket. Ibland undrar jag vad det beror på, att vissa människor råkar ut för så mycket. I vissa fall är det ju kopplat till ens levnadssätt, risker man tar, osv. men ibland är det bara som om en del är extremt oturs drabbade. I M’s fall kan jag tycka att hon hastar vidare för snabbt, hon borde stanna upp, kanske bearbeta för att läka och inte söka quickfix precis hela tiden.

        Hon måste inse att hon inte behöver ha ett förhållande.

          Hon kanske behöver ett förhållande?

    Är det därför, som Mona lämnat Vid din sida? För att Maggan är hennes kompis?

      Jag tror definitivt det.

      Det tror jag inte, jag gissar att det har att göra med att de inte redovisar pengar och inte är ärliga med vart pengarna går. Hajjar ni hur sinnessjukt mycket pengar de får in? Och folk tror att det är hemlösa som får allt… nejnej, det går till löner och till folk som inte är hemlösa eller alls fattiga. Ofattbart att ingen granskar dem

        Men så fungerar alla hjälporganisationer? Röda korsets pengar går mestadels till administration och chefer.

        Jag trodde det var för att Nettan är sverigedemokrat?

          Det tror inte jag att hon är

      Vad har vds med saken att göra?

      Tror jag inte ett dugg på

    Magdalena har tydligen problem med att leva ensam. Jobbigt för hennes barn med nya män och ständiga flyttar.

      Hennes generation är uppfostrad så. Man ska ”förverkliga” sig själv. Även om man har barn.

    Hur starkt korrelerar en bra far-dotter relation med möjligheterna att en kvinna i sitt vuxna liv faller för svin?

    Jag t.ex. har alltid haft en tendens att para ihop mig med riktigt bra män, har även flera barn ihop med min nuvarande, på alla sättb bra man. Och min relation till min egna far var mycket bra, nära och varm under min uppväxt. Han t.o.m. tog upp med mig det samtalsämnet, att se mig upp för svin.

    Kan tillägga att jag, tacksamt nog, besitter egenskapen att ha mycket känsliga antenner generellt med folk, män som kvinnor, så har nog sett igenom vissa ”bastards” som betett sig riiiiktigt trevligt i angelägna stunder.

    Inte förvånad, hon har ju varit ihop med en hemsk man som hon skrivit en bok om, och nu den senaste så blev hon ihop med en till misshandlare, psykisk misshandlare. Pleasa en och annan idiot, hela den här idiotiska grejen med Bingo med att vika ut sig, vem inbillade henne och hennes syster att det var ok, det var out of order, men det pleasar ju killar och män. Hon måste ta reda på varför och bearbeta varför hon har hamnat i dessa situationer dady-ishue? Tycker synd om henne, hon har mist ett barn. Styrka.

      Oj vad mycket svenglish det var här, låter tyvärr pretty ridicilous, synd nog, för du har bra rätt bra points med det du sayer.

        Dident think of that. Vet inte vad jag fick svengelskan ifrån, just happend. Men vill inte framstå som löjlig i detta viktiga ämne, om hur utsatta kvinnor och unga kvinnor/tjejer är, pga idioter.

    Hon skickade ❤️ till han på insta för 6 timmar sedan

      Oj. Så kärleken finns kvar.

    Tyckte det var grovt olämpligt av L att ta ett stort foto av Magdalenas avlidne son Isak, rama in och sätta upp på väggen i rökrummet(!) på herrgården där han arbetar. Utan Magdalenas vetskap. En överraskning. Som skulle visa hur fantastisk och empatisk L är. Det är Magdalena som är en empatisk människa. Narcissister dras till såna personer.
    Jag skulle ha blivit vansinnig på honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.