En till som har klippkort på akuten

Monas Universum har lyckats med konststycket att bryta foten på två ställen och hoppar nu på kryckor. 
Jag som tyckte att det var synd om mig som fortfarande dras med influensa, men jag ska nog bara vara tyst tror jag.

Ett stort krya på sig till Mona!


Jag skulle vilja skriva ett inlägg om Elin Kjos som just nu har det extremt tufft, men jag litar inte riktigt på att hela kommentarsfältet kan hålla sig på en rimlig nivå.
Vad säger ni?

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej skippa det

   Tror inte heller det är en bra idé.

    Isåfall modda alla/stäng av kommentatorsfältet. Alt rensa hejvilt

     Nej skriv inte alls om det. Kommer bara göra att folk ifrågasätter i andra inlägg varför man inte får kommentera det. De som vill skicka kärlek till Elin kan göra det på hennes egna kanaler.

     Det vore kanske bäst så medanke på vad som skrivs här..

   Vad ska inlägget handla om? Att en kvinna med obotlig cancer är inlagd på sjukhus och mår jättedåligt? Det är väl inget scoop direkt och de som följer henne vet redan. De som inte följer henne har inget intresse av att läsa.

   Man kan ju också anta att hon inte läser den här bloggen eller kollar kommentarerna för att få pepp och hejarop från anonyma läsare.

   Så skippa, speciellt om det finns risk för taskmörtar.

    Hon sa på sin insta att hon är tacksam för all kärlek hon får från folk och att det betyder jättemycket för henne! ❤️❤️❤️

     Det finns folk här som verkar njuta av att skriva elakt, obs en minoritet, så jag tror att det är bäst att avstå från att skriva ett inlägg. Camilla skulle behöva jobba heltid med att hålla koll på kommentarsfältet i så fall.

      Ja, det är rätt sorgligt!

     Folk som skriver till henne ja. Inte om henne, på en helt annan blogg.

   Håller med, vem vill vara uthängd på en blogg där en del inte har normalt folkavett?

  Guldkappa?! Jorå, så atte…. ?

   Smaken är som baken, och så vidare.

   Piggar upp en grå vardag? Fru Karma har otur.

  Skriv om Elin som en hyllning och kanske att man inte kan kommentera?

   Med all respekt, vad ska hyllas och varför överhuvudtaget skriva inlägg som inte får kommenteras? Vill Camilla hylla, kan hon göra det på sin privata insta/Fb.

  Nä känns inte som något jag vill gå in och läsa om här på en skvallerblogg. Jag vill bli road

   Håller helt med. Jag vill bli road över flunsors tokigheter, inte läsa om folk som har det jobbigt med just sjukdom. Jag tänker ofta på Elin men detta är en frizon för roligare ämnen. Mer skvaller och ’stolligheter’!

   Jag hade gärna kommenterat kring Mona men i detta inlägg som också handlar om Elin går det liksom inte.

  Gör ett julinlägg! Är 2:a advent idag. Kanske ett där alla skriver sina bästa tips om julbak, julklappar och julinredning! ?? ?? ? ⛄️ ❄️

   Åh ja! Dela gärna med er av goda men enkla julbak! ?? ?

    Brigadeiros är enkla och sååååå goda!! Mina favoriter och är nu mera stående på julgodisfatet här hemma.

    Går att smaksätta med det man gillar bäst också. Rom, kaffe, mint, apelsin, pepparkaka, ja.. allt.

     Var tvungen att googla, ser goda och enkla ut! Perfekt! Tack för tips! ? I vilket skede smaksätter du? Är det när de ska rullas i något eller i själva smeten? ?

      Kan sätta i kaffe, någon essens, apelsinskal medan det kokar. Annars kan man rulla i krossade pepparkakor, krossade polkagrisar, kokosflingor, strössel eller liknande. Beror på vad jag smaksätter med.

     Kommer också att göra brigaderos idag, fick de dem på Vendela Wikströms insts igår och blev så inspirerad.

    Enkelt, men tar tid. Min mormor gör alltid apelsinskal som mn kokar i sockerlag svinlänge. Man kan doppa dom i choklad också.
    Vet inte vad dom heter på svenska. Ska se om jag hittar nåt recept.

     Åh såg nåt liknande i ”På Spåret” i fredags när de var i Dubrovnik. Såg riktigt gott ut!

    Jag skrev en kommentar som fastnade i modd. Men kanderade apelsinskal rekommenderar jag. Väldigt väldigt gott!

   https://www.arla.se/recept/mammas-chokladfudge/

   De här! ??????
   Galet goda! ??

  Usch, kryckor i flera veckor. Och i december dessutom. Stackaren!

   Det kan alltid vara värre…

    Och bättre

    Och bättre.

    Ja, men det kan ju fortfarande vara jobbigt?

    Så tröttsam inställning! Då hoppas jag att du inte klagar på någonting i hela ditt liv ?

     Inte tröttsam, bara ett krasst konstaterande. Det vet alla som har varit med om oväntade och jobbiga saker i livet. Vill därför slå ett slag för vardagen när allt bara lunkar på. Kan kännas trist, men tro mig blir du sjuk som Elin är det inte äventyr du längtar till om du blir frisk, bara att allt ska bli som vanligt igen och att du får tillbaka makten över ditt liv.

      Fast man måste fortfarande få säga att något är jobbigt. Hoppas inte du alltid tar upp att du/någon annan minsann varit med om något ännu värre så fort någon har brutit benet eller har ont någonstans. Det är ett ganska oskönt beteende. Precis som när man berättar att man är glad för något, tex köpt lägenhet eller varit med om något kul och den andra personen ska försöka bräcka det och berätta att den äger en ännu dyrare lägenhet eller varit med om något ännu bättre. Det är inte en tävling, man behöver inte jämföra allting.

       Nu talar du mest av egen erfarenhet. Du har inte en susning om hur jag är och hör utan du spekulerar och kommer med egna antaganden. ?

        Nej, jag skrev att jag hoppades att du inte var en sån person 🙂

   Är väl for tusan inget att jämföra med all allvarligt obotliga sjukdomar!

    Är väl ingen som har jämfört med det? Men skulle verkligen inte vilja behöva använda kryckor nu under vintern, så jobbigt om det kommer snö eller är halt ute.

    Så konstig inställning. Saker kan ju fortfarande vara jobbiga, även om det inte handlar om obotliga sjukdomar eller elände. Huvudvärk är jobbigt fast det inte är farligt. Mensvärk, nageltrång, punktering på bilen osv är också jobbigt. Och en bruten fot tycker jag är en stor grej.

  Hej Camilla!

  Jonna Jintons nya smycken inspirerade av renhorn är väldigt lik Jokkmokks Tenns ”Tjoarvve” kollektion!

  Alltså väldigt, väldigt lik.

  Jag tror inte det är en bra idé att göra ett inlägg om Elin Kjos. Inlägget om Tova H för ett tag sedan är ett bevis på att empati och taktkänsla inte är något som människor besitter om de får vara anonyma.

  Massor av kärlek till Elin i all fall ❤️

  Ett inlägg om Elin kommer nog tyvärr inte funka bra här inne. Finns för många läsare som inte har normalt folkvett och empati. Låt bli det helt i stället.

  Jag vill väldigt gärna ha ett inlägg om Elin. Tänker på henne säkert 10 gånger per dag, gråter för henne ibland, dessutom är hon väldigt inspirerande att följa. Jag har 100 % empati för de som förtjänar det och jag har 0 % empati för de som inte förtjänar för. Anledningen till att folk skriver negativt är väl för att den pesonen de skriver till/om själva beter sig illa? Elin är ju tvärtom, en fantastisk och vänlig solstråle, varför skulle någon gå på henne.

   Jag har verkligen svårt att förstå varför någon skulle skriva något elakt om Elin, särskilt i det läget hon är i just nu? Samtidigt har man ju sett folk härja med helt sjuka kommentarer här så vem vet… :/

    Ja det är otroligt konstigt att Elin triggar en del människor. Hon får väl hantera sin situation precis som hon vill, och att hon väljer att försöka må bra och njuta av livet är väl enbart positivt. Men då ska det alltid komma någon surkart och anse att hon ska typ lägga sig ner med armarna i kors och förbereda sig på slutet. Så himla sjukt. Det kan man såklart göra, OM MAN VILL. Men det är ju uppenbarligen inte vad Elin vill.

     Det är också hur man tolkar vad som skrivs. Det jag skrev igår var öht ingen kritik, utan mer en allmänt hållen text om att det också (observera ordet också) kan vara bra att förbereda sig på att dö. Och det handlade inte alls så mycket om henne som person i min tanke utan mer om människor runt omkring en svårt sjuk person som av rädsla för döden värjer sig mot tanken.

      Men inget säger väl att hon inte är förberedd?! Och förberedd hur? Att skriva testamente kan vara ett sätt att förbereda sig (vilket många friska också gör). Vad ska man göra för att förbereda sig för att dö när man är mitt i livet tycker du? Och hur vet du att Elin inte gör det?

      När min pappa dog var döden typ det enda vi kunde tänka på. Och det önskar jag ingen. Jag önskar att både vi anhöriga och pappa hade kunnat njuta av livet och varje ny dag trots att pappa skulle dö. Man behöver inte hålla på och förbereda sig på att dö. Döden kommer ändå, hur mycket man än värjer sig mot tanken.

   Lisa, varför hör du inte av dig direkt till Elin? Är inget som säger att hon slösar sin tid och läser här.

  Måste vara tråkigt att driva en blogg där man vet att folk går in för att skriva elaka saker, att du är så medveten om det.

   nej skippa det känns inte som om det platsar som skvaller. jag är jätte oroad för henne då det plötsligt blivit så kritiskt. ??
   har en mamma med en liten cancer i lungan on än liten & stilla men det är så sorgligt allt detta med cancer.
   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Tack för alla svar!

  Vad ska du skriva om Elin? Hon har nästan 8000 kommentarer på senaste inlägget så tycker inte du ska lägga dig i.

   Lägga mig i?

    Lämna Elin ifred, hon har inget att göra på en skvallerblogg. Elin är svårt sjuk och där finns inget diskutera om i din blogg.

   Camilla vill säkert bara skriva om Elin för att få mer trafik till sin egen tråkiga blogg 🙂

    Och ändå är du här och bidrar med trafik till denna ”tråkiga” blogg.

     ??

    Egna tråkiga blogg.

     Nej

      Ja.

      Ja.

  Nej hoppa över det.

  En lärdom man kan ta från Elins livsöde: Skjut inte upp saker som du vill göra, en dag kan det vara försent! ❤️

  Vad är det som hänt med Elin? <3 Jag har inte instagram, så hänger inte riktigt med i svängarna där.

   Hennes tumör i lungan har växt och ger henne extremt svåra smärtor. Hon är inlagd för smärtlindring och nu ska dom försöka krympa tumören med strålning.

    Usch, vet inte vad jag ska säga. Hemskt. Tack för svar.

    Jag förstår inte, jag följer ju henne själv på Instagram och där står inget alls om detta.

     Hon förklarade på stories.

    Den är dessutom spridd. ?

   Vad e hennes Instagram

  Låt bli.

  Kom upp en storie på Elin Kjos Instagram med en hand med en klocka…. Nu är den borta…. ?

  Nån typ av Karma kanske… ?

  Vet inte men jag antar att det blir ett bra sätt att få mer kommentarer till universum? Känns som att det är en handfull damer som fullkomligt köper allt som sägs utan att reflektera. Fast med kryckor kommer det ändå att sladdas in och konsumeras bara för att det är det enda som tröstar och tar bort det onda. Jo det gör ont och det är besvärligt att hoppa runt med kryckor men eftersom hon klarade att gå med foten av på två ställen för att hon aldrig tillåter sig att känna efter, går det nog bra även denna gång för den tanten.

   Så jävla löjlig hon är som måste berätta hur cool hon är som går runt med bruten fot…

  Hm, hon som är en sån förespråkare för karma? Vad har hon gjort för att förtjäna all otur hon haft i år? ?

  NEJ NEJ för allt i världen!!! Dra inte in Elin i detta! Låt henne vara ifred!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.