Paows kattpanik

Paow undrar om någon i Skåne kan hämta hennes katter eftersom hennes ex dumpat dem på några ”randoms”.
Det tog alltså slut mellan Paow och exet i juni, och hon har fortfarande inte hämtat upp sina katter?
Det är väl snarare HON som dumpat katterna på honom, då hon lämnat kvar dem där, för att istället spendera majoriteten av hösten utomlands?

Vilken märklig logik, men djur (och logik) är kanske inte för alla?

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jäkla sätt! Varför skaffa djur när man inte kan ta hand om dem? Och varför lämna dem hos exet???

   Menar du nu att jag ska ansvara och ta hand om mina egna djur?

   Kul att hon belyser ordet KAN när det borde vara INTE. Stackars djur

   Hoppas det ordnar sig för katterna. ?

   Dom hade kanske en överrenskommelse, vad vet du/vi?!

  Det hon bryr sig om är att operera sig

   Eller hur?! Hon har alltså kommit hem efter månader utomlands, sen rest till Turkiet för att operera näsan, åkt hem igen, och nu är hon arg för att de ”randoms” som tagit hand om hennes djur kräver att hon kommer dit och hämtar dem?

   Inte konstigt att hon mår piss när hon uppenbarligen inte bryr sig om något annat än sitt utseende. Receptet för ett olyckligt liv.

  Stackars katter.

   Håller med, sånt här gör mig gråtfärdig ? Hon borde itne få ha djur!

  Skulle vara intressant och veta varför hon inte KAN hämta dom själv

   Med tanke på hur mkt pengar hon bränner på spontanshopping på Gucci skulle hon lika gärna kunna ta en taxi till Danmark ?‍♀️ Prioriteringar i guess.

    Och hon tjänar ju flera hundra tusen kr per månad via OF så pengar är väl inget problem… Ahem.

     Och hon var ju nyss i GBG och fixade sitt hår över dagen. Kunde väl fortsatt resan därifrån till Danmark? Men nej det krockade ju med hennes tredje näsoperation i Turkiet. Typiskt ??‍♂️

      Exakt?! Det går ju dessutom direkt-tåg mellan Stockholm och Köpenhamn, med djurvagnar. Det är gjort på en dag. Fy fan

       Usch får ont i magen av att hon inte kan offra en dag och några hundralappar för det. 🙁 Bor i Skåne och vill lite hjälpa katterna men kan ändå inte ha dem hos mig för jag har själv katt som avskyr andra… Jäkla Paow. Hoppas för katternas skull hon kan ordna upp detta.

       Exakt min tanke! Är HENNES katter inte exets. Så HENNES ansvar! Men jag gissar att en 4:e näroperation + två andra större ingrepp (som hon inte nämnt vad det är ännu) är viktigare. Vad gör väl några döda katter så länge man själv är plastic fantastic?! ? Blir illamående av att bra läsa skiten!

      Hon ska ju inte bara hämta dom, hon måste ju ha dom någonstans också.

   Brådskande skönhetsoperationer i Turkiet (eller var det nu var), det KAN ju verkligen inte vänta. Helt märkliga prioriteringar får man säga.

   Jag tror att katterna var ett sista försök till att hålla fast vid Alexander.

    Det tror jag också. Jag tror också att hon mentalt sett inte orkar återvända till Köpenhamn, se dessa personer i ögonen, hämta alla sina saker/kläder och djur. Möta hjärtesorgen på riktigt. Det blir ju det definitiva avslutet på relationen.

    Ja hon trodde väl att han skulle komma springandes tillbaka. ? Han ser mycket lyckligare ut nu med sin nya tjej som är mer på hans nivå än den här avdankade OF/PH tjejen. Hon bryr sig inte om katterna överhuvudtaget. Att han ens tog han om katterna i 6 månader efter avslut visar bara hur bra han är.

     Tycka vad man vill av henne, men oskönt att skratta åt någon annans hjärtesorg. Hon är ju inte en ond människa.

      Hon är en jävligt rutten människa.

  Somliga ska FAN inte ha djur! ?

  Jag har alltid tyckt hon verkat bry sig så mycket om sina katter, men detta fick mig verkligen att reagera. Hon har ju haft massor av tid att få hem katterna eller iaf hitta ett stabilt hem till dem i Stockholmsområdet. Jag hade blivit galen av oro om någon annan hade hand om min katt i flera månader (rätt uppenbart det inte varit jättebra mellan henne och exet!) och nu med några ”randoms”?! Alltså nej, hon borde ha fixat detta för länge sedan. Tycker så synd om hennes gulliga katter. 🙁

   Hon har väl tidigare haft en gammal katt som hon lämnade hemma när hon drog på sina resor i x veckor/månader. Sin lägenhet lånade hon till folk som skulle ta hand om katten men de festade mycket. Jag skulle inte kalla det att man bryr sig mycket om sitt katt om man kan lämna den bara så där.

    Fy vilket sorgligt liv den katten hade.
    Människor som hon ska absolut inte ha djur, barn..

     O Paow verkar också ha ett sorgligt liv som bara handlar om ”yta yta yta”. Tragiskt

  Någon mer som sett ”priset vi betalar”?

  Egentligen inte så förvånande saker som kommer fram men jag hoppas att flera ”blinda” följare ser den och inser hur fake allting är, att det bara är en påklistrad yta som visas upp, att allt är gott så länge det är gratis osv.

   Haha ja man blir ju inte direkt sugen att bli influencer. Helvete vad meningslös yta och tomt skal det livet verkar vara.

   Har inte kollat, är det värt att se?

    Ja värt att se!

   Tycker antonija Mandirs uttalade var sjukt osmakligt.

    Nu blir jag nyfiken vad sa hon?

    Hela hon är väl lite osmaklig?

   Såg första avsnittet. Vilket deppigt och ytligt, meningslöst liv. HUR kan det vara så många som orkar jobba med detta?! Fruktansvärt med operationerna också. Hon som nästan dog av BBL i Turkiet. Ändå starkt att våga ställa upp och berätta om det, själv skulle man känna sig så dum och skamfull och inte vilja berätta för hela Sverige om att ens fåfänga nästan dödade en. Trots att man visste innan att det var farligt. Sjuka samhälle.

   det sorgligaste och trashigaste jag sett på länge

   Mitt Instagram-flöde ser absolut inte ut så som de beskriver, men sen har jag heller aldrig sett Paradise Hotel eller liknande program. Tycker att det är fult hur svenska företag agerar ”mellanhand” och anordnar tjejresor etc. De har inte tagit upp det (än i alla fall) men jag tycker att det är så obehagligt när folks ingrepp går lite under radarn och man märker att de blir ”snyggare/fräschare/yngre” utan att hjärnan kopplar direkt, typ Lovisa B.

    Mitt flöde ser inte heller ut så, främst för att det alltid känts ytligt och falskt tycker jag, men det är ändå bra att det visas hur det ser ut ”bakom kulisserna”. Därför hoppas jag att de som följer och framför allt de yngre kommer se den och förstå att det är en yta de tittar på.

    Jag trodde inte att det var SÅ lätt att operera sig utomlands. Kontakta bolaget ena veckan och åka på gruppresa veckan därpå typ. Och hur de klädde in allt som om det var en mysig charter med gänget man skulle på typ. Den agenturen borde absolut granskas mer än vad den gör.

     Är det samma agentur som den i P1 dokumentär?

      Vet inte, har inte hört den dokumentären. Ska leta upp den däremot.

       Operationsresorna – Rumpförstoring i Turkiet heter den om någon mer vill lyssna

        Tack!

      Monokliniken handlade tv serien om

   Såg den i veckan och jag är inte förvånad, men tycker det är sorligt att konstatera att unga tjejer som drömmer om det perfekta livet blir utnyttjade och behandlas som skit. Aftonbladet hade en artikel om serien där vd för företaget som arrangerar resan fick komma till tals. Han påstod att hon som berättade om sitt ingrepp ljög och att orsaken till infektionen berodde på att hon inte skött såren på rätt sätt.
   Jag skulle gärna se en granskning av BB för det skulle behövas en diskussion om hur de enda vinnarna i contentvärlden är företagen och de stora förlorarna är influensers som inte tjänar i närheten av vad företagen gör men som får ta alla skit. Vad gäller operationerna riskerar de dessutom sin hälsa och sitt liv.

    Det lät ju som att någon från agenturen skulle komma till tals i nästa avsnitt, ska bli mycket intressant att höra i så fall.

    Dom har väl för 17 ett eget val, en egen moralisk kompass?!

     Det håller jag absolut med om och jag är ingen stor fan av influensers. Tycker de hetsar till meningslös konsumtion och tveksam till att kalla vad de gör för ett yrke. Men jag tycker det är mycket värre det skönhetsindustrin gör som utnyttjar unga kvinnor med dålig självkänsla och lockar med operationer för att bli snygg och attraktiv och passa in i en idealiserande snäv stereotyp.

      De lockar med livsfarliga operationer som de genomför utan att ens konsultera patienten ordentligt först.

   tänker följare har ett ansvar att tänka själva

    Absolut. Och inte ens de influencer som deltar i serien låtsas som något annat än att det är falsk yta heller. Ändå verkar många tro att det man ser på insta är sant och det man inte ser har inte skett.

   Jadu… I programmet visade de att Tilda hade runt 40k följare på instagram, jag gick in och kikade på hennes profil när jag sett programmet och då var antalet det dubbla. Ironin i att programmet som ska exposa ”verkligheten” kring influencers tvärt om ger dem mer utrymme.

   Jag tror helt ärligt att alla vet vad verkligheten är vid det här laget. Även unga tjejer som ser upp till flunsorna. Problemet är att de inte bryr sig, drömmen om följare är värd det.

  Hahaha alltså förlåt stackars katter men hennes konsekvenstänk är ju ett jävla meme

   Det kommer hon bli varse om när åldrandet sätter in också, med tanke på alla ingrepp redan gjorda..

  kattastrof

  Fascinerande hur många som skaffar husdjur i ung ålder innan man har en stabil tillvaro med jobb, boende osv för att efter något år inse att de vill backpacka, flytta utomlands ett halvårs eller liknande och då kommer på att de inte har någonstans att göra av djuret. Att skaffa katt/hund är ett 10-20 år långt commitment som gör att man under den tiden inte kommer kunna resa eller vara spontan på samma sätt som innan, men det verkar det vara många som inte tänker på

   Skaffade katt ganska ung (var 22) och ska med handen på hjärtat erkänna att jag verkligen inte tänkte på hur det skulle påverka mitt liv. Man var ung och dum. Men till skillnad från vissa andra har jag fått ta ansvar för det och anpassa mig därefter. Skulle inte heller säga att det påverkat mitt liv negativt med facit i hand, ja det är jobbigt när man vill resa men mina längre resor hade jag som tur var redan hunnit avverka! Skulle inte kunna tänka mig hur mitt liv hade varit utan kärleken från min katt haha, mvh crazy cat lady 12 år senare

   Jag fick min första hund när jag var 9 år och när jag flyttade hemifrån som 19-åring så följde hon såklart med. När jag var 20 skaffa jag min första katt och när jag var 21 så skaffa jag min andra hund. Nu är jag 25 år med 3 katter och 2 hundar, varav ena är valp. Jag har aldrig känt ett behov av att resa eller att festa tex. Jag har valt att spendera mitt liv med mina djur och jag har allting ordnar runtomkring med hundvakt, kattvakt osv. ?

  Paow skulle jag inte räkna som jättetung längre. Dock har hon ingen stabil tillvaro direkt så fattar inte varför hon har katt. Köpte hon dem inte ganska nyligen efter att hennes gamla katt dog

  Och det här är anledningen till att katter har så låg status. Så jävla glad över den nya lagen som träder i kraft nästa år om att registrera och märka sin katt.

  OT men varför har influencers börjat lägga ut bilder på vad de handlat för matvaror och ”gissa priset”? Ska det vara en rolig grej att gissa? Vem vill överhuvudtaget veta?

  Fast nu har det inte riktigt gått till så som du får det att låta @camilla.
  Paow har förklarat det såhär: hennes ex (och hon) ville väldigt gärna att hon skulle flytta till Danmark. Så hon hyrde ut sin lägenhet. sen gjorde han slut och då hon inte har tillgång till sin bostad längre var dealen att han skulle ta hand om dom tills hon kan flytta hem. Också därför hon varit i Thailand osv, för hon har ingen egen bostad nu.
  Och nu har han brutit sin del av avtalet och hon har inte fått tillbaka sin lägenhet och har därmed lite panik.
  Fullt förståeligt

   Hade hon inte brytt sig alls om katterna hade hon väl skitit i att öht bry sig om vad dessa ”randoms” gör med dom nu.

   Den sk lägenheten flyttade hon ju plötsligt till medan den var till salu på Hemnet sedan flera månader, dvs tydlig andrahandsuthyrning, sedan såldes den och nu bor någon annan där. Vet inte varför den här storyn fortsätter?
   Något skaver med hela situationen och jag önskar av hela mitt hjärta att hon finner sig själv och får stabilitet snart.

   Tar man då inte hem katterna snarast möjligt till landet/staden man är baserad i? Där man har alla sina vänner + familj samt bor i när man är i Sverige? HUR är det smidigare att ha sina älskade katter hos en expojkvän i Danmark… Då skiter man ju i hur de har det? man LÖSER det bara om man bryr sig!

   Hahaha ”Paow har förklarat det såhär”….. ja men har Paow förklarat det på det sättet måste det ju stämma

   Men går man med på att ta hand om någons djur ”medan de löser ett boende” (vilket är en rimlig deal), så förstår jag att man ledsnar när personen i fråga efter _ett halvår_ fortfarande inte har ordnat boende, utan istället reser runt och spenderar pengar på annat. Om han ställer upp för henne på ett sätt som faktiskt är en olägenhet för honom, så måste ju hennes första prio vara att lösa den situationen så fort som möjligt.

  Att pallra sig till Danmark för att hämta hem sina husdjur går alltså inte för sig, men att pallra sig till Turkiet går alldeles utmärkt. Kan också tycka att det är en intressant resonemang att exet skulle ha ”dumpat katterna hos några randoms” när han tagit hand om katterna i ett halvår. Inte konstigt att han ledsnar och ger upp

   Har hon tidigare förklarat varför hon lämnade dem hos honom i Danmark? Och inte hämtat dem än? Hon verkar sjukt oansvarig

  Är det förresten inne med speedos igen? Hennes ex verkar ha anammat det iaf ? är nog det fulaste jag vet

   Hoppas!!!

  Hur kan man ens slappna av och resa utomlands och allt annat hon pysslat med på senaste, utan att veta att ens djur har det bra?! Till och med när jag ber min mamma passa min katt om jag är borta en vecka kräver jag dagliga uppdateringar med bilder och filmer… och saknar ihjäl mig. Och katten brukar sakna sin människa. Usch så synd om dem ?

   Jag är likadan. Står på en utekväll och smsar om katterna, haha.

  Ja, märkligt att hon inte hämtat hem dem till Sverige ännu. Förklaringen till att just hon inte har dem är väl dock att hon väntar på sin lägenhet? Är ju därför hon var i Thailand, och antagligen därför hon vill att någon ska ha dem i just två veckor

   Ja men hon känner ju betydligt fler folk i Stockholm än hon gör i Danmark, och en kattägare som verkligen älskar sina katter skulle inte låta dem bo kvar ensamma i ett annat LAND i ett halvår utan att ta hem dem… Hon kan ju inte ens hälsa på dem nu, helt sjukt. Är väl bara hyra en bil och betala nån följare att köra ner henne!! Eller sätta det opererade arslet på ett tåg med en bur.

    Ja absolut, håller med dig. Kommentaren syftade mer till att nyansera, många kommentarer ovan verkade inte förstå varför hon inte haft dem hos sig

  Hon skulle ju isf kunna hämta dom med tåg och ha dom på kattpensionat i Sthlm ? Och då kunna hälsa på dom under tiden. Alla lösningar är väl bättre än att dom ska vara hon nån bekant till hennes ex.

  Dom borde kanske få flytta till någon som inte är ute och reser hela tiden ☺️

  Djur är ingen slit och släng vara! ?

  Stackars katter 🙁

  Inte vet jag men ska man föra in katterna till Sverige igen ska det anmälas till Tullverket. Görs inte det är det straffbart. Stackars katter, hon har ju inte träffat dom på 6 månader. Hon är verkligen förvirrad o trasig.

  Hoppas att de är rabiesvaccinerade, har pass, är ID-märkta och att hon anmäler det till tullen. Annars är det olagligt att föra in katterna från Danmark. Det finns rabies i Danmark och det vill vi inte ha in i Sverige.

   De måste vara rabiesvaccinerade för att komma in i Danmark från början.

    ja, men då måste man upprepa vaccinationen om djuret är länge i Danmark. Om man inte gör det kommer djuret behöva rabies vaccineras om innan man kan resa tillbaka till Sverige. Det räcker inte med att rabies vaccinera 1 gång och sen resa hur mycket man vill i flera år.

  Men varför försöka få det att se ut som om han är dum när han suttit med katterna i 6 månader medan hon varit i Thailand och rest runt, opererat sig och levt livet.
  Hon skulle ha tagit sitt ansvar direkt och tagit hem dem, inte låtit han ha katterna. De är väl sjyst om något av honom att ta hand om hennes katter så pass länge som han gjort. Fan ta lite ansvar över dina handlingar och beslut.

  Alltså, hur menar hon? Hon har ”panik” och vill att ”NÅGON” (alltså vem som helst som är frivillig av hennes följare) ska anmäla sig som frivilliga att ta hand om hennes katter, för att det är problematiskt att exet har dumpat dessa hos ”NÅGRA RANDOMS”?

  Eeeeh? Vad är det för skillnad mellan de nya ”randoms”, som hon själv dumpar katterna hos, och de ”randoms” exet dumpat katterna hos?

  Sjukt att han haft katterna så länge måste varit ett snäll ex

   Men att dumpa katterna på någon random som inte vill eller kan ha dom är inte så snällt.

    Vi vet ju inte om han känner kattvakterna? Det bor 2 hundar i lägenheten nu. Taskiga att ha katterna instängda i ett rum väl?

    Han tröttnade förstås på att ta hand om någon annans djur efter ett halvår. Han har ju sitt eget liv att leva. Och hans vänner är ju inte ”några randoms” för honom. Paow är som ett jävla barn. Usch!!!

     Men de ville ju inte ha katterna. Varför lämna djur till någon som inte vill ha dom? Han är inte bättre än henne. Han tog på sig att ta hand om dom, det skulle han inte ha gjort om han inte ville. Ingen av dom bryr sig om de stackars djuren.

  Vad strulig hon är!! ??‍♀️

   Tänk henne med ett barn…..

    ???

  Hoppas katterna äntligen kan få komma till ett bra hem, med friska människor som tar ansvar och tar hand om djuren.
  Hon verkar helt knäpp..
  Ush

  Stackars katter ??

  Schysst att hon bara betalar för bensinen för personen som ska åka och hämta hennes katter, ta hand om dom och sen överlämna dom till henne. Vem fan är med på det? Medans hon struttar runt på lyxaffärer och bränner pengar. Ihåliga och korkade jäkla brud.

   Det minsta hon kan göra är att betala personen 5 tusen kronor för besväret.
   Betala bensinen? Sjuk människa som inte kan lägga en krona på katterna.
   Hon borde bli uthängd för det här och katterna omplacerade!
   Hon har dessutom färgat håret brunt för exets nya är brunette.
   All fokus och energi hon lägger på sitt löjliga utseende men hennes hjärta och själ är vad hon behöver lägga tid på att skapa skönhet på insidan.
   Ytlig och egoistisk.
   Hoppas katterna får ett nytt hem

  Tycker det är väldigt snällt av hennes ex att behålla katterna tills nu? Varför åka ut och resa istället för att hämta en katterna? Sjukt märkligt beteende.

   De kan inte vara så viktiga, då hon prioriterar annat före dom. Har djur själv och vet vad det innebär att prioritera. Man kan inte vara så själviskt, tacka gud att denna människa inte har barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.