Antonija Mandirs minnesförlust på ICA

Hahaha…det kan hända den bäste av oss!
Antonija Mandir tror att hon glömt kvar sin ICA-påse i bilen, och går tillbaka till butiken.
Där kan personalen se på övervakningskameran att Antonija gick ut ur butiken med påsen, och killen i personalen visar till och med hur hon höll i påsen på vägen ut.
Det visade sig att Antonija visst fått med sig påsen ut ur butiken, varpå hon stoppar påsen i bagaget på sin bil och åker hem.
Det var bara det att när hon kom hem och saknade sin påse, så mindes hon inte att hon tagit bilen till affären och förutsatte då att hon måste ha glömt den i butiken.

Är det julstressen som satt klorna i Antonija? 
Under bilder delar Linda-Marie Nilsson med sig av en liknande incident.
Jag har lyckats tappa bort min bil i parkeringshus så många gånger att det är ett stående skämt här hemma.
En gång gick det så långt att jag var på väg att rapportera den som stulen.

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte alls stageat av Antonija för att hon en gång ska visa hur ”tokig och skön” hon är.

  Lider av kongnitiv svikt och utmattningssyndrom. Gjort liknande.

   Efter min depression händer det liknande här. Senast så letade jag efter ett flytande margarin här hemma (som jag var säker på att jag köpt), men jag hittade inte det. Förrän nästa dag. Där det stod bredvid schampoflaskan i duschen…

    Skrattar och är ledsen för din skull samtidigt, men bara tanken på att hitta margarinet i duschen alltså??❤️

    Jag är en virrpanna deluxe med jämna mellanrum. För ett par veckor sen förlade jag en saltkvarn (notera: kvarn, inte kar). Den är fortfarande spårlöst borta och jag FÖRSTÅR INTE vad jag har gjort av den?

    Använder folk sån skit fortfarande?

    Gör exakt samma märkliga saker! Tyvärr sker mina grejer nattetid och på morgonen har jag ingen aning om vad som hänt under natten!
    Kan plötsligt hitta de mest märkliga saker som jag inte haft en aning om…
    Häromdagen vet jag att jag plockade ur disken ur diskmaskinen mitt i natten. Grejen var att jag råkade slå itu ett glas vilket orsakade en väldig oreda… Fick köra igång robotdammsugaren efter att först ha plockat bort köksstolar och annat som står i vägen. Jag minns att den fick köra 4 varv innan jag var relativt säker på att det skulle gå att gå där morgonen efter.
    Så jag fick gå upp och tömma den och starta om den flera gånger under natten. Blev också påmind om att nästa dammsugare helst ska ha ett lägre ljud…
    Efter en natt med dålig sömn gjorde maken frukost dagen efter och blev förvånad över att hitta all odiskad disk prydligt inplockad i köksskåpen igen.
    Jag hade dessutom förberett samtliga toalettpappersrullar genom att ta bort den där första rutan med papper – ni vet den delen som liksom är ”fastlimmad” på rullen för att pappret ska hålla sig kvar på rullen. Detta hade jag ”fixat” på samtliga nyinköpta rullar (48 st – 2 st 24-pack inköptes eftersom de var ett mycket bra pris just den dagen…) Alla 48 rullarna var också utplacerade i olika skåp runtom i huset eftersom de ju inte fick plats i skåpet inne på toaletten… Eftersom förpackningen nu var öppnad kunde den ju inte ligga kvar i förrådet (enligt min då logiska tankebana…)
    Så nu hittar vi toalettrullar på de mest märkliga platser. Toalettrullar och glasskärvor… Hittade en idag inne på toaletten – hur hamnade den ens där?!
    Dessutom hade jag satt in den icke diskade stora kastrullen i kylskåpet. Ingen aning om varför! Inte ens om den innehåller rester sätter vi den i kylen (vet att många gör så istället för att lägga resterna i mindre förpackningar). Hittade också ett kastrullunderlägg av kork i sängen… Avbrutet. På mitten… Två halvor, således…
    Jo, en sak till – jag hade samlat ihop allt tvättmedel och med hjälp av en tratt fått ner allt i flaskan med flytande tvättmedel. Även det i pulverform… Praktiskt kan man tycka – inte så smart med tanke på att 1/3 av flaskan redan innehöll flytande tvättmedel. Nu är allt en enda märklig sörja som jag helt ärlig inte vet vad jag ska göra av! Om det ens går att använda?! Kanske om jag lägger/häller sörjan i en gammal hederlig ”tvättmedelsboll” direkt i tvätt-trumman. Annars får jag kanske acceptera att det är kört för denna omgången tvättmedel…

    Men helt ärligt – man blir ju rädd för sig själv ibland!
    Vad blir nästa galna grej? Hur är det ens möjligt att göra så märkliga grejer i sömnen? Och kan man göra något åt att man går i sömnen?

     Celina Spookyboo är din själsfrände!

   Y 1 : är du influenser?

    Absolut inte ? Vadårå?!

  Kollar man inte bakluckan först? Känns stageat ?

   Fast hon trodde tydligen att hon hade gått till affären (vet dock inte om jag tror henne, fast har iofs också glömt saker helt plötsligt ibland, så det kan ju hända)

  Paow igen på instagram. Nu är hon arg på exet för han inte vill köra katterna till Malmö eller Helsingborg. HUR kan man ha så lite självinsikt som vuxen människa att man inte förstår att det är helt rimligt?? Tycker hon ska vara jävligt tacksam att dom öht fått vara där, i vem vet hur många månader.

   Hon hotar dessutom att lägga upp bilder på honom där han tar något. Jag tror att hon kommit till insikt att det är slut och att han inte vill ha tillbaka henne. Därför är hon sur och håller på såhär.

    Håller helt med om den tesen! Tror det gör ont att han är lycklig och hon har opererat sig för 346:e gången och klagar på ont.

    Och Paow har lämnat en kommentar på ”Gräddrumpans” instagram att hon också borde skaffa onlyfans och ta betalt av att visa tuttarna…

   Jösses ja man undrar ju varför exet ska ta ansvar för hennes katters hemfärd?! Av alla flunsor som påstår sig ha ADHD så tror jag att Paow är den enda som faktiskt har det (plus Jockiboi). Hon verkar inte helt medveten om det själv dock… Men allt i hennes beteende påminner mig så mycket om när jag arbetade med missbrukande män (en stor procent av dem hade ADHD).

    Hahahaha kan inte mer än att hålla med!

   Haha ja det är ju himla jobbigt att åka hela vägen över till Köpenhamn om man nu tagit sig ner till Malmö ?

    Dom där extra 20 minutrarna är tunga!

    Hon kanske helt enkelt inte har råd.

     Bara att panta en väska eller parfym så har hon pengar

      Ja så sjukt att hon bokstavligen säger att hon inte haft RÅD att ha katterna nånstans i Sverige, när hon shoppat jag vet inte hur många påsar med skit på Prada, Gucci osv senaste månaderna. Plus lagt pengar på tre operationer. Hon har inte lärt sig vad prioritering är utan handlar totalt efter impuls… Hon behöver utredning.

       En utredning hade kanske varit på sin plats. Dessvärre löser nog inte det själva problemet. För detta krävs det nog andra lösningar…

      Kan man verkligen panta parfym?! ?
      *Frågar åt en vän…

    Tänker att det kanske är nåt som handlar om gränsen Sv / Dk? Malmö eller Helsingborg kan hon ju ta sig till?

     Det tänker jag också! Karantänsregler, exempelvis. Tror inte man får ta djur över gränserna utan giltiga papper, vaccinationer och pengar.

      När jag ville ta över min hund till Köpenhamn över dagen behövde han både veterinärintyg, rabiesspruta och pass

   Smart dessutom att göra endetox i syfte att skynda på hennes läkningsprocess som går långsamt… företaget för juicen verkar sjukt oseriöst som låter henne säga sådant i deras reklam?

    Känns spontant som att kroppen behöver näring och återhämtning när den repar sig från en operation/operationer (som hon sa, vad mer än näsan opererade hon?).

    Inte försätta sig i kaloriunderskott och därmed ett stressande svältläge.

    Men vad vet jag.

     Hon gjorde en fettsugning också.

      Fettsugning? Hon hade inget fett? När hon skulle resa hem från Thailand sa hon att hon väger 48 kg, och jag tror hon säkert är 165-170 cm lång. Om man lyckas fettsuga den där kroppen är det fan ett mirakel.

       Jag har för mig att hon är åt det kortare hållet, typ 160 cm eller så har hon sagt någon gång. Däremot har hon ju otroligt lite fett på kroppen. Tror hon har fettsugit sig förr i samband med BBL och då själv sagt att det inte gör så stor skillnad på henne då hon ju inte har så mycket fett på kroppen. :/

   Åh herregud…ta ett 2:a handskontrakt liksom..allt går att lösa om man vill. Men resa och operationer var roligare. Äg det!
   Hade det vart jag hade jag hämtat mina katter dagen efter. Tycker synd om henne iom att enligt henne är det andra människors fel jämt. Å sen hota med bilder som man ska lägga upp? Alltså??
   Nej men väx upp nu. Terapi och ordning på livet va i hennes ålder?

    Håller med 100%

    Att det inte är solklart för henne också är ju??? Hur kan hon ens ha mage att hota han och ens gnälla efter 6 månader av shopping och resande överallt? Utom då Danmark och katterna.

    Bara massa ursäkter och inget ansvar.

     Frågan är hur hon tänker när hon hotar sitt ex med så grova saker, när han liksom sitter med tillgång till hennes katter i ett annat land.. hade han vart riktigt psyk och arg hade han kunnat hämnas på dem, eller sålt dem eller nåt. Usch så sjuk hela situationen.

  Ni som undrar varför hon inte kollade bakluckan….

  OM man verkligen är helt övertygad om att man inte kört så är det orimligt att kontrollera en baklucka.
  Mitt minne är lite som ett slukhål och hade lätt kunnat glömma en sån sak som andra tar för givet. Typ transportsätt ?

   Jo precis. Det enda konstiga är väl att hon inte kollade bakluckan när hon gick ur bilen. Där och då borde hon ju varit medveten om att hon precis kört bil ?

    Men då tänkte hon väl inte på att hon varit och handlat?

   Njae – i det läget hade man nog kollat och dubbelkollat allt! Även bakluckan, motorhuven och under bilmattan i baksätet. Till och med jackfickorna hade fått en genomgång! Och handväskan…
   Allt för att kunna säga att man verkligen letat ÖVERALLT!

  Igår scannade och betalade jag alla varor två gånger i matbutikens självscanningskassa. Glömde alltså att jag redan scannat och betalat första gången. Hade digitalt kvitto så fick som tur var tillbaka mina 600 kr. Är sjukskriven för utmattningssyndrom och känns som jag tappat hjärnan. Men personalen fick förhoppningsvis ett gott skratt iaf!

   Men herregud – stackare dig! Låter verkligen jobbigt !
   Menar du att du alltså scannade alla varor två gånger i någon form av ”snabbkassa”? Plockade upp allting ytterligare en gång, scannade varje vara ännu en gång? Jag tänker att kostade det 600kr var det ju lite fler än 10 varor (som är max vad man får scanna i snabbkassan i ”min” butik.
   För använder man en handscanner märker den ju av att ärendet är avslutat – då finns det ju ingen ny varukorg att betala så en ”dubbelhandling” bör vara helt omöjlig!
   Men ”snabbkassa-varianten” låter ju också helt märklig…

   Verkligen tur att personalen kunde hjälpa till med att kolla!
   Helt otroligt,..

  Vet inte om jag fattar rätt. Hon tar alltså bilen till affären, handlar och går ut med grejerna. Lägger dem i skuffen, åker hem, går ut ur bilen, stänger dörren och glömmer att hon tagit bilen. Går tillbaka till affären.. Jag som tycker jag är snurrig?

   Har fått höra att ”skuffen” är dialektalt och gotländska. Stämmer det eller har jag blivit lurad?

    Vi säger skuffen i Skåne!

     I Dalarna säger vi också skuffen.

     Vi säger skuffen i Lappland också

     Och i Värmland.

      Det är bara Stockholmare som inte säger Skuffen

       Jag bor i Halland och har aldrig hört det ?

       Stockholmare och säger också det.

       Jag är stockholmare och säger skuffen.

       Bor i Göteborg och jag har aldrig hört någon säga skuffen innan

        Jo, det säger man absolut här.

       Säger visst skuffen, i Stockholm.

     Är skåning som bor i Skåne, aldrig hört ?

      Samma?

    Danska. Skuffen är danska. Betyder lådan. Och bakluckan. Importerat m.a.o. Undra om det kom när vi var dansk-ockuperade ?

     I Norge också. Det blev lite missförstånd mellan mig och mitt ex när han letade efter en sak som jag sa att jag lagt i skuffen haha

    Bor i Småland, vet dock inte om skuffen är något ”man säger” här men jag gör det ?

    Tack för egagmenanget. Googlade och det låter som det funnits länge här också, längre än bilen varit allmän egendom, och på vissa dialekter även kan betyda låda (det har jag dock aldrig hört):

    https://www.saob.se/artikel/?unik=S_05205-0074.KX1q

     Nu undrar jag dock var ni som aldrig hört ordet bor, som en jämförelse? 🙂

    Skuffen funkar i Närke med.

  Jag skulle hämta ut paket en gång men medan snubben var ute och letade efter paketen glömde jag tydligen vad jag stod och väntade på och gick därifrån. Pinsamt.

   Du har ingen aning om hur skönt det känns att jag inte är den enda som är virrig och glömmer saker…

   Har gjort samma när jag lämnade tillbaks en vara och skulle få pengar. Bara gick ?

   Har även kommit sent till jobbet en morgon pga att min cykel var ”stulen”. Eller ja, den stod utanför ICA dit jag hade tagit den kvällen innan – och promenerat hem…

    Har gjort det med cykeln sååå många gånger. Typ nästan oftare än jag kommer ihåg att jag tog cykeln till affären….

     Vet inte om det här platsar men en gång satt jag på en restaurang med ett sällskap, när en skulle gå. Alla sa hejdå men jag började klappa händerna. Istället för att säga hejdå. Det blev awkward och jag förstod inte vad jag gjorde.

      Hahah jag dör

  OT: paow antyder att hon ska lägga ut komprometterande bilder på sitt rikemans-ex i stories. Paow ändå ?

   Sveriges Kanye ??

   Jag såg det, Paow är otroligt trasig o borde skämmas, vem är ens intresserad av att se om/när ”han tar nåt” ? o man har ju absolut lika lite intresse av fler kort på henne. Hon är en fullblods-narcissist med rätt j*vla starka drag åt psykopati, hon är obehaglig som s*tan o ingenting är hennes ”fel”.
   Huuvva, får rysningar

   Och hon säger att hon inte haft råd att ha katterna någonstans. Hur är det möjligt? Hennes lyxshopping de senaste månadernas hon haft råd med?
   En gång till, hon kan panta lite saker om hon nu inte har pengar…

  Det jobbiga med när minnet sviker (alltså på riktigt) är just att det finns inte en antydan till att man faktiskt glömt något.

  Ni som går in i ett rum och undrar ”vad skulle jag nu”, tänk samma situation bortsett från att det finns ingen tanke om att någon tanke ens är borttappad.

  Förmodligen har man (jag) blivit distraherad på vägen, av precis vad som helst, och nu är den tanken i hjärnan istället. Det blir liksom som ett tomrum, och då snackar vi från toan till köket. Trots att jag ibland upprepar tanken som ett mantra för att komma ihåg. Det är så flyktigt.

  Åh, lite rörigt men ni som vet ni vet

  Tror att Antonija kanske behöver lite välförtjänt semester efter att ha kämpat och underhållit Sverige.

   Nog att man kan driva med det – men riktiga utmattningssyndrom är inget att skämta om ?

    Något riktigt utmattningssyndrom har jag väl inte riktigt drivit om heller. Har själv haft utmattningssyndrom och det är allt annat än roligt, men att ta illa vid sig av denna kommentar är väl ändå att vara lite väl lättkränkt.

  Kom hem från jobbet en gång och upptäckte att min bil blivit stulen. När jag ringde min pojkvän i panik påminde han mig om att jag tog bilen till jobbet… ? Den lilla detaljen glömde jag visst och gjorde som jag gör 99 gånger av 100 – gick de 500 metrarna hem från jobbet medan bilen blev kvar. Är så glad att jag inte hann ringa polisen.

   Jag tog bilen till affären och gick hem ?

   Varför körde du 500 meter över huvud taget?

    Ja, bra fråga. Det var längesen, jag gissar på att jag försov mig och vaknade fem minuter innan jag skulle börja mitt skift? ?

  Hon behöver två veckor semester i Maldiverna för att slippa julstressen

  Jag tog bilen till Farsta köpcentrum och tunnelbanan hem. Kom på det strax innan min station, så bara att kliva av och vänta på nästa avgång tillbaka till Farsta .

  Nyköpingsbro.

  Hur många har inte ”tappat” bort sin bil där?

  ??‍♀️

  Det där är ungefär lika sant som Anna Books IKEAgate. Tror inte butiken skulle lägga tid på att kolla övervakningskameror det första de gör. Om någon glömmer varor tas de ju om hand av personalen, så det är väl det första de kollar? Hennes reaktion är lite överdriven också. Så hysteriskt roligt är det ju inte.

   Fast hon har ju filmat när hon går tillbaka till butiken och pratar med personalen

    Finns lite olika alternativ. Personalen är med på noterna. Någon ”spelar” rollen som personal. Som filmen är klippt ser man aldrig henne och personalen tillsammans. Hon filmar golvet och man hör en röst. Kan ju vara vem som helst.

   Skrattar hon inte alltid hysterskt?

  Jo, säkert att dom går igenom övervakningskamerorna i ett sånt läge….. Det har naturligtvis inte hänt.

  OMG- nu hotar Paow att lägga ut bilder på sitt ex när han tar något olagligt…Bråk om katterna, på hennes instastories.

   Missade, vad var det för bilder??

    Slarvläste, trodde hon hade lagt upp bilder

  Lämnade min bil på verkstan, tog bussen till stan och gick runt i butiker nån timme och när jag sen skulle åka hem kunde jag inte för mitt liv komma på var jag hade parkerat ?

   ?

  Anto är så fejk. Var det någon som såg dokumentären ”priset vi betalar” på SVT och såg sekvensen när hon var med och prata snabbt på eventet? Gör isåfall det, så kan vi en gång för alla vara överens om att allt hon gör är för att tjäna pengar.

  Hon är väl fortfarande utbränd efter att ha jobbat så hårt under pandemin. Det är inte lätt att underhålla svenska folket.

  Jag skulle byta däck på bilen, bokade en tid och åkte dit.
  Har du däcken med dig undrade dom.
  Nej dom är väl här, sa jag.
  Vilket dom såklart inte var. Fick boka ny tid. Däcken var hos svärfar.

  hoppas verkligen hon kom till ICA från annat håll i bil. Hon bor typ 2 min från affären här i Sumpan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.