72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förbjud henne att ha djur överhuvudtaget!
  Kan man inte ta hand om dem, ska man inte ha dem.

   Kanske skulle förbjuda henne att ha kille också. Inte normalt att hota med att lägga ut bilder.

  Herregud vad pinsam hon är. Själviska hon hämta SINA DJUR!!

  Har han haft hennes katter i sex månader kan man ju förstå att han tröttnat…

   Jag kan tänka mig att Paow inte vill träffa honom för sista gången helt sliten, omplåstrad och nyopererad. Medan han är skitsnygg och dessutom nykär. Det är därför hon inte vill åka dit, och nu blir kränkt för att hon måste.

    Fast hon måste väl inte, katterna är kubiker ens hos honom utan någon random bekant

     Jo hon sa väl iofs att de va hos hans concierge, men hon har väl dessutom alla sina saker och kläder hos A. Det har hon sagt förut iaf.

      Nej, hon sa att han dumpat alla hennes grejer på samma ställe som katterna.

       Haha conciergen borde få löneförhöjning iaf!

  Hon begår ju ett rätt allvarligt brott där. Får se vad som blir av det.

   Hon sa även att hon önskar han knarkar ihjäl sig. Tog noll ansvar för katternas sits utan allt är hans fel. När man lyssnar på henne fattar man att hon är helt braindead, tyvärr

    Hon la ju dock till att det var för grovt sagt och att hon inte önskar det, hon är bara väldigt arg på honom.

   Inte för att jag backar henne på något sätt här – Tycker att det är vidrigt att både hota om det och förstås om hon skulle lägga ut något för att hämnas. Men… Är det brottsligt att publicera bilder där någon ”tar något” verkligen? Genuint nyfiken alltså!

    Ja det är brottsligt. Och att hota med att göra det. Får se om någon åklagare nappar och inleder förundersökning.

     Är det under allmänt åtal?

     Förlåt, men varför skulle en åklagare nappa på det haha. De har nog viktigare saker för sig.

     hahahahahha vaaaaaaaa ???????

     Dom brukar ju vara snabba när män lägger ut nakenbilder på sina ex. NOT.

     Jag var ju förstås ute efter att du skulle utveckla – Vad är det brottsliga i att lägga ut den typer av bilder? Faller det under förtal på något sätt? Alltså eftersom man är ute efter att få honom att framstå som klandervärd.

      Ja eftersom det är menat att han ska utstå andras missaktning genom att lägga ut bilderna. Skulle säga att han har ganska bra grund till grovt förtal om hon gör det.

    Måste väl anmälas innan någon åklagare kan nappa på det?

  Moget att hota sitt ex speciellt som problemet är hennes. Sluta skaffa djur om man inte kan ta hand om dom ?

   Typiskt män

  God morgon!
  Äntligen fredag!!
  Oj, ja just det, måste skriva något relaterat till inlägget så jaginte blir förpassat till ÖS…

  Katter är bäst no protäst.
  (huNdar E åxO Bra)

   ?

  Att hon inte själv förstår hur detta får henne att framstå? Jag blir verkligen genuint förvånad över hur omogen hon är. Har hon hunnit fylla 30 ännu?

   Tror inte att hon någonsin kommer mogna och växa upp. Kanske beror på nån diagnos, hennes fjortisbloggare-uppväxt eller nåt helt annat, men om man är nästan 30 och beter sig såhär så är ju nåt fel. Känns som någon som genuint bryr sig om henne skulle behöva hjälpa henne att deala med hennes problem, men gissar att nån sån person inte finns. Vilket ju inte är så konstigt med tanke på det osköna beteende hon ständigt visar upp.

    En del är ju idioter bara, icke att förglömma…

    Säger inte detta för att vara dryg men tror ärligt att det beror på svagbegåvning i kombination med en uppväxt och omgivning som eldat på omständigheterna.

  Ursäkterna till varför hon inte kunnat hämta dom ? alltså va

   Vad har hon sagt är anledningen?

    Att hon inte har haft ett boende ? att hon inte kunnat ha katterna för att hon får tillbaka sin lägenhet i januari

   Hon har inte råd att ha dem på pensionat säger hon. Trodde hon tjänade hundra tusen i månaden?

    Då skulle hon ju kunna sluta flänga runt och stanna hemma med dom ?‍♀️

    Det där med hur mycket hon tjänade var väl bara ett skämt

  Och jag som hade en långsökt teori om NDA pga att hon pratade så positivt om honom i början. Det var oväntat utifrån hur hon behandlat andra ex, men nu är hon som vanligt igen. Tyvärr…

  Hey boys!
  Don’t stick your dick in crazy!

   Jimmy ❤️

   Populärt bland grabbsen att uttrycka sig så. Alla dessa galna ex. Oftast drevs de till vanvett pga ovettig kille. Dock inte fallet just här tror jag.

  Trodde vi hade kommit förbi den eran med att hänga ut och publicera hämndbilder. Alla gamla bloggare har mer eller mindre vuxit upp och försökt ta vara på sitt varumärke utom hon. Paow är kvar runt 2008 när man betedde sig så.
  Att den människan fyller 30 nästa år känns så märkligt, hon har inte vuxit upp ett skit. Man uppför sig inte så när man är snart 30, man accepterar att relationer tar slut och går vidare.
  De är inte så att han strypt en av hennes katter, han vill bara inte ha hand om dem mer, eller ha hennes saker, inget märkligt.

  Paow är ju sån. Annars vore det ju inte Paow. Hon är lite rolig om man tar allt hon säger med en nypa salt.

  Kan tycka det är olämpligt att ha husdjur om man är på resande fot nästan halva året eller mer.

  Hon är fan bra usel dendääraa

  Crazy cat lady

  Hon trodde nog de skulle bli ett par igen. Och att han nu är med en annan tjej som kan bli accepterad av hans omgivning på ett sätt hon aldrig blev är nog tufft.
  Tufft att inse att man bara duger som någon slags skoj ett tag när man är 30 år. Hon har ju liksom inget mer än ett utseende. Som börjat krascha.

  Hon sa ngt om att ”bli mer wifey material”. Det var tydligen operera sig mer och fortsätta uppföra sig som en katastrof till 14-åring.
  Kanske dags att inse att det är läge att jobba på sin insida när man måste umgås med folk som är 10 år yngre för att matcha mentalt.

  Inte råd att ha katterna någonstans? Men har råd att köpa diverse krafs på designerbutiker och flyga hit och dit.. ?‍♀️

   Hon har aldrig haft ett utseende, om man med det menar att hon har varit snygg. Nu, efter alla operationer är hon ju ännu mindre snygg.

   Tycker det är obehagligt att hitta på historier typ ”hon trodde nog”

  ”Tufft att inse att man bara duger som någon slags skoj ett tag när man är 30 år.”
  ?
  När man läser här på Öppet Spår så verkar det finnas en hel del kvinnor som har blivit lämnade av en man. Ska dom också inse att dom inte dög för att dom var ett antal X år?
  Du då Jenny……blivit lämnad nångång av en partner? Dög du inte längre? Var det tufft att inse?
  Fan vad vissa härinne uttrycker sig. Undrar om ni är lika kaxiga IRL eller bara bakom skärmen?

   När man är 30 är det vanligtvis så att man har mer att erbjuda mentalt än paow. Hon är ju kvar i en mental ålder av kaosig 14-åring.
   Det är väl inte jättemånga vettiga killar som vill satsa på något långvarigt/for life med någon som är så långt efter mentalt. Eller ens öht träffa en sådan tjej.
   Vid en viss ålder kommer de snubbar som sett henne som lite skoj tidsfördriv till slut välja yngre och snyggare tjejer. Nej, de killarna är inget att ha. Men det är vad man kan räkna med att dra till sig om man inte kammar till sig och växer upp.
   Och paow vill ju få ngt seriöst. Men utan att jobba på sin insida.

   Självklart är det inte alla kvinnors fel att de blir lämnade av män. Men när man inte kan behålla vänskapsrelationer, kärleksrelationer, hänger ut folk på sociala medier(är ju inte direkt ngt paow drar sig för) etc så kanske man bör analysera sig själv lite och inte skylla på alla andra.

   Nej, jag har aldrig blivit dumpad. Och jag är i ett förhållande sedan 10 år nu.

    Fast det lät ju precis likadant om honom under tiden han var ihop med henne. Är ju först nu när de gjort slut som folk verkar tycka att han är så väldigt mycket mer mogen än henne. Skulle säga att de är mer lika varandra än olika. Både ytligt och mentalt.

     Håller med dig, verkligen. Är så konfunderad över alla ”han är för bra för henne!”, osv, alltså va? De verkar vara typ exakt samma skrot och korn och tyckte de verkade väldigt lyckliga tillsammans. Att han eventuellt dumpade henne pga hans vänners åsikter om henne sätter honom inte direkt i mer smickrande dager heller. Han verkar vara en ängslig tönt som inte har något annat än sina pengar.

     Känns som att folk bara vill att det ska vara tvärtom, att han är en ultraseriös prins charming som bara hamnat i en tillfällig psykos typ, för att kunna håna Paow och peka på hur mycket bättre han ser ut att må nu (tycker dock han ser mer uttråkad, forcerad och obekväm ut nu för tiden?).

     Hur som helst, ja Paow är väldigt omogen, men samtidigt kan jag förstå att hon är extremt arg, klart katterna i sak inte är hans problem, men om han övertalat henne att hyra ut sin lägenhet och försatt henne i en situation som inte ger henne en rimlig möjlighet att ta katterna då hon är hemlös fram till januari kan han väl åtminstone underlätta för henne fram tills dess. Det sias om Paows eventuella tillgångar, men han om någon har ju råd. Kan tycka det rimliga hade varit att hyra en lägenhet till Paulina i Stockholm mellan att han dumpade henne fram till att hon får tillbaka sin egen. Noll procent orimligt efter att man fått någon att ge upp hela sitt liv för ett liv ihop, och man själv är den som avslutar utan någon särskild grund för det (antar att inte Paow var otrogen exempelvis) och man har goda finansiella möjligheter att göra det.

      Jag säger dock inte att Paow hade inte kunnat göra mer för att ta hand om katterna, men detta kanske var den tryggaste och minst uppslitande lösningen för dem? Katter är inte direkt kända för att tycka om att flyga och fara utan kan tvärtom bli väldigt deprimerande av att behöva byta miljö och att resa långa sträckor. Tycker bara hela situationen känns sorglig, Paow är uppenbarligen väldigt trasig inombords och och exet verkar vara en fjant.

       Tack för en rimlig kommentar ?

       Hon har lämnat sina katter hos sitt ex i 6 månader samtidigt som hon har rest omkring och spenderat stora summor pengar. För dom pengarna kunde hon hyrt en lägenhet tillfälligt och tagit hem katterna. Hon ska istället vara väldigt tacksam att hennes ex tagit hand om hennes katter så länge för det hade inte många gjort i den situationen kan jag lova. Det är utan tvekan hon som gjort fel och skämmer ut sig här.

        Skulle du dumpa oskyldiga katter vind för våg för att du var less på ditt ex?

         Skulle du dumpa dina katter till ditt ex för att kunna åka runt om i världen för att skapa OF-content?

   Tycker det övertolkar lite här…

  Brrr…. precis den här typen av människor (och grabbiga grabbar) håller jag mig lååååååångt borta ifrån. Förr eller senare kommer det skit flygande efter dig när du umgås med den här typen. Och allt drama, hur orkar man?

  Inte klokt att bråka med en med obegränsade resurser. Hans advokater kommer inte gilla detta.

  Han har ju redan gjort henne en tjänst att ta hand om hennes katter så länge, att dessutom be honom köra över till Sverige med dem är väl ändå lite väl mycket begärt. Lite ansvar får hon väl ändå ta själv och att sen vilja hämnas för att han inte vill göra henne ännu fler tjänster när han inte är skyldig henne något?

  Skönt för honom som verkar lycklig på annat håll.

   Kan man ta med sig katter till Sverige utan EU-pass? Kanske därför han inte vill bli involverad. Det är inte bara att stoppa in katterna i bilen.

    Det är en bra fråga. Tänker mest att det är typ en timmes körning för att också lämna djuren när jag tänker att det minsta hon kan göra är att hämta dem själv när han ändå sett efter dem. Han är ju inte skyldig att göra henne tjänster liksom.

    Nej. Det krävs pass precis som för hundar.

    Det enda är att man måste anmäla till Tullverket innan man för in katter från Danmark till Sverige. Straffbart annars.

  Jag försvarar verkligen inte Paow nu men jag tror hon mått rätt dåligt efter uppbrottet och delvis inte orkat ta tag i det hela.

  Hon sa att det var han som ville hon skulle ge upp lägenheten och hade det varit någon annan än Paow tror jag kommentarsfältet fokuserat mer på hans beteende än hennes.

  Men med det sagt hon borde hämtat katterna tidigare.

   Nu gav hon ju inte upp lägenhegen utan hyrde ut den.

   Hon har hyrt den i andra hand, skulle inte säga att det är att ge upp. Tycker också det är rimligt ”krav” från honom – om man har som plan att leva med varandra finns det väl ingenting att stå och betala för en lägenhet i ett land där man inte ens bor?

  Räcker det inte som hämnd att hon drog iväg honom till Turkiet och såg till att han slipade ner sina egna tänder och ersatte dem med fula fejktänder som lyser på 100 m håll?

   Om han verkligen är så rik borde han fixa de där tänderna.

   Du menar att han är oförmögen att fatta sina egna beslut? Stackars kille…

   OJ, menar du att han är en sån mes? Hade han inget att säga till om?

  Mitt tips: BLI INTE EX MED PAOW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.