Reklam för Sanning & Konsekvens

Idag kom det ut ett nytt avsnitt av ”Sanning & Konsekvens”.
Förhoppningsvis kan jag publicera ett inlägg inom där det tydligt framgår vem och vad det är som bleepats så i podden.
Det kommer komma ett inlägg om detta men jag får hojta till om när.

Podden finns där poddar finns. 
Sök på ”Nyheter24 Sanning & Konsekvens” eller klicka HÄR!

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Va?

   Va är det du inte förstår?

  Hur många lyssnare har podden?

  Dum fråga men varför framgår det inte tydligt i podden? Får man inga säga det? I så fall, varför skulle man få skriva det?

   Eller förhoppningsvis, så inte säkert det kommer skrivas heller såklart.

  OT, men alltså Madeleine Illmrud.. Jag stör mig orimligt mycket på hennes gnäll. ”Åh det är så jobbigt med en bebis”, ”får inte sova”, ”måste ta hand om sjuka syskon”, ”har så ont”. Ja, naturligtvis får man tycka att det är jobbigt, men hon har ändå valt att skaffa extremt många barn. Hon är väl medveten om att det är jobbigt och att hon samtidigt har många andra barn att ta hand om. Vet att det är fel, men kan inte hjälpa att tycka att man får ”skylla sig själv” lite när man väljer att skaffa så många barn.
  Förlåt för en onödig och tråkig kommentar, men jag vill bara veta om det är jag som är knäpp eller om fler håller med mig?

   Håller med dig helt!
   Vill man ha ett liv där man slipper ta hand om kids för det är jobbigt?? Skaffa inga barn.
   Bara 1-2 barn är jävligt jobbigt när de/man själv är sjuka.

   Säger inte att hon inte har rätt att klaga, alla får uttrycka irritation över situationer, men det är hela tiden ”det är så synd om mig som har så mycket jobb med mina trettielva barn”. Jämför med tex Mirka. Självklart har det varit gnäll där med men inte alls på samma sätt, utan mer ”sjukstuga här hemma, alla är trötta och på dåligt humör…” = gnäller ej över hur många barn hon har.

   Innan kommentarer kommer ”om du ej gillar, läs inte då”:
   Just därför jag slutade följa henne 🙂

   Förstår faktiskt inte hur dom orkar. Att ha en hel dagisgrupp/skolklass runt sig 7 dagar i veckan. Det känns inte ens mänskligt möjligt. Man hade hamnat på psyket för mindre.

    Håller med DU alla dagar i veckan???

    Om det funkade med 11 barn, så bör det väl funka med 12?

   Tycker man måste få tycka det är jobbigt ibland, oavsett hur många barn man har ? eller oavsett hur livet är generellt. Sen finns det ju gnällspikar som klagar jämt och ständigt…men det är ju en annan sak.

   Herrejävlar! NÄR FICK HON SÅ MÅNGA FÖLJARE?
   Trodde hela den där högen hade 20-50k typ. Halvdassiga bilder å slitna trötta mammor som kämpade med att få ihop det. Men hon har ju rätt fina inlägg. Ni som följer har hon gjort ett ryck under Corona eller??? Eller är det så hemskt som att ju fler barn hon får ju fler följare???? För då synisk som jag är, tänker jag att det föds barn för att boosta plånboken

   Om man går in och tittar tillbaka i hennes blogg, vilket man så klart inte orkar, så ser man att denna familj med 12 barn är sjuka heeeela tiden. Det finns inte så många sjukdomar som denna familj inte har haft. Det är inte bara vanliga förkylningar. Det är hela tiden jättejobbiga saker som händer.
   Och så hennes gnäll, och sen ”jag är alltid så positiv”…
   Jo tjena.

  Ett inlägg om att det kommer att komma ett inlägg men du hojtar till när..?

   Jag trodde jag skulle kunna publicera ett inlägg jag jobbat på i flera dagar och fart runt för att prata med folk för, men jag måste avvakta tyvärr.

    Spännande ju! Ännu mer spännande än när typ Hannalicious säger att hon har ett såå spännande hemligt samarbete på g….

   Ett inlägg om att den hon pratar om i podden kan hon inte namnge, men det kommer i ett inlägg senare, om personen i bloggen. OK?

  Det där var clickbait i stora mått. Han skrev bara ”hej” på Biancas live kunde man ju läsa i en artikel igår ?

   Ja ett meddelande som beskrevs som kort och kryptiskt… Han skrev ”Hej”. Det är ju jävligt kryptiskt. Undrar vad han menade… ?

   Jag förstår att ni alla säkert är vana att jobba med klickbait-rubriker och det funkar säkert toppen i tidnings- samt bloggformat (ibland är det säkert nästan ett måste för att hålla intresset uppe), men ingen som på förhand vet vad PC sa kommer känna sig intresserad av att lyssna på podden, tvärtom, och de som inte visste på förhand kommer antagligen vara besvikna på att de lade all den tid det tar att ta sig igenom ett poddavsnitt (i jämförelse med att exempelvis scrolla i en artikel) för att få veta att han sa ”hej”. Det i alla fall mig som lyssnare skeptisk till även kommande rubriker, typ *ANDREAS STORA SVEK MOT KISSIE* och man ba okej, han tog bara 1000 outfitbilder på henne att välja mellan istället för 1 500 då han fick köldskador av att ligga ner i snön och fota henne, eller vadå?

   Nu har jag inte lyssnat på avsnittet, men vill ändå slänga iväg ett litet tips. Om ni exempelvis analyserar varför ni tror att han sa som han gjorde, eller dylikt, eller behandlar det på något annat sätt, kan man exempelvis döpa avsnittet till ”varför sa PC egentligen så till BI?” eller dylikt. För jag antar att ni har någon typ av diskussion kring det? Då känner man sig inte lika lurad som läsare om man lagt typ 30 min på att få veta att han sa hej, och blir inte lika bitter. Haha.

   Bara ett tips verkligen, kommer ge podden en chans även om denna rubrik bara kändes som ett megastort snark och man istället blev irriterad innan man ens börjat lyssna. ?

   Det var inte ens han som skrev. Tittar man på skärmdumpen så är det ett liknande användarnamn, men inte han.

  Är det där Quetzala Blanco? Samma Quetzala som brukade prata om ångest och droger, tipsa om olika metoder för självsvält, om att dricka whisky till frukost och bloggbråka med Blondinbella på den tiden hon fortfarande hette Blondinbella? Interesting choice indeed.

   Precis den Q. Lite udda kombo men har lyssnat nu och gillar faktiskt konceptet. Fast det blir ju lite trist att de bipar alla namn när de kommer med skvaller.

   Ja, det är Quetzala Blanco.

   Vill ha mer av den Quetzala! Ge mig ångest, skönhet, misär och toxic dateing, det var uppfriskande (är helt seriös). Gillade Emoboost-tiden! Nån som kommer ihåg Emoboost-bloggen som några fans till henne drev? ?

  Stör mig på att jag lyssnat på ett avsnitt där hälften av alla namn är pipande, men dom som gör podden sitter och ”NÄÄEEE ÄRE SAAANT”. Hur är det intressant för en som lyssnar? Ta upp sånt där ni faktiskt kan säga personens namn istället. 39 min av min fredag som jag inte får tillbaka.
  Tack för mig
  Hej

   Håller verkligen med, det är helt ointressant att få höra beepat skvaller. Lite som att få julklappar men aldrig få öppna dem.

  Jag gillar podden! men blir ganska tråkigt när ni pipar hela tiden. Blir ingen rolig hisotria för oss lyssnade att få reda på A men inte B. Man blir ju bara nyfiken men får inget svar. Berätta helst inte om ni inte tänker delge vem det handlar om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.