Om man får komma med ett förslag?

Eeuummm… jag vet någon som är skyldig Alexander ungefär sex månaders gratis djurpassning?
Han kanske ska ringa Paow och kräva att få casha in? ????


För dig som inte hänger med: 

Det här är Paows expojkvän, som hade hennes katter boendes hos sig i ungefär sex månader efter att det tog slut mellan dem. 

Tack för tips! 

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad tycker husdjur om att någon ny passar dom? Blir de inte nervösa hos nya människor?

   Min hund skulle inte gilla att vara hos någon ny person som vi knappt känner . Hunden betyder allt för mig så jag skulle aldrig lämna honom så han blev orolig

    Verkligen. Min hade blivit så orolig och rädd. Men antar att dessa hundar är vana med olika passare, så som han flänger runt.

    Verkligen samma här.
    Skulle aldrig lämna mina hundar till någon random människa.
    Har man köpt hund får man acceptera livsstilen. Ta med hunden på resan, lämna den hos någon nära som Tex. Familj eller stanna hemma!
    Djur är känsliga, smarta, varelser ingenting man behandlar som nåt gulligt. Jag ser ingen skillnad på djur och människor när det kommer till flocken/familjen. Att bli bortlämnad osv

   Väldigt olika, en del är väldigt bundna till och känner sig enbart trygg med sin matte/husse andra är lite mittimellan (kan vara hos andra men är inte riktigt nöjd) och en del är glad med vem som helst som är snäll med dom.

   Min katt avskyr andra människor så är jättesvårt för mig och mannen att åka iväg. Hon är nervöst lagd och vill heller inte flyttas hemifrån. Men jag är inte så förtjust i att resa så det brukar funka bra att en vän kommer över om vi åker bort någon enstaka weekend. Brukar få lustiga uppdateringar på sms ”Hon tittar surt på mig som om jag vore en inbrottstjuv?! …Okej, nu fick jag klappa i några sekunder!”. 🙂

   Jag passade en gång en väns brors minipudel. Jag råkade vara arbetslös i 4 veckor och ägarna åkte till Asian med hela släkten just då. Så jag var ju en perfekt hundvakt som hade all tid i världen. Dock väldigt blyg och nervig hund, så första dygnet såg hon mest ledsen ut i ett hörn. 🙁 Men därefter blev vi bästisar och hon var min skugga resterande veckor. <3

   Ibland måste man ju ha en barnvakt med, så att ha en hundvakt kanske hjordar måste acceptera ibland. Så länge man inte har det extremt ofta ser jag inte problemet. Hundar rent generellt är knubbiga nöjda å bortskämda i Sverige (på ett bra sätt såklart )

    Hundar inte hjordar. Och innan någon blir sur, det låter väldigt dumt att skaffa ett djur om man måste ha hundvakt stup i kvarten men det är inte alla hundar som bryr sig eller inte kan bli vana vid att ha det då och då. Människobarn är ju ofta på förskola unders dagarna även om dem kanske inte alltid i början speciellt ”älskar” det men att föräldrarna måste :

  Jamen då förstår man ju att det blir mycket med två katter dessutom!

  Är det det nya? Istället för hämndsex dumpar man sina husdjur hos exet på obestämd tid ?

   Vad är hämndsex? Att man har sex med exets kompis eller nåt?

  Hon kan inte ens ta hand om sina katter skulle aldrig lämna något djur till en sån person ! Syns på bilderna att han är kär och lycklig

  Bra framförhållning att leta djurpassning över jul och nyår nu, haha.

   Haha, eller hur! Kom de inte på det förrän nu?

    Äsch, det är säkert ingen annan som har planer mellan den 21 december och 3 januari. Hur lätt som helst att ta hand om två hundar just den perioden!

   Dom kanske bokade igår?

   Skulle ju också kunna vara så att den hundpassning dom ordnat avbokat, blivit sjuk eller liknande.

  Är smått förvånad av Vanjas total ignorans av den kritik WoA fått. Har de lagt ner projektet och försöker låtsas som ingenting?!?

   Har dem lagt ner det? Sidan är ju uppe? Eller fattar inte

    Har de, inte har dem.

  Varför tycker du att Paow är skyldig honom det?
  Hade det varit någon annan än Paow hade tonen varit annorlunda i och med att han ville hon skulle ge upp lägenheten så att katterna fick flytta in till dem. Hon verkade dessutom ta uppbrottet rätt hårt. Men jag försvarar inte att hon lät dem vara där så länge.

  För övrigt är han ju god för miljoner så att betala någon som tar hand om hundarna bör inte vara ett problem.

   Hon driver ju bara…

    Det är skämt hon drar för att det är Paow, inte något hon skulle säga om Kenza, där ligger problemet.

     Kenza hade förmodligen aldrig dumpat sina katter hos sitt ex i 6 månader för att sedan hota med att publicera mindre smickrande bilder på honom om han inte dessutom stod för att ombesörja katternas resa hem.
     Där i ligger anledningen.

   Du förstår inte skämt eller?

  Äe det där är ju en repostad story av hans tjej som är privatperson. Kan ju vara en tillfällighet att något skett med hundvakten. onödigt inlägg.

  Jag har haft hundvakter till mina hundar och även låtit hundarna vara på pensionat när jag varit iväg. Har aldrig varit några problem trots att några varit väldigt ”mattiga”. Det brukar gå över snabbt när jag försvinner.

  Han är väl god för ungefär hur mycket pengar som helst, så att ha hundarna på hundpensiont under tiden borde väl inte vara något större problem?

   Han måste lägga alla sina pengar på ytligheter till sig själv och sin nya tjej.
   Resor, middagar, operationer!
   Hundarna får väl bara några smulor av hans miljoner.
   Helt sjukt att Ens fråga folk om hundvakt när man är miljonär.
   Han kan ju lägga 10-20 tusen kronor på ett lyxigt hundpensionat.
   Om … De hade brytt Sig om djuren öht

  Så många som utgår från att de söker en okänd person. Kan ju lika gärna vara riktat till alla de känner? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.