Tildas stalker har stalkat en massa andra svenska tjejer

@tildurs

SNÄLLA SPRID VIDEON !!!!!!!!!!!!!!! #viralt

♬ originalljud – Tilda Törnqvist

I morse berättade jag om Tilda, och om den man som stalkar henne och som hotar att sprida nakenbilder på henne.
Några timmar senare visare det sig att hon är långt ifrån ensam om att ha råkat unt för honom.
Tjejer började höra av sig till henne och på några timmar är antalet uppe i 10. Han har stalkat tjejer så unga som 12 år och han har även rest till Sverige för att stalka en annan.

Mannen bor i USA, där han är dömd för en mängd brott – bland annat stalking och drogrelaterade brott.
Tilda vill komma i kontakt med alla tjejer som den här mannen har utsatt, och därför uppmanar hon alla att sprida den.
Mannen heter Dan/Danny men har även gått under namnet Richard. Han bor i Boston, och är en föredetta militär med PTSD.
Han har flera tatueringar och har ofta en fyrklöver i sitt användarnamn.

Har även du drabbats av den här personen – hör av dig till Tilda. 

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Eller ännu bättre: hör av dig till polisen?

   De verkar inte bry sig nämnvärt då mannen finns i USA.

    Men det finns ju en doku, om det är på Sveriges Radio, som lades ut alldeles nyligen eller i somras iallafall. Ett fall med en man som gjort precis såhär med många tjejer. Han bodde väl också i USA, eller var han svensk med offer i USA, förutom Sverige?

    Det är bs att polisen inte kan göra något men det tar LÅNG tid. I den där dokumentären jag pratar om tog det tyvärr 2-3 år innan riktiga utredningar inleddes och tillräckligt många anmält mannen. Tyvärr dömdes han men fortsatte ändå hela hela tiden så fort han kunde igen. Han förstör och hänger ut unga flickor, mordhotar dem och deras familjer, åker förbi deras hus för att skrämmas….

    Är det tillräckligt många som kontaktar henne kanske de har lycka i att kontakta någon större amerikansk media. I USA är de ganska bra på att hänga ut äckel och att få polisen att ändra sig/ta tag i saker när det blir opinion. (I Sverige funkar det inte, på gott och ont!)

  Hela hans historia är med allra största sannolikhet fejkad så han kan ju ha hur många namn och bakgrundshistorier som helst.

  Hallå släng upp ett nytt inlägg om senaste avsnittet av Priset vi betalar så vi kan diskutera vidare. Mycket mer relevant än Nobelfesten och annat jox.

   Jag håller med!!!!

   Har massa att prata om det programmet!

   fanns det ett inlägg om tidigare avsnitt?

   Absolut! Kommer kl 19 då! ?

  Mycket snack och mycket verkstad gillar vi ? hoppas de kan fälla honom. Anmäla till polisen som någon annan skrev är en bra start.

  Tyvärr gör polisen inget då han bor i ett annat land. De flesta liknande mål avskrivs direkt även om stalkern bor i Sverige. Krävs mycket för att det ska gå till åtal.

  Men fy så obehagligt, särskilt att han rest hit för att stalka någon. Herregud.

   Isabellas stalker reste också till Sverige för att ’träffa’ henne. ?‍?

  Förlåt för OT men Margareta Grääs och hennes orimliga konsumtion? Tjänar hon så mycket verkligen? Eller hur kan hon leva i sånt överflöd?

  Förutom all vanlig shopping och julkalendrar osv så 18k på Ullared som om det inte vore nånting, men nu också beställt två Dyson Airwraps (6lax st) för att tävla ut? Och bokat vinterresa till tropikerna

   Att hon har beställt något för att lotta ut är ett sammarbete som hon får betalt för. Kanske täcker större delen av hennes semesterresa om nu inte det också är ett sammarbete. Lär visa sig.

   Det är så osmakliga mängder hon shoppar alltså. Vad är det för tomrum hon försöker fylla?!

   Håller faktiskt med. Förstår att mycket hon handlar sker genom hennes företag och inte ur egen ficka men alltså hennes konsumtion är ju helt sjuk. Ja det är hennes jobb att tex recensera produkter osv. Men utöver produkter hon recenserar så är det hauls för flera tusentals kronor också. Har följt många ”beautygurus” i usa under flera år och är inte i närheten av Margaretas konsumtion. Förstår inte hur hon tänker och hur hon kan motivera alla köp hon gör. Tycker det känns hetsigt och som att hon inte inser värdet av pengar när hon handlar som hon gör.

   Absolut att hon masskonsumerar, men å andra sidan tävlar hon ut mycket som faktiskt kanske kan komma till människor som inte har råd att köpa vissa saker själva..

    Bullshit

   Ja gud förbjude att folk ska få göra vad dom vill med sina egna pengar. Bäst ni åker dit direkt och sätter stopp för detta!

    Är hon på något vis fredad från kritik kring sitt orimliga shoppande? Ja, hon gör vad hon vill med sina pengar men så länge hon gör content av det så får folk ha åsikter om det. Hon ensam använder upp jordens resurser på en kvart. Givetvis bör hon kritiseras.

   Fattar inte hur de ryms i lägenheten med allt skit hon köper. De måste ju gå typ 5-6 vändor till återvinningen med kartonger och plast från alla grejer VARJE DAG? ? Om Maggan sitter på världens bästa förvaringssystem vill jag gärna veta! Mitt hem är ett bombnedslag pga barn och husdjur ?

  Häng ut den jäveln bara!!!

  Hon har verkligen tappat det, jag tror det är hon som är klimatångest???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.