Är Benjamin Ingrosso singel?

Inlägget innehåller reklam för podden ”Sanning & Konsekvens”.


Efter att vi pratat i podden om att Benjamin Ingrossos flickvän – den norska influencern Frøya Sofie Winther – inte kommenterat hans nya bilder, och undrat om det eventuellt är en fnurra på tråden där, så var ni flera som skickade in dms som det här:

Benjamin ska alltså ha blivit lite sur för att kompisen Melina Criborn fixat en blind date åt sin bror istället för åt honom. 
Det kan man antingen tolka som att Benjamin är singel, eller som att han precis sett den gamla klassikern och högkvalitativa komedifilmen ”Road trip” – där det inte räknas som otrohet om man befinner sig i olika postnummer-områden.

Så….
Singel eller zip code-strategi?
Only God knows. ?

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har för mig att någon av dem, kommer dock inte ihåg vem och var, sa att de hänger lite då och då, men inget exklusivt.

  Ja, och vem orkar bry sig! ?

  Varför vill folk veta om hans privatliv?
  Låt han vara

   Honom.

    Honom schmonom

  ”Blind dight”, heheh. Roligt att man tagit det ett extra varv – date-dejt-dight. Försvenskat ett engelskt ord för att sedan översätta det till engelska.

   Haha… stay in school kids!
   ”Blind dight” måste ju uttalas dajt…????

    Blajnd dajt ?

  Är EN enda jävla dag utan Wahlgren/Ingrosso för mycket att begära?!

  Neeej men herregud så tråkigt att snacka om detta, vem bryr sig???

  Han är pckså på Raya

   Huuur får man inbjudan dit?? Försökt lösa detta i flera månader haha

  Så vi får spekulera om folk är ihop eller ej nu. Det verkar vara slut mellan Gynning och Victor, han har inte synts på hennes instagram på väldigt länge och hon har inte heller nämnt honom på länge.

   Hon brukar prata om honom i podden, så tror inte de gjort slut. Inte lyssnat på senaste avsnitten, men lyssnade i slutet av november och då hade de köpt en hund och hon pratade om vad han tyckte om det. Så de verkar iallafall vara sambos fortfarande

    De är särbos.

   Nej, det tror jag inte, hon har nämnt honom, bla i senaste poddavsnittet. Han är mkt ute och jagar tydligen. (djur alltså?)

  Isabella Löwengrip ger marknadsföringsråd till ett gäng VDar på miljardföretag. Gissar att ingen av dem är kvinna, utan ett gäng 60+ gubbar, som gillar uppmärksamheten. Det hon har att säga är ju rent dravel, så förstår inte varför hon bjuds in till dessa event istället för någon som har vettiga saker att säga.

   Ja hon är ju verkligen expert på marknadsföring.
   -Ljug dig blå och skyffla ut pengar som får dig att framstå som den miljardär du inte är tills du blir påkommen och nästan går i kk.
   Lite samma som hennes ex som investerade andras pengar så att de gick upp i rök .

   Det stavas blond och stora tuttar samt fnitter och släng med håret.
   Sådant tycker gubbar är kul och intressant och inte en jävel kommer att lyssna på vad hon säger. ?????‍♀️

  För mej är han en drömkille ?❤

  Ointressant.

  Freja och Benjamin har aldrig varit tillsammans exklusivt som ett par. De har träffats myst, ätit mat och haft sex. Han vill vara lös och ledig och satsa på karriären, hon vill vara ihop. Bianca och Pernilla hoppades på en relation. End of story!

   Och dom hade verkligen sex?

  Dight

  Har behållning av den här bloggen men kan inte tänka mig något värre än den podden. Sorry.

  Gud så störigt med poddar som bipar hela tiden. Säg A och så får du säga B eller bara strunta i det. Finns det inget annat ljud man kan använda? Det skär ju i hela huvudet. Suck.

   Och vad är vitsen med att prata om saker man ändå inte får/kan prata om inför de som lyssnar? Vill man mest visa upp hur mycket skvaller man vet eller vad?!

  Är B intresserad av kvinnor? Eller är han 2020-talets Jöback..?

   Man spekulerar inte kring människors sexuella läggning, har ingen lärt dig det?

    Fast jag tycker det var en intressant kommentar! Varför skulle man inte få spekulera i folks sexuella läggning? Man får väl ändå spekulera, personen i fråga störs väl inte av det?

    Av någon anledning skulle det inte förvåna mig om han kom ut ur garderoben!

     Hur vet du att B inte störs av det? Om jag själv tänker längre än vad min näsa räcker så kan jag komma fram till att jag inte är bekväm med att främlingar på internet spekulerar om vad jag tycker om att stoppa snoppen i, tvivlar på att B uppskattar det.

  Om man ska beepa så finns det absolut ingen anledning att ha med skvallret för vi lyssnare får ut noll av det. Ha antingen med skvaller där vi får veta vem det är eller låt bli helt

  Snark. Tror dessutom inte han är straight.

  Håller oxå med till 100%. Dödstråkig pod när det beepas HELA tiden. Avstå att droppa skvallret då!

  att benjamin vann årets straight är för mig helt ofattbart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.