47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilka, sa du…?

   Jaha jag blir modererad nu också. Varför då?
   Har det med att göra att jag skrev något om SD så ska jag för alltid, aldrig sätta min fot här igen. För då har verkligen nivån sjunkit.

    Ibland fastnar man bara helt random. Chilla lite.

    Skönt om du aldrig sätter din ”fot” här igen faktiskt.

     Onödig kommentar.

      Nä.

   Men tönt

   Jag visste inte heller, men sedan så använde jag det här Google på internettet och sedan så visste jag.

   Är du alltid en av dem som känner tvångsbehov av att skriva ”Vem?” eller ”Och jag åt en ostmacka till frukost” under varje artikel på facebook om någon kändis som gör nåt. Finns rätt många av er och förstår inte hur ni står ut med er själva. Gå ut, ta en frisk promenad, upptäck annat i livet som är mycket bättre att lägga sin energi på.

    Ja, vad är egentligen grejen med dessa kommentarer? Tycker alltid att det är vita, medelålders män som skriver dem dessutom. Förstår de inte själva att de bara framstår som totala puckon?

   Det är sjukt häftigt! Så stolt över dem!

   Undrar också vem Edvin och Omar är? Och andra sidan vet knappt vem någon är som det skrivs om på denna sidan?
   Är jag för gammal kanske?

  Så coolt!! Älskar Young Royals!

  Dom är väl i Hollywood nu för att sälja sina själar och bli slavar åt eliterna

   Imponeras dagligen av surkartar, så fenomenal förmåga ni har att hitta på den mest negativa vinkeln som finns till varje nyhet/blogginlägg osv som ni kommer över.

    Och själv är du positiv då eller? ?

     Ja, hon skriver ju att hon imponeras och att surkartarna besitter en fenomenal förmåga. Det är positivt!

      Ja iof!! ?

    Ja det är snudd på en talang faktiskt ?

    Jag är inte sur, berättar bara sanningen. Finns ingen som blir känd i hollywood utan att sälja sin själ

     Du låter insatt.

      Själlös

      Ja det finns många kändisar som erkänner detta. Katy Perry, Nicki Minaj bl a

       Katy Perry är ju helt sjuk

       Vad är att sälja sin själ? Du har väl ingen aning om dessa personers ståndpunkter?

        Att sälja sin själ= skriva på ett kontrakt av skivbolag eller vad det nu kan vara för några som vill äga dig, sen är du deras och dom kan bestämma över dig. Det kostar att vara känd i hollywood. Många som nämner det i deras låtar och i intervjuer att dom skriver ett kontrakt med djävulen.

  Sveriges största skådespelare, enligt Bianca! ?

  Varför är alltid vuxenrollerna så bedrövliga i ungdomsserier? Stolpiga repliker och yxigt spelat.

   För att svenska gör sig väldigt dåligt i film av nån anledning. Sedan är dialogen på svenska ofta helt sjukt dålig, liksom stolpig och onaturlig. Det som funkar i text funkar sällan i talat språk på svenska och jag kan inte komma på varför mer än att det låter väldigt onaturligt.

    Håller helt med! ”Jag vet inte vad du pratar om” som är the one and only replik som används när någon blir konfronterad hatar jag. aldrig hört någon säga så i verkligheten haha. Det känns bara direktöversatt från amerikanska filmer..

     Haha eller hur! ”Jag vet inte vad du talar om” är snäppet värre dock. ”Vafan sägeru jävla idiot” hade funkat bättre 10 av 10 gånger… Nä man kanske skulle söka nytt jobb och skriva lite manus.

      Jag har skrivit många manus, till teatrar, uppsättningar och spex. Man kommer undan med lite styltigare språk på scen, men det är förvånansvärt svårt att skriva naturlig dialog.

      Det tar liksom emot att skriva in sjutton ”va?”, ”saru” och ”eeeee, vad hettere”. Oftast behöver dialogen även driva storyn framåt eller vara betydelsebära de, eftersom den annars känns meningslöst. Det är dyrt att filma, så varje grej vägs i guldskål.

       Fast man kommer ju inte undan. Det blir bara dåligt och omöjligt att titta på.

        Jag menar att det är skillnad att skriva dialog till teater, som jag gör, än till tv. Man ”kommer undan” med en lite osmidigare dialog på scen, alltså teater, eftersom det är en annan upplevelse och en annan form av skådespeleri.

         Och svenska skådespelare är teaterskolade, eftersom vi inte har filmskolor på samma sätt som i ex. USA där man lär sig skådespela på olika sätt beroende på om det är teater eller film. Vilket gör att den osmidiga dialogen ser teatraliserad ut även på svensk film…

       Känns som att Bonusfamiljen lyckats med det. Vad tycker du om den?

        Jag tycker tyvärr inte om någon svensk serie eller film

        Jag vet inte om du syftade på mig (manusförfattare), men jag har inte sett Bonusfamiljen.

   Det är för att vi inte har en filmkultur där skådespelare lär sig skådespela för film, och manusförfattare inte är skolade i att skriva för film, osv. Sverige har en teater och drama-kultur. Skådespelare levererar repliker som om de stod på en teaterscen, och replikerna är skrivna som dramatiker.
   Därför blir allting överdrivet och onaturligt.

  Även han som spelar August spelar riktigt bra tycker jag 😀 Säsong 2 var väl lite so-so IMO men äh, de vågar prova lite nytt, mycket bra kemi mellan Omar och Edvin, bra musik (men börjar störa mig på att Omar uppenbarligen har en deal som säger att han ska sjunga lite i varje avsnitt haha), tror att vi som stör oss på något stolpiga repliker ibland gör det för att vi ju snackar svenska varje dag, i andra länder gissar jag att de inte hör det lika tydligt så för dom kan serien tom vara bättre!

  Riktigt kul att de är med i Fallon, 1.5 m tittare + hundratusentals via youtube, det är stort, och välförtjänt!

   Han som spelar August är ju verkligen den som lyckas bäst med att ge sin rollfigur djup och trovärdighet. Men jag gillar alla de unga skådespelarna i serien faktiskt. Prinsen gör också sin roll väldigt fint, man känner verkligen hans sextonårskänslor genom skärmen ❤️ och jag är 53, inte illa att få en så gammal tant att känna igen sig i en sextonårig killes känsloliv!

   Simons roll var skriven att sjunga innan Omar fick den.

  Varför syns inga inbäddade instagraminlägg här längre 🙁 Jag har iPhone och använder den vanliga webbläsaren (Safari).

   Syns perfekt för mig. Huawei och chrome

   Jag har bett tekniken rota vidare i det. Vissa ser och vissa ser inte inläggen men det verkar vara klurigt att hitta orsaken.

  Ja coolt men lite konstigt. Det är stort, roligt för dem.

  Nja. Det är coolare att Viagra boys uppträdde hos Jimmy Kimmel.
  Fallon är ju en tråkig typ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.