Isabella Löwengrips nya projekt


Isabella Löwengrip och kompisen ”Katt-Anna” från den nu nerlagda podden Della Q ska dra igång ett kulturprojekt tillsammans. 
Jag undrar vad det kan vara? Jag menar, begreppet ”kultur” är ju hur brett som helst. Allt ifrån att bygga kottdjur till att sjunga opera kan väl klassas som kultur – bara man lägger fram det på rätt sätt – så jag undrar verkligen vad som gömmer sig bakom det här.
Isabella verkar aktuell med att gå in som investerare, om jag tolkar inlägget rätt, så det kanske inte är hon som ska sjunga operan?

Egna teorier och spekulationer är givetvis ytterst välkomna! ?

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon ska förmodligen skriva bok/böcker och bli en ny Läckberg 😉

   Om nu Läckberg skriver själv.
   Känner mig ännu mer frågande till det efter hennes medverkan i På Spåret. Kändes som att hissen inte gick ända upp.
   Känns konstigt att hon skulle lyckas spotta ur sig så många böcker. Obs jag har inte läst dom själv så har inget att säga om hennes språk. Men hennes intellekt verkar inte kunna göra det.b

    Så förminskande. Och du har inte ens läst böckerna, så du har ingen aning om vad hon skriver och hur hon skriver. Jag som läst vet att man inte måste kunna på spåret-ledtrådar för att skriva den typ av storyn som hon gör

     Det var mer hennes sätt att uttrycka sig på som fick mig att undra, inte hennes insats i tävlingen.

      Måste nästan se om avsnittet nu för jag regerade inte alls på att hon inte kunde uttrycka sig eller ens formulera en mening. På dig låter det nästan som att hon var drabbad av en stroke eller något.

      Inte för att vara den som är den men det känns lite som att du ogillar Camilla och tolkar in allt för att kunna bekräfta din bild av henne. Men jag kanske har fel.

       Håller med.

      Så hur man uttrycker sig i ett TV-sänt program, framför programledare och publik, säger nåt om ens förmåga att uttrycka sig i skrift/utöva ens yrke som författare? Jag tror du har mycket kvar att lära dig om hur människor fungerar. Förlåt, men det är sant.

       Haha jag skriver vetenskapliga artiklar och tekniska rapporter i mitt yrke. Skulle nog få nervösa utslag och bete mig ytterst skumt av rädsla att göra bort mig framför hela folket om de satte mig i en bur i på spåret.

        Jag med!

    Hon skriver nog själv men har mycket hjälp av sitt förlag. Hur mycket vet jag inte, men jag tror mycket. Skulle gissa att hon får ut ett första utkast och sen jobbar teamet med manuset en massa till ett bra manus. Gissning!

     Nej men så förminskande. Hon är ju vår tids bäst säljande författare i hela landet. Har inte själv läst hennes böcker men man blir inte störst om man inte har talang. Förstår inte detta med att särskilt kvinnors prestationer alltid ska förminskas. Varför tror du att hon har mer hjälp av sitt förlag än andra etablerade författare?

      Du behöver bara läsa de tre första sidorna i en av hennes böcker för att inse att hon inte har talang. Varken språket eller innehållet håller särskilt hög nivå. Kan lugnt säga att uppsatserna jag skrev på högstadiet var bättre än hennes böcker.

       Synd att du inte då publicerade dina uppsatser….hade ju kunnat göra en förmögenhet som Camilla lyckats med helt och hållet pga sin ambition.
       Så kränkande och det stämmer inte heller för den delen.

        Sluta missbruka begrepp som ”kränkande” och ”förminskande” när folk uttrycker sin åsikt.

       Jag kan hålla med dig om att språkbruket i Camillas böcker inte håller hög kvalitet och inte heller handlingen. Men att hon inte har talang där har du fel för det är just det hon har. Hon har lyckats pricka in en stor målgrupp som älskar hennes böcker och varför gör de det? Jo för hon har anpassat sitt språk till den stora massan och hon har en fingertoppskänsla för vad folk vill läsa.

       Tråkigt att du inte blev miljardär på dina uppsatser då, verkar som du hade chansen.

    Varför skulle man inte kunna skriva böcker om man inte är bra på på spåret?

     Det var inte just hennes insats där utan mer att hon knappt kunde formulera en hel mening.

      Hur många nobelprisvinnare tror du hade hade uttryckt sig på ett klanderfritt sätt på På spåret? Det verkar ju vara så du mäter intellekt, menar jag.

    Om din definition av att ha en hiss som går ända upp beror på hur bra eller dåligt man presterar i På spåret och dessutom efter ett avsnitt så är du ganska världsfrånvänd. Menar du att de flesta du träffar på ute på gatorna skulle skulle vara extra ordinärt tröga?

    Camilla Läckberg har 1.9 i resultat på högskoleprovet så jag skulle nog gissa att hissen går ganska långt upp.

    Sen förstår jag inte hur det är relevant till att skriva böcker. Hon skriver ju inte facklitteratur om geografi direkt.

     Hon kanske ljuger om högskoleprovet.
     ?

      Kolla upp det själv, det är väl en offentlig handling

       De är jag för lat för. Gör de själv

     Smart affärskvinna, dålig författare

    Är övertygad om att hon skriver själv. Det är inget direkt avancerat språk och lagom med handling utan konstigheter.
    Tilltalar många som önskar lite lättsmält litteratur, mig inkluderad

    Hon är ingen bra skribent över huvud taget.

    Alltså man kan ju skriva böcker utan att vara allmänbildad

    Hon skriver inte böckerna själv längre? Detta är allmänt känt men folk verkar inte ha fattat det. Hon har inte tid att skriva själv så hon lejer ut det på spökskrivare. Alla runtomkring henne vet detta och bekräftar det men ”läsarna får ju ändå vad de vill ha” så ingen bryr sig egentligen.

   Aldrig läst Läckbergskan! ?

  Alltså suck! Två härliga tjejor som tycker att könsroller är myzigt och att det är konstigt att folk väljer att vara fattiga när det är roligare att vara rik. Kanske det blir en app med om hur du får män att öppna dörren för dig, backstabba dina väninnor och lajva 50-tals-hemmafru?

   Hahahahaha! Ge dem inga idéer nu

   Jahaaaaaa, jag kan alltså välja att sluta vara fattig?? Kränkt att ingen sagt det tidigare.

   Hahahaha åh ❤️

  Bella och kultur känns som en antites.

  Soppa med olja i och vit kashmirtröja känns som en jobbig mix. ?

   Hon äter väl ordentligt bara?

    ?

     JAG SKULLE BLI SÅ LYCKLIG ATT FÅ VILLA HALDUG O VANTAR. JAG SER ALLA PERNILLAS VALGRENS I TV TYCKER DOM ÄR SÅN HÄRLIG FAMILJ .O MED SOM MAMMA O PAPPA MED SKOLIN CHISTINA. PERNILLA ÄR SÅ LIK SIN MOR. SÅ GOA MÄNNISKOR. TACK

  Anna är extremt smart och lindar Bella runt lillfingret. Med det sagt hoppas jag att det är ett intressant projekt så vi får gotta oss, och självklart att det blir framgångsrikt och roligt för de inblandade.

   Vem är denna Anna?

     Med sådana vänner behövs inga fiender.

      Nej känns ju inte direkt som hon hänger med forna bloggkompisarna Moa och Bianca om jag säger så.

       Nej! ?

       Bianca hänger hon fortfarande med, dock inte Moa

   Nej, hon låtsas vara extremt smart.

    Precis! Hon är slug, inte smart.

  Förstår inte hur någon kan tycka att det är en bra ide att samarbeta med Blondinbella efter hennes tidigare bravader. Minnet verkar kort hos vissa. ?

  Apropå bravader, vad gör Pingis nuförtiden?

   Eller med Anna efter hennes bravader

   Hon spelar tennis.

  Isabella får ju hoppas att hon inte råkade berätta några hemligheter, typ graviditeter eller ätstörningar, för Anna, eftersom hon tenderar att basonera ut det inför hela Sverige direkt. Inte någon jag hade tagit i hand.

   Obehagligt beteende att hugga kompisar i ryggen.

  Känns som man hört förut att hon ska ”jobba länge med” något. Krämföretaget som barnen skulle ärva osv. Förstår att allt inte alltid går som man tänkt sig men hon ska alltid använda så stora ord och sen blir det pannkaka.

   Siktar man inte högt så blir det aldrig något av någonting.

    Sikta högt är väl en sak, det är väl bra, men om man alltid i alla situationer slår på stora trumman och basunerar ut hur stort, fantastiskt och långsiktigt något ska bli innan man knappt kommit igång, framstår man bara som full av ingenting när det sedan ofta inte alls blir så som man sa. Trovärdigheten blir urholkad. Och Bellas trovärdighet är väl nästan noll vid det här laget. Men hon verkar aldrig lära sig.

     Fast det där var väl ändå inte att basunera ut stort? Hon skrev att de arbetat på det länge, inget om hur stort och fantastiskt och långsiktigt det ska bli.

      ”I slutet av januari så lanserar Anna och jag en sak som jag kommer att jobba länge med.”

      Tycker att det uttryckligen indikerar en långsiktighet framåt.

       ”…slår på stora trumman och basunerar ut hur stort, fantastiskt och långsiktigt något ska bli…”

       Något överdriven tolkning av dig. Och att hon hoppas kunna jobba länge på det.. ja, jag antar att man räknar med det när man startar upp projekt. Vore väl dumt annars?!

     Fast nu läste du in saker här som hon inte skrivit. Klart att du kommer att bli besviken då.

  Bella är väl den sista man ska samarbeta med om det ska vara långsiktigt! ?

   Samma med Anna… alla poddar hon gett sig in i läggs ju ner inom 10 avsnitt typ

    Då passar de två kanske oväntat väl ihop? ?

     Ja! Det lär läggas ner innan det ens startas

      ?? ????

  Ska bli spännande att se hur snabbt detta blir en gravsten på projektkyrkogården då. Kulturvärlden – säg inte att det är nåt magasin eller någon bok. Anna har ju inte ens saker nog att säga för sina krönikor

   Magasin… Hade inte Bella Blondin en egen tidning förut?

  Enligt Tramsfrans har Bella varit på NK och visat vad hon önskar sig i julklappar.

  Hon är sig väldigt lik med andra ord. ? Om nu någon råkade tro något annat.

   Vad menar du ens?

    Att hon är sig lik, ränderna hår aldrig ur osv.

   Hon har alltså… önskar sig saker som alla andra? Svårt att se vad du hittar för problem i detta. Är det på något sätt värre att visa presenterna än att skriva upp det på ett papper?

    ?
    Gå runt med sin knösus på NK och peka ut vad hon önskar sig. Alla som följt Bella fattar att det är inte kattskit hon vill ha direkt. Hon är så bortskämd och ytlig.
    Minns hennes stackars finanskille som ruinerade sig på extremt dyra gåvor till denna dam.

     Folk önskar sig väl presenter utifrån sina och sin partners ekonomiska förutsättningar, det är hon knappast ensam om. Som sagt, förstår inte din poäng. Hon pekar presenter på NK, någon vars partner har sämre ekonomi pekar presenter på H&M.

      Ser du inte mönstret?
      Hon träffar bara rika snubbar eftersom hon är dyr i drift. Och julklappar är väl ändå mest för barnen ändå. Vuxna som går och pekar ut på NK är rätt patetiskt. ? Eller så är hon fortfarande 14 år mentalt? ??‍♀️

       Är väl inte så konstigt att man träffar de som lever samma liv som en själv. Vill man leva självförsörjande i en stuga så dras man nog inte till de som vill leva lyxliv och tvärtom. Att vilja en viss standard påverkar nog absolut vilka man kan tänkas leva med. Precis som att vissa bara dejtar de utan barn eller de som bor nära en själv osv för att det är viktiga saker för ens sätt att leva.

        Det är just det som är poängen. För Bella är rikedom allt.

         Ja men då är det väl ännu mindre konstigt om hon väljer män som också värdesätter pengar och den livsstilen?! Man vill väl dela sitt liv med sin partner och då underlättar det om man vill leva samma liv.

       Du känns som en osäker tonåring som vill vara med det häftiga gänget och därför sprider skit om andra.

        Säger analytikern! ?

       Då får väl killarna skaffa sig lite stake och säga nej till bellas dyra presenter om det stör dom

        Ja, de har ju gott bra hittills! ?

         Eller så störs de inte av det?‍♀️

  Har IL pengar kvar att investera? Jag trodde de gick åt under hennes maniska period då hon skulle ta över världen?

   Undrar detsamma?

   Hon kanske investerar som ”reklampelare”, vet inte vad hon är god för men det har väl varit ett vanligt sätt för henne att få andelar i uppstartsfasen

   Hon sålde Löwengrip Beuty förra året för ~12 milj tror jag att det var. Sen har hon ju åtminstone 2st bolag med 2 respektive 9 milj kr i tillgångar. Så nog lär hon säkert ha några slantar att investera om hon önskar ?

  Alla influencers har gjort mig smått allergisk mot ordet ”lansera”. Det typ kryper i själen på mig.

   Haha…ja verkligen!!
   *ryser*

  Inga av mina kommentarer som jag skickar från jobbdatorn publiceras.
  Försvinner de helt och hållet?

   Inte längre, my bad. ? Din nya mailadress fastnade men nu ska det vara fritt fram.

    Tacktack!

     Vad ska du skriva då?

      Frågar du mig om vad jag tänker skriva i framtiden?
      Det beror på vilka inlägg som publiceras? Kan omöjligt svara på det nu ju 😉

       Tänkte att du hade ngt spännande på gång som du vill skriva asap pga tidigare spärr?!? ?

        Inget på gång nej 🙂
        De kommentarer jag skrev igår har inte blivit publicerade bara.
        Kommer det upp något roligt inlägg vill jag ju ha möjligheten att kommentera 😉

         absolut! ?

   Lika bra. Jobbdator ska användas för jobba.

    Läser din kommentar på min jobbdator.

  Hur går B samarbeten till nuförtiden? Fixar hon själv eller har hon anställda slavar som förr? Nej, visst ja, hon har ju Pålle hon kan försöka köra med.

   Hon lockar håret i papiljotter och hyr in en MUA i vanlig ordning, lånar ett hotellrum eller ställer sig på uppfarten, och så filmar eller fotar Paul. 🙂

    Ja, samma gamla Bella med andra ord, lite färre anställda bara. ?

    Haha ja, och detta ”behövde” hon ett team på 20 Pers på förr i tiden…

    Och hon låter så krystad och ocharmig som vanligt i sina reklamfilmer.

  Jag skulle vilja se ett inlägg här av Camilla om hur Isabella styr sitt kommentarsfält. Alltid någon som ska klaga på något, sedan följer flertalet stöttande svar på detta, där Isabellas beteende mm försvaras. Väldigt vinklat.

  Anna och Bella var på teatern häromsistens och såg en Norénpjäs som Bella tyckte var sååå bra. Ska de börja skriva personbaserad dramatik? Dramatisera the Bella story och dra elchockerna ett varv till?

   Bella den nye Norén, den såg man inte komma!!! ?

  Tror detta kommer bli uppfriskande. Två personer som inte gör precis som alla andra influencers!

  Är det bara jag som minns hur enormt mycket skit Anna pratade om BB i Della Q?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.