Juldags-memes

Efter att Margaux Dietz medverkade i SVTs dokumentär ”Kan vi förlåta Margaux?” – och med det, aktualiserade sin tidigare dunderfadäs – så har gamla och nya memes börjat cirkulera igen på sociala medier. 
Vad tycker ni om den här typen av humor?

Hoppas ni haft en fin jul! ❤️

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hög tid att släppa detta drevande nu! God jul ❤️

      Verkligen.. ??

      Personen i fråga verkar dock ta det hela med ro. Margaux kommenterade Tramsfrans inlägg om viktiga nummer i juletider och en av de var Margauxs PT. ”Nära ??”, skrev hon.

        Ja hon verkar tycka att det är mest roligt nu. Får se om hon får tillbaka sina samarbeten, men hon är nog lika beroende av att synas som det ekonomiska.

          Om hon fick välja mellan pengar och vara okänd eller arbetslös men känd och omtalad så tror jag hon hade tagit det sistnämnda. Ganska säker.

      Det är fortfarande MD som drog upp det hela igen genom sin sk dokumentär i SVT där hon visade noll ånger över sina handlingar utöver att hon laddade upp klippet….

        Är det så? har inte sett programmet. Om man inte visar någon ånger när det gäller en människas liv då är det illa.

          Hon visade NOLL ånger. Sa till och med att den utsatte mannen borde be henne om ursäkt. Ursäkta?!? ?
          Dessutom diskuterade hon med en samarbetspartner som fortfarande är kvar, hur hennes nästa instainlägg skulle vara. Hon ville visa upp sin bok där ett kapitel handlade om kris. Hon ville alltså utan minsta ruelse, göra content och kapitulera på denna händelse, där hon betett sig som ett ?
          Sammanfattningsvis så har hon inte ångrat sig eller ens förstått varför folk är upprörda.

            ? beter sig inte tillnärmelsevis lika illa!

              Nä, dessutom ligger de på julbordet nu! ?

      Margaux verkar mest glad över uppmärksamheten, så chilla med drevsnacket.

      Vadå drevande? Vi petar ju bara lite på henne…

        ?

        ???

      Ä ju hon själv som dragit igång det igen? Hon hade kunnat fortsatt hålla sig undan från sociala medier. Är knappast någon person jag har saknat.

      Men behovet att synas och exponera sitt barn ytterligare är viktigare??

      Låt det vara, dreva inte!
      Margaux Själv: gör en dokumentär som belyser henne ännu sämre och hon visar noll ånger. Skulle säga att hon mestadels drevar mot sig själv

    Move on… hur orkar folk. gjort är gjort och hon har ju sagt att hon gjorde fel. ge nu margaux o paulo en 2a chans alla goda människor som tycker att allas lika värde gäller…

      Ge Paolo en chans? Hell no.

        Eller hur! Margaux är isf i en mycket bättre liga än Paolo. Kom ihåg att det på fb skrevs för redan 10 år sedan att han var en ?… Den jäkeln har inte bara ”råkat begå ett litet misstag” en enda gång. Han är en riktigt äcklig typ.

          Ps**o***!

        Han Har ju gått Stärkt ur det där. Nytt bolag o fler följare

          Nä, han har fått en viss typ av följare och lyckas försörja sig via nytt bolag men hans anseende bland gemene man är ju i botten. I offentlighetens fina rum kommer han inte tillbaka.

            Jag mår illa när jag ser hans namn eller honom, dessutom så lagar han mat! ??

          Han har många tusen förre följare.

      Fast det är ju högst aktuellt igen i o med dokumentären. Tål henne bara ännu mindre nu.

      Och Paulo, glad så länge jag slipper höra den hysteriska människan.

      Svårt att ge en människa som Paolo en andra chans med motiveringen ”allas lika värde gäller”, när han betalat för ett övergrepp vilket tyder på att han inte tror på att allas lika värde gäller ?‍♀️

        https://www.dn.se/kultur/johan-croneman-undrar-svt-verkligen-om-jag-kan-forlata-margaux-dietz/

        Har inte DN men låt som en intressant artikel, kanske du kan återge, Camilla? 🙂

    Konspirationsteori om varför SVT gjorde dokumentären: De har spelat in något skojsigt program med Margan som de nu inte kan sända, därför vill de få fyllo-pet-gate överstökat så att det redan inspelade inte blir en brakförlust.

    Väldigt roligt och även väldigt träffsäkert.
    Den första bilden är ”spot on”.

    Mycket bra jul här, nu är det 100% slappande i pyjamas och soffhäng som gäller hela dagen.
    God jul.

      Håller med. Är inget fan av memes generellt men den första var bra!

        Håller absolut med!

    It’s funny because it’s true ?

    Hahahaha den översta gillade jag??

    Hahahaha jag dör!?

    Hur var det man gjorde för att kunna se de inbäddade inläggen från instagram? Kan inte hitta det inlägget som Camilla gjorde om det..

      På iPhone

    Hahaha…man måste skratta åt eländet.
    Tror att det hade varit bättre om hon inte deltagit i SVT-dokumentären.

    Känns väldigt mycket som boomer-humor ?

      Boomerhumor är väl snarare ritade kvinnor som ska framställs som mindre attraktiva alt. det här gjorde jag som ung och jag lever ändå…

      Alla generationer äldre än Z är inte boomers

        Eller fräckisar

      Haha nej, det här är inte boomerhumor.

      Isåfall vet du inte vad boomer betyder ?

    Tycker det här var superkul ??

    ???

      Roligt! ??

    Första memen så träffsäker. Inte bara för den senaste incidenten utan även hennes tidigare. Jag börjar tro att hon är körd som influenser.

    Vad är en dunderfasär?

      Haha vad slarvigt jag måste läsa eftersom jag läste det hon menade, dunderfadäs…

        Bamolla skrev medvetet fel.

    Hon gör ju sin comeback nu på insta. I hennes Excelark står det ”visa upp gammal man för sympatier + gullig tillhörande text”.
    I vanliga fall hade hon visat upp sonen men inte under omständigheterna.

    Hon får väl göra comeback bäst hon vill, alla kan ”förlåta” henne också, men måste jag följe henne? Nej. Önskar henne lycka till och jag önskar att jag slipper se henne så mycket som möjligt.

      Du följer henne inte och du vill se så lite som möjligt av henne? Intressant då att du har koll på hennes senaste inlägg samt är inne och läser och kommenterar ett inlägg som handlar om henne.

        Japp, hoppas bloggbevakning slutar skriver om henne för då kommer jag aldrig gå in. Gick in nu för att det skrivits mycket här, och blir bara trött av att se, men om jag vill ägna mig åt självskadebeteende får jag väl göra det.

      Hon sa väl också att hennes sociala medier skulle handla uteslutande om henne själv och att hon inte skulle ha med andra människor?

        Hahahaha….hon är rolig!
        Hon är nada utan hennes exploatering av sin son.

    Det räcker nu.

      Jag håller med, jag tycker också att det är sjukt att hon får synas någonstans fortfarande. Vidriga människa.

    O t något som gör att lockar i håret håller sig fina längre. Tacksam för tips. ?

      Hårspray.

      Locka inte nytvättat hår utan tvätta det dagen innan. Tycker även att rikligt med värmeskydd gör att det håller längre. Rör inte håret när det är varmt utan låt det kallna innan du tar i lockarna. Lycka till ?

      Läggningsvätska

      Saltvattensprej innan du lockar 🙂

    Bakom kulissen så försöker nu Margaux frenetiskt att bli mannens räddare. Att det var HON och händelsen i trapphuset som fick honom att vända sitt trasiga liv. Vilken härlig vändning!

      Så agerar en psykopat.

    På Margaux senaste bild med morfarn har boxbollen kommenterat ”hade varit kul att se honom med boxbollen ???”

    Så spaning att Boxbollen blir första företag att våga sig på att visa att de absolut inte har några problem att förknippas med en person som inte visar ånger över sina handlingar utan bara att bli påkommen med att ha visat sitt fula inre.

      Det räckte med att läsa de första kommentarerna på bollens instagram för att se vad det är för typ av ”företag”.

    Hon förtjänar varje uns av kritik, hoppas ”drevet” fortsätter i all evighet. Hon har visat att hon har NOLL empati, varför ska man förlåta det?

      Vad i ditt liv blir bättre av att folk fortsätter älta fel som andra har begått? Hon har gjort fel och får ta konsekvenserna (förlorade följare och jobb) men vad mer tillför det i ditt liv att hon inte skulle tillåtas gå vidare? Du behöver ju inte gilla henne eller följa henne. Men hur kan man bli provocerad av att livet går vidare?

        Hon har inte fattat vad folk reagerar på och antagligen kommer hon aldrig att fatta det. Tror faktiskt att hon är körd.

        Jag blir inte ett dugg provocerad av henne – hon intresserar mig inte över huvudtaget. Däremot kan jag när jag läser om henne (vilket varit i stort sett omöjligt att undvika de senaste veckorna) reflektera över att allt man gör har konsekvenser, och att man faktiskt inte MÅSTE förlåta ett sådant beteende. Hon är välkommen att gå vidare i sitt liv, och ta ett vanligt arbete och move on, men jag hoppas inte hon kommer att kunna tjäna pengar som hon gjort innan – på följare på sociala medier. Jag tycker helt enkelt inte att hon förtjänar det.

        Jag blir inte ett dugg provocerad av henne – hon intresserar mig inte över huvudtaget. Däremot kan jag när jag läser om henne (vilket varit i stort sett omöjligt att undvika de senaste veckorna) reflektera över att allt man gör har konsekvenser, och att man faktiskt inte MÅSTE förlåta ett sådant beteende. Hon är välkommen att gå vidare i sitt liv, och ta ett vanligt arbete och move on, men jag hoppas inte hon kommer att kunna tjäna pengar som hon gjort innan – på följare på sociala medier. Jag tycker helt enkelt inte att hon förtjänar det.

      Bara för att hon har noll empati så har jag btw det? Har ingen tid att skicka sårande kommentarer till någon influencer ?

    Hon är obehaglig och hennes närmaste också som så gärna vill vara med och figurera i hennes kanaler.

    När det var tyst på insta var det inte för att hon ångrade sitt beteende utan för att hon gjorde en dokumentär och planerade sin comeback. Och vips efter den dokumentären är hon igång igen som om ingenting har hänt. Tycker synd om killen som ska behöva störa på henne i trapphuset när hon glad som en lärka fortsätter sitt flunsaliv, påhejjad av andra empatistörda likasinnade.

    Kan inte se inläggen så tyvärr vet jag inte vad jag tycker om det.

    Så först gör man content av en utslagen man, och när det hela blir en skandal så kommer man på idén att skapa content även av det? Köper inte hennes bortförklaringar alls. Hoppas företag fortsätter hålla avstånd.

      Exakt så

    Ot men vet någon vilken podd fann1days syftar på?

      Jag undrar också… Låter ju helt sjukt att hänga ut henne på det viset. Varför vill vissa sparka på de som redan ligger ner? Tjejen har förlorat sin bebis, haft flera missfall och lider av bipolär sjukdom/depression. Lite empati vore passande…

        Nicole F?

          Hennes senaste poddavsnitt handlar om ångest, självm*rdstankar och Britney så verkar inte så…

        Ja usch, man tycker väldigt synd om henne och blir ju berörd av hennes historia. Tycker väl kanske att det börjat spåra ur lite med en monumentsgrav och att göra concent av sitt döda barn nu.

      Det undrar jag också! Vem kan bete sig så??

      Jag undrar också, men Fanni har nog sina skäl att inte berätta. Hon vill kanske inte att folk ska gå in och lyssna på det.

        Fast det blir ju lite clickbait vibbar, hon VET att folk blir nyfikna och börjar följa/kolla hennes insta om hon skulle berätta. Annars hade hon inte repostat sina följares heja-stories på sin.. hon får väl posta vad hon vill om sitt liv men det smakar lite illa att använda sitt döda barn som content.

          Håller helt med dig. Man förstår ju självklart sorgen efter sitt döda barn men tycker det börjar bli lite mycket nu. Julklappar till graven, tända ett ljus hos honom vid varje advent. Tycker hon känns lite desperat också när hon alltid uppmanar folk att ”gilla om du håller med”, ”gilla bilden om du kan se vår längtan”. Blir lite too much.

    Dessa har Instagramkontot snott rakt av från reddit /reddit.com/r/sweden).
    Leave cred where credit is due.

      & var har de på reddit plockat de från? Memes upphovsrättsinnehavare går inte att fastställa för communityn bryr sig inte om att hålla reda på det ändå

        Oj, hej, vad fel du har. Hela webbsidan https://knowyourmeme.com/ would argue otherwise. En hel databas för just memes, ofta med ursprungskällor :). Genom att besöka både Instagramkontot här ovan, samt r/sweden så ser man att memesen publicerades på Reddit före insta. En snabb bildsökning på Google visar också att den första gången bilden postades var på just reddit. Check and mate

          Vad snackar du om? Samtliga är publicerade på Instagram först. Jag vet, för jag gjorde dem. Du får gärna leka smart hur mycket du vill men då kan du ju i alla fall se till att ha rätt… //B

      Du har absolut noll koll på vad du snackar om.

      Med vänlig hälsning,
      Snubben som skapat samtliga memes i det här inlägget

    OT – Vilken podd är det som pratar om fannidays som hon skriver om på stories? Nån som vet?

      Vill också veta!

    Men va fan! Hur vidriga människor finns det!?!

    Jag tror att det bästa just nu vore att sluta ge henne så mycket utrymme i sociala medier. Sluta uppmärksamma henne. Sluta skriv och prata om henne. Tack och hej.

    Hon vinner bara på all publicitet och hon visar klart och tydligt att hon inte lärt sig en läxa.

    DIETZ ÄR INTE RELEVANT LÄNGRE. #finished

    Tycker mer illa om henne efter dokumentären (som jag inte har sett och inte vill se). Den här dokumentären har funnits i beräkningen sen dag 1 efter incidenten. Noll ånger, hon vill bara med alla medel tillbaka till rampljuset igen. Hoppas verkligen att så få som möjligt vill förknippas med henne. Hon har förbrukat sitt förtroende som influencer.

    O Mona spottar o fräser i kommentarsfältet.
    När en person ifrågasätter donerandet till VDS

      Överdriver du inte lite nu? Kallar du det att spotta och fräsa? ??

        Haha lite spott o fräs ?

    Ok det räcker. Det är mobbning nu. Hon fattar att hon gjort fel.

      Ska det till sådant här för att någon ska fatta att man inte sparkar på någon som redan ligger är det något fel med en från början. Empatilöshet? Dags för en ny ”karriär” för henne nu kanske.

    Tycker denna dikt av Charles Bukowski passar så bra i vårt förljugna samhälle.
    ”Their finest art”

    https://youtu.be/vnuaTTKByBY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.