Julia Franzén är ny programledare för Love Island

Efter att ha varit Sveriges första ”Bachelorette” och deltagit i Robinson år 2020, så tar nu Julia Franzén klivet över, från att vara deltagare i en dokusåpa till att leda en.
Hon är nämligen den nya programledaren för ”Love Island Sverige” när programmet gör ”comeback”, efter en några år lång hiatus.
Love Island går ut på att samla ett gäng singlar i en lyxvilla, där deltagarna ska försöka hitta kärleken, och det vinnande paret får dela på 500 000 kr.
När den senaste säsongen av programmet sändes 2019, leddes det av duon Malin Gramer och Malin Stenbäck, och vanns av Sofia Jenks och Simon Dannert.
Den nya säsongen har premiär den 23 januari.

Tror ni vi kommer få se ett gästspel av Katrin Zytomierska?
Hon är väl singel?
Trion Julia, Bingo och Katrin verkar ju som ler och långhalm, och visst hade det varit lite intressant att se Katrin äntra huset och stöka lite?

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem är det på bilden??

  Hon blir bara mer och mer lik Christer Lindarw som utklädd.

   Tragiskt men sant ????

    Stackarn

    Verkligen!! De där fula tjocka lösfransarna ser ju ut som 2 gardiner framför ögonen! O sminket ser ut som…

   Tycker inte hon är särskilt lik Christer Lindarw men visst kan man ibland tro att hon är en man, en transvestit (får man säga det ordet?), särskilt när hon är hårdsminkad så ser hon ut som det. En av tjejerna i Dollystyle och Julia är kopior av varandra, jättelika.

   ???

   Mer som Bingo med smink! ?

   Nja, de har stylat henne så hon ser 20 år äldre ut dock

   Agree

  Kul, ett jobb som passar henne perfekt ?

   Att inte Tv4 sätter Julia som nyhetsankare istället? Eller byter ut Tilde de Paula mot kopian Christer Lindarw/Julia.

    Hon kan ju ta över efter Bengt Magnusson, han gick ju i pension idag

     Han har inte gått pension han är kvar på TV4 men ska inte va med på nyheterna bara ibland om det behövs vid typ sjukdom eller saknas ordinarie personal

    Men varför i herrans namn skulle Julia vara nyhetsankare, och ta över efter Bengt Magnusson??? Varför byta ut Tilde?! Julia borde snarare vara bannlyst från TV efter sina fadäser. Det hon gjorde var väl nästan värre än det Margaux gjorde iaf lika illa. Så varför ge henne tv-tid… och säkert får hon en hög lön för det också. Nej fy så irriterande.

     Men de två som skrev om att göra henne till nyhetsankare etc var nog ironiska. 🙂

  Sveriges första Bachelorette hette Frida och det var rätt många år sen.

   2011 var det visst

   Orkade inte googla, men tänkte också att visst fasen har vi haft bachelorette i Sverige innan?

   Och där va årets Bachelor Christian med!!!

   Ska vi börja samla faktafel? ?

    Då blir du nog blockad ?

     Garanterat 110%!

  Plastic is fantastic!
  NOT!

  Känns som hon hela tiden söker mer personal som enligt arbetsbeskrivningen ska följa med henne och filma henne hela dagarna, skapa content osv men ändå är det enda hon lägger upp antingen reposts från Bingos eller hennes mammas storys eller videos från olika skönhetsbehandlingar hon gör. Undrar verkligen vad alla i hennes ”team” gör om dagarna?

   Of?

  Kul för henne. Hon kommer säkert göra ett bra jobb.

  Undrade vem det var ?

  Jag gillade henne när hon var med i Robinson men efter att kändisskapet kom in i bilden så har hon förändrats åt fel håll tycker jag.
  Ännu mer efter att hon blev tillsammans med Bingo….och har anammat KZ’s livsstil.

  Pinsamt av Tv4, hur tänkte de där? Anställa en kvinna som programledare som nyligen kallade barn för horor offentligt. Skandal. Kräks. Kalla barn för horor, säg ”ni är horor nu” och du får programleda på Tv4. Märkligt, de brukar ju ha hög moral och vara ganska pk annars.

   Daniel paris som va på samma fest som Julia är fortfarande med i postkodmiljonären som går just på tv4 så dom verkar inte ha så hårda regler ändå ?

    Fast Daniel P hade ju missuppfattat allt o trodde det var en häst-fest så håll honom utanför?

     Haaa haaa, o det tror du på?? Att han inte fick veta av sin bästis Katrin att det var en hor fest?? Eller tror du på riktigt ” åh vad roligt, jag är bjuden på en hästfest”. Fiskmås dumstrut!

      Jag tror personen skämtade om Daniel Paris dåliga förklaring…

      Haha alltså va? ? Är ju helt uppenbart att personen var ironisk. Fiskmås dumstrut på dig själv ?

     med tanke på att inbjudan va i pappersform så kan man inte höra fel ? sen gillar jag pudlar precis som margaux och Daniel ??

     Nåväl, har man inte alla hästar i stallet så..

     Han skojade ju om att han missförstått temat för att han inte gillade temat OCH att han gick på en väns fest är INTE samma sak som att Julia kallar barn för horor – det är hästlängder värre. Tänk om en man gjort det då hade det varit andra bullar så att säga. Öfvergård som fick kicken för att han var onykter på en slutfest och puttade undan en kvinna.

   Tv4 är en unken kanal med många lik i garderoben!

   Verkar som det är lite olika om folk får sparken eller inte av tv4.

   Håller med, för j…igt!!! Ingen metoo varning där på Julia, som kallade 2 barn för horungar??!!

   Hade en man skrikit så om 2 flickor!!!!???? Då hade karriären definitivt varit över på tv4!!!!

   Men den kanalen är ju bara skit numera!!!

    Metoo varning??

    Ja tänk om en man skrikit det som Julia skrek då hade den mannen inte erbjudits att leda ett program på Tv4. Hur fasen tänkte de nu, många har ju den händelsen i färskt minne så att säga och ogillar Julia starkt på grund av det. Konstigt värre.

     Ja väldigt märkligt tänkt av tv4 där.
     De manliga får sluta fort som fan, visst med all rätt det säger jag inget emot men här en kvinna som gjorde som hon gjorde, då får hon jobba som programledare…? De kan ju inte ha missat det?
     Skillnad på folk och folk?

  Jullan sjönk så mycket i mina ögon efter Kattens fest? hon, bingan o Katten borde vara mer ute i kylan än Marguax

   Håller verkligen med, kommer alltid förknippa Julia med uttalandet hon gjorde om att barnen var horor. Tv4 sjönk också i mina ögon. I synnerhet Julia, som kallade barn för horor, borde vara ute i kylan istället för att få mera rampljus på sig och få bli programledare. Dessutom hennes falska beteende att låtsas vara kär i Jesper framför kameran… Nu är hon nöjd, och Bingo blir nog dumpad om han inte redan är det.

    Tror inte Bingo och hon kommer göra slut. De är av samma virke så de lär slå sina påsar ihop och skaffa några kärleksbarn.

     Kändes väl som att Julia skickade en peek till Bingo om att inte dricka i närhet av barn. Sedan dess har hon väl inte synts till i hans insta. Han vill så klart ha henne kvar men hon behöver inte honom för fame längre tänker jag, så vem vet.

      Peek? Är det nån slags ping?

       Aaah nej nu fattar jag, pik. Sorry

  Snälla skriv ett inlägg om Pontus fejkade inbetalning till Barncancerfonden. Han är ju HELT slut i huvudet.

   Hon skrev om det tidigare idag

    Eller har det framkommit något nytt kanske

     Ja 🙂

  Var tvungen att kolla upp om Sofia och Simon fortfarande var tillsammans och det är dem ? Kommer ihåg hur mycket skit de fick av de andra två finalparen för att de lärde känna varandra i slutet av programmet och ändå vann. Men dom andra två paren gjorde slut kort efter programmet ?

  Gu va skönt att inte vara fast i plastikträsket var min första tanke.

   Tror det mest är de tjocka ögonfransarna och den enorma överläppen som gör att hon ser konstgjord ut. Utan det vore hon nog söt! Längden kan hon ju inte göra något åt, men är man lång som kvinna med blonderat löshår och mycket smink kan man ju se lite ”manlig” ut..

    Hon har ju gjort botox, fillers och näsan flera gånger. Är nog därför snarare.

     Finns det någonting som är original hos henne..? Ärligt talat?

  Hon var ju bara jättejobbig i bachelor? Noll tv-utstrålning.

  Apropå yrket som sagt att hon har (med på fester etc om jag inte minns fel), är det vad imagemodell är?

  Läste nyss denna och förstår inte vad en image modell gör egentligen. Om man är i Hollywood måste det väl vara lätt att få snygga gäster gratis? Eller?
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/gE3AKq/tidigare-froken-sverige-om-utelivet-i-marbella-tryggare-an-i-stockholm

   Eller glamourmodell, eskort…

   Kolla på Mood på Svt Play. Imagemodell verkar innebära mycket annat.

  Vem har stylat henne?! Det ser bedrövligt ut! Även fast man är ute efter Barbie-looken så är det inte till hennes fördel……

  Stylingen ser konstig ut, helt klart! Hon brukar väl ha antingen 1. minimala kjolar, 2. bikini eller 3. tighta träningskläder? 🙂 Så kostym med bomullstop under ser sjukt konstigt ut på henne. Det är nog också allt glitter och axelvaddarna som gör att det ser billigt ut. Jag tycker Julia verkar så svår att få grepp om – hon har en roll där hon ska vara ”djup” med sin mamma på olika personlighetskurser och lite som hon var i Robinson och sen en heeeelt annan person med Bingo och på alla fester och när hon var underhållnings-modell 🙂 med sin kusin. Bingo skrev ett inlägg igår om hur underbart det är att ha en tjej som kan vara ”allt” och vågar ha olika sidor men jag tycker mer att det gör att allt känns så falskt och att hon vänder kappan efter (penning)-vinden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.