21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Detta inlägg kom lite i skymundan. Var väl Bianca som ringt upp exets ragg, det har framkommit här tidigare men kanske är det någon annan som också gjort det. Tycker det handlat mycket om Bianca i flera avsnitt, ja alltså inte bara det ni säger öppet… tycker man oftast förstår vilka det är ni pratar om och syftar på, har dock inte lyssnat på alla avsnitt.

  Konstruktiv kritik. Avsnitten handlar till för stor del om er tre och era familjer/vad som hänt er osv osv. Verkar väldigt nöjda med att ha sambos också. Det är ointressant. Det intressanta är skvallret och även där är det meningslöst eftersom det stannar mellan er tre. Förstår inte alls syftet med podden eller vilka de andra två ens är.

   Jag håller med! Gav podden ett försök men det tar tyvärr för länge innan ni kommer igång och ni misslyckas med lyssnarlöftet. Trodde den skulle vara som en förlängning av podden men ni är ganska tröga och.. gnälliga? Ingen energi och dåligt klippt. Och namnet: sanning eller konsekvens. Förstår inte alls? Eller har jag lyssnat för lite? Förlåt om jag låter hård men kände mig faktiskt besviken efter de tre gången jag försökt lägga på podden och lyssna. Tyvärr ?

    Hahaha….då är den nog ingenting för dig. 🙂

   Skojar du? Pratar Camilla & co så mycket om sig själva i en podd som ska handla om influencers?
   Hade tänkt att börja lyssna men absolut inte om så är fallet.

    Jag säger inte att du har fel, men vad har du läst att podden ska handla om influencers?

     Hur många procent av showen består av ?

      ”beep” ska det vara.

      Va?
      Jaha…..något namn, de absolut sista minuterna.

       Fast det är ju det intressanta. Varför är det alls med i podden när det är bleepat. Ni kan ju lika gärna säga det till varandra utanför podden.

     Men det är ju det (influencers) titlarna handlar om samt infon under? Det är ju allt det står om, lite konstigt om den inte ska handla om det isf ?

     ”Nu är det premiär för podden Sanning & Konsekvens från Nyheter24! Bakom podden, som kommer att släppas varje fredag, står Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark, Camilla Gervide som driver Bloggbevakning och nöjesreportern (som även kvalar in som nöjesprofil trots att hon inte vill erkänna det) Quetzala Blanco. Tillsammans kommer de att stöta och blöta aktuella kändisar, influencers, fenomen, trender och en hel del skvaller som de har snappat upp genom åren.

     Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.”

      Influencers är en liten del av innehållet, ja…

       Nu vet du var folk läser att podden ska ha ska om influencers i alla fall! Men åter till ämnet, jag kunde inte se något i beskrivningen om att podden ska handla om ”för stor del om er tre och era familjer/vad som hänt er osv osv. Verkar väldigt nöjda med att ha sambos också. Det är ointressant.” som den konstruktiva kritiken handlade om.

    De pratar väldigt mkt om dig själva och särskilt om sina män, barn och ingrepp. Det är väldigt mkt om dem och det tillför inget till historierna.

  Får man fråga hur många lyssnare ni har?

  Jag håller med om att skvallret som beepas (stavning på det? ?) blir bara störigt. Ger inte mig att veta något om jag ändå inte får veta vem det handlar om, det blir lite som att du stiger på flygplanet men landar hemma och inte på solkusten ?‍♀️

  Gillar podden 🙂

  Jag såg fram emot att lyssna på
  Podden för att jag trodde att jag skulle få höra skvaller och att det var av denna blogg och nyheter 24 . Har inget emot när ni pratar om era privatliv tycker det är mysigt.
  Men bleepande är så tröttsamt ! Varför prata om personerna när vi inte får höra. Det tycker jag ni ska tänka på . Annars tycker jag att ni gör bra ifrån er !

  Antar att det bleepas för att de vill slippa att bli anmälda för förtal ?

  Jag håller helt med! Gav podden en chans men det där beepandet är helt värdelöst. Vad vill man säga med det? Typ skryta med att man vet en massa skvaller, men det ger inte lyssnaren någonting. Tycker också att det är en sjuka att prata för mycket om sig själv i stället för det podden ska handla om, ungefär som Ebba och Emilia i Säker stil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.