Bye bye kitties

När Paow till slut återförenades med sina katter, som befunnit sig hos exet i sex månader, så sa Paow i en video att hon minsann inte skulle lämna katterna igen på bra länge.
Nu är hon på väg till sin kompis Alma i Palma, så jag antar att dessa veckor som passerat – vad kan det vara? Två? Tre veckor? – är vad Paow anser vara ”tillräckligt länge”.

Förhoppningsvis tar Paows mamma väl hand om dem under tiden, för Paow bor väl fortfarande hemma i flickrummet i väntan på sin lägenhet?

Tack för tips!


Idag kommer det ett Öppet Spår redan kl 18.

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad är det för egna inställningar som gör att man inte kan se inläggen här?

   Du måste gå in i inställningar och låta spårare få all information om dig och det du gör på telefonen, först då kan du se instagraminläggen som är inbäddade.

    Är det så? Då får det vara ?

     ?

  Dum i hela huvudet den bruden. Skulle ha förbud mot sådana djurägare.

  Myggan har nog fått i sig en hel dunk CBD-olja. När hon kritiseras för sitt resmål så jämställer hon det med turism på Öland, Gotland och i Åre. Grattis Jonas, du har fått en väldigt smart fru ?

   Varför taggar hon DrAlban och Haddaway i varenda story när dom inte ens syns?

    Det är ju hennes bästa vänner väl? Haha

    För att Polisen i Dubai ska se att hon umgås med kändisar. Hade jag varit My så hade jag varit sjukt skärrad ?

     Dr Alban kan uppträda för dem med den hemska ”fluxa-låten”. Pinsamma människor.

      Jonas kan kompa med sina typiska pruttljud.

     Får man kyssas på allmän plats i Dubai?

      Lagar och regler gäller aldrig för Myggan.

      Inte i Dubai mall. Där är förbudsskyltar.

  Hon har fått tillbaka sin lägenhet.

  Jag är nyfiken på vad det var för tredje operation som paow gjorde nu sist? Hon skulle berätta om den i ett eget inlägg?

   Var det inte näsan?

    Knappast hjärnan…

     Tänk om alla dessa pengar, tid och engagemang skulle läggas på bildning, kunskap eller personlig utveckling istället. Galen tanke, I know!

      Ger inga pengar

    Det var väl tre operationer och näsan var en av dem? De andra två har iaf jag inte sett nåt om.

   Ja, undrar vad det kan vara…

   Hon skrev häromdagen att hon har fått tillbaka sin lägenhet men om hon bor där ännu vet jag inte. Hon har även hunnit spendera minst någon natt i Malmö efter hon fick tillbaka katterna. Jag tror att Paow inte mår särskilt bra och därför måste fly från vardagen, hoppas att hon kan finna lyckan i livet någon dag.

    Jag vill verkligen att det ska gå bra för henne men det känns som att hon fått så många chanser. Många fler än vad dom flesta får.

     Trots hennes attityd så ömmar man ändå för Paow. Vet inte vad det är som gör det… Men hon borde stanna med sina katter ett tag i alla fall.

     Varför skrivs det aldrig om Diana Babans förehavanden? Undrar om det är värt att hänga med gängkriminella så länge man får resa jorden runt? Efter senaste sprängningen lär hon och killen knappast komma tillbaka till Sverige.

      Detta borde verkligen lyftas mer! Beklämmande beteende från den bruden.

      Bloggbevakning hugger mest på etniska svenskar dock.

      Vilken sprängning? Vilket nätverk tillhör han? Är det någon som ens vet vem han är?
      Tappade verkligen ALL respekt för diana

    Hon skrev ju för inte så länge sen att hon inte mått så bra varken psykiskt eller fysiskt, om det är bättre nu vet jag inte men verkar ju inte så. Hon verkar ju väldigt, väldigt rastlös och kan inte ”bara” vara hemma utan måste åka överallt hela tiden, operera sig 500 gånger osv..

   Vilken va den andra?

    Hon skrev att hon gjorde tre operationer sist: näsan och en fettsugning samt en tredje som hon skulle berätta om senare i ett eget inlägg.

  Får hon inte dåligt samvete? Saknar hon inte dom? Blir dom inte stressade av att flytta runt? Känner dom sig trygga med vilken människa som helst?

  Jag har skjutit upp en operation jag behöver göra för jag vet inte vad jag ska göra med min katt (även väldigt rädd för allt med operation, sjukhus osv så ska inte bara skylla på min katt?)..
  Hon blir stressad i nya miljöer så hon har det bäst hemma, men känns inte okej att någon kommer och matar henne och tittar till henne bara.
  Helst vill läkarna att jag kommer kvällen innan, opereras på morgonen och åker hem dagen efter. Men skulle kunna funka att åka hemifrån typ kl 4-5 på morgonen (12 mil att köra) och sen åka hem på eftermiddagen dagen efter. Men känns inte okej.

   Lite överdrivet. Herregud katter sover större delen av dygnet. Mvh ägare till 5 katter och har noll dåligt samvete över att OP för min cancer på måndag och atta dom får kattvakt en dag! Ge dom lite extra gott så ska du se dom överlever! ?

    Har aldrig haft några katter som sover mer än 8h. Låter som du har innekatter som inte har någon möjlighet till npgon annan sysselsättning än ligga och blunda.

    Önskar dig all lycka till och hoppas du blir frisk snart ? massa omtanke

   Jag förstår dig, har också en sådan katt! Och hon är mitt allt. 🙂 Vad gäller kortare period typ 24-48 timmar så tycker jag det är helt ok med en person som kommer en stund och ger mat och pratar lite med katten. Däremot åker jag inte på längre resor utan att en person flyttar in hos mig och är med katten lika mycket som jag. :/ Och det är svårt att hitta någon som vill/kan det tyvärr. Men jag tycker du med gott samvete kan vara borta en och en halv dag med en stunds kattvakt bara. <3 Låter viktigt att få till en operation ändå. Men fint att du tänker på katten!

   Lycka till med operationen ?

  Vad är det för bloggare som verkar bo i Dubai men som jag aldrig läst om här. Hette ngt med swe.

   Helen Torsgården.

    Är inte hon äldre? Såg ut att vara runt 30.

    Helen bor väl ändå inte i Dubai.

     Inte? Har hon flyttat hem?

    Hon har väl en gård i Sverige?

   Swealife ?

  och däääär kom kenzas strandbild med magen ?

   Det är väl en fin tradition ??

   Kenza är sååå boring! Känns som man sett alla bilder 27469292 ggr förut.

   Känns som huvudsyftet med att åka till ett varmt, exotiskt land. Att visa upp magen i bikini. Slår vad om att hade inte hon varit gravid nu så skulle de inte ha åkt.

   Hahahaha ja veeet ? klyschornas m
   Klyscha!!

   Bäst är ändå klackskorna i sanden..

  Usch hon ska inte ha djur!!

  Bingo fiskar nu efter en ny sponsresa för honom och Julia, Maldiverna var ju det. Firar ”tutorduvorna” varken jul el nyår ihop i år?

  Hoppas Paow får ett trevligt nyår och vad gäller katterna så har de det säkert okej hos hennes mamma i några dagar.

   Nej och det har garanterat med Katrin att göra… Nu vill Julia vara med och bestämma var dom ska fira och Bingo kommer alltid fira med sina barn. Och BinKat kommer typ alltid fira tillsammans. Visste att detta skulle ske när han träffade en ny ??‍♀️.

    Julia sa på sin mammas story att dom kommer fira jul osv ihop sen när dom har gemensamma barn. Men fram tills dess firar dom separat med sina egna familjer.

  Katterna är säkert med hennes familj och har det helbra.

  Otroligt så nedlåtande Camilla kan vara mot vissa människor.

   Ja det är sjukt.

   Ärligt talat, man får det man förtjänar. Sänder man ut skit får man det tillbaka.

    Du syftar på Camilla antar jag?

     Ett märkligt antagande som du givetvis låtsas vara självklart. Nej, naturligtvis inte. Är man runt 30 och fortfarande inte förmår att vara empatisk, får man ta emot det man får.

   Vad är det som är nedlåtande nu då?

  Beror på. Katter kan som hundar bli vana att åka till kattvakten eller att kattvakten kommer över.
  Så skulle inte få panik. Tror Paows katter är så vana vid att bo hos kattvakt/ha kattvakt att dem inte direkt bryr sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.