116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Året börjar bra ?? Grattis!

   Nä förra året slutade bra ? de förlovade sig på julafton. Skämt å sido kul för dem

    Ah okej har missat det ?

  Snälla granska influencern JOHANNAJOHNSON på instagram som köper sina följare! Hon utger sig ständigt för att vara en ”seriös” influencer och skriver att hon har en egen agent!

   Hur vet du att hon gör det?

    Kollade själv vad hon har för följare. Bara utländska fejkkonton…

   Total ointressant vem är ens hon och vad är hon känd för?

    Det var väl hon som la ut en video där hon gav Caia dåligt betyg, på vilken Bianca tog personligt och hängde ut henne? Typ nåt sånt

   Kolla även upp Alva Sperle.. Bara fejkföljare

  OT kollar på Agnethas Nyårskarameller. Man får inte kommentera nåns utseende…. Men! René Nyberg – vad har hon gjort och varför – fillers och botox gone wrong

   Så vacker förut och nu stelt ansikte tyvärr

    Men det ansiktet är ju bort ändå? Förstår inte när folk jämför äldre botoxade ansikten mot när de var unga.

     Fast för tre år sen var hon väl inte ung? Är senaste året hon förändrat ansiktet

   Samma som Jenny Strömstedt. Hennes panna…. inte ens barn ser ut så i sin hy.

   Eller Lena Olin igår…vart helt chockad. Tycker alltid hon har varit så vacker och följt sin ålder utan allt för synliga ingrepp…not anymore..

   Jättesorgligt hur de skaffar sig som ett och samma utseende. Särskilt eftersom vackra människor brukar åldras vackert. Jag är småful och mitt ansikte har börjat hänga och tappa formen, men mina vänner som är vackra har bara rynkor liksom, deras ansikten hänger mindre. Svårt att förklara 🙂

    Haha samma här

   Tänkte exakt samma! Hon som var så vacker!

   Tror inte den typen av ”look” är pga fillers och botox. Kanske är med i bilden också (förmodligen), där botox ger det där släta, blanka i huden och fillers det lite puffiga på vissa ställen. Men det där mer åtstramade som gör att man verkligen ser rätt annorlunda ut brukar vara ansiktslyft.

    Håller dock med ovan person att det alltid blir väldigt konstigt när man jämför en ”fixad” persons utseende mot den utseende som yngre. Blir ju aldrig en rättvis jämförelse liksom, inte heller kan man jämföra med en ”ofixad” person i samma ålder för det är ju två olika människor med två olika utseenden.

    Fattar absolut att du/ni reagerar dock, det gör jag med. Men samtidigt blir det så dubbelt när det gällr åldrande, i synnerhet kvinnor och i synnerhet de som är offentliga på något sätt. Antingen kommer vissa anmärka på hur de åldrats i en något negativ ton, eller så kommer vissa anmärka hur de fixat sig istället för att åldras med ”värdighet”. Svårt att göra rätt eller känna sig nöjd med sig själv under sådana omständigheter.

   Anja absolut. Men det var 2 tjejer till i stjärnorna på slottet. Fullproppade.

    Absolut, dumt av mig att endast nämna en person. Tänkte mest på hur ögonen tagit stryk.

  Gu va kul för Annica som har haft det kämpigt på sistone. Glädjer mig å hennes vägnar. Grattis.
  Efter regn kommer sol som det brukar sägas.

  Någon som vet vad det är för sten i ringen?

   Finns det nåt annat alternativ än diamant, de är inte på strikt budget direkt.

   säkert en liten hockeypuck

    Hahahaha puck ?

  Grattis till henne! 😀

  Camilla Hamid har skiljt sig uppdaterat idag men skiljde sig sent några månader tillbaka.

   Oj då. Lite oväntat ändå.

  Grattis till Annica det är hon värd och den ringen går inte för hackor as snygg

   Visst är den fin, men så opraktisk. Tänk vad den ska fastna i kläder och vara i vägen när stenen är så stor. Jag hade inte velat ha en så stor, men förhoppningsvis är Annica nöjd och det är vad som spelar roll.

  Så kul hur hennes liv tagit en väldigt positiv vändning. Det är hon värd.

  Nu kommer alla vita sandsträndsbiler på Kenza? hur är det möjligt att 1,7
  Miljoner följer henne?

   Varför fortsätter ni gnällisar att titta/följa då? ?

    Kanske för hon är så uppenbar i sina uppdateringar att man hade nästan varit miljonär vid det här laget om man kunde beta hennes content ? åh varför bryr du dig om att kommentera alla trötta Kenzatröttaföljare?

     Gäller ju dock inte bara Kenza, även om det verkar finnas många som stör sig på just henne. Håller med Anonym ovan, rätt fånigt att fortsätta följa någon man bara vill klaga på att den är tråkig, uppenbar/förutsägbar osv. Fattar inte alls varför man väljer att göra det, har man så lite annat för sig att det är värt att lägga tiden på att klaga på något som inte alls spelar roll?

     Alltså jag förstår om man påtalar eller ”gnäller” över något som är problematiskt med influencer trots att man inte följer den. T.ex. Margauxs hantering med den där utslagna mannen. Eller alla influencers som expoenrar sina barn något ohyggligt mycket. Eller influencer som är oärliga i sin marknadsföring av produkter på något sätt. Liksom legitima grejer att ta upp. Men det här med att bara klaga på hur tråkig eller liknande någon är säger väl mer om er själva egentligen. Får er att framstå som sådana där personer som får sig själva att må bättre genom att trycka ner andra (om än inte direkt till dem, utan anonymt här).

      Exakt!! ?

      Så det är okej att diskutera Margaux men inte Kenza, bra då vet vi!

       Snacka om att inte läsa vad det står.

        För du skriver en hel roman ?

         Om 180 ord är för mycket för dig att läsa så säger det nog mer om din förmåga att läsa och/eller koncentrationsförmåga, för 180 ord är verkligen inte mycket, borde ta 30-40 sekunder att läsa.

          Ditt engagemang för att säga till mig vad jag ska tycka är häpnansväckande! Hur mycket tid har du lagt för att ändra andras åsikter?

           Du verkar ha en ganska annorlunda syn på det här med tid. Speedskiter du också för att det inte ska ta för lång tid? Säkert hemorrojderna till följd av det som gör dig så lättirriterad.

           Vill bara tillägga att vi är olika Anonym ovan.

       Eftersom du har svårt att koncentrera dig tillräckligt för att läsa i 35 sekunder, så nej, poängen snarare VAD man diskuterar än VEM. Att gnälla över hur tråkig Kenza eller Margaux är tråkiga är fånigt och reflekterar snarare den som gnäller. Att påtala problematiken kring att Kenza eller Margaux exponerar sina barn är en legitim grej.

       Vill man bara gnälla över hur tråkig någon är kan man väl sluta följa/spana in den personen istället för att förpesta sin omgivning med onödigt gnäll.

        Folk har verkligen startat år 2023 on top! Härligt! Har alla tagit en shot ättika vid 12 slaget?

         Du verkar ha tagit flest, grattis ?

      Jag håller med, förstår att man kan följa någon som retar upp en eller stör en. Men att gnälla om.att någon är tråkig? Hela instagram är väl fullproppat med miljontals tråkiga konton. Och Kenza har väl dessutom alltid varit tråkig, vad ska hon göra, fejka lite drama?

    Nej, alltså det är UNDERBART att följa OCH gnälla SAMTIDIGT. Som att titta på en parodi av en influenser 😀

     Men folk gnäller och irriterar ju sig? Huuur kan man orka vilja fortsätta då? ?

   Min teori: 1. Gamla följare pga hon har varit med lääänge 2. Ungefär en halv miljon är fake enligt modash.io 3. Hon upplevs fortfarande glammig/nån man vill va 4. Barnen har inte tagit över flödet

   Men ifall jag var på en strand i värmen så skulle jag också uppdatera med alla dessa cheesyga bilder från stranden, om jag skulle vara gravid skulle jag säkert föreviga det också på strandbilder osv! Så ja, tror det är helt normalt ifall man just är i värmen! ?

  OT. jag ör olyckligt kär är i en kille som jag dejtat lite. det av o på hela tiden. han fokuserar på sex jag mer på känslor. och nu har jag försökt att tagga ner o inte vara så gravallvarlig i allt, utan ta det som det kommer som han ändå vill. jag är rädd o har svårt att lita på killar. han vill inte sms om vardags utan mer sexiga sms. vi har duschat i hop, hånglat gått promenader men inte haft sex ännu. jag vill att vi ska va i hop, men han vill dejta och se hur det känns. va fan ska jag göra? tänker på han 24-7…? vi kan dessutom inte ses så ofta pga jag har barn på heltid o han har sina barn.

   Om han fokuserar på sex säger väl det allt du behöver veta? Även om han skulle vara intresserad av dig som person OCH skulle vilja ta det sakta framåt så skulle han ändå kunna ”vardagssmsa”.

   Har du känslor för denna person så har du två alternativ. 1) du berättar för honom vad du känner, och vad du behöver. Om han inte vill möta dig och det så lämnar du er situation. 2) du tar helt avstånd så som det är, om de redan berättat vad du vill och han inte möter upp det. Att han inte möter upp dig och det är i sådana fall hans svar.

    tack. vi vardagssms-ar men han vill inte skriva om vardagen varje dag. han gillar däremot beskriva allt han vill göra med mig sexuellt.. har sagt delvis vad Jag känner o han säger han inte bara vill ligga men han har tidigare sagt att han inte vill ha nåt förhållande.. ändå släpper han mlg aldrig Jag har, lagt ner allt med honom säger 5-6ggr men sen har han tagit kontakt med mig o jag halkar dit igen.. o nu värre än någonsin tänker på han hela tiden o han har inte ens läst mitt mess på 4 tim jag får inte följa honom på Instagram så, han tycker vi tjafsa jag frågade om nåt ex då han prata en del om, d i början o då blev jag en stalker o han nekar mig följa och inga vanliga mess bara sms via Instagram.. fan jobbigt . ?

     Nä förlåt. Men ta av koftan och blocka honom. Han visar ju jättetydligt att han inte vill ha dig, förutom om du backar. För din egen skull – blocka killen och gå vidare ??

      Enig med ⤴️… Tyvärr. Men allt pekar på att han inte är intresserad av dig långsiktigt annat än sexuellt. Krasst men sant. Bespara dig ännu mer smärta och bara klipp kontakten med honom. Förstår att det måste kännas fruktansvärt men det kommer inte göra dig lycklig att fortsätta umgås med den här mannen. Ryck av plåstret och låt dig själv börja året utan den här toxiska dynamiken.

     Han kommer inte tillbaka. Han testar dig för att se om han har kvar dig för det han vill. Att du inte får följa honom osv säger ju oerhört mycket om honom som person? Ta INTE kontakt med honom och svara INTE när han kontaktar dig. Han vill utnyttja dig för det han vill ha, inget annat.

     hmm, du får inte följa honom på instagram och inte skicka vanliga sms.. kan det vara så att han har en flickvän? Oavsett låter han väldigt oförtjänt av din tid. Försök släppa taget, du kommer hitta någon bättre <3

     Förlåt men er grej låter inte som nåt vuxna (med barn t.o.m.) håller på med. Han leker, du vill ha seriöst. Dumpa och håll det det här gången, du kommer bli sårad.

   Säger detta som om du vore en vän!

   Han är ju rätt tydlig med vad han vill. Vill du mer – bryt med honom. Men att fortsätta träffa/skriva med nån som bara vill ha sex osv och du vill mer – sorry men då gräver du bara dig djupare.

   Du vill kanske tro att han är the one, men han klargör ju tydligt var han står. Antingen får det räcka, eller så får du klippa. Röstar på att klippa det, för du har känslor och det har inte han.

    TACK ❤️ Får försöka igen då… har försökt men sen tar han upp kontakten efter några veckor igen.. o jag vill inte blocka men det kanske är det som måste till..

     Blocka honom ❤️ Det kommer kännas piss en tid, men fortare än du tror kommer du ha gått vidare. Tro mig! Inget bra kommer i långa loppet av att fortsätta ha kontakt med den här personen ❤️

     Du måste blocka. För annars kommer han tillbaka som en jojo, för det har ju funkat innan. För din egen skull – blocka.

     Han är ju ärlig, sen är det dumt av honom att rida på dina känslor. Men det är samtidigt du som låter honom. Sluta med det, blocka honom överallt och gå vidare ??

     Kan tillägga att jag varit i samma läge själv. Aldrig mer! ☺️

    TACK JO OCH ANONYM ❤️jag(ts) vågade. skrev detta killen.

    Hej,. jag känner mig kär i dej , el förälskad el något iaf som gör att jag tänker på dig hela tiden, längtar efter dig hela tiden sen vi sågs förra veckan. , och det gör mig ledsen att du nekar mig Instagram och vanliga sms och inte är intresserad av min vardag, inte vill prata känslor och du är väldig tydlig med vad du vill vilket jag respekterar och jag vill mer så vi får säga hej då?. Jag har försökt att liksom inte hetsa och kräva saker av dig men vi har inte samma mål att bli en del av varandras liv som jag vill. har flera ggr skrivit att jag längtar efter dej saknar dej tänker på dej. Antingen vill du ha mig i, ditt liv el ej. och jag känner inte att du vill det jag vill. kram.

     Ok bra! Och sen om han skriver nåt fint, nån halvsanningar om att han ”visst bryr sig om dig” eller whatever så bara skiter du i det och blockar honom så han inte kan försöka övertala dig eller få dig att backa från den gräns du markerat. Modigt och fint att du var så uppriktig mot honom, men låt honom inte använda det mot dig för att övertala dig att fortsätta ha kontakt med honom ❤️

      EXAKT! ?? För han kommer antingen acceptera, eller leka på känslorna. Klipp gummibandet nu, han vet att du tar avstånd och som Morricone skrev – låt honom inte använda det mot dig för att övertala dig att fortsätta.

      Hårda sanningen, men nån måste säga det (eftersom du bad om råd ?).

     Stå på dig. Vill du ha en djupare relation än ytligt sex är det en sådan person du bör interagera med. Du behövde inte skriva rill honom, men förstår att du ville förklara varför ”du försvinner”. Som någon skrev är det dumt av honom att rida på dina känslor – det om något säger jättemycket om honom som person. Att han både kan och vill aktivt utnyttja dig och dina känslor? Nä, skräp säger jag. Lycka till! ??

   Släpp honom.

   Oj, trodde du var typ 15 i sättet du skrev, tills du sa att du hade barn.

    jag är 48 nästan.

     Låter som han har nån annan redan, varför annars får du inte sms:a eller följa på insta. Han vill inte att du ska ”synas” så att han kan råka bli ertappad. Sexfokuset är för att han bara vill ha den spänningen och inte direkt är intresserad av annat med dig. Han kommer förmodligen svara något du vill höra på ditt meddelande, men låter som han visat tillräckligt tydligt vad han är ute efter. Trist när det krockar såhär och man råkar bli kär, men säger som alla andra, lägg ner honom och lägg din energi på annat.

   Jamen han är ju jättetydlig med vad han vill. Det är bra när killar är tydliga, du vet vad du kan få av honom, du kan få sex.
   Om du vill ha ett förhållande som inbegriper allt, dvs inte bara sex, så låt honom vara. Han kan inte ge dig det du vill ha.

   Skit i honom. Han vill bara utnyttja dig och ha dig som knulldocka. Han kommer inte ändra sig!!!!!!!

  Så kul för dom! Önskar dom verkligen all lycka ?

  Varför postar man samma bilder i stories OCH i ett inlägg?

   Varför inte?

   Camilla, jag måste alltid skriva in mejl och nick när jag ska kommentera, förut stannade det automatiskt kvar. 🙁 Vet du varför och om man kan göra något åt det? Jag kommenterar fruktansvärt mer sällan nu iom det.

   Varför inte? Stories försvinner ju. Och vissa kolla bådeoch, vissa ser bara stories och andra ser bara på inläggen ?

    Skulle inte vara den pussemojin dock ?

   Därför att det är allmänt känt att IG pushar ut stories o reels mer än inlägg, så för att fler av ens följare ska se de

  Mardröm att bo granne med Bianca igår efter hennes brakfest i nya lägenheten. Är väl inte så ljudisolerat i gamla byggnader.

   Det va nyår, mardröm att bo granne med väldigt många ?

    Eller hur, vi sjöng tydligen karaoke till 5 (:

    Ja, men det såg ju ut att vara några hundra i hennes lägenhet… ? Dunkande musik och sambadansare… Hjälp! Som multisystemsjuk, med kronisk migrän och svår ljudkänslighet är jag glad att inte vara lägenhetsinnehavaren under henne. ?‍?

     Tänkte samma sak när jag såg storyn där typ alla gäster hoppar i takt med musiken. Som det måste ha vibrerat för grannarna. Det om något är inte störningar man ska behöva ta.
     Jag bor i ett lika gammalt hus och familjen ovanför har barn. När de busar och springer hörs det ordentligt i lägenheten, det är ju ok. Tavlor hade ramlat från väggarna om en hel grupp med människor hade hoppat sådär.

      Det var alltså nyårsafton. Bor man i en lägenhet mitt på Östermalm så kommer minst en i huset att ha stor fest på nyår. Det får man ”ta”.

       Skillnad på stor fest och den typ av nattklubb som hon gjorde om sin lägenhet till. Det är en tom lägenhet som också verkade sakna matta, dvs noll ljuddämpning. Man väntar sig stora fester, inte nattklubb med sådana hopp i grupp. Läste du ens min kommentar?

        Jag läste. Men alltså det var en kväll. Och nyårsafton där de allra flesta ändå är vakna, många är iväg, etc. Tycker inte det är en så stor grej.

       Nej man ska inte behöva ta en sån där fest. Skillnad på fest och fest, det finns en orsak till att man går ut för att gå på klubb, man skapar inte en nattklubb i en lägenhet.

        Vi tycker olika.

     Som multisjuk med kronisk migrän och ljudkänslighet ska du inte bo i lägenhet över huvud taget då låter det som, flytta ut på landet till ett hus där ingen kan bli störd av dina behov och du inte blir störd av att någon har fest. Alla andra kan inte behöva anpassa sig efter dig.

      Eh? Du tycker att man istället ska anpassa sig efter människor som skapar en nattklubb i sin lägenhet? Nej du, man ska respektera sina grannar, följa husets regler osv. Visst kan man behöva tåla någon fest nu och då men det Bianca gjorde var ingen vanlig fest.

       Jag håller med dig Ida! ? Respekt och ödmjukhet kommer man långt på.

      @Zer Läs texten igen.

      Skrämmande att 26 personer tryckt tumme upp för den här kommentaren. Ingenstans står det i texten var jag bor (lägenhet, villa, småstad, storstad, på landet…) eller huruvidare jag har en åsikt om hemmafester. Det enda jag skrivit är att jag inte velat bo i lägenheten under vid det tillfället som eventet var.

      Och angående att vara multisystemsjuk – det är inget val. Vem som helst kan drabbas. Det kan vara värt att tänka på.

     Verkar ju ha varit en såå fet fest och att ”alla” var där! Måste vara så himla kul att ha möjligheten att ha en sån fest. Jag tittade på alla stories helt faschinerad. Och förstå vilken enorm fomo om man var bjuden och sen typ blev magsjuk så man missa ??

   Festen såg ut att vara på Laroy, inte hemma

    Näe, middagen var på Laroy.
    Efter det åkte de till Biancas lägenhet som var temporärt omgjord till en nattklubb

   Hahaha jag tänkte exakt samma sak! Bor i en gammal lägenhet och när grannarna ovanför har fest och är 10 pers låter de som att de ska gå igenom golvet ??

   Har hon ny lägenhet igen? Hon hinner ju knappt flytta in förrän hon flyttar ut från sina lägenheter

    Men är väl ganska mänskligt att man flyttar till större med åldern. Men nej hon har inte köpt en ny, var ett bra tag sedan hon köpte denna.

     Haha, det var roligt ? Klart att hon som singel och barnfri 28-åring behöver en lägenhet på över 300kvm.

      Behöver o behöver. Bra investering vettu.

    Hon köpte ju en jättestor lägenhet för ca ett halvår sen men renoveringen har inte börjat än (Pernilla och Theo bode där ett tag innan nya huset, har för mej att Benjamin också bodde där ett tag). Bianca bor fortfarande kvar i tvåan på Östermalm.

   Gick in hit för att jag hoppades någon tagit upp detta efter att jag såg hennes stories. Verkligen inte ok att göra en nattklubb av sin lägenhet, att ha fest ok men detta var att gå över gränsen big time. Att hon dessutom skriver att hon ska börja renovera i år… Stackars grannar, i mitt hus får man inte ens duscha eller sjunga efter 22 och nyligen kom ett meddelande från föreningen att det kommit in klagomål om att någon smäller dörren för högt i trapphuset. Skulle man ordna en sån där fest hade man nog blivit vräkt direkt i de flesta fallen. Vet inte varför hon tyckte att det var en bra idé att göra sig osams med sina grannar innan hon ens flyttat in?

    Hon kanske har andra typer av grannar än sådana som känner som du. Hon kanske hade bjudit in grannarna och att de också var på festen. Hon kanske hade kollat innna att de närmsta grannarna inte skulle vara hemma ändå. Hon kanske hade betalat hotell för de närmsta grannarna för den natten. Finns hur många olika scenario som helst. Hur vet du?

    Känner bara: Tur att det finns olika hus och olika grannar. Ser framför mig att du är en såndär som sätter upp lappar i trapphuset om någon inkräktat 5 min på din tvättid, eller att du bankar i taket med en kvast för att någon ”går med hälarna”.

    Riktig gnällkärring verkar du vara ??

    Låter helt orimligt att man inte får duscha efter klockan 22, tänker vissa inte på de som t.ex. arbetar obekväma arbetstider och som kommer hem sent? Kan hålla med om att Biancas fest kanske var lite over the line med tanke på dansarna, antalet gäster osv., men var ligger rimligheten i att man skulle bli vräkt på grund av det? Fine om hon skulle dra hem och ha stora fester flera gånger i månaden eller i veckan, men det måste vara okej att vid något enstaka tillfälle ha en stor fest med ljud och allt var det innebär? Jag bor och har alltid bott i flerbostadshus och har självklart också haft måånga tillfällen när jag stört mig på karaokesjungande grannar, barnspring, en efterfest som drar igång några timmar innan man själv ska upp och jobba en söndag osv – men känner också att livet är till för att levas och sker det bara någon gång då och då så får man faktiskt anpassa sig som granne med (och annars självklart börja med att knacka på hos den grannen och ha en dialog kring att den personen ex. är högljudd ofta). Så tråkigt med att alla bara tänker på sig själva och sina egna behov i första hand hela tiden…

     Tror du får läsa på lite. Dom flesta bostadsföretag/föreningar har regler för hur man ska uppföra sig och vilka tider som gäller. Bor man bland andra människor så måste man ta hänsyn.

      Jag har ALDRIG hört talas om duschförbud efter en viss tid och jag har bott i flera bostadsrätter.

  Varning! Butik i Västmanland namnet är WASON. Vidrig värdegrund. Ring butiken och fråga varför personalen vägrar expidera vissa kunder? 100% Pappa till färgad son.

   Kan du utveckla? Lite lite info för att jag ska gå igång..

   Men vad har pappans sons hudfärg att göra med det? ? menar du att de inte vill ha köpare som är vita? Förstår inte riktig, kan inte vara ensam om det tror jag?

   Men lägg av, du eller någon du känner har blivit kränkt och nu vill du att folk ska terrorisera butiken genom att ringa och ställa frågor. Vi har knappt hört ena sidan av historien med tanke på den knappa information du ger, den andra har inte fått komma till tals alls. Hoppas verkligen inte att någon är så korkad att den följer din uppmaning.

  Bara jag som känner en dålig känsla kring hur flera ”influencers” är i Lofsdalen över nyår, noll reklammarkeringar men delar om hur det är väääärldens bästa ställe och hur allting är såååå bra…..? Sett bla Lina Thomsgård, Ann Söderlund mfl…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.