Att vara fysisk i en relation

Bildkälla: Isabella Löwengrip blogg

Paul är inte den mest pussiga personen på denna jord men vid tolvslaget så kysste han mig och kramade om mig hårt länge. Det låter som en liten grej som kanske är självklart för alla men det betydde mycket för mig. I vår relation så är jag den som är mer fysisk. // Isabella Löwengrip

Isabella beskriver dynamiken mellan sig och Paul i bloggen, och beskriver känslan av att bli kysst och kramad vid tolvslaget.
Hur hon som normalt sett är den minst fysiska i ett förhållande, är mest fysisk i relationen med Paul.
Hon får frågan om hon aldrig blir orolig eller fundersam om varför Paul inte vill vara mer fysisk med henne, och hon svarar att ”alla är olika ?”.

Vem är ni i er relation, när eller om ni är en?
Finns det en mer och en mindre fysisk person eller är det på ungefär samma nivå? Eller växlar det? Varierar, som det mesta här i livet?

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ska detta klippet med Margaux rulla jämt nu?
  Kan man blocka dom?

   Exakt! Orkar inte se människan! ?

   Jag tar hellre ytterligare två veckor med Jon Henrik Fjällgren än två veckor med Margaux.
   Fjällgren gjorde mig i alla fall inte på dåligt humör.
   Kan man få byta?

    Jag saknar Felix Herngren. ??

   Någon som vet om Margaux och Carl Hedin dejtar?

    Han var väl i en relation med en i sitt team/hästtjej innan i alla fall?

    Carl Hedin är gay.

     Aha, det visste jag inte. Då kan jag släppa det ?

     Nja, han har själv gått ut med att han inte bryr sig om kön på den han dejtar i sin bok Hästpojken. Han har dejtat och kommer dejta både tjejer och killar så han är väl isf bi, inte gay.

      Stämmer. Står i hans bok att han är bi.

    Är det han som var med i bonde söker fru? Från Borås?

   Är ni tvingade att se det? Jag kan k alla fall trycka bort videon när den dyker upp.

  Jag är lätt den mest fysiska i vår relation, det kommer bara spontant för mig. Min sambo är fysisk till viss del men inte på samma nivå som jag 😛

   Jag är den minst fysiska i vår relation, min partner har mycket mer fallenhet för att komma fram och ge en spontankram

   Jag är mycket mindre fysisk än min kille, men båda hans föräldrar har också varit väldigt fysiska och kärleksfulla när han växte upp (mycket mer än mina föräldrar, som visar kärlek på andra sätt)

    Det bidrar säkert, vi är mycket mer kärleksfulla i min familj än vad de varit i min sambos! De har typ aldrig sagt att de älskar varandra till varann medans vi sa det typ varje dag 🙂

  Funderat på om Bella och Paul verkligen är ett äkta par eller om det bara är för content?!

   Håller med, det är någonting som inte riktigt stämmer. Ibland tror jag att det är ett arrangemang som passar dem båda. Vore lite sorgligt om det var så, tiden får väl utvisa.

    White Lotus-vibbar

     oj…nu har jag white lotus melodin ringande i huvudet….skratt…

      Belsebub försöker så det knakar. Av 100 investmentmöten hon är på i veckan så har hon bara lyckats med att sälja pepparspray som hon får betala för själv.

    Skulle det vara ett arrangemang som passar de båda, så är väl det också bra?

    Alla relationer är väl egentligen någon form av ”arrangemang som passar båda”!?

     Oavsett om det är ett resonemangsparti eller äkta så blir det alltid märkligt då hon alltid skruvar till det hela.
     Hennes behov av att det ska vara så särdeles extra i kombination med en stor nya försköning bildar det intrycket.
     Hon och Magaux är lite lika där.
     Vem tog krambilden, eller var den arrangerad?
     Han hus i Lidingö blev inte sålt. I och för sig föga förvånande, liksom fel tid att sälja nu. Nu ska de inte längre bygga i Idre dvs läs de har inte råd.NU har han bestämt sig för franska alperna alt italienska rivieran. Dvs han flyttar sitt boende utomlands.
     Det är nog bra. Vad jag reagerade på att hennes bilder på Instastory under nyår så såg hon så extrem smal ut i ansiktet. Fick samma vibbar som när kronprinsessan dök upp på Nobel. Ni vet när hakan blir märkligt smal och tunn.
     Det märkliga är att det kan vara filter som skapat detta märkliga ansikte. Men det måste hon väl märka och ta om filmen? Eller önskar hon att se ut så?
     Oavsett så influensers lever i en märklig värld. Entrepreneur skulle jag inte kalla henne.

      Hon kör med så mycket filter hon bara kan. Finns äkta bilder på Bella som nyhetstidningar tagit och då ser hon HELT annorlunda ut! ?

       Hon filmar story med filter på som de flesta andra också gör, i övrigt så är Bella en av de som oftast INTE har filter utan ofta visar sanningen, fotar utan filter och utan att redigera, det ser man.

      Hon har slutat visa bilder på kroppen och på någon i förbifarten har hon varit mycket tunnare.

       CAMILLA
       Isabella är öppen med att hon ätstörningar, kan du radera inläggen om hennes kropp tack (och jag tycker att du alltid ska radera sånna inlägg, det borde vara nolltolerans)

      Oj 10:40 så mycket funderingar du har. Krambilden kommer nog från en film på insta, och hur vet du om hon förskönar, vad vet du om det. Att hans hus inte är sålt än, om det inte är sålt, så är det inget konstigt för det kan ta lång tid innan ett hus blir sålt och det har ju inte legat ute så länge. Ansikten kan smalna av vid film på story det ser man på många, ILs ansikte är inte märkligt, hon är jättefin oavsett filter eller ej.

       Kämpa på!

    Ett arrangemang som passar dem båda… Låter väl som ett tämligen utmärkt arrangemang isåfall?

   Det var taskigt skrivet

    De är Bella vi talar om här och hon har tidigare haft mycket svårt att hålla sig till sanningen. Kul om hon ändrat sig??

     Men att säga att hennes relation är fejk är väl ändå att ta i något extremt? Många här verkar helt besatta av att hon ska göra så mycket fel som möjligt så att ni kan ha kul åt det. Härligt! Gå vidare ?

      Jag sa att jag funderade inte att jag visste. Hallå, läsförståelse?!

   Fast då hade de väl försökt sälja in det mer? Typ skrivit en bok om relationer eller föreläst om hur man får samboskap att funka osv??

   Jag såg de två i Friluftsbyn på höga kusten i somras och de verkade verkligen genuint lyckliga. Jättefina tillsammans.

    Jag tror faktiskt också att det är äkta kärlek och Paul ser genuint ut som en man som älskar sin kvinna. ?‍♀️

   Jag har sett dom tillsammans vid flera tillfällen och de är absolut ett äkta par, både med barnen och utan. Båda två är också väldigt fina med barnen, de har det bra och Paul och Isabella också

  Min man är mer fysisk än jag men eftersom jag vet att han har ett stort behov av fysik närhet försöker jag tänka på att ge honom det, kramas, pussas, bara lägga en hand på axeln/ryggen/benet osv…

   Min man med. Vi har varit tillsammans 21 år nu, vi är 38 år gamla. Vi passar oerhört bra ihop för övrigt. Men hans fysiska och sexuella behov är mycket större än mina. Det går dock att överkomma, men är en av få källor till smågräl.

    Inte helt omöjligt att det är tvärtom när ni är +50. Kvinnors sexuella behov drar iväg som sjutton då. Något att komma ihåg om det knorras.

  Personligen avskyr jag needy personer… ?
  Uhhh. Klängiga pojkvänner alltså ..? Så omanligt….

  Samma med klängiga tjejer. Måste verkligen bottna i kass självkänsla eller något.

   Klängig är INTE samma sak som fysisk.

    Fast är man mindre fysisk så känns den andra klängig ju.

     Fast inte nödvändigtvis. Det beror väldigt mycket på. Man kan vara den som ”inte är så fysisk” men ändå tycka väldigt mycket om att bli berörd -av rätt person och vid rätt tillfälle givetvis. Vad som blir jobbigt och klängigt är när det är fel person som ska beröra, eller någon som fortsätter fast man sagt eller visat att ”nej tack, inte just nu.”

   Needy och fysisk är två helt olika saker 🙂

   Hemma är vi (efter 15 år tillsammans) väldigt klängiga.
   Tar lite på varandra även när vi är utomhus på tu man hand.
   När vi träffar vänner och släkt… ja de tror nog att vi inte tar på varandra överhuvudtaget 🙂

  Så otroligt irriterande med personer som enbart kan utgå från sina egna behov. ”Om man inte har sex minst 6 ggr/vecka så är det en dålig relation!” hör man ofta från såna, helt utan en tanke på att alla är just olika… Jag har relativt litet fysiskt behov och är glad att min man har det också.

  En grej jag tänkt på apropå Tarek Taylor och Sofias tjöt om att ”skippa disken och hångla istället”… Brukar +30 par som varit tillsammans i några år faktiskt hångla? Jag måste säga att jag helt tappat intresset för det med åldern. Som 18-åring kunde jag och pojkvännen hångla i timmar, men nu känns det inte alls lockande. Någon kyss då och då visst, men hångel? Tycker ni andra det fortfarande är lika kul som i tonåren? Bara nyfiken.

   Jag älskar att hångla!

    Är du 14-år?

     Är det åldersgräns på hångel?

     Nej jag är 37. Dock hånglar vi bakom stängda dörrar så andra slipper se.

     Varför skulle man va 14 för det? Hånglade inte alls i den åldern kan jag säga ?

   Jag har varit ihop med min sambo i 8 år nu (jag 30, han 40+) och jag tror att vi slutade hångla efter första året.
   Nu händer det bara vid sex.

   Mycket kramar och pussar blir det dock, vilket är mycket mysigare. ?

    Ja, samma här, just kramar och liksom lite diskret närhet som att ha handen på min mans arm i TV-soffan, är mer aktuellt idag. 😉

   Jag tror att ju äldre man blir desto mindre fysisk blir man, redan när man får barn så får man nog av närhet. Jag är 50 plus och jag och min man är sällan fysiska, båda två verkar mätta på att behöva röra varandra. Nu är det barnbarnen som fyller dom behoven?

    Kan verkligen förstå att man får nog med närhet av småbarn, särskilt som kvinna i och med amning och så.

    Det tror jag inte ett dugg på. Det handlar nog snarare om er relation än om åldern. Jag är singel och dejtar yngre killar och gillar verkligen att både ligga och hångla med dem så mycket som möjligt. Hade gjort det dagligen om det var möjligt utan ett förhållande. Med mitt ex ville jag ha så lite kroppskontakt som möjligt, då jag var så oattraherad av honom.

     Jag kanske hade varit mer närhetssugen om jag hade bytt partner ofta, nu har vi varit tillsammans i över 30 år och det är en annan kärlek och trygghet som inte kräver samma kroppskontakt.
     Jag hade nog inte orkat byta partner ofta, det är inte något för mig.

      Varit tillsammans i 20 år med min partner och vi har båda ett stort närhetsbehov fortfarande. Pussar, kramar, sitta/ligga nära i soffan och när vi ska sova. En av grejen med att ha partner enligt mig.

    Vad sorgligt det låter. Känner inte alls igen mig dock.

     Ett barn kan aldrig ersätta närheten med min partner, helt olika saker.

    Ännu en anledning att inte skaffa barn! ? Skulle bli så ledsen om min partner ratade mig pga det.

   Vi hånglar inte heller, det känns inte lockande längre… När man träffar en ny person älskar jag att hångla (när jag var singel alltså), men det är inte så kul med någon man känner utan och innan. Ingen spänning.

    Känner igen det där.

    Oj, trist. Tänker att man har ju attraktionen och kärleken kvar även om man varit ihop länge.

   Jag och min sambo hånglar i princip aldrig och vi har varit tillsammans i 1,5 år. Det kan vara lite skämtsamt någon gång ibland, men inte så att vi hånglar upp varandra i soffan. Vid sex kan vi såklart kyssas men inget grovhångel direkt.

    Hmm, hur börjar folk sex då? Är jätteförvånad faktiskt. Kyssar och ta på varann – hångel.

     Vi brukar typ säga till varandra: Ska vi ligga? Typ att den ena blir sugen och frågar den andra. Och så tar vi av oss kläderna supersnabbt och bara börjar, haha. Och då börjar hånglet och sexet liksom samtidigt.

     Vi har varit ihop i tjugo år och detta har liksom blivit vår melodi. Inget hångel i övrigt i vardagen.

   Nä… Tycker det är ganska ohygieniskt och äckligt, dessutom väldigt dålig för huden om ens partner är man, då är det som att gnida ansiktet mot kardborre (skäggstubb). Att hångla är endast lockande alldeles i början när man är sådär superkär.

    Så inget sex för dig då?

     Helkroppskondom kanske?

      ?

   Ja, älskar det! Blir inte så ofta som när man var ung men sex inleds väl så oftast? Förspel.

   Mila: Du utgår ju också bara från dina egna behov. Om din partner behöver mer fysisk närhet (inte sex då) än du. Är det då du som inte vill som sätter ribban eller ger din partner mer närhet än vad du vill ha, bara för att inte bara utgå från dina egna behov?
   Väger lite behov över mycket behov?

  I grunden är jag och maken lika fysiska. Men med en klängig treåring som inte klarar av att vara mer än typ 3 mm från sin mamma (dvs mig) så fylls mitt närhetsbehov upp innan jag fått i mig morgonkaffet. ? för mig räcker det att ha foten mot hans ben i soffan på kvällen, medan han gärna hade haft mer kontakt tror jag. Viktigaste är ju ändå att kommunicera och respektera olika behov i perioder, så att man inte känner sig trängd.
  Tack och lov har han i alla fall inget behov av public display of affection! För det hade jag haft svårt att kompromissa kring! Känner mig så obekväm med att pussas o kramas offentligt. Att gifta sig var ur det hänseendet hemskt! ?

   +1 på den ?

   Stackarn. Hoppas det kommer åter för er ❤️

  Jag älskar att vara nära min partner, typ håller om varann när vi sitter i soffan, och kramas och pussas mycket. Inte så mycket rent hångel dock. Sex nästan varje gång vi träffas (bor inte ihop). Han är exakt lika som mig så det är underbart ?

   Bästa!!!
   Samma här o jag älskar det 🙂

  Min man vill aldrig ha sex. Därför ligger jag med mitt ex. Båda är gifta och har 2 barn med våra respektive. Sad but true

   Det måste väl inte vara sorgligt. Är väl en strålande lösning om alla mår bäst av det.

    Våra respektive vet ju inte om det. Det är ju ett moraliskt stort svek. Men jag har ett behov som min man inte kan tillgodose.

     Varför gör du inte slut med din man istället?

      Ekonomin och att barnen är så små, dom är 1 och 4 år. Låg med honom i förrgår och mår så bra när jag är med honom men har grov ångest nu och mår dåligt. Men när ångesten försvinner kommer jag antagligen göra om det ?

       Att föräldrar skiljer sig klarar barn av. Du sätter dem i en betydligt värre situation när du medvetet riskerar att skada relationen till deras pappa så pass att det tar år att läka.

     Han kanske inte vill ha sex för att han får det på annat håll också. Ha inte dåligt samvete. Ibland kan man inte få exakt allt man behöver av en enda person.

      Tack fint svar. Men vet att han inte är otrogen, otrohet är det värsta han vet. Han har inte samma behov av sex som jag har. Det är så skumt bara för mår så bra när jag är med den här mannen, vårt sex är magiskt! Mår sedan dåligt med grov ångest i några dagar och veckor senare så gör jag om det?? Förstår mig inte på mig själv ?

       Varför gjorde du och ditt ex slut från första början? Det verkar ju som att ni fortfarande gillar varandra.

        Han gifte sig med någon annan. Mest press från familjen sa han. Hade han inte haft barn så hade han satsat på oss säger han. Gråtit så mkt efter han sa det. Vår kemi är helt magiskt! Blir så ledsen att han känner att jag inte värd att satsa på?

      Hade de snackat om det och kommit överens om att båda får söka närhet på annat håll så visst, då behöver hen inte ha dåligt samvete. Men att vara otrogen mot sin man på regelbunden basis, ja jo då bör man ha dåligt samvete och fundera på varför man är kvar med någon man ljuger för dagligen.

       Jag har dåligt samvete, grov ångest och gråter. Men när ångesten gått över gör jag om det ?

        Men sluta bara? Herregud, gå i terapi och hantera de här problemen då om du omöjligt kan klara av det på egen hand. Jag är vanligtvis väldigt öppen för att folk är mänskliga och man gör misstag (hade det hänt en gång, och du uttryckte ånger, hade jag nog reagerat så). Men det du upprepat utsätter din man för är förkrossande och respektlöst. Ta av dig offerkoftan och skärp dig.

     Varför berättar du inte och låter din man ta beslutet om han vill vara med dig under de omständigheterna? Otroligt respektlöst mot din man och nej, att han inte kan tillgodose dina behov är inte en ursäkt.

      Är rädd för hans ilska, så är väldigt noga med att radera meddelanden och spår av otroheten. Han skriker dagligen på mig och barnen och är väldigt kontrollerande. Men vill att barnen ska växa upp med oss tillsammans medans när dom är så små. Blir det inte bättre lämnar jag om några år. Säger inte att det är rätt, men detta är mitt sätt att orka stanna i mitt äktenskap

       Då borde du verkligen lämna! Inte bra för barnen. Hoppas nån ser dem och ser till att de får hjälp!

     Det är en riktigt vek ursäkt. Din mans behov att slippa ha sex mot sin vilja trumfar – Om du inte kan acceptera den nivån får du vara ärlig med det och säga att antingen går ni isär eller öppnar upp förhållandet. Jag hade blivit stormtokig om min man ville ha sex oftare än jag, och gick och låg med andra för att han inte kunde acceptera det.

     Det låter ju som att du vet om detta dock – Så varför fortsätter du? Lämna maken och låt honom hitta en person att leva med som respekterar honom.

      Förstår dig och dina åsikter när du läser mitt inlägg såhär. Dock ligger det såklart mera bakom än bara bristen på sex. Vi har haft dåligt ca 4 år. Provat allt, parterapi hjälpte inte oss. Han är väldigt kontrollerande, skriker dagligen på mig och barnen och han är aldrig fysiskt mot mig. Kan absolut inte skylla min otrohet på honom, men till viss del. Är otrogen för att klara av vardagen hemma.

       ❤️

   Frågan är om du tycker att det är värt det? Bra sex men sen ångest. Och du riskerar att äktenskapet är över om din lammfärs veta det?’ Så är detta sex värt allt det?! Isf känns det ju bättre att bryta direkt, även om det ekonomiska kan bli svårt

    Jag hade velat lämna min man för denna andra mannen. Men han och hans fru lever ihop som 2 vänner. Men han vill inte lämna pga barnen. Då känner jag att jag måste stanna och kämpa för äktenskapet. Men svårt att kämpa när man är otrogen och får känslor för någon annan och min man är omöjlig att kommunicera med. Vad jag än gör så blir någon lidande??

  Jag älskar och hångla (36 år) men min man vill bara hångla vid sex. Och i övrigt är jag mer fysisk. Hade gärna kramats, kyssts och haft mer sex. Men orken tryter hos oss båda / Mvh småbarnsåren

  Jag var i en relation där min pojkvän inte alls var fysisk, medan fysisk närhet är jätteviktigt för mig. Förhållandet tog slut, tack och lov. Om det funkar för båda är det ju bra iaf. 🙂

  Jag bor med min snälla, fysiska och kramande man. Jag vill sällan kramas. Tror det handlar om min kassa självbild. Jag hatar min kropp som är mjuk och fladdrig och full i bristningar efter 2 graviditeter.

  Om en tror på de 5 kärleksspråken så är det rimligt att tänka att alla är olika. Mitt kärleksspråk är ”Act of service” (enligt teorin). För innebär det att jag känner mig mer älskad när min partner gör saker för att underlätta för mig än om vi hånglar i köket. Min mans kärleksspråk är ”Quality time” (enligt teorin), så han känner sig älskad när jag ger honom av min tid och vi gör saker tillsammans. För oss stämmer det ganska bra. Ett vanligt misstag är dock att visa kärlek på samma sätt som en själv föredrar, vilket såklart inte blir rätt.

   Om två tror på det då?

    Ja, det går också bra

  Därför jag inte är i en relation. Det här med att vara intim och fysisk skrämmer skiten ur mig.

   Samma här! Känner att jag har fullt upp med mitt egna liv och hade inte orkat med en partner

    Inte jag heller. Har knappt tid för mig själv ens så förstår inte hur folk får ihop det.

     En bra partner är en avlastning, inte mer jobb.

  Att visa kärlek är inte per automatik att hångla.

  Det kan vara att spontant ta fram partnerns cykel ur garaget när du ändå tar fram din och du sticker i förväg.
  Sånt gör mig varm i alla fall, ej efterfrågade spontana gester utan baktanke.

  (är cykeln olåst så är det klart ingen hit…)

  Tycker IL och P verkar synka, att han inte är så sugen på att vräka ut hela känsloregistret offentlig är väl rätt sunt kan jag tycka

   Det har du fullkomligt rätt i, man kan visa kärlek på annat sätt än att hångla. Speciellt efter ett långt förhållanden.

  Tycker B och P ger ett märkligt intryck, eller så är det för att de två personerna är märkliga.

   Tycker IL och P är jättehärliga ihop.

  OT
  har Lady Dahmers insta tagits bort? Eller är det jag som är blockad??

  OT: Hittar inte LDs instakonto, hänt något eller har jag blivit blockad?

   Nä samma här, du är inte blockad.

   Jag hittar inte heller. Har väl blivit anmält så pass att det blivit borttaget.. tråkigt tycker jag i så fall

   Hittar inte det heller och har aldrig varit inne på hennes konto så ingen risk för block för mig. Så det verkar borta!

   Ojdå. Något verkar hänt. På hennes konst-konto på instagram finns en länk till vanliga kontot och länken fungerar inte, den är svart. Jag har aldrig kommenterat något så kan knappast vara blockad.

  Väldigt märklig sak att berätta för sina följare dock

   Varför då? Nej det tycker jag inte men allt är det fel på vad än IL gör enligt somliga. För övrigt så tror jag det är vanligt att tjejer är mer fysiska än män och vad gäller det IL berättar så tror jag hon menar att vara fysisk i vardagen så som pussar och kramar och inte det fysiska som i sexuellt umgänge, så nej inte särskilt märkligt tycker jag inte. Sedan tycker jag inte att svaret ”alla är olika” var konstigt eller fel, så är det ju.

    Jag skulle inte vilja att min kille skrev så för tusentals personer iaf

    Du skriver som en narcissist

  Även om Bella skriver att alla är olika så verkar det betyda väldigt mycket för henne att han kramade och kysste henne. Klockan 12 på nyårsafton! Hon tjatar också ständigt om att hon vill att han friar till henne så att de kan förlova sig och gifta sig. Nog verkar det som om hon har behov som han inte har en tanke på att uppfylla vilket känns väldigt sorgligt.

   Ja! Så märkligt ”par” de är!

  Är äntligen i ett förhållande där han är lika fysisk som jag. Vi är nära varandra så mycket vi bara kan. Min förra ville bara vara nära om det var chans till sex. Och gjorde all närhet sexuell, tex om jag tog hans hand så förde han den till sin k*k, om jag gick förbi honom nära så stack han ner handen i mina byxor och stoppade in fingrarna osv. Om jag då avvisade honom genom att ta mig loss eller sa till så nkev han sur och gick iväg. Detta beteende gjorde mig oerhört avtänd och osugen och framförallt ledsen.

   Känner tyvärr igen mig en hel del. I mitt nuvarande förhållande kan jag tvärtom ha sex med honom utan att behöva avsluta det hela, vilket är något helt nytt för mig. En avsu*ning behöver inte nödvändigtvis fullbordas för hans del, utan kan lika gärna röra sig om själva närheten. Vanligt sex också för den delen. Hade aldrig tidigare träffat en sådan man. I det värdesätter vi båda orgasmer på ett helt nytt vis. Han kanske helt enkelt är mindre primitiv av sig; behöver inte tömma sig var och varannan dag o.s.v. Killar en på ryggen i timmar gör han dessutom, utan att det nödvändigtvis behöver innebära penetration efteråt, men är bägge två tillräckligt sugna så blir det naturligtvis det i alla fall. Uppskattar detta något enormt. Blir äntligen tagen för en person och inte sexdocka. Rekommenderar alla som vill att träffa män med mer andliga värden än vad man normalt stöter på där ute i svängen. Upplever att de fokuserar på annat än bara själva klimax, vilket såklart inte behöver innebära att den biten utesluts helt och hållet. Bara det att den inte utgör huvudfåran i förhållandet, liksom ☺️

    Glad jag blir av att läsa detta ❤ känner samma, det där att man bara sågs som en sexdocka som skulle fylla hans behov. Och att det alltid var sånt fokus på utlösning. Han kunde även bli sur om han inte ”fick ge mig” orgasm, ibland var jag inte sugen och då är det liksom omöjligt att komma!? (Inte så konstigt kanske??) Tyckte även att han hade ”rätt till att få sex” eftersom vi var tillsammans, usch och fy, så lättad över att han är ett ex!

    En sån man hade jag också. Var så lycklig…tills jag upptäckte anledningen…han porrsurfade hellre.

     ??????

     Har samma erfarenhet…

  Detta tyckte jag var sorgligt! Att bli glad av att få en kyss och kram från sin partner vid tolvslaget – när ALLA mer eller mindre pussar/kramar sin partner – visar att det verkligen inte är någon självklarhet för henne. Måste vara tufft att ha ett behov av fysisk närhet och få så lite bekräftelse att till och med en nyårskyss blir något utöver det vanliga 🙁

   Ja, min spontana reaktion var samma när jag läste inlägget. Om det varit så att han kysst henne i en oväntad situation, typ i vardagen bara, kan jag förstå att hon reagerat med glädje (det gör jag när min man ibland helt oväntat kysser mig) men vid tolvslaget på nyårsafton? Något känns off med detta par. Paul ser ofta så steloch ovillig ut på alla bilder. Men det kan ju såklart bero på att han inte gillar att vara med på bild eller vara fysisk på bild.

  Jag är inte speciellt fysisk överhuvudtaget, mitt ”kärleksspråk” eller hur man nu ska beskriva det är mer att visa känslor med ord och att visa intresse. Min sambo är en väldigt fysisk person och det här krockar ibland då vi kan uppleva den andra som avig när det egentligen inte handlar om det. Vi pratar ofta om det och båda får anstränga sig lite utan att tvinga sig till något (pratar alltså inte sex här utan andra saker).

  Varken jag eller min man är pussiga eller kramiga. Kommer inte ens ihåg när vi pussades eller kramades sist. NEJ det är inte synd om oss eller något som är fel i vår relation, det är bara så vi är och vi har varit ihop i snart 19 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.