Cylscåpscontent

Jag tror aldrig jag sett tre personer fascineras så mycket av ett kylskåp som Bianca, Lovisa och Lucas gör här. 
De stylar det med samma energi som en mäklare inför en visning av en rustik vindsvåning i Vasastan med absurt m²-pris.
A for effort.

Fula varor har förpassats till köksbänken, för att ge plats till diverse citrusfrukter, men frågan är….ska man ha lime och citron eller bara lime, eller bara citron? 
Vissa kommentarer på Instagram handlar om att detta är ett ”ätstört” kylskåp. Jag skulle snarare säga att det är ett stylat kylskåp, men vad vet jag?
Jag är ingen influencer. Person Shrugging on LG Velvet

100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan de inte göra något vettigt av sin tid istället? Välgörenhet?

   De har rätt till semester precis som vem helst.

    Ja men eller hur. Och trots välförtjänt semester så gör de ändå content till sin följare trots att de egentligen borde ta det lugnt. Vilka hjältar som gör allt för sina följare. Och så blir de belönade med hat från bittra 60+ tanter.

     Äh! Innehållet gör de för sin egen skull. För att hålla sig i ropet, vilket genererar pengar.

    Semester?!? ?
    Är de därför de fotar allt och lägger upp på insta?

   Det där är en sååå tröttsam kommentar.

    Ja, för din var ju verkligen intressant! ?

     MeN dUuUuRåÅåÅ?!?

      Vadååå råååå? ?

       Men sesluta ????

   Kanske ska du göra något vettigare med din tid än att läsa om och kommentera allt ovettigt de gör. Har du funderat på välgörenhet?

    Snap

    Men din fjant! ?

   forskning hjälper för all framtid medan välgörenhet bara varar för stunden

   Vad gör du för vettigt med din lediga tid? Välgörenhet?

  Vet någon var stugan ligger någonstans? Ser ju supermysigt ut och stugan är ju fantastiskt fin!

   Vemdalsskalet i Jämtland

    Jämtlands län, men landskapet Härjedalen.

     Jag bor i Stockholms län, i landskapet Södermanland

      Intressant. Jag bor också i Stockholms län, men i landskapet Uppland.
      Misstänker dock att du missade min poäng. Poängen var att om någon skriver Jämtland så tänker majoriteten på landskapet, inte länet, vilket då blir fel eftersom Vemdalen ligger i Härjedalen. Så kanske bara skulle skrivit Nej, Vemdalen ligger i Härjedalen?

   Inget du har råd med ändå, så varför bry sig? ?

  Är ramlösa och sallad CONTENT? Nej! Hahaha är detta vart vi har hamnat ?

  Att folk benämner detta som ”en ätstörds kylskåp” gör mig mörkrädd. En ätstörning kan vara självsvält och nyttigheter, men det kan likväl vara stora mängder onyttig mat. En ätstörning måste inte handla om att äta nyttigt och för lite – det handla om ett osunt förhållande till ätande och kroppen, vilket kan arta sig på olika sätt. Då är väl det snarare beteendet att fota sitt kylskåp som är ätstört.

   #inteallaätstördakylskåp

   Ja, ganska sjukt också att frukt och grönt ens har hamnat i kategorin ”ätstört”. Man kan äta en banan men ändå må bra lix.

    Nu är det väl ingen hemlighet att Bianca är ätstörd dock.

    Det är ju inte frukterna och grönsakerna som skapar intrycket av att kylskåpet tillhör någon med onormal relation till mat, det är avsaknaden av allt annat och den extrema stylingen. Men, som någon så fyndigt skrev ovan, #inteallaätstördaskylskåp

    Men kylskåpet innehåller ju inget annat än frukt, bär, gröna blad, ägg och alkohol. Lite knepigt är det allt.

  Såg en dokumentär/serie från staterna för många år sedan. I ett avsnitt så var det ett ungt par som hade köpt en lägenhet som de bara hade för att inreda och liknande. De bodde inte där och hade lägenheten som en hobby. Om hag inte minns fel så skulle det vara ” rätt” saker i kylskåpet i fall någon ville kolla in det om de var på besök.

  Förlåt men Fayme. Har opererats för utomkvedshavandeskap och dragit på sig en magbakterie. Story på story om hur fruktansvärt ont i magen hon har, hur mycket hon har kräkts, hur ofta hon har diarré och hur otroligt sjuk hon är. Fem minuter senare: story om att hon varit och handlat godis, choklad, sockrade flingor och mjölk.
  Ok! Te och rostat bröd hade kanske varit schysstare mot magen men… viktigare med godis tydligen.

   Hon kanske blir gladare och mår bättre psykiskt av att äta sådant som hon tycker om? Låt henne vara.
   Bättre att hon äter sånt än inget alls.

   Och?

   Det är en person som äntligen är i en affär och som behöver snabb energi eftersom hon är TÖMD. Låt den som aldrig handlat hungrig kasta den första stenen…

    Man behöver inte godis efter magsjuka ?

     Sluta vara så bajsnödig och låt människan äta godis?

     BEHÖVER, nej. Det är det nog ingen som tror. Men när man är helt tömd skriker kroppen efter snabb energi och då ligger sockrigt godis nära till hands.

      Men hon är ju vuxen! Hur många vuxna tror att sockrigt godis är vad man får tillbaka krafterna av? 🙂

       Nu följer jag inte den här människan och vet inte om hon på något sätt uttryckte att hon tyckte just detta inköp var toppen ur hälsosynpunkt. Annars kan man ju kanske anta att hon kanske också ätit eller kommer att äta annan mat också. Det behöver väl inte vara så allt eller inget.

       Sockrigt godis ger snabb energi, så är det. Och det vet vuxna även om vuxna också vet att det finns mer hälsosamma alternativ.

        En banan, skorpor och kokt ris till exempel ger också energi, det är inte som att man svimmar om man inte äter rent socker.

         Men Herregud! What’s it to you? Kan folk bara ta och sköta sitt och sluta ha så mycket åsikter om precis allt och alla. Det känns som att Sverige har tappat det. Ska vara så korrekt hela tiden och så många petimätrar i alla sammanhang. Bara lev livet som du vill och låt andra göra detsamma. Det är varken olagligt eller omoraliskt att äta socker.

       När man väl får tillbaka någon sorts lust att äta brukar man väl ta det man är sugen på?

        Eeehhhh, nä. Inte om man har lite förstånd.

         Det förstås. Och halva det här kommentarsfältet är helt otroligt förståndiga! Perfekta! Vet och kan allt.

          Sånt här! Att folk stör sig på någon som säger helt rimliga saker, då är man någon som ska vara perfekt och veta allt.
          Jamen tryck i er era 152,kilon med godis eftersom det är vad ni suktar efter 🙂

           Det är inte de rimliga sakerna som stör mig. Det är att folk måste påpeka dem som om ingen annan vet och kan göra egna val. Alla vet att ris är mer näringsrikt än godis. Och att välja godis en gång betyder inte att man aldrig äter nyttigt. Vem har inte ätit det man är sugen på för att man har dålig aptit när man är sjuk och tycker lite synd om sig själv?

   Jobbigt att bli gravid hela tiden när hon gång på gång säger att hon är klar..

    Men varför skriver hon hela tiden om att hon inte vill ha fler barn? Om de ändå kör oskyddat varje månad och hon skriver att hon var gravid och fick missfall i november och så blev gravid igen i december. Varför hålla på och skriva om att hon är klar med barn?

     Exakt det jag undrar? Måste ju vara hemskt att känna sig klar om hon blir gravid och då måste göra abort? Tror fan dom vill ha ett till, vilken medveten människa idag ligger annars vidare utan skydd?

     Det är säkerligen samma graviditet. Så var det för mig. Jag fick missfall men embryot satt fast i äggledaren och allt kom inte ut utan fortsatte växa och några veckor senare hade jag blod i hela magen när äggledaren sprack.

      Nej hon skrev att läkaren uteslöt det. Vid en operation ser man ju i vilket stadie embryot är.

   Vem fan är Fayme?

    Google is your friend.

    En influencer, var med i unga mammor (ett tv-program).

    Absolut ingen alls!

   Ska vi diskutera att någon som är/ varit sjuk unnar sig godis isf nyttigheter, trots att det är oklokt? Det gör väl var och varannan person.

   Sen är jag ingen läkare men undra verkligen om matval gör varken från eller till vis utomkvedshavandeskap? Eller för den delen vid bakterieinfektioner?

    Vid magsjuka gör det ju skillnad vad man äter eftersom magen och glycemin är i obalans och man lätt börjar kräkas/får diarré igen, att äta en massa sötsaker orsakar blodsockerfall efter en stund och även det kan ge illamåendet tillbaka.
    Torra saker (kex, skorpor, rostat bröd) som absorberar magsyra minskar risken för fortsatt illamående. De flesta magar blir känsliga för laktos en tid efter en kraftig maginfektion, så mjölk är bra att undvika första dagarna.

    Svenskar har verkligen tappat all matkultur och kunskap om mat. Svenskar tror på allvar att godis är normalt att äta när man legat på sjukhus med dropp och har en kraftig magbakterie, för ”hon mår bättre mentalt av att äta sånt hon gillar”. Och säger man något om det är man ond.

     #inteallasvenskar

      #väldigtmångasvenskar

       Jo precis, och alla asiater äter hundar?

        I stort sett ingen asiat äter hundar längre, bara äldre människor utan så mycket utbildning. Det är en vana som verkligen är på väg att försvinna.

         Jag trodde vi kastade ur oss fördomar om mat här bara.

          Svenskar har dålig matkultur, det är ingen fördom. Svenskar äter till exempel mest processad mat (hel- och halvfabrikat) i Europa:
          https://www.aktavara.org/nyheter/60061/svenskar-ater-mest-ultraprocessad-mat-i-eu
          Och mest godis i världen:
          https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svenskarna-ater-mest-godis-i-varlden

     Haha hur blev vad Fayme är sugen på efter en magsjuka en grej om svenskars matkultur?

      Hon är väl en typisk svensk? Och även reaktionerna här visar ju på att svenskar försvarar hennes godisätande och tycker det är normalt att en vuxen kvinna köper mängder av godis, choklad och chips när hon har en magåkomma och ska äta igen efter fyra dagar utan mat?
      Jag tycker det är sjukt, men det är jag det (som inte växte upp med svensk ”mat”kultur).

       Nej vi hör på dig att du inte växt upp med svensk matkultur. Men det har jag och många med mig här, och dom allra flesta äter inte godis efter en magsjuka.

      Jag vill hellre prata om varför hon tror att ”ingen kan förstå hur jobbigt det är att inte få flyga hem med sina barn”. Det är väl en grej som inte är jättesvår att sätta sig in i kan jag tycka (:

       Klarar hon verkligen att ta sig till flygplatsen i Phuket på egen hand? Fayme känns inte så självständig.

     Så det säger svenskar? Du verkar smart du.

  Jag fattar inte vad detta handlar om?? Kanske lika bra eller ?! ?

   Det är ju fullständigt meningslöst.

  Cylskåp……????

   Eller hur?läste det som cyklop först. Cyklopscontent hade kanske varit roligt?

  Är mer skrämd över att de tycker det där var fint stylat… i thought they could do better

   Åh du kan skriva på engelska. Du är duktig.

  Kan de inte komma på något eget någon endaste gång? Kopierar Kardashians i allt! De har som bekant sedan flera år sedan stylat sina kylskåp.
  Men har man inget eget att komma med så är kopiering enda sättet.
  Oroväckande här med alla nollor som blir så imponerande! ???

   Men nää hela instagram o TikTok flödar ju av sånna bilder, tex hur man organiserar kylskåp eller fina kylskåpsbilder o skafferi bilder.
   Får man inte ta efter för att kardashian gjort det för flera år sedan ?

    De hör ju aldrig något eget, bara kopior.

   Hur skulle dessa tomtar kunna komma på något eget? Jösses.

   Det är väl hela grejen med sociala medier, att kopiera varandra och inte behöva använda sin tankeverksamhet ?

  Äh , tyckte det var lite kul att dom bjuder lite på sig själva och har lite distans till det seriösa. Dom är medvetna om att det ser fjantigt ut

   Har du sett den blondas insta? ?

   Haha jag håller verkligen med!

  Snyggt kylskåp och snyggt matchande och fräscht innehåll men är det rawfood-vegetarianer som ska äta bara eller vart är själva maten? I min värld (som inte ser ut som allas andra) är det där tillbehör till maten och dessert.

  Vad är det med folk som inte kan köra på vinterväglag? Nu satt Bianca och gänget ”fast” och behövde hjälp för att komma loss. Vad har de för däck på bilen, som för övrigt är fyrhjulsdriven så borde klara av att ta sig fram.

   Gud, rätt åt dem!
   Kanske skulle lagt mer tid på rätt däck än hur kylens innehåll presenteras.

   Bianca har inget körkort eller hur? Den blonda tjejen, Lovisa om jag inte har blandat ihop allting, hon kommer från södra delen av Sverige eller i alla fall helt klart söder om Stockholm och jag tror inte att det är stor sannolikhet att hon har kört särskilt mycket bil, särskilt inte i den typen av väder. Det är viss skillnad mellan att köra på Kungsgatan i Stockholm och köra i Härjedalen när det har snöat. Det är förmodligen inte ens hennes bil och om hon varken är van vid bilen eller vinterväder är det inte alltid helt lätt! ♥️

   Tror nog man får akta sig för att komma med pekpinnar för körning i det här vädret som är här uppe nu, är också i Vemdalen. Stugan de är i ligger på en höjd en bit upp och det tar ett tag att alla vägar ska plogas efter den mängd snö som kommit. Det är inte lätt oavsett hur mkt man kört tidigare!

    Jag har inte sagt att det är lätt, men det kan vara mycket lättare om man är van.

     Ok, men de kommer från Stockholm och är ju inte så vana vid att köra i sånt väder men nu får de ju lite mer vana. Så vad är problemet? Det är ju positivt då att de faktiskt får träna på att köra i olika väglag och få erfarenhet av det, eller hur? Men jag antar att du kör helt perfekt i alla situationer, även de du inte varit i tidigare?

      Det fanns bland annat en tidigare kommentar där personen tyckte att det var rätt åt dem och jag svarade att det är inte helt lätt, särskilt inte om man är ovan med bilen eller väder. Personen innan mig hade kommenterat om däck, men om det inte ens är hennes bil är knappast däcken där det finns bäst koll. Jag har aldrig sagt att jag kör perfekt och jag har inte varit elak utan jag har snarare sagt att jag förstår.

    Då får de väl ge fan i att bege sig ut, tills ovädret är över.

     Varför? För att du ska slippa bli förbannad på dem framför din skärm eller? Hur ska man få körbana i olika situationer om man inte kör och utsätter sig för dessa?

      Du kan få körvana i vinterväglag utan att bege dig ut på vägarna i full snöstorm. Det är direkt olämpligt och förenat med fara. Nu kom de ju inte så långt som tur var, men de kunde lika gärna kommit iväg och fastnat på vägen. Underskatta aldrig vädrets makter.

    Precis. Då kanske det är bättre att hålla sig vid huset tills vägarna är plogade.

  Vad använda varorna i kylen till?! Drinkar och snacks? För de lär ju inte ha det som mat utan är ute och käkat det mesta

   Att fota. Så dom har något att leka med den dagen.

  CYLSCÅPSCONTENT

  Vad är detdär för rubrik och vad står det!? Är det med flit eller pga någon annan anledning?

  Wow, such ätstört kylskåp. Bara sprit, frukt och gurka. Heeelt normalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.