Följarnas oro för Joakim Lundell

Joakim Lundell har haft en frågestund, och följarna vill veta hur det är med honom.
Efter att ha lyssnat på Jocke och Jonnas podd, samt tagit del av videon här ovan som Pontus ”Anjo” Björlund publicerat där han pratar med Jocke om allt som hänt honom och familjen den senaste tiden så framgår det att Jocke mår allt annat än bra.

Det är flera saker som skett, men de mest allvarliga är att det fejkades ett samtal för att det skulle se ut som att Joakim (och Jonna) utsatt en ung tjej för övergrepp, samt att man försökt utpressa Dumpen att utreda Joakim för sexuella övergrepp på sin dotter.
När allt detta uppdagades som falskt så försvann uppviglarna från Youtube, för att istället etablera sig på TikTok, men kvar fanns en förstörd Joakim Lundell.

Det är smärtsamt att höra honom berätta om vad som hänt,  hur det fått honom att må och hur det gått ut över hans fru Jonna och deras två barn. 
Joakim skriver i sin frågestund att han kommer söka professionell hjälp under 2023 och att allt han vill är att få vara ifred från dessa maniska och besatta människor, och det hoppas jag verkligen att han får!

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fy vilka sjuka individer som gör sådant här emot en familj. Önskar familjen Lundell allt gott.

  Man hoppas ju att anmälningarna mot detta människor leder till ett straff

   Om de inte ens lyckas ge straff till alla som skjuter folk på öppen gata i Stockholm så undrar man ju om sånt här verkligen prioriteras…

    Det läggs ju hur mycket resurser som helst på att utreda gängbrott (men ändå klaras de flesta inte upp, tyvärr).

    Kanske inte… men det är ju ändå en hel del rättegångar om förtal. Då borde väl förtal som är sjukt påhittade verkligen kunna dömas.

  Fy vad hemskt. All kärlek till familjen! Dessa kriminella idioter måste stoppas!!! Hur kan detta få fortgå?!

  Jag är så trött på den här familjen. Har de någonsin omgett sig med annat än drama?

   Var det den reflektion du valde att ta med dig från detta inlägg verkligen.

   I detta fall är det ju inte dom själva som skapat dramat!
   Problemet är att använda deras namn ger views på ex Youtube. För folk som bara vill göra snabba pengar och inte själva har något intressant att komma med

   Du har ju problem. Titta inte på deras content om du stör dig.

  Han har fått ta emot så sjukt mycket hat, hot, kränkningar de senaste åren. Vem som helst hade blivit helt knäckt av att behöva utstå det. Hoppas på ett välgörande år för Jocke med familj. De förtjänar bättre ?

  Om sånt här eskalerar till och från, måste man ju själv ta sitt ansvar som förälder. Och det kan vara att stänga ner sociala media helt enkelt. Barnen först, för man kan inte ändra på andra.

   De falska anmälningarna är ju ändå ett snäpp över de mer vanliga trakasserierna. Här hoppas jag på fällande domar och utmätta straff. Kan TÅ åtala pensionärer för förtal och vinna så ska banne mig de skyldiga i detta fall få åka dit rejält.

   Nej det vore väl för hemskt om alla bara kunde bete sig som rimliga människor.

   Vad hjälper det om det är andra som sprider fejkat material?

    Det ligger också sjuka kommentarer om barnen på hans inta. Varför har de inte tagit bort dessa, alternativt blockat kommentarsflödet mm.? Med tanke på hur mycket problem de har med sina störda följare ocha annat folk, så borde barnen inte visas alls.

   Skulle det lösa problemen då? Det finns ju fortsatt stort intresse för dem som personer och frågan är om det inte bara skulle vara öppet mål för de som vill använda deras namn för att få spridning och tjäna pengar.

   Det är snarare innan man blir offentlig man borde tänka till.

  Buuhuuuu. Hänger man ut hela sitt privatliv och profiterar på sina barn, pengar lär de ha så de klarar sig, så varför inte dra sig tillbaka och sluta med sociala medier??

   Eller så slutar folk att trakassera andra?

    When hell freezes over.

   Den meningen hängde inte ihop.

   Men nej man förtjänar inte detta. Sen kan man såklart tycka att det är fel att de profiterar på sina barn, men då får man kritisera det inte hålla på att hitta på lögner och gör situationen ännu värre för barnen!!

   För att skulden ska läggas där den här hemma. Blir jag mobbad för att ha en röd tröja ger du förhoppningsvis inte tipset att börja använda en blå istället.

  Jocke är en dramaking och jag kommer aldrig någonsin att hylla el sympatisera med honom oavsett vad som händer el vad han gör. Han är skit och drar till sig skit det kommer aldrig att ta slut för han växer aldrig upp. WT de lux är bara förnamnet.

   Vilken tur då att den här kommentaren får dig att framstå som en behaglig människa.

   Att inte kunna visa sympati för nån som går igenom något uppenbart jobbigt, och samtidigt kalla denne för skit och wt. Ja, tur att du verkar bättre.

   Okey vi bryr oss verkligen om din kommentar empatilösa människa

   Du talar om dig själv förstår jag? Att bara rapa upp så mycket skit som du gör är tammefan nån form av lågvattenmärke! Du uttrycket dig som mindre vetande och allt du säger vänds emot dig. WT? Hur I helvete kan ett barn välja sina föräldrar?. Jocke hade det FÖR JÄVLIGT!
   Du låter som du har fullständigt vakuum mellan öronen. Ett Farstaglitter med MK väska och billiga smuggling som inget hellre önskar än att få sina 15 minuter i rampljuset och lite cash på kontot.

  Vad som än har hänt lr inte hänt så bör Jocke läggas in alt resa bort för barnens skull, de bör inte se sin far som ett jävla vrak. Han utsätter dom för upplevelser som absolut inte är bra för barn. Herregud, han är-/och eller spelar ett jädra vrak, det är ingen bra miljö för barnen oavsett vad! Sen har han diagnoser som verkligen borde ses över nu.
  Nä jag tycker verkligen inte synd om honom, han har gett dom tändvätska att fortsätta o såklart blåser som liv i varenda liten glöd. Så länge de märker att det blir en stor j*vla eldsvåda när dom blåser så kommer dom att fortsätta.

   Självklart ska INGEN människa behövas utsättas för hot och falska anklagelser, men jag kan till viss del hålla med om att Jocke själv varit med och skapat det medieklimat han nu attackeras på. Han har haft så många chanser att inte ha samröre med oseriösa individer, att prioritera om sina yrkesval och göra det bästa för barnen. Han har ändå haft barn länge nu.

   Någonstans längs resans gång borde han fattat att Youtube inte funkar som karriär längre och satsat på annat eller tagit en paus, så trollen som alltid funnits kring honom tröttnar. Känns som han själv varit så pass beroende av drama och intriger att han inte haft viljan att sätta stopp.

  En person på 25 som hängt ut 15 åringar som horor och därav förstört unga tjejers liv på sin blogg för flera år sedan. Har jag inte så mycket sympati för. Intressant med cancelling-culture, gäller tydligen inte för denna människa.

  OT men någon annan som inte gör ett skit idag? Jag hade planer som ställdes in, gjorde nya planer som ställdes in också 🙁 har egentligen rätt skönt för mig själv men känner mig ändå ensam och som att alla andra gör roliga saker idag.

   Inte jag iallafall! ?
   Hemma och slöat i soffan mest. Halt och snöigt ute då mest skönt att vara inne.

   Jag har inte ens gått utanför ytterdörren! Kram

   Jag har spelat tv-spel och ätit godis hela dagen, nu såg jag På spåret. Ska snart gå och lägga mig. Toppen ledig fredag! ?

  Det går inte i dagens samhälle att lämna ut sig själv och hela sin familj på sociala medier och tro att man ska bli skonad från avundsjuka och störda människor.

  Hade inte han någon sajt på Facebook där han hängde ut unga tjejer som h*rordock?

  https://nyheter24.se/noje/kandisar/613677-teveprofil-hanger-ut-och-hanar-unga-tjejer

  Du låter väldigt mild i tonen mot Jocke de gör du inte mot vissa andra

   Det var många år sedan och han har ”gjort avbön” och bett om ursäkt. Folk kan göra misstag. Skillnad om han höll på med sånt skit år efter år.

    Hur länge ska tex kakan straffas? Margaux?

     Kakan är väl inte ute i kylan fortfarande? Och Margauxs misstag är ju rätt nyligen, så där återstår det att se om hon får komma tillbaka.

      Ps. Det Jocke gjorde var helt klart vedervärdigt ja!

   2011. 12 år sedan.

  Lite lusigt att Bingo lagt ut en bild på sin bakgrundsbild på mobilen, vilket är en avklädd bild på Julia, samtligt som man ser att en av apparna han har är tinder… Mysigt att ha en pojkvän som fortfarande har kvar dejtingappar efter att man varit tillsammans ett år och han i samma inlägg skriver att han vill börja skaffa barn

   Blir spännande att skaffa barn med någon man knappt träffar…

  Det är ett orimligt högt pris de får betala. Men. De har valt själva att tjäna pengar på sig själva och sitt innehåll. Detta gör det självklart inte lagligt att förstöra deras liv. Har inte kollat alla klipp men när jag läste hans bok fick jag ont i magen, han är otroligt öppen med sina känslor så jag tror inte att han fejkar att han mår pisskass nu. Skäms alla dårar som driver folk till vansinne rent ut sagt. Varför snackas det inte DREV här?

  Lugn o ro 2023 unnar jag er allihop.
  En familj som utstått mycket oförtjänt hat.

  Ha ett riktigt bra 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.