25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hade varit bättre utan pipen ? man blir ju galet nyfiken!

  Jag lyssnade på ett avsnitt för jag tänkte att det här borde kunna bli bra och intressant. Inställningen innan lyssningen var alltså verkligen positiv. Istället lät det som tre stycken fjortisar som satt och skvallrade. Dessutom var 2/3 *beepade*. Alltså typ erat prat var ”det går ett rykte om att *beep* med *beep* och det som hände var *beep*. Alltså så sjukt!!!!!!!”. Ungefär så. Jag bara undrar hur i h-vete ni ens kan tro att det skulle vara kul att lyssna på?????? Har ni själva hört en enda podd nån gång? Alex och Sigge t ex är bra och roliga för att när de kritiserar t ex Läckberg så säger de just hennes namn. De sitter inte och fnissar bort det som småtjejer och cencurerar bort allt. Varför gör ni en podd om ni ändå inte vågar stå för någonting? Om det är så här er podd ska vara så lämna inspelningsutrustningen hemma och sätt er på ett café och skvallra och fnittra bort era internskämt där ingen annan behöver eller kan lyssna på er. Förvånansvärt kass podd. Om man ska ge er en chans till så får det verkligen ha hänt nåt med formatet.

   Precis så! Exakt därför jag slutade lyssna på denna pod. Man blir stämd bla bla bla ja okej men säg ingenting i podden då, håll det till erat interna skvaller innan inspelning

    Vissa älskar det, andra hatar det. ?

     Jag har frågat förut men provar igen, hur många lyssnare har ni på podden? Vore kul att veta ?

      Förlåt, jag bad faktiskt Gabbi om siffrorna men glömde bort var jag fick frågan. Det är ungefär 10 000 lyssningar per avsnitt.

     Sedär! Har inte fått den uppfattningen om man kollar i ditt kommentarsfält

      Nej, där är det mest missnöjt. 🙂

     Nej Camilla. Ingen älskar det. Er podd har inte alls bra betyg och ni verkar inte alls ha många återkommande lyssnare. Låt bli skvallret om ni ändå är så fega så ni inte vågar stå för en enda sak och gör istället en podd med substans. Du har ju massa substans här. Använd den och utveckla den så hade det kunnat bli inte bara lagom bra och intressant utan riktigt bra. Det ihop med humor hade varit grymt. Men det här är löjligt. Varför vill ens vuxna kvinnor framstå som mean girls på högstadiet????? Det är ju själva innebörden av patetiskt. Och sen undrar ni varför vi kvinnor inte blir tagna på allvar. Det är p ga sånna som er! Som inte kan göra något på riktigt och bra. Som hellre framstår som mobbarna på skolgården. Fortsätter ni så här så kommer ni få lägga ner. Och det kommer vara rätt åt er när det händer. Jag har redan avprenumererat podden p ga ditt svar och kommer inte ge det en chans till.

      Podden är som vi vill ha den, och de som gillar den gillar den. Funkar den inte för dig så finns det säkert andra poddar som passar dig bättre. ?

       Ingen mästare på att ta kritik direkt… tror det med handlar om att folk är trötta på att höra om erat gamla skvaller från när ni var hippa för 20 år sen. 3 tanter som sitter och gaggar. Dom där rellationstipsen och hur man dejtar och allt vad det var för 10-20 år sen verkar ha gått så där va?

      Instämmer helt, men det spelar liksom ingen roll att vi är övervägande fler som instämmer i kritiken. Camilla tycker det Camilla tycker är rätt.

   Podden är meningslös eftersom den handlar för mkt om dem själva och sedan beepas det enda intressanta.

  Quetzala är Queen!! Saknar dina bloggar från den gamla goda / onda? tiden. Min livsuguru och beauty mästare ? (på gott och ont?)

  Känns verkligen som om ni säger A och inte säger B kan ni lika gärna skippa det skvallret. Man har exakt NOLL behållning av det. Jaha liksom?
  Lite som när vissa elaka tjejer i skolan skrek högt att de ”visste en sak” och sen viskade resten. Finns absolut ingen behållning. Att det händer märkliga saker inom kändis och influenservärlden fattar alla men att återberätta stories endast ni sitter och garvar åt känns bortkastad lyssning.

  Intressant, när jag gick in på podcaster för att kollla recensioner av podden så fanns var där gamla, typ 2 år tillbaka. Denna podd har väl inte funnits så länge? Riktade sig till en enda person också. Låter som att det använts en gammal podd och man döpt om det till denna nya poddens namn. Kanske eg lite fusk med tanke på att betyget (väl) ligger kvar från den gamla? Lite missvisande

   Vi har varit helt transparanta med att den nya podden tar vid där Gabbis tidigare podd – ”I Sanningens Namn” – låg.
   Det avhandlades när det första avsnittet av den nya podden släpptes. ?

    Sorry Camilla! Missat det då.

  Quetzala är allllllt. Hennes ”så playar du en player” krönikor har lärt mig allt ja behövt för ett hälsosamt dejtingliv ?

   Du låter som en klok och intelligent människa.

   Lyssnar bara för att få en glimt av hennes gamla destruktiva dejtande och skönhetshets från förr men det kommer typ aldrig nåt om det i podden. Vill ha hennes gamla blogg tillbaka!

  Har länge längtat efter en svensk Deuxmoi och det här är det närmsta vi kommit hittills. Tycker det skulle vara roligt med ett mer engagerat kommentarsfält med gissningar om vilka personerna bakom beepen är.

   Finns en tråd på Flashback där det diskuteras om det..

  Steppa up gamet! Er podd är riktigt fjortis, fnissigt och 99,9 % handlar om typ Bianca.

  Jag har förhoppningar varje gång jag sätter på.. Men stänger av efter 10 min.

  20 % handlar om ”skvaller” 80 % om er.. trist och tråkigt. Sömnigt rent ut sagt.

  Skärp er om ni vill ha fortsatt folk som lyssnar.

   Typ skit i Bianca och snacka mer om skönhet och sex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.