Ett influenciskt reseinlägg

Många är influencerna som rest iväg i vinter, där de allra flesta satt siktet mot solen men där det även finns en och två som gjort motsatsen, och satsat på en resa med mer snö.
Så vem har åkt var?
Bloggbevakning har alla svar. Vad du sedan vill göra med informationen är upp till dig. Vill du gå ”Aningslösa influencers” och kritisera miljöpåverkan så kan du göra det, vill du istället anta skepnaden av ”Amnesty” och ha åsikter om aresor till länder med tveksam syn på de mänskliga rättigheterna så gör du det, och vill du bara titta på fina bilder och få veta vilka resmål som influencerna valt så är även detta ett alternativ.
Resorna kommer i en helt slumpmässig ordning.

Josefin Dahlberg och Antonija Mandir är i Thailand (dock ej tillsammans), precis som kompisarna Kenza, Klara Elvgren och Ines Kokic är.

Bianca Ingrosso, Lovisa och Lucas har varit i svenska Vemdalen.

Elin Härkönen reste till Sri lanka.

Michaela Forni har hängt i Marbella där familjen köpt ett hus.

Isabella Löwengrip och Paul siktade in sig på Frankrike och hamnade i Megève.

Angelica Blick har postat bilder från Rämme i Dalarna.

Paula och Hugo tog sitt pick och pack och drog till Abu Dhabi.

Michaela Delér har hälsat på Janni (och förmodligen även Jon) på Cypern.

Ben Mitkus och CJ spenderade nyåret i Paris.

Keyyo = Maldiverna

Margaux stack till Sydafrika.

Slutligen är Camilla Läckberg på Gorillaexpedition i Rwanda med sonen Wille.

 

 

81 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  OT – är det bara jag som inte kan se några inlägg på My Martens insta? Profilen kommer upp men varken inlägg, följer eller följare syns.

   Jag kan se allt (utan att jag följer henne).

   Du är blockad

    Men om man är blockad så trodde jag att man inte kunde se profilen öht? Alltså att den inte ens går att söka på?

  Jag tycker att influencernas resor är så tråkiga att följa. Det är ju bara bilder på pool, palmer, sandstrand och hotellfrukost. Eller skidbacken då. Hade velat t.ex. se tips på sevärdheter i så fall.

   Ja verkligen! Historiska sevärdheter exempelvis

   Äsch då, influensers är enkla människor med förutsägbara behov. 1. Bränna, bränna, bränna. 2. Visa upp de senaste implantaten i röv och tuttar. 3. Visa upp senaste colab, världens minsta bikini för maximal bränna. 4. Bästa klubbarna. Repetera!

   Inte instagramvänligt med sevärdheter kanske de tänker? ?

   Annars så håller jag med dig, det är liksom samma samma till slut.

   Jag älskar att se bilder från stranden och skidbacken. Tycker om bilder på naturen! Fast sevärdheter är ju roligt det också.

   Komikern Karin Adelsköld har varit i Indien. Hon har avbildat det så bra. Högt och lågt av allt.

  Äh, det där går inte upp mot vad vi ska göra här hemma. I morgon blir det roadtrip till förskolan! Och sen kanske en tur till Hemköp.

   Ooo. Här ska det rastas med valpar stup i kvarten. Och så ska man komma på vad som ska laga till middag. Den du!

  Margaux: Tillbaka hos min favoritgranne ??

  OT – Jag tror att 2023 är året då Therese Lindgren på riktigt ”faller bort” från radarn. Igår la hon ut på instastory att hon vill börja lägga upp videos två dagar i veckan igen för att hon är så ”taggad” eller hur hon nu uttryckte det. Tycker det snarare är tydligt att det handlar om att hon vill få in mer cash. Något story senare publicerar hon en utläggning om hur hon ”måste” använda clickbait för att tjäna pengar för annars är det ingen som tittar på hennes video. Detta publiceras tillsammans med MÅNGA inlägg där hon frågar ”Ska jag göra en såhär video?” där de flesta såklart svarar Ja, eftersom majoriteten av de som följer henne är ja-sägare. Hon har noll originella ideér. Borde man inte kunna förvänta sig att någon som har en miljon följare på YouTube och som har som sitt ARBETE att publicera videos borde kunna skapa och komma på videos själv? Hon känns inte längre originell eller relevant..

   Mer relevant än många andra.

   Emanuel Karlsten hade en intressant teori om det på Nyhetsmorgon igår. YouTube är väl mer och mer att betrakta som ett utdöende medie när allt fler istället använder TikTok och Instagrams videofunktion. De influencers som till stor del publicerar på YouTube (Hans exempel var då Therese och JLC) kan få svårt under 2023 att hålla sig kvar i rampljuset om de inte gör något mer än videos

    tror han har fel. youtube lever i allra högsta grad MEN fyller ett annat syfte än tiktok.

     Ja jag håller med. Verkar vara en egen liten värld. Många stora profiler på youtube jag aldrig hört talas om, förrän jag läser typ ”Störst på youtube i Sverige/världen” etc.

   Jag tror att hon har ”vuxit ifrån” sitt yrke, eller känner sig klar med det. Det är iaf intrycket jag får, men hoppas hon hittar nåt som inspirerar henne igen för hon är rolig o duktig!

  Så Margaux har börjat bli aktiv igen? Alla betade ju för ett tag sen när det skulle ske

   Skedde tack vare SVT och deras ”dokumentär”

    Hur många reklamsamarbeten har hon haft då? Att hon skulle börja lägga ut på insta igen fattade nog alla, men kan hon dra in samma pengar som influenser är väl frågan?

     Den som lever får se, för varje inlägg hon lägger ut verkar hon ju dock tappa minst 1k följare ?

   Hon kände väl efter dokumentären att ”nu har jag gjort rätt för mig, nu kan jag göra en comeback” gissar jag på.

   Tyckte det var väldigt talande iaf när hon på fångarna i fortet medvetet knuffade motståndaren

  Detta hysteriska svankade för att framhäva en gravidmage som ännu inte syns. Det kommer, den KOMMER synas. Dom kommer kunna ta magbilder utan att bryta ryggen.

   Haha det ser så stelt ut!! Men ska visa: momi är soooo proud on the beach in the sunlight with baby bump <333

   Men låt henne vara glad att hon är gravid? Jesus vad bitter

   Men låt folk vara stolta över sina magar, det är väl klart det är roligt och mysigt för dem, och de vill att den ska synas så mycket som möjligt. Tycker det är så trist att man ska hacka på blivande mammor för att de tycker att just deras graviditet är stor och spännande.

    Stolt, varför? Är det nåt de åstadkommit?

     Att genomgå en graviditet och en förlossning är väl en enorm prestation?

      Sånt tönteri? Tanbyklara går och putar med sina gaser i magen efter all frukt.
      Vi
      Vet
      Att
      Du
      Är
      Gravid

      Hon har ju inte genomgått det än. Stolt över magen stod det dessutom.

       Men va? Så missunnsam. Man kan vara stolt över att man är gravid. Att genomgå en graviditet och sedan förlossning är en prestation. Att magen växer är det tydligaste yttre tecknet på att man är gravid. Punkt. Sluta vara så tjuriga och gnälliga i det här forumet. Låt henne vara stolt och glad.

        Ingen prestation alls. Gravid, föda barn/ungar är en del av naturen. Punkt!

         Du trollar va?

        Är inte missunsam, bryr mig noll. Varför spårar du ut och blir så känslosam, vi diskuterar bara ett ord och begrepp här, som vissa tycker används fel. Lugna ner dig.
        Graviditet är ingen prestation, den bara händer, inget man kan göra under tiden. Och hon har inte genomgått den än, nån sa stolt över magen. Det är märkligt, stolt över ett foster som börjat växa? Glad är nog snarare ordet ni söker.

         Vi är fler än en anonym här som delar åsikt – nämligen att stolthet inte behöver vara knutet till prestation.

          Ord handlar inte om åsikt dock… ?
          Och det är flera personer på andra sidan som du ser.

           Men herregud ? Definitionen av ordet är det ingen som bråkar om, det betyder att du känner känslan stolthet. När en människa kan känna den känslan är en annan sak. Jo, jag vet att ni är fler som vägrar acceptera att ni inte bestämmer när folk får känna sig stolta ?

           Jo faktiskt. För tror man att man kan va stolt över nåt sånt så har man fel. Det är inte vad ordet betyder liksom. Eller så är man jättemurklor. Om man känner stolthet för att man är gravid, nåt helt naturligt som inte är nån prestation. Som att va stolt för att man blev hungrig tex. Orimligt.

     Jag är stolt över min man trots att hans prestationer inte är mina. Stolt över min mamma för vad hon klarat, stolt över mina syskon. Stolt över en massa saker hos mig själv trots att de är helt medfödda och inte någonting jag presterat.

     Jag skrev dessutom också ”roligt”, ”mysigt”, ”stort” och ”spännande” – Men gissar att du inte hittade något argument för att invalidera de känslorna. Vill du inte glädjas åt en graviditet därför att du tycker att det är en skitsak så varsågod, men låt andra glädjas.

      Men gud tagga ner. Då är du ju stolt för att de presterar nåt. En mage är bara en mage. Man kan va glad för fostret, men inte stolt. Nu får glädjas hur mkt ni vill, väldigt konstigt att låta en kommentar på internet påverka det.

       Jag är lugn? ? Du hänger upp dig på ett ordval vi uppenbarligen har olika definitioner av. Jag tycker som sagt att man kan känna stolthet över tex medfödda egenskaper också. Och jag tycker absolut att man kan känna stolthet över att producera ett växande foster.

       Min poäng är att jag tycker att det är osoft att pika folk för att de är glada över och vill visa upp sina graviditeter. Att jag påpekar att jag tycker det är osoft betyder inte att era kommentarer på något sätt påverkar min egen förmåga att glädjas dock, oklart varifrån du drog den slutsatsen.

       Men men – fortsätt fnissa åt hur töntiga folk är ni, så fortsätter jag tycka att ni är osofta som gör det helt enkelt.

        Har ni olika definition av ”stolt” har en av er fel. De flesta ord (om man bortser från orde med flera betydelser trx ”tur”) har bara en korrekt definition.

        Det ni har är en meningsskiljaktighet.

         Ordet beskriver en känsla – hur den känslan är utgår jag ifrån att vi är överens om – men vad som får någon att känna den känslan är ju subjektivt.

        Stolt betyder vad det betyder, tror ni menar glad. Ja jag uppfattar dig inte som lugn då du verkar gått igång och drar in massa känslor och gick till personangrepp istället för att va saklig ??‍♀️

       Stolt: glad (över), nöjd (med), som man berömmer sig för; som imponerar
       Besläktade ord: stolthet, stoltsera

       Klart som fan man kan vara stolt över sin växande gravidmage. Ge dig eller köp ett lexikon.

        Nej. Stolt är man över bedrifter.

         Du får nog tala för dig själv, för du kan väl omöjligt tro att du bestämmer vad andra människor kan och får känna stolthet över.

          Åh gud… Jag bestämmer inte över ord, de är som de är. Men du kanske är en sån som anser att man kan säga ”VI är gravida”… ?

           Haha åh, jag blir helt matt av det här så jag lägger ner nu. Ordet beskriver en känsla. Definitionen av ordet beskriver inte när människor kan känna den känslan.

           Ja en känsla som betyder något, konstigt att känna den känslan vid nåt man inte påverkat. Jag är stolt för jag blev kort.. ok..?

   Håller med. Även denna hand som så fort någon fått ett plus ska hålla om magen.? ser löjligt ut, men vill de göra så så why not. Jag har inga såna i mitt flöde ändå så det är bara något jag ser på influencerbilder här inne så det stör mig inte dagligen.

  Vad är en aresa?

   En resa till ett populärt och lite exklusivt resmål, typ Maldiverna.
   Bresa är lite mer ”vanligt” resmål som Grekland.
   Cresa, typ kryssning till Finland.

    Är inte bresa något helt annat? Typ det män gör med benen när de sitter ner?

     Haha men Lewis driver ju

      Hahaha även om Lewis driver så var det ändå lite roligt!

  Mmmm älskar att resa!

  Lyllosar som har råd och ledighet att göra det.

  Dags att spara pengar och själva resa till jul!

   Du får sälja offerkoftan så har du ett startbidrag. Lycka till.

    Dålig definition av offerkofta.
    Hen har själv en lösning på sin situation och sitter inte och snyftar.
    Lycka till med sparandet ”Nyårstösen”, bra med lång framförhållning så får du en fin resa till kommande jul.

  Keeyo… snark….

   Sveriges snyggaste kvinna! 🙂

  Lägger de handen på magen för att visa att de är gravida och inte tjocka? Tycker det ser så forcerat ut med handen sådär konstant.

   Kan inte tala för andra, men när jag var gravid så lade jag handen omedvetet på magen nästan från början ? vet inte varför, kanske som ett ”skydd” för barnet ?

    Haha ja, jag är gravid och handen hamnar gärna på magen. Kanske en instinkt för någon form av skydd, men tycker att det är väldigt mysigt också.

   Självklart gör de det. Och för att alla andra innan dem gjort det på bilder, nåt man ”ska”…

  Orkar inte med dessa ”det löser sig”-människorna. Bra att de inte löste sig för Ben Mitkus, han kanske lär sig nåt. Öht tycker jag att det intressant att man åker till Paris över nyår utan att fatta att det är värsta säsongen där.

   Haha ja, man blir lite skadeglad…

    Japp! Jag blir alltid glad när det fuckar upp sig för dessa ”det löser sig”-människorna ?

     ?
     Lär er planera ffs!

  Samma influencers gång på gång. Fler som är i Thailand ju! och andra ställen.. Bredda dig!!

   Haha tänkte samma. Följer bland annat Swica. Hon har varit i där en månad och jobbar därifrån (?). Kul att följa men så är jag en inbiten löpare också. Men hon lägger upp mycket olikt content och är duktig på att inte få det att se ut som ”strand och snygg kropp” enbart. Jaja. Skönt för dem!

  Jävla vilka trista bilder. Samma skit, olika människor (som ser likadana ut).

  Fy farao vad TRY HARD Angelica Blick ser ut? Haha. Åh.

  Häxnaglar och fillers i solen.
  Så tråkigt och intetsägande.

  Någon som vet mer specifikt var Josefin Dahlberg är? Alltså resorten/huset?

  Kenzas klackskor i sanden………….

  Jag ser inte instagram inläggen? Tråkigt då varje inlägg här består av det typ. Använder iPad.

   Samma här! Ser dom aldrig sen någon vecka tillbaka 🙁 iPhone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.