Linda-Marietatueringar

Jag har inte ord för er ? En gång i tiden i mitt liv så ville jag inte att någon endaste människa ens skulle se min kropp. Idag sitter min kropp och min valkar och mina ord förevigade på er. Sen jag visade mamman och dottern som hade tatuerat in en bild på mig på sina lår i höstas så har fler av er skickat att ni har gjort samma eller liknande. På mig ?

Jag förstår ingenting, men jag är så tacksam och rörd över att jag får följa med er genom livet. För alltid ?

Så skriver Linda-Marie Nilsson i sitt inlägg, bestående av bilder och filmer på tatueringar som hennes följare gjort. 
Tatueringarna innehåller bilder och uttryck som hon gjort till sina, och jag förstår att hon är rörd. Det hade jag också blivit.
Vem blir först med att gadda ”Bloggbevakning” i svanken?

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag kan tänka mig många tatueringar, men tatuera in en influenser är inte en av dem…

   Nehe 🙂

  Är ”alla storlekar är vackra” ett uttryck som hon har myntat?

   Är det någon som påstått det?

    Ja?

    Lite eftersom det skulle vara ” hennes” tatuering. Men jag frågade bara, var inget drygt alls. Jag följer inte henne så vet inte vilka uttryck hon använder och hur.

     Antagligen var det väl någon som taggat henne eller på något sätt gjort Linda-Marie uppmärksam på att hen tatuerat in ett citat eller bild inspirerat av henne. Räcker väl så.

   Är kanske ett uttryck hon brukar använda och förknippas med sina följare, behöver ju inte vara så att hon är den enda som någonsin sagt det.

   När matindustrin använder tobaksindustrins
   reklamstrategi. Skapa en hype att va tjock.

  När ska daltandet med överviktiga sluta? Detta är precis lika allvarligt o lurar in unga personer i övervikt o fetma som vilken annan ätstörning som helst. Tänk om te x Bianca hade lagt ut exakt samma inlägg fast med hennes kropp, vad hade hänt då? Nätet hade exploderat av hat såklart, men när det gäller överviktiga som LindaMarie som to m VILL vara överviktig o bli kallad tjock då smeks det medhårs så in i helvete.

   ???

   Jag antar att det är för att personer som Bianca eller liknande redan har s k ”normativa” kroppar. Att det stryks medhårs är (antar jag igen) att samhället har vänt de senaste åren: alla förtjänar att bli behandlade/bemötta likadant oavsett om man är smal eller tjock vilket såklart är eftersträvansvärt. Vad vet jag.

   Däremot gillar jag inte när överviktiga/kroppsaktivist-influencers/offentliga personer använder sina stora kroppar/talar högt och brett om att vara kroppsaktivister (lockar följare, tjänar pengar på det), för att sedan tvärvända när de väl gått ner i vikt (tänker direkt på LD och Cass). Särskilt då förstnämnda tidigare hade långa rants i sina stories när hon var som störst, om att ”tjocka inte kan gå ner i vikt” och ”all viktnedgång är bantning”. Nu förnekar hon allt detta istället? Eller så har jag missförstått henne helt. Men får inte riktigt ihop 1+1 med hennes bemötande på sociala medier numera när hon har blivit smal(are). Cass tänker jag inte ens gå in på haha. Hon har ju 10000000% gjort en GP men jaja. Kul för henne antar jag? Men hade önskat att folk kunde bli mer transparenta. Antar att de är rädda för kritikstorm och att tappa följare.

    När jag började läsa din kommentar tänkte jag först ”Men det är väl jättebra att folk vaknar och tar tag i sin hälsa och fetma?” varpå jag insåg att du har helt rätt, för det är inte ”folk” vi pratar om här utan influencers vars hela business går ut på att just influera folk. Och det är problematiskt med kampanjande för fetma, på samma sätt som det är problematiskt med en anorektiker som sprider pro-ana. Det är problematiskt att hävda inför tusentals följare att det är omöjligt att gå ner i vikt och bibehålla den, när det inte stämmer. Till LD’s försvar får man ändå säga att hon också drivit många andra frågor och inte bara att det är omöjligt att gå ner i vikt. Cass däremot, herregud. Jag förstår inte att fler reagerar. Hela hennes varumärke byggde ju på att hon var så lycklig, hälsosam och vacker som hon var (vacker absolut, resten not so much) men så från ingenstans försvinner halva hennes kropp på mindre än ett år och hon säger inte ett knyst? Jag tycker det är riktigt fult och hånfullt mot sina följare. ”Aja baja! Är man tjock och sexig ska man hyllas och det ska kommenteras men absolut inte kommentera andras kroppar om de går ner i vikt för då bidrar du till vikthets och marginaliserandet av tjocka!” Antingen har hon fått en rejäl health-scare av en läkare, eller så kom hon på att det kanske inte var så kul och glammigt att leva med fetma och gick ner av estetiska skäl. Förmodligen en kombination av båda. Oavsett, vad säger det egentligen till hennes följare som har en liknande kropp själva? Hade Cass varit en ”vanlig” människa och inte en influencer, och inte en influencers vars hela varumärke och relativa kändisskap byggde på att det var nice att leva med fetma och att alla bara ska hålla käften kring hur ohälsosam hennes kropp var hade jag inte tyckt att hon var skyldig någon någon som helst förklaring kring att hon gått ner 50-60 pannor. Men nu är hon inte det och jag tycker det är fegt och problematiskt att inte vara öppen med sin publik varför hon gjort de livsstilsförändringar hon gjort. För som sagt, antingen fick hon veta att hon var på väg mot diabetes och knäledsoperationer eller så insåg hon bara att det inte alls var så sexigt att vara fet (hej internaliserat fettförakt!)

     Cassandra har gjort en gastric bypass. Alla vet det.

      Vem är Cass?

     Toadie, håller med din kommentar till 100 procent. Älskar Cass men har på senare tiden insett att jag triggas lite av att hon bara försvunnit (måste väl gått ner mer än hälften av sin tidigare vikt?) utan att berätta om hur eller varför. I och med att hon var så transparent och öppen tidigare, inte minst om att älska sin kropp/sina former, varför kan hon inte vara det nu? Det är ju en hel imageförändring hon gjort. Men tänker också att det är lite småaktigt av mig att ställa sådana krav på henne.

      Exakt detta! Hela hennes innehåll har kretsat kring kropp och vikt och gör det fortfarande, men nu är elefanten i rummet att halva tjejen är borta och jag förmodar att det har blivit liiite svårare att skriva texter om tjockas marginaliserande och utsatthet när hon själv gått och blivit sk. ”normsmal” på väldigt kort tid. Jag förstår att det måste vara väldigt jobbigt att älta sin viktnedgång, men att inte en enda gång adressera saken känns som ett svek. Hon har ju uppenbarligen inga problem att visa upp sig och sitt utseende så det handlar ju inte om att hon tycker det är obehagligt att få komplimanger och uppmärksamhet.

       Fast hon HAR pratat om orsaken till viktnedgången, hon HAR också sagt att hon inte vill dela med sig av HUR pga att det kan vara triggande för andra. Fullt legitimt och rimligt tycker jag. Ni greppar efter halmstrån här för allt ni går igång på är saker som inte stämmer. Hon är liksom transparent samt varsam mot sina följare som hon inte vill hetsa till någon viktnedgång.

        Det är ju mer triggande att se en kurvig tjej bli supersmal out of the blue, än att veta att hon gjort X eller Y för att komma dit.

    Fast LD har inte förnekat nåt av detta, tvärtom. Hon postade om just detta för ett tag sen när diskussionen om hon ändrat åsikt var på tapeten. Och hon fasthåller, och har rätt, att det är omöjligt för de flesta att gå ner i vikt och behålla den. Detta finns det gedigen forskning på och LD säger samma sak nu som hon gjorde innan. Problemet är att folk tolkar hennes kropp som en åsikt. Som att hennes viktnedgång säger något om det.

    Och hon har aldrig sagt att all viktnedgång är bantning. Däremot att all medveten viktnedgång (för den kräver att man äter mindre än man gör av med) bantning. Tror nog LD är medveten om att man kan gå ner i vikt av andra anledningar. Cancer. Depression. Kroppsarbete. Medicinering.

     Jag har tidigare också trott på de där siffrorna, att 9 av 10 viktnedgångar slutar i att man går upp allt och oftast lite till, men efter lite research har jag insett att det inte stämmer utan bara är svada som folk fortsatt att upprepa tills det blivit som en typ av allmän sanning. Siffrorna att 9 av 10 går upp igen kommer från en studie, en och endast en, som gjordes i slutet på 50-talet och där forskarna som genomförde den menar att deras resultat inte håller idag, 60 år senare. Man genomförde studier på ett helt annat sätt än idag, och samhället ser inte heller ut som det gjorde då. 9-av-10-argumentet är en myt.

     Sen tror jag absolut att väldigt många går upp igen om man hårdbantar, eller väljer att gå på en speciell diet. Det säger sig självt att det är en livsstilsförändring som måste till, går man tillbaka till gamla vanor går man givetvis upp igen. Man att kategoriskt hävda att 9 av 10 av alla viktminskningsförsök misslyckas stämmer inte.

     https://www.nytimes.com/1999/05/25/health/95-regain-lost-weight-or-do-they.html
     https://abbylangernutrition.com/learning-curve-do-95-of-people-who-lose-weight-really-gain-it-back/

      Att länka till någon som tjänar pengar på sina nyttiga recept känns så där.

       New York Times? Visste inte att de hade den verksamheten som bisyssla, så i så fall my bad. Skämt åsido. Lyssna inte på mig utan Googla själv på saken och var siffrorna egentligen kommer ifrån.

        Tror du det var länken till nyt som det syftades på??

     Snälla Kurre, hon har fel. Man kan gå ner i vikt och behålla den, precis som LD själv gick ner massor i vikt. Hon bytte livsstil och då fungerar det, alla vet det och hon med. Förr ville hon inte byta livsstil och därför var hon så tjock. Med en annan livsstil försvinner många kilon. Detta var vi många som påpekade förr, och blev idiotförklarade av LD som påstod att ”alla kroppar vill gå tillbaka till den högre vikten”. Nu heter det att hon gått ner i vikt för ”det var vad kroppen ville”. Sånt svammel.

      Detta ⤴️?

      Och med det sagt, vill man vara tjock är det helt fine. Vill man vara stark, spinkig, tjock, fet… Oavsett vad så är det också fine. Alla förtjänar att bli bemötta med samma respekt och vänlighet. Men när folk far med osanning och med bestämdhet hävdar att saker som är fullt möjliga är omöjliga så får jag spunk.

       Ingen vill vara tjock. Det är det som är ledtråden här. För ingen vill vara tjock men ändå är folk det. Trots bantning. Trots träning. Trots hundra försök under åren.

      Hon har klart och tydligt, vilket går att se och lyssna på (reel eller om det var höjdpunkt) sen om hon får tillbaka sitt konto, berättat att anledningen till att hon gått ner i vikt är för att hon gått från att sitta hemma på soffan dygnet runt under flera år till att bli mer aktiv dvs vara ute mer, träna, åka på aktiviteter samt att hon undviker mjölmat under dagarna hon tränar. Ja livsstilsförändring.

      Jag förstår att det är förvirrande och att man får för sig det ena och det andra ang vad hon har sagt och inte när man lyssnar selektivt. Men vi som följt henne i flera år (dvs inte bara kikar in då och då) har full koll på detta och det som återges här i kommentarsfältet är grova förvanskningar, missförstånd och rena fantasier.

      Detta ”det är bara att byta livsstil” har hon också adresserat miljoner gånger och det är inte så jäkla ”bara” vilket hon gång på gång lyft fram. Man saknar kunskap i grundläggande psykologi och biologi och misslyckas att ta hänsyn till den mänskliga faktorn om man tror att det ”bara” är att göra nåt som kräver lång tid och mycket ansträngning både fysiskt och psykiskt. Teoretiskt går det såklart, men människor är inte datorer. Jag förstår att man idiotförklarar människor som inte fattar detta.

    De får skit när de är feta och de får skit när de blir smala.

     Det handlar inte om ifall de är feta eller smala, utan om hur:et. Omständigheterna som ramar in ”tillståndet” (fet- eller smalheten).

   Ja!! Om Bianca tatuerar in ”Alla storlekar är vackra”, får det samma effekt? Kommer någon bli lack då pga hon är smal?

    Det är som att du skulle ha en tröja med white lives matter

     Vad vet du om min hudfärg

    Hennes kropp anses ju redan vara vacker och eftersträvansvärd. Bara man blir smal så blir man lycklig osv. Finns ju ingen som strävar mot fetma i tron om att det kommer att lösa allt. Ja, fetma är ett problem men inte på grund av att människor VILL bli feta.

   Ingen ungdom kommer att vilja bli fet för att Linda Marie säger att alla är vackra. Tro mig. Däremot kan det kanske leda till att någon fet hatar sig själv lite mindre. Och en bra start till att ta hand om sig är att börja med att inte hata sig själv. För varför skulle man ta hand om någon man hatar?!

    Exakt!!!!

    Så, just exakt.

   Jag var i en väldigt tuff utmaning för ungefär 5 år sedan. Jag var utmattad, deprimerad, hade PTSD och katastroftankar. Detta gjorde att jag inte vågade lämna mitt hem under nästan ett års tid. Jag ville inte leva längre och tröståt vilket gjorde att jag gick upp väldigt mycket i vikt. När jag tillslut fick någon sånär rätsida på mitt psykiska mående så fanns det bara kvar en människa i spillror. Jag ville inte längre gå ut för att jag skämdes så mycket över hur jag såg ut och eftersom jag bodde i en liten stad där alla känner alla så vågade jag inte gå till gymmet i den kropp jag skämdes så mycket över. Jag slutade tröstäta och började äta hälsosamt men ingenting hände med min kropp. Det blev en ny typ av isolering. Jag ville inte ens gå ut och gå under sommarmånaderna eftersom jag inte kunde gömma mig bakom stora ytterkläder.

   Så levde jag under flera år. Jg förlorade ALLA mina vänner, jag förlorade mitt självförtroende och jag levde ett Liv som jag ville dö ifrån. Förra året flyttade jag till en ny stad, jag började följa personer som Linda-Marie som visar att man kan få klä upp sig även om man är tjock. Som visar att man kan gå till gymmet och träna även om man är tjock osv osv. Under våren började jag jogga, jag fick ett litet litet självförtroende och började bryta min isolering jag själv förpassat mig till. När jag tillslut vågade vara ute och hitta på saker så började kilona sakta men säkert ticka neråt och jag började känna att livet inte är så hemskt trots allt.

   Människor som Linda-Marie som visar att alla människor borde få vara med och synas är viktiga! Hur ska en människa som varit i min situation kunna leva hälsosamma liv om man ska bli dömd för hur man ser ut? Allt jag ville när jag mådde som sämst var att bo mitt ute i skogen så att jag kunde vara ute och röra på mig utan att bli sedd och dömd. I slutet på sommaren var jag till och med och badade! Det har varit helt otänkbart för mig i många år, men tack vare att jag fått se att andra kan och vågar så vågade även jag.

   Jag är väl medveten om att min övervikt inte är hälsosam, den är inte kul att bära på, men jag måste kunna och framförallt VÅGA vara ute och röra på mig för att kunna ta mig ur övervikten och det är inte lätt att just VÅGA för många av oss. Man blir så otroligt dömd så fort man sätter stortån över tröskeln.

    Men folk som personen som tycker det ska sluta daltas med överviktiga fattar inte det där. Hen tycker kanske det är liiiite okej att du är tjock eftersom du haft det tufft, men BARA så länge du hatar dig själv och absolut inte tänker något positivt kring din kropp. För av någon anledning är det så otroligt provocerande för dom med tjocka som inte hatar sig själva. Det handlar inte om ”oro” för tjockas hälsa, isf hade folk som tex röker fått lika mycket hat. Att Bianca fått kritik tex pga Gina tricot handlar ju om att hon HAR en ätstörning. Men att någon är tjock (eller smal) betyder inte automatiskt att man har en ätstörning.

     Och framför allt så begriper de inte vad deras ”oro” för feta gör med det psykiska måendet. Om man på riktigt är mån om hälsa så vet man att vikten är EN faktor av flera. Det finns många faktorer i den fysiska hälsan, sen finns psykisk hälsa, social hälsa osv. Men ändå är det bara vikten som dessa är så väldigt mån om, till och med på bekostnad av annan hälsa.

    förlåt men det låter himla sorgligt att man måste influeras av en influencer för att få bättre självbild.

     Ja det kan man tycka men det viktiga är ju att självbilden faktiskt blir bättre, anledningen till det är 0 intressant för mig.

     Om du tror att vi inte påverkas av media och vår omgivning så föreslår jag att du läser en väldigt grundläggande psykologikurs, Rebecka.

     De människor man ser när man mest är hemma är ju bland annat influencers som syns överallt, och i den ”miljön” är det ju väldigt lätt att börja mäta sig mot dem som syns (som regel normsnygga tjejer som inte sällan poserar för kung och fosterland och retuscherar sina bilder) även om man rent intellektuellt förstår att man är värd lika mycket som dem. Att en motvikt till det ideal som har destruktiv verkan på en ger en självförtroende att försöka se sig själv som mer än en kropp, och att betrakta sin kropp med snälla ögon helt oberoende av hur den ser ut, är väl fantastiskt, och allt annat än sorgligt. Tvärtom faktiskt.

     Det är väl lite som att många svarta barn blev så glada av att se en Disneyprinsessa med mörk hudfärg, men det kanske du också tycker är sorgligt.

     Förlåt, men du fattar väl att såhär har det varit alltid? Att människor influeras av andra människor. Bara forumen som förändras.

    Vad fint och vad fint skrivet! Heja dig! ❤️

    Tack för att du delade med dig. Om folk skulle läsa din kommentar och verkligen ta in det du skriver så förklarar du tydligt och fint hur viktigt det är att olika kroppar får synas och verka här i livet. Hoppas allt bara går framåt för dig nu! Du har kämpat på bra!

    Så bra skrivet S!

    Jag kände som du. Jag skadade mig och hade svårt att gå under 1,5 års tid. Under denna tid blev jag snabbt överviktig, och när jag kunde röra mig igen behövde jag ju träna för att gå ner i vikt, men var rädd att gå till gymmet och bli dömd för min överviktiga kropp.
    Men endag gjorde jag slag i saken, jag åkte och köpte träningskläder på en sportbutik (för att motivera mig själv och ha bekväma kläder att träna i), valde en tid då jag hoppades det inte skulle vara så mycket folk, men tyvärr var det flera människor där, men jag byte om jag började träna.
    Jag kollade på beskrivningen på maskinen hur man skulle använda den och satte igång, jag såg att 2 gym killar stod en bit bort och tittade på mig, försökte ignorera dem, men sen kom en av killarna fram och förklarade att jag skulle ha rak rygg och armbågarna vid sidan för att få bästa effekt (jag var lätt lutad framåt, och hade armbågarna framför mig)
    Och flera ggr hände samma sak med olika gymkillar, när de såg att jag använde en maskin ”fel” kom de snällt fram och förklarade hur jag skulle göra för att göra rätt. Några av killarna och jag blev t.o.m ”gymkompisar”, vi värmde upp ihop och peppade varandra. Det var så skönt att se att den bilden jag hade av gym inte existerade på ”mitt” gym 😀

   Du vet inte vad du pratar om! ?

   Det handlar ju om att man ska få existera även fast man är tjock. Jag tror inte att någon, speciellt inte unga tjejer, vill vara tjock

   Visa mig EN människa som lockats att bli feta.

    Kurre: jag var inne i en negativ fas där jag följde kroppsaktivister som LD och liksom lät den vara mitt alibi för att inte ta itu med min vikt. Så jag blev kanske inte fet pga kroppsaktivister, men jag använde dem definitivt som ursäkt för att slippa göra något åt vikten. För ”tjocka kroppar kan vara lika hälsosamma som smala” etc.
    Som tur var började jag få problem med ryggen och insåg att det nog var hälsosammare med en smal kropp ändå.

     Ok, men var det vikten som var problemet eller var det dina livsstil? Med det sagt, fortfarande blev du inte tjock pga LD eller nån annan. Ingen kommer välja att bli fet pga nån säger att det är ok att vara tjock. Och ja tjocka kroppar kan vara lika och mer hälsosamma än smala. Smal är nämligen inte lika med hälsa. Det handlar om livsstil. En tjock person som rör på sig regelbundet och äter bra mat och tar hand om sig kommer vara hälsosam.

      Nej, men folk kommer få ont i kroppen, ont i leder, deras organ kommer ta skada och dem kommer få ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar, ökad risk att dö, för att de går runt och tänker ”det är okej att vara tjock, tjocka kroppar kan vara lika hälsosamma som smala” och inte gör vad de kan för att försöka gå ner i vikt.
      Gå ner i vikt är jätte jobbigt. Men samtidigt ska man göra det man kan för att försöka gå ner i vikt ifall man är tjock.

   Vadå daltas? Känner inte en enda överviktig människa som inte fått negativa kommentarer, ca en miljard ”välmenande” (läs nedlåtande) föreläsningar om hälsa. Det är som att människor som du vill att de ska hata sig själva eller åtminstone gömma sig, till ingen nytta. För självhat gör inte att människor går ner i vikt eller ger dom en bättre hälsa, det är väl belagt i studier. Om du nu på allvar är bekymrad över hur folk mår, så var positiv, peppande, få dom att känna att deras kroppar är värda att tas hand om. För det fungerar. (Och att vara snäll är ju allmänt en bra grej om man vill vara en bra person också)

  Nej, men eftersom det ligger under ”Linda- Marie tatuering” så är det ett givet antagande? Så ta det lite lugnt va.

   Fast va? Nästintill alla ser upp till någon och influeras av dessa. Barn ser kanske upp till någon seriefigur eller liknande, tonåringar kanske ser upp till någon känd person samt att någon vuxen ser upp till folk som Linda-Marie. Det kanske bidrar till en bättre självbild.

   Alla har inte en mamma, pappa, vän eller dylikt att prata med. Folk googlar saker de tycker är för ”pinsamma” att prata om med närstående. Många mår bra av att veta att det finns andra i samma sits och kan finna motivation från andra som vet hur det är.

   Hur kan du då ?? säga att när S kanske fann en trygghet i att se någon vars kroppsform kanske liknade S kroppsform, fick bekräftelse om att det var okej och som motiverade henne till att må lite bättre, som sorgligt bara för att det ”råkar” vara en influencer som bidragit till detta?

   Förstår inte varför man inte kan glädjas åt att S fanns något som fick henne att må lite bättre. Stort grattis S! Det är inte lätt att leva idag med all press från alla håll och kanter! Du är tillräcklig precis som du är och jag önskar dig allt gott. ❤

    Mitt svar skulle vara till ?? lite längre upp men det hamnade fel och blev ett svar till dig T istället…

  Varför behöver man tatuera in sånt? För att man annars skulle ”glömma” det? 😀 Ungefär samma nivå som ”Fånga dagen! Just denna dag kommer aldrig igen!”.

   Tja folk tatuerar ju in lite av varje som de vill komma ihåg.. deras kroppar tänker jag.

   Tatueringar handlar väl inte om att inte glömma bort saker.. ?
   Kan ju va saker man står för, vill ha med sig alltid osv.

    Kan ju va ett mantra tänker jag? Som man vill tatuera in? En påminnelse.

     Svarade Anonym ovanför dig ☺️

   Tror du att tatueringar är någon slags minneslapp för saker man inte ska glömma?

    En del verkar ju ha det som det. ”För att bli påmind om xx så fort jag tittar på min arm”, ”för att inte glömma bort att xxxxxx” osv.

    Borde verkligen tatuera in puk-koden till mobilen, batteriet dör jämt, i synnerhet när man inte är hemma och på sin höjd har laddare med sig, men det räcker inte för man måste slå den där skitkoden gör att den ska gå igång.

   Ja och de som tatuerar in sina barns namn gör ju det för att de inte skall glömma vad de heter ???
   Ungefär lika dumt resonerat!

   Filmen Memento är ingen dokumentär

  Läste först att hon hade blivit upprörd och att det var självklart att hon blev det, haha. Skyller på att jag jobbat natt och bara fått sova 3 timmar än så länge ?

  Ska tatuera in ”Öppet spår” i skrivstil på handleden

   Ja va fint! Och jag ska tatuera in ett Iittalaglas med klisterlappen kvar. Vi kör!

    Ta nåt av Carolina Gynning med… ?

  Vem är Cass/Cassandra som det pratas om här?? Bloggare? Instagram? Har aldrig hört talas om henne….

   Från podden Det skaver, cassklatzkow på insta

  Kan tycka att hon skulle skrivit ”JAG tycker alla storlekar är vackra”. För det är inte en allmän sanning. Jag har 100% acceptans och respekt för överviktiga men snyggt kommer jag aldrig tycka det är.

   Fast det är en allmän sanning. Smaken är som baken, vissa tycker det är sexigt med tjejer som är så smala att de håller på att svälta ihjäl sig, vissa tycker normal viktiga tjejer är snygga, visa tycker det är sexigt med mulliga tjejer och visa tycker det är sexigt med tjocka tjejer. Båda tjejer och killar attraheras av olika saker.

  Jag är kärringen som går mot strömmen och antagligen den enda som vågar väga tatueringar hur fantastiskt personliga, vackra, inne eller nutid det än kan vara. Kom ihåg att ett original alltid är mest eftertraktat?

   Finns ganska många människor som inte har någon tatueringar. Du är inte så unik som du verkar tro att du är 😉

  Och ffa, HUR kan en, förutom att hylla övervikt, vilja märka sin kropp med en influencers kropp och citat?! Idiocracy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.