Har Martin Melin bytt namn?

Sorry, alla singel ladies, som swajpat höger på hunken ”Lombardi Baron” på Tinder. Han är tyvärr inte tillgänglig utan har spenderat helgen med att dejta sin nya flickvän och äta plankstek i minimal storlek på Pinchos.

Jag kan inte låta bli att undra vem som gömmer sig bakom den här fejkprofilen och som tyckte att den här bilden, i kombination med det här namnet, var receptet på betet som skulle få riktigt många kvinnar att nappa.

”Lombardi Baron” – vem är du?

 

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lombardi Baron var ju ett grymt namn. Håller med, träd fram ?

  Vad är egentligen syftet med fakeprofiler på dejtingappar? Vill man bara hitta kvinnor att skriva med? För man lär väl inte vilja träffas när man använder bilder på andra?

   Dels det, gissar jag, sen är vissa säkert sådana som vill låtsas vara någon annan för att svalla folk på pengar exempelvis. De flesta som håller på med sådant fuffens gör nog det under fabricerade identiteter.

  ????????

  Oj, d har gått 1,5 tim och endast TVÅ kommentarer?
  Sååå intressant var detta.

   Eller så är det..söndag?

    Trodde alla va mer sugna på att läsa blogg då ? Kanske bara jag haha (obs – är inte ts)

   Dags att granska ”ambassadören” Riktiga.pontus . Har på sig prylarna i varje video men reklammärker aldrig . Har egen mersh i profil utan reklammärkning också..

   Kanske inte var så mycket att kommentera..

  Verkar som om detta händer honom ganska ofta. Hanna Graaf skrev om ngt liknande i veckan. Jag skulle tycka att det var lite obehagligt.

  Det är ofta som Martins bilder är ute på vift, det vet Camilla om, Men det är söndag och lite nyhetstorka även på bloggbevakning.

   Skönt när praon rycker in och förklarar läget!

    Praon?

  Är nyfiken på om Diana Moseni håller sin ”Det va längesen vi pratade nuuu! Berätta, fråga, skriv!” denna gången ?? Sist kom inget upp. Så tråkigt! Jag gillar att följa henne men just den biten är tråkig ?

  Pinchos. Jag fattar att ni har liten mat men mina händer och min mun är i normal storlek. Kan jag få en VANLIG gaffel tack?!

   Äsch, klarar man att hantera en tesked kan man hantera pinchos bestick ??‍♀️

    Jag kan äta med fingrarna också för den delen men det underlättar med vuxenbestick till mina vuxenhänder.

     För en som aldrig varit där. Har de minimala bestick eller vad? Om ja, varför det?!

      Ja, de har små bestick eftersom de har små tapasrätter. Och det finns liksom inte ens vanliga bestick.

  Med tanke på allt skvaller som går kring honom så skulle jag snabbt swipea vänster där.

   Fast det är ju inte han ?

    Nej det fattar ju jag också?

     Men dåså, då är det ju inte pga skvaller det första hand utan för att man klart och tydligen ser att det är en fakeprofil.

      Givetvis. Jag kanske skulle ha förtydligat ännu mer att det även gällt om det varit en äkta profil. Men jag tänkte att det went without saying då detta var uppenbart fejk. Well well…

    Haha det faktumet gör en inte direkt MER sugen at högerswipea heller.

   Vad för skvaller??

  Kan vi prata om Anna Books ”överraskningsresa” till dottern i Spanien? De försökte låsa upp dörren, fast det gick inte eftersom den var låst med nycklar på insidan och Vanessa ringde sin pappa i panik etc etc.

  En myndig dotter alltså. Föräldrarna står och försöker överraska med att komma in i lägenheten långtbortistan med ett ”taadaaa!”?? Vilken tur att hon bara stod med ansiktsmask och gjorde lite kvällsrutin. ”Nu blir det ett par veckor här” skriver Anna. Min inre tonåring hade inte tyckt att det var självklart…….

   Nu har jag inte sett något om det du hänvisar till, följer inte Anna eller dottern, men menar du att dottern bor i Spanien och att föräldrarna dykt upp som överraskning och planerar att stanna ca två veckor? Om det inte är något som visats på sociala medier så vet vi ju inte vad som föranlett det, dottern kanske pratat massor om hon önskar att de skulle komma eller att hon saknar dem, osv. 🙂 tyckte det var gulligt och det hade jag tyckt som vuxen tonåring också.

   Stor risk för att det ska uppstå någon awkward situation av det hela förstås, om de dyker upp utan förvarning, om den unga damen har typ ”ett ickeofficiellt kärleksintresse på besök”, eller något annat som man inte vill att ens föräldrar ska snubbla rätt in i, haha. Så hade väl personligen uppskattat en heads up, dels också för att jag är en otroligt stökig person och gärna vill städa innan någon kommer hem till mig, då vad som helst kan ligga lite var som helst. ? Men ändå gulligt, tanken var ju fin (ett antagande jag förvisso inte har någon grund för ?).

    Ja man får ju ändå hoppas att de som överraskar känner den de överraskar och är säkra på att det uppskattas. Både i detta fallet och i andra överraskningar.

    ”Gulligt”? Nej verkligen inte.

   Detta var faktiskt bland det mest integritetskränkande Booken någonsin gjort mot något av sina barn. Jag tappade hakan när jag såg detta på hennes egen Instastory. Hur jävla gränslös får man bli!? Dottern hade kunnat göra exakt vad som helst! Herregud. Hur kommer man ens på tanken? De hade alltså bara klivit rätt in i hennes privatliv om det inte varit för att det satt en nyckel på insidan som hindrade dem. Madre mía!

    Till deras försvar, är lägenheten föräldrarnas och Vanessa verkade inte precis ledsen över att de kom.

     Jag är ledsen, men i min värld finns det ingenting som försvarar ett sådant beteende och sådan kränkning av den personliga integriteten.

     Med ABs känsloliv skulle jag nog inte våga visa mina sanna känslor…

   Nu kollade jag med då jag inte följer Booken!

   Man kan ju överraska på ett annat sätt tänker jag.. ?‍? inte genom att bara försöka gå rätt in ?
   Dottern säger ju att hon är skakig tom, känns mer att hon blev glad av lättnad att det inte var nån dåre som stod o bankade och försökte komma in!

   Men Gud så hemskt. Hon har inga spärrar. Synd att dottern inte ringde polisen.

  Men alltså….. Martin Melin. Orka, vem bryr sig ens om honom?

   Eh du eftersom du la din tid på att kommentera..

   Handlar ju inte ens om Martin Melin. Det är ju någon som använt hans bild bara.

  Tror vi att kenzas hotell är smygsponsrat? Man får den känslan när hon tigger saker hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.