Sandra Beijer om influenceryrket


Sandra Beijer – en av rävarna som varit med absolut längst i branschen – har svarat på frågor om influenceryrket och jag har valt ut mina favoritsvar. 


Vad tycker du är det värsta en influencer kan göra?
Samarbeta med plastikkirurgikliniker, som ändå är rätt vanligt, tycker jag är sinnes.


Ge fem av dina bästa tips till någon som vill bli influencer.
Lär dig fotografera bra. Du behöver ha ett öga för estetik. Ta många bilder på dig själv. Var lite kul, gärna attityd. Gå inte i upptrampade spår. Se till att bli @:ad av någon som är stor.


Varför tror du Bianca är så stor och vad tycker du om dynamiken med Lovisa?
Bianca är stor för att hon har äkta star quality. Det är en charmerande stjärnglans runt henne som väldigt få människor har. Hon är rolig, modig, klipsk. Ärlig, öppen, sårbar och stark. Man vill va hennes bästis och man vill hångla med henne, oslagbar kombo.

Lovisa har jag inte så bra koll på. Jag får dålig vibe från henne när hon är med sin killbästis (som jag glömt namnet på!) men jag tycker om henne när det bara är hon och Bianca. Jag gick förbi Lovisa på stan för några månader sen och hon är helt utomjordiskt snygg.


Vem är din favoritinfluencer och varför är det Isabella Löwengrip?
haha! Tyckte hon var mer spännande förut när hon var påväg rätt in i kaklet. Hon var hela tiden på bristningsgränsen då kände man, när hon hade folk som packade hennes väskor, sminkade henne och hennes rännande med privatjet. Tyckte också det var fascinerande hur hon kunde få media att bara äta ur hennes händer, att ingen såg att det var ett luftslott. Det tror jag många som kontinuerligt läser bloggar såg långt tidigare.

Tänkte bara flika in här på slutet att det faktiskt var någon som både såg igenom och småpunkterade det där luftslottet, but who’s counting 😉
Ps. Jag älskar att det med största sannolikhet kommer en del 2 av Sandras influenciska frågestund.

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Får också dåliga vibbar av Lovisa men vad vet jag?‍♀️

  ”Tyckte också det var fascinerande hur hon kunde få media att bara äta ur hennes händer, att ingen såg att det var ett luftslott. Det tror jag många som kontinuerligt läser bloggar såg långt tidigare.”

  Hon skriver ju inte att ingen såg det komma, bara att hon lyckades lura medierna. 🙂

   Vadå lurade medierna, hur då? Hon HAR haft många bloggläsare och har, hon har varit störst en period och alltid bland de största. Hon har haft ett skönhetsföretag som de lanserade internationellt. Hon VAR runt om i världen och på galor, hon HAR tjänat en hel del pengar och företagen HAR sålt en hel del och haft många anställda. Hon VAR i New York och fick en kontorsplats där och träffade diverse folk. Hon bodde i det stora dyra huset, hon köpte det så vad är det som är luftslott? Hon satsade stort och brände mycket pengar. Finns fler då som haft/har luftslott ju, finns flera som har sålt företag, hus och till och med kursat vilket inte IL har. IL är mer intressant bara hon säger hej än vad Sandra Beijer någonsin kommer bli, IL har stjärnglans hon har starquality.

    Att du bara orkar. Antingen är du helgalen eller skitbra på allt du ta dig för. Antagligen en kombo.

     Vilket icke-svar. Tramsig härskarteknik, brukar vara så när man ej har svar. Helgalen för att man säger sanningen? Alltså snälla… kanske du är.

    Jo, du har rätt, MEN:
    Hon förvanskade siffrorna och skrev summan av alla besök till alla sina medier som siffran på personer som besökte hennes blogg. Det var slarvigt och oproffsigt och ljugigt
    Hon var på galor, ja, men fick det att se ut som att hon fick exklusiva inbjudningar när hon i själva verket köpte en plats, likadant med det där omslaget på en reklamtidning (i Cannes? Minns inte)
    Hon hyrde en kontorsplats i New York, det var ingen som gav henne den. Ja, hon träffade också folk när hon var i New York och skulle nätverka.
    Hon köpte sitt extremt dyra hus på Lidingö när hennes flera företag hade hög omsättning så hon hade hög kreditvärdighet så hon fick låna mycket pengar av banken.
    Frågan om star quality är väl en tolkningsfråga. Kan också tycka hon är en stjärna på många vis. Men det där ? är liksom fakta.

     SÅ hög omsättning är det inte med 100 miljoner totalt i alla företag när man dessutom har omkring 30 anställda plus skyhöga hyror. Varje anställd kostar en miljon per år och hon tog i princip inte ut vinst (företagen åt upp alla pengar). Hon satte också Nordic Tech House i skiten när hon vägrade dela kontor plötsligt och de har försökt stämma henne på stora belopp. Hennes förklaring att de inte kunde sitta där för att hon då inte kunde ”gå skyddad av vakter” från garaget upp till kontoret höll inte när hon därnäst skaffade ett annat kontor där hon inte hade bevakning alls.

  Jag är mer intresserad av vad det är hennes följare får ut av Sandra Beijer. Vad är det de ser som är så intressant?
  Tycker Lovisa Worge är kusligt lik Owen Wilson och ser därför inte hennes skönhet. Men så är det ju med skönhet, det ligger i betraktarens ögon.
  Och så lärde jag mig en ny influensisk definition. Att läxa upp någon är synonymt med att hata.
  Kan inte låta bli att undra hur hon rangordnat Bianca och Isabella, om Isabella varit i sin forntida storhetstid och Bianca varit en trött tonåring som hade mamma som spökskrivare av sin blogg.

   Jag har läst Sandras blogg i många år nu och även om jag tycker att den fått en dipp efter att hon fött barn så har den i princip alltid hållit en helt annan nivå än övriga bloggar. Sandra skriver bra, hon skriver med eftertanke, hon är intelligent, och jag tycker hon har en snygg balans mellan ”kändis” och personlig. Hon bjuder på delar ur sitt privatliv, men hon fläker inte ut detaljer på ett smutsigt sätt. Hon är en av väldigt få bloggare vi har haft som genuint verkar gilla att skriva texter, och det passar väl själva bloggformatet ypperligt? Med det sagt så är smaken som baken så det är klart inte alla kommer att gilla hennes blogg, så är det med allt…

    Tack för svar. Håller helt med om att hon inte är en dussinvara utan har hittat sin stil och sitt språk. Hon verkar ha en trogen skara följare som går igenom ungefär samma faser i livet som hon gör.

     Ja vi är ungefär lika gamla så det har också varit kul att följa någon i ens egen ålder, särskilt under den tiden när många bloggare bara var galna fjortisar typ Kissie och Dessire – då var Sandra en vettig motvikt.

     Men läst någon gång när någon sagt emot. Jisses en hel armé av mini sandra läxar upp den som hade annan åsikt som om det vore en häxjakt på 1800 talet. Så överdrivet.

      Men jösses, så är det ju i varenda blogg? Finns ju alltid dom som försvarar. Och det gör ju inte Sandras blogg sämre.

   Så sönderopererad.

    Jag tycker att hon har ett androgynt utseende som påminner mig om Jeffree Star. Skulle dock inte säga att hon är ”sönderopererad”. Tycker hon är lik sitt yngre jag: https://sverigesradio.se/artikel/6108926

     Håller inte jag med om.

     Stackare som är så missnöjd med ditt eget utseende art du letar fel och hånar andra för hur dom ser ut. Projicering kallas det.

      Hur blev det att tycka att någon har ett androgynt utseende till hån?

   Att läxa upp är inte att hata men det är förvånansvärt många som hatar när de läxar upp.

    Oj den kopplingen gör jag inte alls. Att folk hatar när de läxar upp. Men att läxa upp är väldigt starkt och något man gör för att visa makt över en annan person. Det är intressant att Sandra känner att hon blir uppläxad. Inte kritiserad eller ifrågasatt utan uppläxad.

    Och ännu fler som hatar att bli uppläxade.

     Tycker du det är konstigt?

   Hon ser ut som en snygg robot

   Följer Sandra pga hennes vardagsrum. Så otroligt fint och för mig är det inredningsperfektion!

    Tack för svar. Ser mig inte som en följare men tittar gärna på hennes bilder hon lägger upp både på bloggen och Instagram. Följde köksrenoveringen som jag gillade mycket.

    Intressant, jag tycker hennes i inredning blivit ganska kass, jag tyckte mycket om hennes förra lgh. Vad är det du gillar?

     Färgkombinationerna!

   Håller med om likheten med Owen, dock lite mindre nu när hon förminskat näsan (?)

   Sandra har ett språk som är flera divisioner över de flesta influencers (där man får vara nöjd om det med nöd och näppe går att förstå vad de menar), har en bra mix av ämnen. Verkar hyfsat intelligent och bildad, inga rövar i sikte, inga billiga dussinsamarbeten, genomtänkta texter vare sig det är samarbeten eller blogginlägg. Hon är inte så ängslig utan har sin stil och verkar trygg i sina åsikter. Verkar äta SJUKT god mat. Stör mig ibland på hennes tonåriga stil, men ingen är perfekt.

   Förstår inte heller, Sandra är totalt ointressant. Lovisa är väl vacker på ett sätt men samtidigt väldigt tråkig, osexig och ser stel ut. Fattar inte heller hennes fängirlande över Bianca haha det trodde jag inte om henne men alla smörar för henne. Bianca rolig? – snarade pinsamt fånig med sitt fjortisbeteende och sin självbeundran. Tycker att Isabella har mer starquality, hon har utstrålning. Bianca och Caia-teamet får medierna att äta ur hennes/deras händer däremot haha.

    Ja håller med om att IL är mycket mera intressant än BI. IL har fått kämpa och i mångt och mycket varit banbrytande. BI har fått en krattad manege och haft folk runt omkring henne som kopierat Kylie Jenners skönhetsimperium åt henne. Finns inget originellt med BI.

   Jag undrar samma. Det känns som att Sandra Beijer alltid försöker hålla inne en fis när hon skriver, vilket tilltalar typ personer som går estet på gymnasiet.

  Har absolut ingenting till övers för IL och absolut att hon förtjänade sin krasch, men tycker kommentaren ” Tyckte hon var mer spännande förut när hon var påväg rätt in i kaklet.” är ganska osympatisk.

   Håller med om att det spontant låter osympatiskt, men tror samtidigt att hon är väldigt ärlig då många har svårt att titta bort när en olycka sker rakt framför ögonen på en, så att säga. De flesta gottar sig på något vis åt kändisar och influencers och deras missöden och skandaler. Det är väl lite därför denna blogg är så stor? De inlägg som får flest kommentarer är typ ”Nu har X trampat i klaveret och råkat säga N-ordet!” och inte ”Nu ska X få sitt andra barn, grattis!” eller hur? Sedan visste vi inte vad som hände med Bella innan ”kraschen”. Vi läsare kände på oss att det var ett luftslott men att det rörde sig om psykisk ohälsa var väl allvarligare än vad många misstänkte…

   Att förtjäna en krasch är mer sympatiskt och snällt tycker du då? ?

   Att tycka att någon är mer spännande när de är på väg in i kaklet är en rätt empatilös kommentar. Undrar hur en medarbetare skulle känna vid sin sjukskrivning om chefen konstaterar att synd att du gick in i väggen eftersom du var mycket intressantare på vägen in i kaklet.
   IL valde en strategi som gick ut på att upprätthålla en image, kosta vad det kosta vill. Hon lyckades inte synka sin profil med sin image och det funkar inte i längden. Hon fick betala ett mycket högt pris på så många plan.

    Undra hur en medarbetare skulle känna om chefen konstaterar att denne absolut förtjänade sin krasch.

     Varför skulle det inte kunna vara möjligt? Som att chefen = ond och anställd = god. I verkligheten finns det många anställda som beter sig som rövar och chefer som är jätteduktiga. Och självklart tvärtom.

     Kan det aldrig vara så att någon förtjänar något tråkigt?

     Vi hade en anställd som aldrig gjorde det hon skulle på jobbet pga att hon alltid var i stallet och ständigt köpte på sig nya hästar. Hon erbjöds att gå ned i tid och flexibla arbetstider för att få det att funka, men hon behövde ju sin heltidslön för att kunna finansiera hästarna, så hon gick ändå inte med i tid och presenterade ingenting. Ringde till och med in till obligatoriska möten från stallet och vägrade ha kamera på trots att det var policy. Gick fan inte att sparka människan trots att hon kom i konflikt med allt och alla, lät sin teampartner göra allt jobb och var allmänt odräglig. Hon förtjänade fan sin krasch när den väl kom.

      Hade också en kollega som ”förtjänade” som krasch. Han var projektledare och ljög hela tiden för vår uppdragsgivare om hur långt vi kommit i ett projekt för att han inte kunde erkänna att han inte visste vad han gjorde och behövde hjälp. Sen blev han arg på oss som jobbade i projektet om vi inte jobbade gratis övertid för att städa upp efter honom. Han var otrevlig, förminskande och aggressiv mot oss (gissningsvis på grund av stress). När det till slut uppdagades att han ljugit och mörkat blev han sjukskriven.

      Det fanns absolut ingen anledning för honom att jobba så här – kunden var jättelätt att jobba med och det var helt uppenbart att projektledaren hade ljugit på sitt CV om sin erfarenhet. Hade han erkänt att det var vatten över huvudet hade det gått bra.

     Inte värre än att vara någons underhållning iallafall.

    Men hennes liv VAR ju sjukt spännande då. Man visste verkligen aldrig vad hon skulle hitta på. Läste bloggen dagligen. Sen att det gick som det gick önskar jag såklart henne inte. Men ingen visste ju exakt vad som låg bakom allt och hur det slutade. Tycker bloggen är trevlig, mysig liksom, nu men inte lika spännande.

   Nej, det kan tyckas. Men det var ju rätt sjukt så som det var och helt uppenbart för alla med normalintelligens utanför IL-bubblan att det fanns noll verklighetsförankring i det hon höll på med. Det var den ena helt sjuka och överdrivna lögnen (eller önsketänkandet) efter den andra.

    Vad då för helt sjuka överdrivna lögner? Kanske inte är eller var som du tror. Fanns väl verkligenhetsförankring tycker jag. Överdrivit har hon självklart gjort någon gång som alla andra. De flesta influencers och företag överdriver, eller ja alla snarare, de måste låta och verka framgångsrika för att sälja och få uppdrag så är det. Att som Sandra skriver ”hade folk som packade väskan och sminkade henne” – alltså hon hade inga specifika väskpackare men de som var anställda gjorde det, de skulle ju ha arbetsuppgifter att göra så varför inte. Någon som sminkar har de flesta andra också inget konstigt, och flängde runt i privatjet?- Nja så mycket flängande i privatjet var det väl inte, var väl vid två eller tre tillfällen bara och inga långresor.
    Så nedlåtande skrivit av SB men det är väl så att trashtalka IL och hylla Bianca så får man chans att synas… så tröttsamt bara.

   Det är väl lika osympatisk att säga att hon förtjänade sin krasch, men jag håller med annars, lågt att säga så, trodde inte det om Sandra. Isabella pratar iaf inte illa om andra bloggare offentligt och är inte otrevlig mot varken skribenter eller elaka följare.

   Ingen i detta kommentarsfält verkar ha hört uttrycket ”ändå in i kaklet” eller? Det betyder INTE att man kraschar eller går in i väggen. Det betyder att kämpa på in i mål.

  Är det ens någon som blir riktigt stor ”allmän” influencer (inte nischad på tex renovera sitt hus i gammal stil, träning, humor osv) nuförtiden utan att vara ihop med någon profil eller varit med i dokusåpa? Känns som de senaste som kommit upp sig är flickvänner till någon eller deltagare från typ Ex on the beach

   Beror på vad du menar med influenser. Sandra verkar ha landat i en väldigt snäv definition. Svenskar med flest följare på Instagram är i tur och ordning Slatan, HM, pewdiepie, och Greta Thunberg. Alla med över 10 miljoner följare. Alla dessa når ut till många och har således möjlighet att påverka.

    Slatan?! SLATAN?!

    HM är ju ett företag inte en person och de övriga du nämner är i grunden kända för något annat, inte att de finns på sociala medier

     Fortfarande når de ut till många och har möjlighet att påverka. Influencer är inget nytt begrepp om nu någon tror det.

     Pewdiepie är ju känd från youtube, i högsta grad ett digitalt medium

  Jag förstår inte hypen kring Sandra Beijer. Har verkligen gett henne en chans men det finns inget djup eller något extraordinärt i det hon skriver el gör. Jag ser en priviligierad storstadstjej som vill vara intellektuellt boho chic a la France men inte når fram eftersom hon är överklass. När man fyller sitt flöde med poseringsbilder av sig själv klädd som en skolflicka och strävar efter att vara snygg och kn-llbar (-Jag tränar bara för att bli snygg) så hör man inte till den intellektuella eliten direkt. Så sorry Sandra dina bilder är fina och din bebis är jättesöt men du är jättetråkig.

   Men snälla. Man får alltså inte göra en aktivitet för att själv få känna sig snygg?
   Du gör alltså ingenting utifrån den premissen? Går i säckväv, inget smink, klipper dig enbart när du inte kan kamma ut håret?

   Jag är ofantligt trött på att höra att man skulle vilja vara k-bar bara för att man vill känna sig fin. Varför är det mer ok att gilla ridning än typ smink och kläder? Att sminka sig kan vara att det är kul att experimentera, inte för att göra sig snygg för andra.

    Jag undrar också hur många personer som är villiga att lägga upp massor av ”fula” bilder på sig själva? Det är väl rätt sällan man tar en selfie i taskigt ljus, nerifrån så dubbelhakan och näsborrarna är i fokus, med rufsigt hår, trött blick och nariga läppar…? Jäkligt lätt att skratta åt influencers som ”poserar tillgjort”, men tror inte de flesta är bättre än så när de väljer profilbild på facebook.

     ”en selfie i taskigt ljus, nerifrån så dubbelhakan och näsborrarna är i fokus”
     I mitt flöde på LinkedIn dräller det av äldre Vdar som vill vara moderna och har nollkoll på osmickrande kamera vinklar. Många dubbelhakor och näshårsbeprydda borrar har man fått blicka in i.

   Hon är väldigt bra på att skriva! Gillar även hennes stil överhuvudtaget, hon är inte en influencer som slaviskt följer trender och bor i ett beige hem. Att hon är överklass stör mig inte heller, alla har olika förutsättningar.

    Fast Sandras hem ÄR ju beige? Hennes förra lägenhet var det färg i men nu är det ju bara beige och beige? Sovrummet är ju så beige hela inredningen smälter ihop till en stor beige blob?

     Haha va? Läser vi ens samma blogg?

     Ja, sovrummet, hallen, badrummet, köket… är det för att hon har grå-blå väggar i vardagsrummet (+ beige möbler) som hon uppfattas ha ett hem i färg kanske?

      Såg nu att färgen på väggarna i vardagsrummet är… beige.

   Tycker det mest intressanta är hur desperat hon försöker dölja alla sina komplex.
   Sen är hon inte överklass. Priviligerad, absolut!

    Men snälla hahahah jo Sandra är överklass

     Vi har gått igenom detta tidigare. Rik och privilegierad är inte samma sak som överklass. De företeelserna kan absolut hänga ihop, men överklass föds man in i. I undantagsfall kan en av oss vanliga plebejer gifta sig in i den. Det spelar ingen roll hur rik Sandra eller Bianca nånsin blir, de kommer inte bli överklass för det. Överklassen lever väldigt mycket under radarn, umgås i kretsar mer eller mindre nära kungafamiljen, pratar *aldrig* om pengar och ägnar sig åt märkliga sociala koder som att inte ta av sig ytterskorna när man kommer hem till någon. Det är namn, anor och lågmält socialt signalerade (dvs. exakta motsatsen till allt influencers håller på med). En mycket subtil men knivskarp hierarki.

      Nu menar du adel, inte överklass. Överklass är alla som är i de rikaste procenten i Sverige och som växer upp priviligerat med t ex stor våning på Östermalm och jättelik villa i Stockholms skärgård (Sandra).

       Din beskrivning passar också in på begreppet ”aristokrati”. Men ordet överklass har en annan betydelse än den du menar.

        I stand delvis corrected, jag ser att min beskrivning är rätt snäv. Men jag står ändå på mig om att överklass också kan vara något annat än bara rik/nyrik, att klasskoder osv. handlar om mer än bara pengar. Men som med alla klasser är det breda skikt, absolut. Jag är övertygad om att det är stora skillnader även inom överklassen och hur de allra högst upp ser på exempelvis influncers.

        Överklass idag behöver inte innebära aristokrati men det är fortfarande fråga om ärvda pengar och ärvd makt. Begreppet används om familjer och inte enskilda personer, ex familjen Wallenberg. Vad gäller tillgångar och förmögenhet så räcker det inte med att ha blivit rik och gjort en bra affär på några 100 miljoner. Sedan är det även en fråga om sociala koder. Är man överklass så skyltar man inte med sina pengar, man lever i en sluten värld i en privat sfär av likasinnade. Det är en försvinnande liten andel som är överklass.

         Det är lätt att känna igen vilka som är underklass på bloggar?

          Skulle nog tvärsäkert påstå att du inte hittar någon från överklassen på denna blogg.

           Exakt ?

       Nja, det finns i och för sig olika definitioner av vad överklass är, och även arbetar- och medelklass, men de utgår sällan enbart ifrån ekonomi. Frågar du en sociolog skulle de nog säga att klass också har med sådant som socialt arv, ställning i samhället, nätverk och utbildningsnivå att göra. Någon som har tjänat otroligt mycket pengar på flyktingboenden och bränner dem på vräkiga bilar (typ Jan Emanuel) tillhör visserligen en ekomisk elit men är absolut inte överklass på det sättet som familjer som ägt gods i flera generationer är, även om Jan Emanuel kanske har mer pengar än godsägaren. Och jag tror Toadie ovan har helt rätt i att den riktiga gamla överklassen har noll intresse av att deras priviligier synas, och att det är därför de håller väldigt låg profil och vi vanliga inte märker av dem speciellt mycket.

      Jag håller med dig om att överklass innefattar något mer än pengar på banken. Klasskoder, exempelvis intellektuella , kulturella referenser man får genom att ha vuxit upp och ha en viss bakgrund (resor, böcker, vad samtalen runt middagsbordet handlat om).
      Är du uppvuxen som överklass förlorar du inte det epitetet för att du skulle bli av med dina pengar.
      Du blir inte överklass för att du från en arbetarklass/medelklass börjar tjäna stora pengar. Då är du och kommer alltid vara nyrik. Ida Warg, Molly Rustas exempel på några. MEN Sandra Beijer är uppvuxen i och är överklass. Hon har också ett helt annat förhållningssätt till pengar.

       Varför är det så viktigt för Sandras följare att hon är överklass? Är det en fin etikett eller vad? Kvarstår att hon är inte överklass.

        Tror inte det är viktigt för hennes följare utan för de som inte gillar henne eftersom det ger dem något att klaga på. Man sparkar inte nedåt utan uppåt och vissa här gillar att sparkas, speciellt på sådana som de anser är alldeles för privilegierade och behöver höra det.

         Men det är ju följarna som hugger direkt om någon ifrågasätter hennes sk överklass. Hon är en privilegierad vit kvinna som har haft turen att födas in i en familj som genom hårt arbete och rätt kontakter lyckades tjäna bra med pengar. Dessutom Sandra är inte ens född i Oskars församling, vilket anses den förnämsta, utan flyttade till Östermalm under sin uppväxt.

       Sandra Beijer är inte uppvuxen i överklass, med pengar ja, i överklassen nej.

     Nej! Hennes mamma gifte om sig med en rik snubbe inom media ( tv, bl.a ) Fick inflytande och startade gemensamma bolag med maken. Sandra är en solklar nepo-baby.

    Vilka komplex?

     Behöver du verkligen fråga?

      Ja?

       Det är många som skriver på bloggen med komplex vad det verkar.

        Jobbig dag?

   Så att känna sig snygg är = knullbar för dig eller va? Fattar ingenting. Får man inte gå runt och vilja känna sig snygg utan att gå runt och känna sig knullbar?

   För sista gången, Sandra är inte överklass. Kan ni inte bara fatta det så slipper vi denna diskussion om och om igen…

    Det verkar vara oerhört viktigt för dig att hon inte är överklass. Riktigt märkligt.
    Jag gillar Sandra. Skiter väl i om hon är överklass. Det gör ingen människa bättre.

     Men varför då tjata om detta. Sandras svans verkar ha osedvanligt svårt att ta kritik och en avvikande åsikt. Heter alla Sandraföljare möjligen Karen? Åldern stämmer och antar att majoriteten av er är vita.

  Som att det någonsin skulle stå något kritiskt om SB i denna blogg…

   Men finns det så mycket negativt att säga om henne då?

    Det beror väl på vad man menar med negativt. Om någon frågar mig vad jag tycker om henne så svarar jag. Har jag ett behov av att berätta för världen om vad jag tycker om henne? Knappast.

     Du berättade ändå.

      Gjorde jag verkligen det eller är det kanske du som är sugen på att trolla?

    Okej men om jag vänder på frågan – ”finns det så mycket positivt att säga”?!
    Är ju ändå ett jämnt, fast inte tätt, flöde om SB härinne på BB genom alla år. Hon är/gör inget specifikt utmärkande originellt positivt heller! Dock är det absolut värt att uppmärksamma en bloggare som skrivit en bok som blir tv-serie, det är ju stort och speciellt, men bara för att någon är influencer måste de inte tillägnas egna inlägg här x gånger om året. Och ja, de X inläggen är verkligen mer fangirlande än de flesta andra.

    Som en gång när S marknadsförde någon ny mjuk bh, Sloggi Zero Feels tror jag, då hyllades det hur kreativt och vackert det var när hon låg på rygg på golvet med godisskålar omkring sig. Alltså! Göra reklam för en BH liggandes på rygg – det visar ju inte på något sätt hur en BH sitter, hon kunde lika bra haft en hoodie på sig, det skulle vara unikare för Sandras bilder.

    Med det sagt har jag inget negativt att säga om SB:s inlägg, jag följer inte henne men hon har ett fint detaljrikt språk, det jag kommenterar är bara de – enligt mig – obefogat stjärnögda inläggen HÄR!

   Det är ju alltid det gamla vanliga tjafset vad gäller SB. Är hon eller är hon inte överklass (nej hon är inte överklass), hon är privilegierad, hon har inte tillräckligt många färgade kompisar, hon beter sig som en tonåring, hon hatar att vara mamma (nej det gör hon inte). Allt skrivet av personer som många gånger inte verkar ha en utvecklad läsförståelse eller ens läst hennes blogg.

  Privilegierad – ett av internets mest misshandlade ord som nästan ingen stavar rätt. Så varsågod för dagens språklektion: privilEgierad.

   Tack fröken Britt-Mari! Vad blir morgondagens ord?

    Imorgon är det talpedagogen som lär oss uttala egentligen

     Och är det ”kex” med K eller Shhhhh?
     Jag säger Kex med K!

      Jag med, men det har med dialekt att göra. Jenklien, har ju med intelligens att göra.

       Vah finns bloggbevakning i talformat? ?annars undrar jag hur du kan höra hur kommentarerna uttalas av skribenterna.

  Tycker man kan ana viss avundsjuka på SB bland de anonyma kommentarerna här på bloggen.

   Eller också lägger vi ner fjortislarvet om avundsjuka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.