Joakim Lundell vann en Guldbagge

Igår vann Joakim Lundell Guldbaggen för publikens pris för sin första långfilm ”Feed”. 
För några dagar sedan visste inte Joakim om han skulle orka åka till prisutdelningen pga sitt dåligt psykiska mående, men han var där och tog emot sitt pris.
Han orkade inte hålla något tacktal, men skriver på Instagram att han hoppas att följarna vet hur tacksam han är.

En FUCKING Guldbagge asså! 😍 // Joakim Lundell

Stort grattis!!!!Och på tal om Guldbaggen.
Här är några som är lite sura över att inte ha blivit inbjudna.

Claudia Galli Concha och hennes man.

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nja Lundell vann väl inte utan filmen Feed, som han marknadsfört. Var ganska tydligt, och avslöjande på galan hehe, att det inte är Jocke som gjort filmen utan andra. Möjligt att han är inblandad på något sätt eller så har han inte gjort något men fått sätta sitt namn som en av producenterna mot att han gjort PR och lockat biopublik, han fick ju välja den titeln sa han själv en gång. Vadå välja liksom – antingen så är man producent eller inte och om man så är både t.ex manusförfattare och producent så står det ju också. Klart han skulle vara där, det var väntat trodde inget annat, ska nog mycket till innan han hade avstått en filmgala.

   Jo, hann vann med filmen Feed som en av producenterna. Det tycker jag var väldigt tydligt igår.

    Isabellas riddare har inga problem med att tramsa skit om precis alla andra

     Eller hur, så skenheligt! Isabella kan inte göra något fel enligt hen och gud nåde den som skriver något illa om Isabella. Men, när det gäller My Martens, Bianca, Jocke med flera då går det bra att skriva en jäkla massa skit och otrevligheter själv.

      Men vad är detta för kommentar?! Vad har Isabella med detta att göra och hur vet du vad en anonym bland hundra skrivit eller inte skrivit om andra? Är väl inget fel att försvara en person och samtidigt tycka någon annan beter sig dumt och fel, inget konstigt med det och det är inte skenheligt. Låter som att du är en Isabella-hater eller att du är My eller Jocke som ska flytta fokus. Är du Jocke-riddare då eller bara komplett galen kanske? Då är väl i så fall bevakaren här skenhelig som hackar på vissa och hyllar andra som gör samma saker. Ser inte att det är ”en j-kla massa sk-t” om Jocke i kommentaren ovan för övrigt, inga direkt elakheter. Han HAR ju sagt det som skrivs där.

       Hallå för att det är så jävla uppenbart..

        Ok ”Linn”. Det vill INTE SJUNKA IN för dig att ditt sätt att skriva är väldigt säreget? En färdighet i sig själv dock, grattis!

    Den senaste videon på deras youtube-kanal. Jonna har gjort en ”mommy makeover” som hon förklarar att hon gör på grund av att hennes magmuskler delat sig och att hon därför inte kan leka med sina barn. Och sen i förbifarten ”jag gjorde rumpan också för i min familj har vi inga rumpor”.
    Det är så grymt sorgligt att se hur lättvindigt ämnet avhandlas, särskilt med tanke på hur många barn de faktiskt har som tittar.
    I förbifarten säger Jocke också något i stil med ”Jag stöttar dig i det här, det är bra att du gör det. Det hade varit skillnad om du redan hade en fin kropp, då skulle jag nog sagt att du inte skulle göra det”…

     Men va? Vilken taskig kommentar från honom 😳

     Precis. Tänkte exakt samma när jag kollade på den videon imorse. Klumpigt uttal av Jocke… varför inte prioritera kost och träning istället för Quick fix genom plastikkirurgi? Tycket inte sådana här videos ska få läggas ut eftersom det bidrar till negativ påverkan på människors syn på sina egna kroppar.

     Läste Keela berätta om sin rumpförstoring. Jisses vad otäckt.

     Fy fan vad sjukt. Och vidrig kommentar av Jocke om han sagt så (vill inte kolla själv). Finns det något jag önskar utöver fred på jorden, så är det banne mig att alla tjejer ska få vara nöjda och lyckliga precis så som man är skapt.

     Fast det var ju inte allt han sa så blir inte helt rättvist att bara skriva det. Innan det, i samma video, sa han ju att för honom är hon alltid fin och hon svarade med att han också alltid är fin i hennes ögon, även innan hans hårtransplantation. Sen att han uttryckte sig som du skrev var ju väldigt klumpigt av honom. Men tycker de verkar vara fina relation mot varandra.

     Förstår inte varför de ens pratar om sånt när deras tittare främst är barn. Såg videon där de var på premiären av Feed, och Jonna var full, och de skämtade om det. Hur är det okej att göra när tittarna är barn? Jag tycker alla youtubers verkar ha svårt att inse att de måste anpassa sitt content efter barnen som tittar.

     Har också för mig att Gordon Dewoon hade något skämt om BDSM i en video, alltså att han hade klätt sig i ”BDSM-kläder” eller något. För vuxna är det inget konstigt, bara humor. Men, hans övriga content är Bolibompa. Min släkting på 8 bast satt och tittade på denna videon, tills jag såg vad det var för inslag och fick säga till honom att stänga av.

     Stör mig på att det bara är Pontus Rasmusson som får tillsägelser angående att han blandar content för barn med content för vuxna, anspelningar på sex och dylikt. I princip alla andra youtubers gör också det. Varför säger ingen till dem?

     Förstår inte varför de ens pratar om sånt när deras tittare främst är barn. Såg videon där de var på premiären av Feed, och Jonna var full, och de skämtade om det. Hur är det okej att göra när tittarna är barn? Jag tycker alla youtubers verkar ha svårt att inse att de måste anpassa sitt content efter barnen som tittar.

     Har också för mig att Gordon Dewoon hade något skämt om BD*M i en video, alltså att han hade klätt sig i ”BD*M-kläder” eller något. För vuxna är det inget konstigt, bara humor. Men, hans övriga content är Bolibompa. Min släkting på 8 bast satt och tittade på denna videon, tills jag såg vad det var för inslag och fick säga till honom att stänga av.

     Stör mig på att det bara är Pontus Rasmusson som får tillsägelser angående att han blandar content för barn med content för vuxna, anspelningar på s*x och dylikt. I princip alla andra youtubers gör också det. Varför säger ingen till dem?

     Vad sorgligt! 🙁 Jonna hade kunnat kunnat uppnå den look hon vill ha på ett sunt sätt via gymmet, eftersom hon har vikt att ta av och pengar och tid att lägga ner på det. Så trist att hon väljer den farliga vägen.

      Men nej. Många kan inte få en stor rumpa à la bbl av att träna. Gentil spelar roll här. Kolla på hur de kvinnor som tävlar i styrkelyft ser ut, alltså proffs på squats/knäböj, alla har verkligen inte en stor rumpa. Många träningsprofiler vill ju lura kvinnor att alla kan få ett sånt ass bara genom några övningar när de i själva verket själva opererat för att få till den där ration mellan midja och röv

       Varför vill man ha stor rumpa?

        Det är praktiskt när man har en sån. Till och med trevligt!

      Bröstförminskning och fixa kraftigt delade magmuskler? Nej.

       Exakt. Målet med operationen var ju inte bara det estetiska, utan främst att hjälpa hennes ryggvärk. Många verkar missa den detaljen här i kommentarsfältet.

   Fast det är ju Jocke som har den största rollen i produktionen, från att manuset skrevs till att filmen blev klar har nu han iprincip haft sista ordet i allting!
   Det märks att du verkligen inte har någon koll 😄
   Anledningen att han inte höll tal var pga hans mående, han kände väl att det skulle bli för tufft. Hade han mått bättre hade nog talet hållits av honom.

  Han är framgångsrik , har en bra flickvän ,, vänner , fint hus , fina bilar. Vad är han deppig över exakt ?

   Du har ingen aning om hur ångest funkar va?

   Förlåt men vilken okunning och respektlös kommentar. Man kan ha allt det där och ändå må skit. Kolla bara på hur det gick för Avicii

    Hade tänkt ta aviici som ett exempel han hade pengar att göra precis vad som helst i sitt liv men valde ändå i en väldigt ung ålder att avsluta det. Att då såga att han inte kände ångest bara för han var rik vore extremt ledsamt att säga.

    sen absolut Joakim har bättre förutsättningar än någon utan ett supportsystem eller miljoner på banken så chansen att han ska repa sig är betydligt större än någon som inte har det, så på det sättet har han tur vilket han säkert är medveten om.

     Många av de deprimerade som inte har pengar på banken får det tungt om de inte ens orkat öppna sina kuvert. Det ringer på dörren och någon står där och vill ha en signatur. Så om man då har en större summa så kan man betala skulderna och ändå ha pengar till annat. Vilket säkert är jätteskönt och det även om depressionen i sig finns kvar på samma sätt. Man får dock inte en till grej att ha ångest för då.

     Deprimerade kan ju bli spelberoende eller shoppingberoende och då kanske man får för sig att ta korttidslån för att kunna köra ett tag till och efter nåt år så kan man ju ha skulder på en halvmiljon typ. Att vara deprimerad och ha ångest handlar om så mycket mer än bara hur man mår.

   Du har missat allt skit som hänt runt honom det sista året eller? Dessutom har han väl en hel del i bagaget oxå, som kanske nu visar sig

  Men pinsamt att vara så bitter 😂🙈
  Även om det kanske är fel att dom inte är bjudna (har jag ingen aning om, noll intresse för film) så blir dom knappast mer bjudna nu.

   Folk skriver i hennes kommentarer att hennes film kom ju ut 2021. Vet inte vad som stämmer för jag har inte sett den filmen/serien.
   Hennes man har också lagt upp ett inlägg på sin insta att han är besviken

    Så förstod jag hennes text också dock – att hon ville bli bjuden i år för att deras film var med förra året (Om deras film hade varit nominerad i år hade de ju såklart varit helknäppt om de inte var bjudna alls?)

   Får man vara besviken och ledsen då? Eller är allt bittert?

    Jag håller med, uppfriskande när någon vågar vara ärlig med fula känslor. Blir så tråkigt om allt bara ska vara tillrättalagt och slätstruket med påklistrade leenden.

   Inte första gången Claudia varit purken över avsaknad inbjudan, var väl nåt år hon bölade till aftonbladet att ”Blondinbella fick väl min biljett” eller likande?

   https://nyheter24.se/noje/kandisar/736947-inte-bjuden-pa-galan-blondinbella-fick-val-min-biljett

    Såg några andra Claudiarubriker på länken och har helt missat det här från år 2010:

    ”Claudia Galli har dumpat sin toyboy

    Claudia Galli, 32, har blivit singel igen efter ett sex år långt förhållande.

    Exet Christopher Taylor är 22 år, vilket innebär att han var 16 år när de blev ett par. Då var Claudia 25 år.”

    😳 Vaaaaa?

     Läste det med 😳 Malin berghagens son hon var tillsammans med

    Väldigt vad alla drar in Blondinbella i allt, hon är hackkycklingen. Isabella hade väl en roll i en film en gång kanske var då hon fick inbjudan i så fall, om hon nu varit på den galan någon gång inte vet jag. I övrigt kan jag förstå Claudia lite. Så gästerna måste alltså betala tvåtusen för att få komma på galan, intressant.

  Jag kanske inte är superinne i svensk film, men när de filmade publiken kände jag bara igen en handfull personer.
  Absolut, det är väldigt många bakom kameran som man inte vet hur de ser ut.
  Det kändes väldigt skralt på filmfronten, desto mer ”vanlig” publik, som Claudia skriver.

   Eller kan det vara så att du helt enkelt inte är insatt i filmvärlden, som du själv påpekade? Klart majoriteten där var branschfolk! Ytterst pinsamt av Conchas att gnälla på utebliven inbjudan, deras film vann inte när den var nominerad och i ärlighetens namn var den tämligen medioker. Men hon skryter gärna om hur omtyckt och bra den tydligen var.

    Ja, men varför bjuds inte övrigt filmfolk in till galan, trots att de inte är nominerade?
    Det tycker jag är märkligt.

  Som som vet varför han där stefan från ninetone nätverket va med uppe vid scenen? Va han med i filmen?

   Jocke och Jonna representeras (eller har gjort i alla fall) av Ninetone.

   Han tror att han är Jocke och Jonna.

    Båda två? Fan vad creepy.

  På tal om Guldbaggegalan – är det någon som har sett Triangle of Sadness? Jag har motvilligt blivit medbjuden på den och intresset för filmen är en procent.

   Den är superbra. 🙂 Jag är inte filmnörd direkt, men tycker om att se filmer som får en att tänka och denna är definitivt en sådan. (Och jag tyckte inte kräkscenen var så illa helt ärligt)

   Bra skådespel och väldigt rolig 🙂 Se den!

   Såg den i söndags, oväntat bra!

   Jag klarar nog inte av att se den pga kräkscenerna, tyvärr. Tidigare klarade jag inte alls av folk som kräktes på film, men nu går det bättre. När det gäller ”TOS” så räcker det dock med att se trailern för att jag ska säga nej tack.

    Känner samma haha plus att jag är inte förtjust i hans filmer.

  Åh nej, var är min skämskudde? Varför var hon bitter över att inte bli bjuden om allt ändå var så uselt förra året? Nej vad pinsamt. 🙈

  Men, stort grattis Jocke till vinsten!

  Varför var Carolina Gynning med Triangle-gänget på scenen i slutet? Spelade hon någon stor roll i filmen? (Genuin fråga, jag har noll koll men de zoomade in henne i publiken flera gånger under den korta stund jag tittade i slutet av galan).

   Om den vann årets film så är det kutym att alla inblandade går upp på scen (på Oscarsgalan iaf) 🙂

   Hon har en roll i filmen (Ludmilla).

    Då vill jag verkligen inte se den

     Det förstår jag. Jag bojkottar också allt som skåningar är med i.
     Åkt tillbaka till Danmark med er liksom!

      Inte det i och för sig haha men hatar henne

       Och vi hatar dig.

        Men kan du ge dig? Jag gillar inte henne av många anledningar. Älska henne om du vill men det gör inte jag.

         Ogilla ja…men hata? Hata? En kändis?

          Jepp! Hatar Taylor Swift också

      Vad tråkigt att din resa tillbaka till Danmark inte verkar ha blivit bra när du åkte med skåningar. Hoppas du får bättre ressällskap när du åker tillbaka till Danmark nästa gång. Kanske lite inskränkt att bojkotta alla skåningar bara för det – du kanske träffar jättetrevliga skåningar när du åker tillbaka till Danmark nästa gång!

      Paow?

  Grattis Joakim 👍

  Claudias film var aktuell på förra årets gala och hon tycker att hon ska bli inbjuden i år? Förstår inte logiken 😅

  Jag tycker det är uppfriskande att man vågar visa att man är är besviken. Kul med någon som är ärlig på insta.
  Ledsen och/eller besviken är inte lika med bitter som folk alltid ska kasta ur sig!
  Det är ju helt knäppt att de inte är bjudna tycker jag!

   Nej, nej, nej, säg inte så, Malin. I Sverige får man bara le och nicka. Man får på sin höjd känna sig besviken men man ska absolut inte visa det för någon, utöver kanske den närmsta vännen, annars är man bitter och missunnsam. Nu måste hon nog straffas med att aldrig bli bjuden och vi kan skriva saker som ”skämskudde!!!” Och ”gud vad pinsamt!!!!!”

   Nu ska jag sluta vara bitter och le lite, haha.

   Tycker det är skillnad på att vara besviken och att bete sig berättigat. En sak att säga ”Besviken att inte bli bjuden på guldbaggen i år, det trodde jag att jag skulle bli och hade gärna deltagit”, och att säga ”Jaha, tydligen ska massa mindre viktiga människor än jag få komma trots att jag självklart borde stå på listan, jag vill ändå inte gå på er fattiga gala” (fritt omformulerat).

   Det första hade jag tyckt varit uppfriskande, det andra tycker jag är småsint och osnyggt.

    Håller med dig 09.05! Hade hon skippat sista stycket hade jag inte ansett henne som bitter, bara besviken. Men så onödigt att klanka ner på andra som blivit inbjudna. Vad ville hon få ut av det? Att dom bordet tackat nej så hon kunde få deras plats?

    Precis. Hennes man däremot skrev bra på sin insta

    Hon verkar vara väldigt känslig. Hoppade hon inte av Rix pga ett blöjbyte för några år sen?

     Vad då?

  Han har ju inte vunnit en klassisk Guldbagge bör väl ändå tilläggas. Det är istället ett pris där tittare tillsammans med Aftonbladet röstat fram en vinnare. Vilket blir en otroligt dopad röstning då ingen av de andra filmerna har medverkande vars sociala medier når så många människor. När alla i Jockes närhet bett om röster så har de nått en miljon människor – inte så svårt att lista ut att Feed skulle vinna då.

   Publikens pris förstår man väl att det inte är en klassisk guldbagge som en jury bestämt vinnaren av

   Men det är ju fortfarande en guldbagge eller ser den annorlunda ut än de andra ”klassiska” gulbaggarna?

  Filmbranschen i Sverige verkar vara en liten grupp för inbördes beundran. Claudia och Manuel är väl besvikna att de inte var bjudna för att de är i branschen men tydligen räcker det inte med att man jobbar med film för att få en inbjudan. Publiken består ju av många fler än enbart nominerade så jag håller med att det verkar lite märkligt. Skyll på praktikanten som säkert missat deras inbjudningar 😂

   Det är inte så värst många platser på Guldbaggen, och de går främst till de i branschen som varit med och arbetat på en film under gångna året. De får en inbjudan att köpa en plats på bakre läktaren. På ”golvet” sitter de nominerade med sina plus en. Och några kändisar. Men det är som sagt främst branschfolk och deras plus en. Har man inte varit aktuell i en produktion som kommit på bio under 2022 så är man inte heller aktuell för inbjudan. Om man inte är där i egenskap av kändis, men kändisarna kan ju inte ta platser från de nominerade.

  Varför fjäskar du för Joakim men typ stör dig på andra ? Är det för Joakim faktiskt sagt innan att han inte ens gillar din blogg som du försöker fjäska? Tror eu inte han kan se igenom det när han ser hur du skriver om andra?? :’)

  Herregud så töntig Claudia är. Först gnälla över att de inte är inbjudna och sen raljera över vilka som bjuds in och vad som bjuds på. Oklädsamt.
  Positivt att hon lagt ner skådespeleriet i alla fall, hennes talang är i paritet med Läckbergs författarskap. Så lämplig casting.

   Hahaha +1

  Har Jonna gjort en BBL?

   Ja, enligt sin nya Youtubevideo.

  Claudia känns så himla… falsk och typ otrevlig. Denna text kändes väldigt bitter och konstig 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.