Filip Dikmen slutar med Youtube

Filip Dikmen meddelar nu på Instagram att den video som han laddat upp på Youtube blir hans sista. I alla fall på ett halvår.
Så kanske inte för evigt alltså…
Enligt hans inlägg har han gått in i väggen och behöver ställa om.
Kanske behöver han fokusera på sina studier? Filip pluggar – eller har i alla fall pluggat – på juristlinjen och jag kan tänka mig att det tar en hel del tid.
Utöver Youtube har Filip även haft en podd tillsammans med sin kompis Madde. 

Brukar ni kolla på Filips videos på Youtube och kommer ni i så fall sakna dem?

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har hört hans namn, men vet inte alls vem han är eller hurdant content han skapar.

  Kommer sluta med youtube – iaf ett halvår 😏

  Älskar hans videos så hoppas han kommer tillbaka till youtube!

  Who cares

   Du bryr dig tillräckligt för att säga ”who cares” alltså försöker du ge något uttryck av att vara obrydd

   Jag 😄💪🏻👋🏻 jag bryr mig inte om hälften av det andra som skrivs på den här bloggen, ska jag skriva WHO CARES i varje inlägg?

  Ot men Paula. Sen efter jul har dom varit på semester i Abu Dhabi, hon var i Spanien på nåt samarbete, dom var i alperna på semester, sen nåt samarbete med Aimn på ett spa… och nu skriver hon inlägg om att kraschat totalt igår och måste tänka sig för i fortsättningen så hon inte tar ut sig såhär igen. Förlåt alla har rätt till sina känslor och allt det där, men hör man inte själv hur dumt det låter??

   Blev orimligt provocerad när jag läste om hur jobbigt det har varit med semester och därefter en spadag 😂 kanske tur att hon la ned sina planer att bli barnmorska.

    Vad är förresten grejen med att så många influencers vill bli barnmorskor?!

    Vad är förresten grejen med att så många influ****** vill bli barnmorskor?!

     Sorry, ordet in fluencer är tydligen i modd…

     För bebisar ger kontent😂 haha nej, men håller med. Oklart

     Tror många har en förvrängd bild av barnmorskor. Många tror att de endast ”skapar/räddar liv” och får fram små änglar varje dag, vilket är sant men det är så mycket mer än bara det! Först är det en specialistutbildning så du måste först klara 3 år sjuksköterskeprogrammet och sen gärna jobba några år så man får kött på benen, därefter ska man klara specialistutbildningen.
     Själva jobbet är väldigt slitsamt, i dagsläget, om man vill jobba på förlossningen. BVC och ungdomsmottagning kanske är lite lugnare men inte så roligt content kanske.

     Många höjer barnmorskor till skyarna, vilket de ska, men jag tycker Många barnmorskor är lite självgoda och tror de står över alla andra specialister (IVA, Anestesi m.m.).

     Ja jag jobbar inom vården, nej jag är inte avundsjuk, bara berättar min upplevelse av barnmorskor jag träffat. Det finns självklart många barnmorskor som är underbara!

      Barnmorskor petar andra i fittliv. Influ tror de är ett jobb i dova färger

  Jag tycker att Filip Dikmen är en så bra förebild för unga killar och är glad att se att han är så populär!

   Vet inte vem han är, men nu är han trött i alla fall. På reaktionerna på hans IG låter det som om många gillar honom jättemycket. Som att han har gett och gett och glömt att vila. Känner igen det där man får för sig att man har ansvar för andra på något sätt och bara ger och ger. Man ska inte göra så, man får tänka på sig själv också. Det är lagligt. Och moraliskt försvarbart.

   Håller med! Fler förebilder som Filip tack!

  …världen är upp och ner och Dasha peppar folk att stå ut på årets fattigaste dag med att posta bild på Chanel och Celine hahahaha hur FAN tänker hon världsfrånvända människa

   Efter att just kommit hem från semestern i Mexico nota bene…
   Jag vill vara fattig på hennes sätt

  Jag funderar ofta över hur alla dessa utbrända influensers och You Tubers som mår psykiskt dåligt skulle ha klarat av att gå till ett vanligt jobb säg inom tex vård el industri med schemalagda arbetstider. Där blir man inte direkt peppad av en massa likes varje dag el måste göra content bestående av att man gör roliga saker,reser,shoppar och äter gott…..

   Kanske är det de behöver, oflexibelt schemalagt arbete där rutiner är a och o.

    Tror 100% att det handlar om detta. Jag har alltid tyckt att rutiner är skittråkigt och inbillat mig att jag gillar flexibilitet. Kom på så här vid 29 års ålder att jag behöver just rutiner, annars funkar jag inte.

   Jag har ett vanligt jobb och tycker det låter mycket mer stressande att vara influencer. Ingen fast inkomst, hela tiden tumma på sin integritet för att hålla sig relevant, tusentals människor som kritiserar dig vad du än gör, att hela livet lätt blir content osv. Mkt lättare (även om det också är slitigt ibland) att ställa klockan, knata iväg och göra sitt.

    Håller med!

   Att driva eget (som influencers gör) och att ha ett fast jobb är två helt skilda saker och är tungt på helt olika sätt. Har själv gjort båda (företag dock, ej influencer) och det som är det ena alternativets fördel är det andra alternativets nackdel och vice versa. Tycker inte att det är konstigt att personer från båda arbetsgrupperna lider av stress och utmattning.

   Han pluggar väl juridik också? Då förstår jag att det blev för mycket.

   Fast just Filip pluggade ju juristlinjen samtidigt som han gjorde youtube, insta etc och var med i Lets Dance tex. Sen är det ju också en del andra tv- och radio-grejer etc. Så att han är slut fattar jag.
   Men visst finns det influencers man tror skulle faila totalt inom annat.Då är detväl på sätt och vis bra att de hittat något som funkar för dem.

  När reklamen för Love Island flashar till här när man scrollar tror jag hela tiden är det är Pernilla Wahlgrens snygga kompis Susanne som står där i glitterklänningen. Tjejen från Robinson går liksom inte att känna igen.

  Åh ja jag älskar Filip! Så tråkigt att höra han mår dåligt och behöver en paus ❤️ Önskar han allt gott! Kommer vara saknad!

  haha, förstår att det är ett olyckligt ordval men vem tusan går in i väggen MEDVETET? ”Jag har omedvetet gått in i väggen..” Ja alltså..

   Man kan ju vara på väg in i väggen utan att se det. Jobba som en galning, stressa, må dåligt, men inte fatta att det snart smäller, när man kör pannan i tegelväggen. Många gör ju så, tror att stress och press är en del av framgångsvägen och bara öser på. Man kör ju knappast medvetet in i väggen. Man inser det ofta först när det är för sent.

    Jag har själv gått in i väggen och jag förstod inte ens att signalerna var signaler. Det jag menar är alltså att alla som går in i väggen gör det omedvetet. När man väl slår näsan i väggen så blir man lika förvånad varje gång, även om man på något vis märkt av signalerna.

    Jag har gått in i väggen två gånger och fattade inte vart jag var på väg förrän det var försent.

    Otroligt få förstår vart det är på väg förrän det är för sent, eller ja Helen T verkar ju ha förstått det och tog en kortare paus och det blev väl bra sen

   Tänkte också på det.
   Gissar att han menar att han märkte inte/la inte märke till/uppmärksammade inte symtomen som signalerade att väggen var nära/han närmade sig väggen. Så han var lite ouppmärksam kanske istället för omedveten? Eller så var har inte medveten om att han gått in i väggen innan en läkare sa det till honom?

  Varför håller han sitt huvud så där?

  Gick omedvetet in i väggen. Tillskillnad från att medvetet gå in i väggen då.

  Första gången jag hörde om denne människa och säkerligen sista också.

  Nej och nej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.