Floskelfeber på en fredag – Margaux Dietz Q&A

Jag tvingade mig igenom den här videon av Margaux Dietz och jag höll på att krevera under tiden.
Det är bara floskler, offerkoftor och platityder från början till slut och jag undrar verkligen vilket kristeam som fått betalt för att regissera det här. Precis som med SVTs dokumentär så har jag samma känsla här:

Är det här till din fördel, verkligen?

Stod Stefan Hallgren och high fiveade Margaux när hon flosklat klart, eller blev det en digital sådan den här gången?

Yasmine Winberg postade ett inlägg på Twitter igår där hon tar upp innehållet i den här videon, vilket leder till att Margaux delar tråden på Instagram och frågar om detta verkligen kan vara chefredaktören på Resumé, eller bara ett vanligt nättroll. 
Yasmine skriver att det är ytterst lägligt att Margaux säger sig vilja ta ett större samhällsansvar framför att enbart vilja tjänar pengar, lagom till att alla annonsörer flytt från hennes plattformar och det gör henne tydligen till ett troll.
Ja, välkommen i klubben då, får man i så fall säga.

Vad tycker ni? 
Det enda positiva i hela videon är att Margaux säger att Arnold inte kommer medverka på hennes sociala medier något mer, och att hennes och exets gemensamma familjekanal har upphört.
Vi får väl se hur länge det beslutet står sig, för jag har en känsla av att sonen sakta men säkert kommer fasas in igen med tanke på hur mycket av Margaux Dietz ”usp” som bygger på honom.
Please prove me wrong.

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Finns det någon mer intetsägande människa? Det enda hon klarar av att tjäna pengar på är sin son. Det roligare att titta på färg som har torkat.

   Inte för att vara på Margaux’s sida men hon visar faktiskt inte sin son längre så hon kanske till och börja med tjäna sina pengar på Arnold men inte längre med hur lite det sker. Hon har fortfarande ganska stor skara som verkar gilla hennes content utan Arnold.

   Pappan har ett stort ansvar i detta med. Han gick med på att visa Arnold igen från att först ha försökt göra sig själv till den bättre personen och sagt hur fel det var med att visa arnorld på sociala medier, han verkar ha något kontrollbehov av vad Margaux gör om man tittar på sista avsnittet innan dom slutade filma Arnold igen.

   Margau och hennes ex klarar inte att vara med varandra den saken är klar, men tycker bara pappan kommit undan ganska lättvindigt i allt detta då han inte heller verkar supernajs.

    Håller med! Tycker Margaux moral och empati inte är på topp MEN hennes ex verkar ju vara ett riktigt svin på många sett. Han nyttjar ju Arnold precis lika mycket för uppmärksamhet dom M.

   Men vad har du för rolig färg??

    Den rutiga från jultomtens verkstad så klart!

     Säg det inte! Säg det inte!

      En sån färg skulle man ha!

       Men morfar!! Skärp dig!!

   ”titta på färg som HAR torkat” – alltså?
   Snäppet tråkigare till och med än att se färg torka!

    Haha

     Nu igen? Mod? Vad har jag gjort för fel?

   Människan ger sig inte! Hon bara ska vara INFLUENSER, världens mest överbetalda idiotyrke!

   Likaså hänger hennes ex på lika ihärdigt som hundskit under en sko. ?

   Vilken härlig familj! ?

    Jag skulle ärligt talat skämmas om jag var släkt med någon av den….

     dem*

  Hur kan hon ens vara intressant och relevant fortfarande? Varför följer folk henne?

   Håller med! Har försökt klura ut vad hon bidrar med varför hon e så intressant….fattar inget…

    Hon är tom på innehåll dessvärre!

   Jag har fått för mig att det mest är barn som gillar Margaux ? (deras kritiska tänkande är ju inte så utvecklar heller… ?).

    Trodde jag med, att barn i yngre tonåren eller kring 10 år följer och gillar henne.

  Ja vad ska man säga som man inte redan sagt? Offerkoftan, plattityderna, och så klart en rejäl känga om den ”mobbing” hon fått utstå. Nej Margaux, du fick enormt mycket kritik för att ha uppvisat ett helt sjukt beteende. Bara för att du tycker kritiken var obefogat hård och omfattande betyder inte att det är mobbing. Hoppas innerligt att den här människan är bränd i sin bransch för hon sammanfattar verkligen allt som är skevt och fel med den.

   Klokt skrivit. Problemet är väl också att hon överhuvudtaget inte omger sig med någon som lever utanför influencervärlden så hon får ju inget input ”utifrån” så att hon förstår vad som är rimligt att förvänta sig om resten av världen. De lever i sin bubbla och övertalar varandra att de bidrar på något sätt.

    *skrivet

     Anonym ?‍??

      Kunskapsförakt?

       Språkpolis?

        Ja

         Inget att vara stolt över direkt?

          Tycker jag nog att det är! Språkpoliserna har ett av de viktigaste yrkena – ett bland många andra viktiga!
          Att folk med 9:årig grundskola i bagaget fortfarande inte behärskar språket behöver skärpa till sig!
          Det är som att köra bil utan att kunna trafikreglerna!
          Inte okej!
          Fram för bättre svenska! ?

     Tack. Det gick visst lite fort. Det är också ett om för mycket i näst sista meningen. Det ska stå ”förvänta sig av resten…”

   Brukar inte kommentera men herregud! Vad har hon ställt till med för video? Så självgod och nöjd på något vis över allt som hänt å nu mår hon så så så bra. Alltså, hon borde få en digital ställföreträdare!

   Blir ju mörkrädd av din kommentar. Inte mobbning?
   ” mobbning är när beteendet och handlingarna uppkommer flera gånger mot samma person eller grupp. De personer som mobbar kommer ständigt på nya sätt att kamouflera sina sätt att utsätta någon för mobbning/ kränkande handlingar

   Mobbning är när någon blir utsatt för upprepade kränkningar av en eller flera personer över tid. Den som är mobbad kan uppleva sig i underläge och ha svårt att försvara sig. Den mobbade har tolkningsföreträde. Den som har utsatt behöver inte haft för avsikt att mobba, det är konsekvenserna för den utsatte som avgör.”
   Behöver inte lägga till mer än så, väldigt tydligt att det är mobbning hon blivit utsatt för.

   Sen har det också varit kritik, men där är det
   överlägset destruktiv kritik som riktats mot henne. Den konstruktiva kritiken lyser med sin frånvaro!

    Använder man sig av den definitionen kan i princip alla slänga på sig en offerkofta. Putin, Hitler, Stalin, Trump, pedo-killen Pontus vad han nu heter, (skriv valfritt namn) känner/kände sig säkert jävligt kränkta över det upprepande beteendet, handlingarna och kränkningarna som de har utsatts för – utan att det nödvändigtvis är fel.

    En sunkig och rackig människosyn mot utsatta människor (barn, mörkhyade och utsatta personer) och manipulerande beteende (”åh, nuuu vill jag inte tjäna pengar!”, SVT-dokumentär, YT, ”åh, jag visste inte om jag ens ville fortsätta att vara influÄnser!) lyser igenom eftervart.

    Nej tack.

    Jag brukar inte skriva i kommentarsfältet men om denna personen tillsammans med Pontus kommer tillbaka till rampljuset så har jag seriöst tappat tilltron till mänskligheten.

  Fast det sa hon ju i dokumentären också och ändå har Arnold synts på hennes IG?

   Hon har ett sjukligt beroende av att göra content av sonen.

    Ärligt talat tycker jag hon har ganska litet behov att göra content på sin son men ho. Kommer inte undan med att försöka göra det, andra som underbaraclara eller Helen torsgården med mera Laddar upp lika mycket eller mer på sina barn och det tas aldrig upp

     Det är stor skillnad på att skildra sin naturliga vardag som den är (där barnen ingår) mot att skapa fiktivt content där man drar in barnen (ex liknande ”The Truman show”). Det går inte att jämföra. Det förstnämnda låter barnen ha sin naturliga barndom medans den senare skapar en förljugen verklighet där syftet med det man gjort med barnen var att skapa content och tjäna pengar.

      Barnet blir lika exponerat oavsett och filmat mot sin vilja även om det inte är regisserat, ni vill ha en ursäkt till varför Torsgården är de okej när hon exponerar medans de inre är okej när marcaux gör de. Som marcaux ändrar sin stil då är de okej då att hon filmar igen??

      Dessa barn är för små för att ge consent till något och hela deras privatliv tas ifrån dom. Tänk hur mycket Helen filmar sina barn, även i reklamsamarbeten

      Båda är fel punkt slut !

       Tycker absolut inte att Torsgården utnyttjar sina barn! Hennes videor bygger på att visa upp familjen och livet på den gård den bor på. Där lever barnen ett fantastiskt liv enligt vad jag ser. Samtidigt jobbar hon och sambon enormt hårt för att skapa detta livet tillsammans. Nej – jag uppfattar tvärt om att sättet hon filmar barnen på är oerhört positivt och inte exploaterande på något sätt!

       Någon som jag däremot känner mig tveksam till är Ida Warg…
       Hon filmar ett av barnen men inte det andra. Hur hänger detta ihop?
       Vill minnas att hon slutade filma Elvis samtidigt som det var en debatt om just detta att ha med barnen. Elvis var som Arnold det absolut stora dragplåstret i bådas kontent! Inget de gjorde utan sina barn var speciellt intressant, annorlunda eller unikt. Det syntes säkert på tittarsiffrorna också! De måste ha sjunkit enormt mycket!
       Så när Arnold var tillbaka gick livet betyder enklare – plötsligt var innehållet helt annat!
       Detsamma hos Ida – det kom ett barn nr 2 och hon är med på nästan varje inlägg på IG och såklart i varje video!
       Får känslan av att det var tur det kom någon som kunde fylla Elvis skor…
       Den ende som faktiskt varit riktigt konsekvent är Löwengrip! Och den meningen trodde jag aldrig att jag skulle skriva!

       Jaja…

      Du tror inte Helen gör detta för att tjäna pengar? Då är du naiv. Hennes barn är hennes inkomst. Utan att visa barnen skulle inte hennes familjevlogg content finnas. Kommer vara många av dessa barn som blir vuxna och inte kommer bli glada av att deras föräldrar la ut hela deras barndom för pengar och views

   Lär knappast hålla med tanke på att hon är sjukligt beroende att göra content av sonen. Det är trots allt hennes kassako.

    Tina fast stämmer det att sonen är hennes kassako? Kolla videos på hennes kanal sedan många månader tillbaka finns inte content med sonen egentligen. Pappan till sonen har ju ansvar i detta med då han åter gick med på att visa sonen..

    Om ni nu tycker Margaux är värsta exemplet på att exponera sina barn varför nämner ingen alla andra som gör sina barn till sina levebröd , torsgården exempelvis lever på att exponera sina barn som är med i bild mycket i varje video av henne. Men det är ”accepterat” bara för hon är mer lantlig och gillad av folk. Hon gör exakt samma sak barn kan inte ge samtycke. Vad händer om barnen ångrar sig och inte vill detta och fått allting upplagt om sig i så många år? Dom är ju inte långt från Arnolds ålder heller.. same same !! Även om torsgården inte ”instruerat” vad dom ska göra är hennes barn också stor del av hennes inkomst (familjeliv)

    Jag håller inte med Tina, hon visar väldigt sällan Arnold för att tjäna mycket. Titta isåfall snarare på Torsgården

  Jag tycker att hon inte verkar förstå fortfarande att hon gjort fel

  Det är mycket ”jag, jag,jag”

  Kallar det drev och cancel kultur fastän det var en ganska normal reaktion av vad som hänt. ”Hur ska vi visa hur vi ska vara mot varandra” ja du Margaux? Kanske inte genom att unga får se en video på dig att peta på en medvetslös person sen bli förvånad över reaktioner

  Jag tycker hon visade även i SVT dokumentären att hon inte förstår hon gjort fel. Och SVT frågade inte flera viktiga frågor även fast hon säger det var så opartiskt

  Det är så konstigt namn, kan man förlåta marcaux ? Ja om du vill ge henne massa pengar för det är det enda som sker, hon behöver inte dig som person hon behöver pengarna som kommer in av dina klick på hennes profil

  Oj kommentarsfältet är fyllt av hjärtan o gullegull ?

  Men inte mitt liv ? så länge vissa följer henne lär hon kunna leva av det i am not gonna look at her Channel again ?

  Jag genomled också videon och tycker att hon känns otroligt falsk i sitt sätt. På sättet hon skrattade när hon berättade att hon fått fler följare genom det här (som att det var något bra) gjorde att jag nästan kräktes. Helt ointressant person.

  Förlåt men hon är så jäkla tråkig och fake, klarade bara tre min av klippet. Vilka är det som följer henne, finns det nån här som följer henne och vill berätta varför??
  Hon försöker hänga kvar till vilket pris som helst.

  Nog tycker jag att hon är ganska lik Pontus Rasmusson på bilden? Samma utslätade ansikte.

   Tycker jag inte

  Hon försöker sälja in sig som ”nya Margaux”. Hon nämner att göra comeback på sin egen kanal som något ”den gamla Margaux” skulle gjort. Hon menar att hon haft en livskris men nu mår bättre än någonsin.

  Sedan listar hon vad hon lärt sig och ingen av punkterna handlar om att hon funderat och utvärderat sina värderingar och vad hon faktiskt har gjort och lärt sig något av det.

  Uppenbarligen har något PR-proffs rått henne att inte nämna att anledningen till att hon hamnat i den här situationen är att hon filmar en utslagen man och låtit sitt barn peta på honom medan hon filmar, redigerat och sedan publicerat.

  ”Jag svarar på i princip alla dm nu för tiden”: ja för du är rädd för att förlora följare och därmed inkomst, förut kunde du inte ge ett rat’s ass! Så falsk och kalkylerande!

   Och för att hon inte har något annat att göra då alla samarbeten är avslutade. Inte så att hon sitter och svarar följare för att det helt plötsligt blivit hennes högsta prioritet.
   Hon tror verkligen att vi är stendumma. ??‍♀️

  Snälla, låt oss tala om the power of marknadsföring. I bästa fall kanske bildade, upplysta och allmänt vettiga människor inte köper Ms skitsnack. Men 100% att hennes team inte lämnat något åt slumpen vad gällande marknadsföringen av denna människa. I SVTs dokumentär är Margaux så nersminkad. Hon ser gammal, trött och fårig ut. Färgerna genom hela processen är beiget och vitt. Allt för att signalera oskuldsfulla och oskyldigt. Men ja. Vinden tycks ha vänt. Nu är det nya tag som ska tas och de spar inte på krutet. Tycker jag hör en viss stolthet i uttalandet angående följarantalet. Traditionella medier och deras granskningar är ganska dåliga när allt kommer omkring, hon har ju nämligen fått fler följare på tiktok enligt Ms egna beräkningar. ”Grattis”
  A pig in a parlor is still a pig

  Lila hortensia: symboliserar önskan att djupt förstå någon.
  Lila hortensia blommor symboliserar djup förståelse. Lila hortensia används också som en underbar blomma för vänskap eller bestående relationer, eftersom det också betyder tacksamhet. Lila är traditionellt en majestätisk nyans. Lila hortensia kan också symbolisera stolthet, kunglighet och ledarskap.

  Lila som färg:
  Lila är starkt förknippat med mod, kungligheter, mystik och respekt. Den kan ha en lugnande effekt, stimulera problemlösning och öka kreativiteten. Lila är en av de mest populära färgerna bland kvinnor, just därför används den för bland annat skönhetsprodukter. En ljusare ton av lila kan vara tilltalande, medan en mörkare ton kan leda till tankar om ledsamhet och frustration.

  Rosa
  Rosa är en av de mest positiva, kreativa och glada färgerna. En ljusare nyans av rosa kan också vara lugnande och används t.ex. i fängelser för att lugna fångarna – eller i motståndarnas omklädningsrum för att göra spelarna mer passiva. Rosa har länge använts för att locka yngre kvinnor.

  Plågsamt att titta på! Framförallt alla fejkade skratt som hon tar till hela tiden. Intressantast var väl kanske ändå svaret på frågan vad hon lärt sig av detta. Det viktigaste var tydligen att hon knappt använt telefonen. Jag vet att man inte ska sätta diagnoser på folk, men hon är ju definitivt på den grövre änden av narcissist-skalan.

  Tror verkligen Margaux att Yasmine Winbergs twitter är hackat och eller att konto drivs av ett troll? Där bevisade hon än en gång att det inte är många mumin hemma i den dalen.
  Det finns ett max antal gånger man kan komma undan med att skita i det blå skåpet. Margaux, skitdoften från ditt blåa skåp är så stark att det är läge att elda upp skåpet. Tips, börja även fundera på vad du ska göra resten av ditt liv för ett karriärsbyte är helt nödvändigt.

   …”mumin hemma i den dalen”! 😀 Det var ett nytt uttryck jag ska lägga på minnet!

    Klassiskt uttryck i vissa delar av svenskfinland iaf 😀

   Plegium söker väl en marknadsansvarig eftersom Löwengrip tackade nej. Hon kan säkert lägga ett gott ord för Margaux. De ligger ju på samma kunskapsnivå så borde fungera alldeles utmärkt.

    Har hon tackat nej till det? Det var väl dumt gjort. Vad var det Margaux jobbade med innan hon blev känd influencer, var det inte något sådant hon jobbade med då? Nu sa de på tv4 att Bianca är Sveriges största influencer igen MEN det är hon ju inte, Joakim Lundell och Kenza har ju fler följare och andra är större på youtube, mäktigaste på so me var Bianca lååångt ifrån ju.

   Är det säkert det är Margaux twitter då?

  Pinsamt

  Vilken ålderskategori är det som egentligen utgör Margauxs följarskara? Jag menar, tycker vuxna människor att det är kul att titta på hennes content bara för ett barn? De flesta har väl småbarn själv hemma? Och är barn/ungdomar verkligen så intresserade av småbarn? Så förvirrad kring Margaux, förstår om hennes förlossningsvideo drog till sig lite mammor som nyligen fött barn själv men vilken nisch har hon i övrigt? Hon tillhör ju inte riktigt röv- och kroppsmaffian som bara visar upp sig själv, sina plutande läppar och nya kläder, hon är inte nån Underbaraclara eller Sandra Beijer; hur har denna människa lyckats tjäna så mycket pengar som influencer? Och dags att fasa ut Arnold ja, snart är han väl i en ålder där han VERKLIGEN inte vill synas på sin mammas sociala medier dagarna i ända.

  Hon är obehaglig. Fulländad narcissistist. Efter att ha tittat en minut klarar jag inte av att se mer av den här videon. Försöker finna men kan inte hitta något genuint någonstans i denna människa.
  Ibland är det helt enkelt bäst att bara vara tyst.

  Det blir bara värre och tydligare vilken typ av människa hon är så fort hon uttalar sig. Nej bara sjunker och sjunker. Kanske hon borde försöka göra sig en karriär som influenser i Sydafrika?

  Mer narcissistisk människa får man fan leta efter. Snälla ge henne inte mer uppmärksamhet!

  Om my god….. ”Hur mår du” Svar: ”Jo, jag mår faktiskt JÄTTEBRA!!!!!”
  Dör

  Hur hon kan ha över 300 k följare på insta (även innan hon gjorde bort sig) fattar jag inte. Nämen det övergår mitt förstånd, vilka är ni? Vfö följer ni henne? Jag är genuint intresserad alltså. Exakt vad gör hon för att va så populär? Om jag tittat på hennes senaste YT – NEVER!

  Kan hon inte bara börja på en ny kula? I andra yrken där man begår snedsteg kan man faktiskt få sparken och får då söka nytt jobb. Här ska vi dock lyssna på hennes gnäll och välkomna henne tillbaka?!

   Dom som gör det får väl göra det sen får vi andra bara hålla undan hennes kanal jag är väl medveten vem hon är men har aldrig vart intresserad av att följa hennes content

  Att inte visa Arnold mer är ju bra men hade hon kommit till den insikten utan dessa kriser som varit och all kritik? – Nej troligtvis inte men nu kände hon sig tvungen för att iaf vinna ett pluspoäng på det, få lite cred för det. Strategi. Såg att hon skrivit häromdagen att hon hade möte efter möte, mötesracedag typ men det var nog en fasad bara. Har hon kvar sina anställda eller?

   Tänk på att pappan också har ansvar i detta ! Innan när Margaux visade sonen igen var pappan med på det igen då han gjort en helomvändnintg från att kalla Margaux en dålig mamma för att exponera sonen till att starta en gemensam kanal där han kan exponera sonen gemensamt med henne för pengar. Han är lika full av dubbelmoral. Lika bra att dom Båda slutar visar barnen och alla andra familje vloggare med för den delen

    Självklart är det en del i deras kalkylerade plan att inte visa Arnold mer för att vinna tillbaka förtroende, verka bättre och ha moral. Jakob trodde väl att han och Margaux hade något på gång igen och var på väg tillbaka så därför ställde han upp på att göra ”moderna familjen” och visa Arnold igen. Nu har han nog insett att Margaux inte vill vara ihop utan bara ville ha karriär och tjäna pengar. Hon lyckades väl övertala Jakob, han blev väl manipulerad till det men visst var det dubbelmoral.

     Jag tror snarare att Jakob behövde dryga ut sin inkomst lite. Och det billigaste sättet var att lägga några timmar på att filma ihop med exet och sonen.
     Plötsligt fick han ihop pengar till både semester i Sydafrika över jul och nyår OCH en seglarsemester i Medelhavet!
     Med lite tur blev det över till lite nya möbler också!
     Och sedan kom kraschen… Exet gjorde bort sig och extrainkomsten flög ut genom den där ytterdörren hon valde att hålla öppen…

     Nu får han hitta på något nytt…
     Vem vet – kanske hittar han en my influenser som kan hjälpa honom få sin gloria tillbaka!

  Men snälla..Du har klart och tydligt visat nu efter alla dina inlägg om henne hur partisk du är när det gäller henne!
  Uttalar hon sig inte så är det fel, tar det får lång tid för henne att göra ett uttalande så är det fel, uttalar hon sig så är det Fortfarande fel!
  Du har visat otaliga gånger nu, att det spelar ingen som helst roll vad Margaux gör för att försöka rätta till eller stå för sina misstag, du har redan bestämt dig. Du är den enda plattformen som fortsätter hålla drevet mot henne vid liv. Vidrigt är det!

   Nä det tror inte jag, det är bara det att Margaux fortsätter att bete sig som en klantröv.

    ..du skriver att hon fortsätter att bete sig som en klantröv. Vad har hon mer gjort sen videon hon la ut, som är klantigt enligt dig?
    Bett om ursäkt och stått för sina misstag…?

     Ibland måste den som lyssnar på ursäkten känna att den är ärligt menad.
     Inte i någon av de två känner man att hon menar det hon säger.
     Nej – hon mår ”jättebra” och hennes följarantal har snarare ”bara ökat”!
     Hur är det ens möjligt? Vem tror ens på det? Möjligtvis ökande de direkt efter SVT-grejen men baserat på vilka siffror? De hon hade när hon hade som flest eller de antal hon hade veckan efter händelsen i trapphuset? Det vet vi nog alla svaret på…

     Hennes ursäkt är svår att tro på eftersom den inte är ärlig! Hon tycker inte att hon gjort något fel! Hon ser vad reaktionerna blev men hon tycker fortfarande inte att det är hennes fel!
     Den senaste händelsen säger hon beror på något som hände för längesedan. Och att detta skulle göra händelsen mer ”godkänd” i folks ögon. Grejen är att det fortfarande är samma dåliga respekt och människosyn på alla som inte är som hon är! Hon har utnyttjat andra människor och har inte förstått någonting av den kritik hon fått för detta!
     Istället drar hon sig inte för att påstå att HON är den mobbade! Det är henne man bör tycka synd om och som fått ett drev efter sig! Hon är mobbad…
     Men för att göra folk till lags säger hon ”förlåt” eftersom det är vad som förväntas av henne. Men ärligt är det inte!
     Hon tycker inte att hon gjort fel! När hon tycker det – då kan hon be om ursäkt. Och kanske samtidigt berätta vad hon lärt sig av detta. Inte bara hur bra det nu går för henne och hur bra hon mår!
     Nej – ursäkten är inte äkta!
     Punkt!

   Hon verkar hysa en väldig ilska mot Margaux efter det där, nästan som att det egentligen beror på något annat eller bara väntat på att få sänka henne, men ger henne ändå uppmärksamhet. Är väl kanske henne Marg syftar på när hon säger något om det. Det smöras ju för fullt för Jocke Lundell och han har väl gjort något liknande, han har ju målat sig så också och gjort många märkliga grejer, många övertramp och han är väldigt genomskinlig men manipulativ. Kanske rädd för honom, har han utdelat h*t kan man undra. Så misstänksam mot vissa andra ju gällande allt men verkar lita blint på Jocke och han slipper undan, väldigt märkligt. Inget om Biancas poserande med vapen heller, märkligt. Väldigt osmakligt och ogenomtänkt att göra det i dessa tider, korkat. Vad har ens rumpa och vapen med att köpa smink att göra. Det smöras ju för Caia också förresten, så produkter kan dras av som jobb.

  Fascinerande att så fort en influencer får, som här rätt on point kritik, så skriks det troll och drev.

  Floskelfeber var ordet!

  Tackar för beskrivande och trevlig artikel!

  När Margåå frågar om vem som är troll är det nog lätt att missa att det skickligaste trollet sällan ses som ett troll. Mången är de influencers som trollar grovt & finstämt och låtsas att det är rock’n’roll

  Ska hon inte visa honom alls? För på en 2 timmar gammal story på hennes instagram finns en bild på honom i detta nu.. kanske är det bara ansiktet hon ska dölja framöver 🙂

   Jag tror det oxå. Hon tror att alla glömt hur han ser ut.

  Är det där hennes twitter? Är inte hennes twitter @Guxen?

  Klarade av en halv minut. Ångrar ens att jag klickade på videon – helvete – nu har jag varit en del i av att hon kan fortsätta dra in cash.. På just såna som klickar på hennes intetsägande videos.

  Damn.

  Blev nyfiken och kollade typ två minuter. Finns det folk som går på sånt här? Pengarna rullar inte längre in på kontot.

  Tror ni Margaux har jävligt dåliga rådgivare. Eller skiter hon i vad de säger?

  Hon skryter lite om hur bra hon mår och hur stolt hon är över sig själv. Hon läser och svarar på alla kommentarer. Inte ett ord om hur hon blockar alla som har kritiska frågor, till och med om man gillar en kritisk fråga blir man blockad.

  Hon skryter vidare om att hon minsann inte mist följare, nästan att hon vunnit följare. Marguex helt enkelt bara inte låssas om att 310 000- 284 000= 26 000.

  Jag är helt övertygad om att hon själv outade [raderat av Camilla], för hon trodde hon skulle le kunna göra om du och göra rätt och då hade alla glömt att hon skrattade åt en blodig människa.

  För det i The Black- gate till skillnad från mannen i porten- gaten. Gick hon direkt ut med en kraftfull ursäkt. Hon fördömde sitt beteende, och förklarade det. The Black- gate är ju det hon lyfter fram som sitt felande beteende i detta.

  SVT dokumentären var modig för den vågade ge min syn på händelsen. Att Margaux beteende i dokumentären här fått kraftig kritik, nämnde hon inte. Att enbart hon ser saken ur hennes synvinkel i dokumentären fattar hon nog inte. För ärligt, alla hennes bortförklaringar faller som furor.

  Jag undrar om jag någonsin upplevt maken till brist på självinsikt. Asså det skulle inte kunna gå att göra parodi på detta klipp. Hon är en parodi på sig själv.

   Nej klart hon inte outade det fotot själv, vad skulle hon tjäna på det och hur. Var ju lättare att förklara det, jag tror inte hon använder det ordet idag faktiskt. Jag undrar om det är Viktor F som vänt henne ryggen, hon nämner ju att vissa vänner inte visat sig vara genuina. Han är istället bästis med Kaspersen Krisitin nu och så med Martina Haag, märkligt att han finner vänskaper i äldre kvinnor men det är ju för att de är kända förstås. Josefin Qvist är det ju nu också som han hänger med och ska podda med.

    Att ta fokus från trapphus händelsen.
    Dokumentären hade kommit och gått och inte alla haft den effekten hon önskade.
    Folk var fortfarande upprörda även filmandet och skrattandet.
    Så då brainstormades det om hur man skulle få bort fokus kring det.
    Och [raderat av Camilla] bilderna dök upp

   Vad kallade du just nu fotot????!
   Du skrev inte precis det vi alla läste?
   ???
   Jag är stum….

  Hon kommer att dra till Sydafrika på obestämd tid.
  Kanske skriva fler barnböcker??

  Ska inte tjata om Torsgården då inte inlägget är om henne och har inget emot henne personligen hennes barn verkar leva ett väldigt bra liv

  Men ni som argumenterar att det är annorlunda har fel. Torsgårdens inkomst är hennes barn nästan varje klipp i hennes vloggar är hennes barn och dom är alldeles för små för att ge minsta lilla consent, när dom väl can ge consent så kanske dom inte alls vill ha hela sina liv utlagda på youtube..

  Det kanske inte är instruerat som många videos av Margaux var men det är ändå samma exponering och tjäna pengar av sina barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.