Humor!

Med tanke på att Anna Björklund och Isabella Löwengrip, inte bara är vänner nu, utan även ska starta en podd ihop så framstår det här Twitterinlägget från 2019 som Anna skrivit, som ren humor. *tihiii*
Ibland blir de mesta otippade av människor vänner, bara man skrapar lite på ytan, och tur är väl det – eller hur?

Vilken är den mesta otippade vänskapen i influencervärlden tycker ni?

Tack för tips!

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Den mest otippade vänskapen jag kommer på är Viktor Frisk och Martina Haag

   Tycker nog alla vänskaper Daniel Paris har är konstiga.

   Håller ej med. Träffat Martina Haag ute ett flertal gånger i Sthlm och hon har då rört sig i yngre kretsar.

    Fick du bonk? En karate?

     Hahah, garvade HÖGT åt din kommentar ?

   Hängde inte han med micahs också?

   Eller typ Viktor Frisk och Nellie Berntsson! Tösen var ju typ 12!

  Margå och EBT var ganska otippad

   Gemensamma värderingar

    *Gemensam brist på värderingar.

     och empati

  Lågt inlägg. Ger vibbar av högstadiemobbing. ”Hon sa det här om dig förut”.
  Avis att Bella har vänner eller?

   Är du möjligen journalist? De brukar vara duktiga på att ta ut saker ur sitt sammanhang, fultolka och som pricken över iet lägga ord i munnen på andra.

  Men vad var vitsen med detta inlägg? För det första är det nästan fyra år gammalt och sen är det verkligen inte schysst skrivet om nån som uppenbarligen inte mådde bra då. Och om de nu är vänner rosat, varför dra upp gamla tråkigheter?

  Gillar sådana här inlägg! Roligt med påminnelser om saker man glömt, och om att things change! Saker är inte så djäkla dramatiska alltid, allt kan ändras och det är det som liksom gör livet spännande.

  Jag tycker det är konstigt att Camilla Hamid, som verksr så gullig och fin, är kompis med Antonija Mandir ?

   Tyckte Med det först men insåg att de är samma skrot och korn

   Även fast din fråga är rätt ”oskyldigt” formulerad. Och det var säkert en bra tanke du hade bakom.
   Men det här ser man ju redan urartar sig till att bli ett inlägg där alla listar de influencers de tycker är konstiga, för att sedan snacka skit om dem.

   Ägnar du någon tanke på hur dina inlägg kommer landa innan du sätter dig ner och skriver? Vill du verkligen ha det här hårda klimatet i ditt kommentarsfält?

    Och vad är det för fel att vara kritisk mot influensers?

     JaG äR bArA kRiTiSk

  Alexandra Nilsson och Sofia Wistam.

  Men nu tycker jag det verkar vettigt! Alexandra har ju liksom blivit ”vuxen”.

  Däremot har hon ngn annan extrent störig vän som verkar vara inföuencer som sett i hennes stories, de känns galet olika!

  Obehagligt att läsa att maggan umgås med katrin tycker jag. Inget fan av henne heller, men katrin…

  Inte en konstig vänskap men en vänskap jag saknar! Therese Lindgren och hennes kompis Therese. Hon var med rätt mycket sommaren 2016 (?) när jag började kolla på hennes youtubekanal ?

   Varför är inte de vänner längre? Sist jag kollade på Therese var de bästa vänner ? (ja det var 50 år sen men tyckte också deras vänskap var så fin!)

   Zäta?

  Efter allt skit Pernilla Wahlgren öste över Katrin Zytomierska under pandemin samt att hon kallat Katrin mobbare, så är ju den överflödande kärlek som råder mellan Pernilla och Katrin nu extremt förvånande.
  Men jaaaa just det! Tänkte inte på att det ordnade upp sig så fort Katrin börjat bomba Pernilla med STORA varubud från clean eating. Sen dess är det flams och trams och Katrin kallas ”guuuuuuuliga Katrin” i varenda kommentarsfält (även med barn utklädda till prostituerade)

   Fast Pernilla har väl gillat Katrin i många år vad det verkat som iaf, innan pandemin sågs de ofta på olika event. Aldrig sett hon kallat Katrin mobbare, det ska väl förresten inte PW säga något om. Pernilla gullar med både Katrin och Bingo har jag sett, hon verkar gilla dem, eller så är hon rädd att de ska prata illa om henne kanske fast hon vet att de gillar henne så hon gillar väl tillbaka.

  Älskar att den här screenshoten är tagen från niotillfem hahaha, stjärnan.
  Sen är det väl ingen nyhet att Anna Björklund är en djupt osympatisk person som fallit ut ur rampljuset och ska använda Isabella för att komma in igen. Stackars Isabella, hoppas hon inte berättar några hemligheter. Anna är ju en jävla orm.

   Men är det smart att använda Isabella för det syftet? Hon har väl också fallit ur rampljuset. De kanske ska använda varandra då.

    Isabella är fortfarande otroligt mycket mer känd än Anna, som bara är ”känd” i Stockholmskretsar. Hon är inte ens känd på riktigt.

    Men Isabella har väl inte fallit ur rampljuset, ser den tröttsamma kommentaren ofta från dig här, för att hon sålt sitt skönhetsbolag? Ser henne i tidningsartiklar, i tv, hörs i poddar, hon bloggar och hon omskrivs här ofta så fallit ur rampljuset njaaa knappast va. Uppenbart att Anna vill rida på Isabella, men visst de kan väl kanske ha användning av varandra men Isabella ska nog vara försiktig och uppmärksam när det gäller Anna då. Undrar hur det kommer sig att Sandra niotifem hånar IL, tydligen kompis med Anna också. Men det går bra för Sandra att efterapa ILs frisyr hehe och göra reklam för Löwengrip.

   Jag tror de är lika goda kålsupare. Anna kan faktiskt uppföra sig respektfullt mot de hon har nytta av. Inte för att hon är en skön människa. Men för att hon idoliserar vissa som lyckas med sådant hon vill och för att hon hoppas kunna dra nytta av dem. De personerna, som är extremt få, behandlar hon väldigt väl. Isabella kan nog vara en sådan person för Anna. Ett tag i alla fall.
   Och Isabella verkar ju agera liknande.
   Skiter det sig mellan dem får de ju publicitet båda två. Vilket de älskar.

  Snoop Dogg och Martha Stewart.

  Jaja jag VET att de är riktiga kändisar och inte influensers men alltså deras vänskap ÄR sjukt random så den måste bara nämnas!

   Dennis Rodman och Kim jong un…

   Men va? Konstig vänskap, verkligen otippat. Vad kan de ha gemensamt?

  Någon som vill sammanfatta, vem är Anna Björklund och vad gör hon/har hon gjort?

  Det jag vet är att hon firar nyår med SB samt verkar skriva böcker om hur härlig det är att vara hemmafru

   Räcker inte det?

    Samir Badran? Sara Biderman?

   Björklund skriver i Aftonbladet, krönikör. Ibland något i kulturdelar här och där. Allmänbildad men outbildad, har tagit några poäng på arkitektur samt i psykologi. En hemmafru men karriärist
   Som någon skriver däruppe: hon är en orm. Den typen av obehagliga kvinna som slänger andra under bussen med ett leende. Det har hon gjort förr (podden dellaq) och det kommer hon göra här också. Inte en chans hon är vän med Löwengrip.

    Var hon inte tvungen att hoppa av sina psykologi studier? Hade hon inte gjort något fuffens?

     Berätta mer! 😀

   Hon och hennes man som förövrigt fått det prestigefyllda Johnny Bode priset (det som även Margaux också fick nyligen) verkar vara omogna provocerande kulturmänniskor/konstprojekt.

    Visst är det hennes man som sa såna där fruktansvärda saker om den tidigare chefredaktören på Aftonbladet? Och hon fortsätter att bygga på den offerkoftan?
    Om jag blandar ihop folk ber jag om ursäkt.

     Nej det är han. ”Kringlan”. Han fick sparken efter att han sa att han skulle köra en yxa i f****n på Åsa Lindeborg i radio.

   Under tiden i Della Q så avslöjade hon inte bara Moas graviditet utan också Biancas ätstörningar. Liksom det mest privata heliga hemligheterna.

    Jag har funderat kring det här många gånger… poddar klipps ju innan dom publiceras. Varför klippte ingen bort Annas ”avslöjanden”?
    Hade jag råkat gratta min kompis till hennes graviditet skulle jag se till att det klipps bort om hon vill hålla det privat. Är problemet även att anna ansvarade för klippningen av podden?

   Firar Anna B nyår med Sandra Beijer? Är de kompisar? Sandra som även hon uttryckte sig nedlåtande om IL nyligen… och hon umgås väl med Frändfors nuförtiden tänkte att det kanske är därför som SB blivit mer kaxig på senare tid. Undra om IL verkligen kan lita på Anna B. Hon vill väl åka lite snålskjuts på IL, vill rida på hennes fame och all uppmärksamhet som brukar bli runt IL. IL får vara försiktig och vara på sin vakt med Anna, men det är nog bäst att hon håller sig vän med Anna. Hon får vara falsk tillbaka.

  Humor? Lät väl snarare elakt att kalla någon ps*kopat, eller vad menar Anna? Menar hon att Isabella skulle vara ps*kopat för IL har väl ändå inte sagt det Anna skriver? Minns att du tidigare här skrivit att Anna och DellaQ var fäängirls av IL. Minns att Marisol gillade skvaller om IL och hon gillade DellaQ vilket kunde ses på insta – sedan sökte hon jobb hos IL. När Anna skrev tweeten så umgicks hon väl i Schulman-kretsen. Tycker synd om Isabella, hoppas hon kan lita på Anna och Marisol, hoppas de verkligen gillar henne nu och är äkta vänner som vill henne väl. IL är nog naiv, hon tror gott om folk men kan hon ens lita på sin egen familj…

   Varför blurrar/maskar du ordet psykopat?

  Otippad vänskap. Undrar vad Anna menar med den tweeten, jag fattar inte? Är det kanske IL;s ex H hon syftar på eller vad. Undrar varför inte Isabellas vänner skriver på henne instaposter, lite märkligt. På sin senaste bild har hon EN kommentar, varför lägger man inte som vän en kommentar, varför gör inte Paul det, hennes syskon, föräldrar. Biancas föräldrar, bröder och vänner gillar och kommenterar varenda bild hon lägger ut, skillnad. Märks att Isabella inte ber folk att skriva och hon verkar inte bry sig, hon tänker inte alls strategi verkar det som men hon kanske inte behöver det, kanske klarar sig bra ändå. Medans andra influencer noga planerar sina flöden och varenda bild de lägger ut så verkar inte Isabella ens bry sig eller tänka så. Ganska dumt av henne, att hon inte värnar mer om sitt varumärke och karriär när det är så hård konkurrens som i dessa tider. Andra tjatar om sina böcker och poddar så gott som dagligen medan Isabella snabbt glömmer bort sina, synd, hon borde värna mer om sitt som sagt.

  Jag förstår inte tweeten men har förstått att du njuter och blir glad när du uppfattar att andra hånar eller dissar Isabella. Du har någon sorts osund hangupp på henne tror jag, du kan inte riktigt låta bli, uppfattas lite som mobbing. Kanske vill du gärna förstöra mellan henne och denna Anna så som du försökte vända hennes familj emot henne.

  I så fall är det ju stor humor, ännu större, i att GabriellaJoss blev vän med dej, och likaså Elaine Eksvärd efter att hon föraktat dej i långa inlägg och skrev hur hemsk hon tyckte du var, från avsky till att smöra o hylla, jättemärkligt. Falskhet o hyckel flödar det av 😉

  Helt ärligt.. tycker på ett sätt att det är tråkigt att det säkerligen lägger någon liten käpp i hjulen för dem och deras vänskap, samtidigt så ger det ju den en chans genom att få förklara ?

  Men helt ärligt önskar jag all dålig publicitet till Isabella Löwengrip idag. Det.. det känns bara inte helt … rent? Om ni förstår vad jag menar.

  Helt plötsligt så ska man visa sig så sårbar i allt – ”visste inte att man behövde en stavmixer för lasagne”. Jag menar – nej det behöver man inte heller – kan hon bara försöka lägga ifrån sig… offerkoftan? För det är liksom allt hon är idag, en skör person som söker bekräftelse genom personliga blogginlägg om känsliga saker. ”Ett offer i fullspäckat schema”. ”En gammal anställd som trots allt som sagts om mig som chef ser mig som en bra person”
  – Liksom den här kvinnan ska vara bra på PR och helt plötsligt är hon för desperat för att göra det bra..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.