Innovativt gravidcontent

Jag har en idé! 
Varför inte göra en video från förlossningsavdelningen där Klara och Kenza blir igångsatta samtidigt och den som trycker ut sin unge först får fyra Chanelväskor i pushpresent?

Att bara filma sin förlossning är ju lika uttjatat som influencers som inte följer marknadsföringslagen, så det är dags att höja ribban lite, när det kommer till gravid och förlossningscontent, eller hur?

Vad tror ni?
Tror ni det går att få Chanelspons på en sådan video?

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det bara jag som tycker klara är ganska störig?

   Haha har du läst det här kommentarsfältet förut?

   Kanske är för att hon verkar ”fejk” ? Alltså jag menar inte att hon är fejk men det är bara någon känsla jag får av henne.

    Du tycker att hon verkar fejk, men du menar inte att hon är fejk?

     Hur ska jag veta om hon är fejk elelr inte ? Jag känner inte henne. Konstig fråga

   Störig vettefan, men jag blir helt matt av hennes energi. Vi verkar ha totalt olika energinivåer.

  Jag tycker att det är så ointressant med andras graviditeter. Ribeckas kanal är ju också helt ointressant numer då det bara handlar om hennes graviditet. Jag förstår att det är det största som hänt dem men det är fullständigt ointressant för en utomstående att se en främmande persons mage i profil.

   Jag tycker helt tvärtom 😅 Börjar följa influensers för att dom är gravida

    Jag är gravid och känner att jag absolut inte vill följa någon som verkar så otrevlig o bortskämd som Klara…
    Finns det någon mer balanserad influencer som har en gravidstory att följa?

     Malin Gabrielsson?

      Tack!

       Mimmi Kapell!

   Ja det är väl det normala, vem fan är intresserad av nåt sånt? 😄

   Det är väldigt många som intresserar sig för graviditet och att influencers får barn, många influencers har ju basically sitt leverbröd från sina barn. Deras barn är deras ”cashcows” (hemskt uttryckt) men det är ju så dom ser på sina barn. Och det gäller alla som exponerar barn inte bara dom som instruerar eller gör på specifika sätt

    Istället för ”basically” kan man skriva ”i princip”. ”Cashcow” heter ”kassako” på svenska.

     Språkpolis 2: Du anmärker dock inte på att det heter levebröd?

     Språkpolis och jag kunde inte bry mig mindre kommer inte stava bättre, börja jobba som lärare eller något

      Du klarar helt enkelt inte av det svenska språket. Trist.

       Jaha ja så trist, tack för du tar dig tiden å bry dig. Du kanske ska skaffa dig ett liv medans du är på gång än å rätta folk inne på en skvallerblogg? Skrattretande 🤣

        Och varför skulle man inte skriva på rätt sätt även på en blogg?

    Men varför är det så intressant? Kan någon förklara det för mig, för jag tycker verkligen barn och graviditeter är så sjukt ointressant. En genuin undran eftersom jag är frivilligt barnlös och verkligen inte förstår tjusningen i att se någon annans graviditet.

     Detta har vi tyvärr pratar om till leda.
     Jag håller med dig 120% kunde inte brytt min mindre om nåns graviditet och Klara är OLIDLIG med sin.
     Men tyvärr verkar vissa tycka det är spännande så

     Därför det är del av livet? Varför är någonting intressant alls? Om man är /har varit gravid är graviditet kanske intressant med eller om man planerar för fakta alla vill ju inte bara läsa faktaböcker: varför vi lever är ju pga en graviditet så är ju inte så svårt att lista ut egentligen

      Allt är som sagt en del av livet men just graviditetsinfluencers verkar vara väldigt populära så något särskilt måste det ju vara. Varför bryr man sig om att Kenza är i vecka 26 och att hennes foster nu är stort som en mango (bara exempel)? Vad får man ut av det som inte en gravid-app kan berätta? Vad är det man vill se? Alla magar i motljus/på stränder? Allt onödigt shoppande alla influencers uppmuntrar till och själva deltar i?
      Är det så tröstande att se någon annan må illa eller andra saker som händer under en vanlig graviditet bara för att man själv gör/är med om det?

      Känner man verkligen ett stöd eller koppling till en random människa bara för att den bakar en unge?

      Jag menar inget illa utan fattar verkligen inte, men sen känner jag ingen koppling till någon influencer öht så jag är medveten om att jag inte är facit till allt.

       Jag undrar samma.

     Jahopp o Maria, kan man inte bara skippa dom som skriver om sitt liv, där deras graviditeter är en stor del? Är det på riktigt något att gnälla över?

      Hej och välkommen här uttrycker vi åsikter och detta är min.
      Lite att ta i att kalla det gnäll 🙄🙄🙄

      Jag gnäller inte utan frågar, men får inga svar förutom att en graviditet är en del av livet.

      Jag trodde detta var en blogg där man kunde diskutera sociala medier men varje gång man gör det får man bara ”sluta följ”, ”hoppa över inläggen” m.m. jäkligt tråkigt faktiskt, märker det mer och mer på internet – att istället för att ha en konversation så stänger man ner hela med att skriva såna svar jag gav exempel på.
      Försöker få svar på mina frågor men får mest platta kommentarer, vilket är tråkigt för då lär mina fördomar/tankar/oförstående fortsätta vara samma hela tiden.

       Maria och Jahopp
       Visst är det konstigt att det kallas gnäll mm?! Håller med er.

     Jag har barn men också helt ointresserad och har alltid varit. Ointresserad av bebisar också. Roligare med hundvalpar och kattungar.
     Älskar såklart mina egna barn men fascinerad över de som verkligen ääääälskar andras bebisar och vill hålla osv…

  Sas något roligt eller intressant i filmen? Orkar inte kolla…

   Antagligen inte.

  Jag som är gravid själv för första gången och är beräknad 2 veckor efter Kenza tycker det är skönt att hon berätta så ärligt om hur det är. Också att det är intressant 🙂 Men jag har ett tidigare missfall i bagaget också så tycker det är skönt att se att det kan gå bra!

  Det som jag tror är tufft är för de som inte kan bli gravida alt. går igenom trauma från en graviditet / missfall. Det blir fööör mycket.

  Är gravid själv men så otroligt ointressant med andras graviditeter. Började titta på bl.a Klara och USCH vilken hemsk attityd. Och sättet hon snackar på till sin kille. Tjatande. Ska det vara roligt?

  så himla cringe när kenza ska visa sin ”fula sida” och sin ”snyggsida”

  Smart att sprida det ytterligare här då.

   Blurrade bilder nu.

  Men sluta sprid det vidare själv då?

  Synd att Kenza gör allt hon kan för att vara relevant. Hon var mysig och annorlunda innan, nu är hon bara en i mängden

   Försöker så j*kla hårt att vara rolig och lite ”skön”, skäms ihjäl åt’na

    Ja ffa för att hon har typ ”snygg tjej” -humor, dvs aldrig haft några krav på sig att säga ngt genomtänkt utan allt är liksom rätt platt alternativt väldigt barnsligt

  Allt för content! Förut var de svårt att bli gravid nu ska allt maxas åt andra hållet !

  Innan var jag en brun utan sol och spray tan tjej, nu när jag slutat helt märker jag hur folk ser ut i det när dom överdriver det är såklart jättevackert att vara solbränd men det är inte alltid den effekten brun utan sol eller spray tan ger.

   Va?

    Var väl ganska enkelt att förstå vad jag menar? Eller är det språk polisen som är på gång igen, isåfall kan du väl bara skrolla vidare för kommer inte stava eller formulera mig bättre 😊

    Men kan väl ta det en gång till, jag brukade använda spray tan/brun utan sol, Clara använder mycket sånt och jag påpekade att jag inte alltid tycker det ser naturligt ut. Min åsikt står inte för allas så du behöver inte oroa dig 😉

     I din första kommentar skrev du ingenting om ”Clara” (Klara) så jag tror Anonym ovan helt enkelt inte förstod vad din kommentar hade med inlägget/influencers att göra. Därav frågan.

      Jag menade rent generellt inte bara Clara men eftersom hon heter tanbyclara trodde jag det var ännu mer tydligt

       Hon heter Klara Tanby. Tror inte nån kopplade det helt ärligt. Så du behöver ju inte bli irriterad när nån frågade tänker jag 🤷🏼‍♀️

        Hon heter Klara Elvgren. 🙂
        ”Tan By Klara” var hennes företag när hon höll på med spray tanning.

        Hon heter Klara Elvgren, resten håller jag med om.

        Flera verkar ju ha kopplat det eller förstått eftersom dom gillade min kommentar innan jag förklarade mig så okej visst 😂

       Ingenting du skriver Jen, är tydligt. Är ganska säker på att orsaken är att du helt enkelt inte bryr dig om hur man skriver. Då får man acceptera att folk inte förstår vad man menar.

        Hej språkpolisen, mår du bra av att trycka till andra? Alla har inte möjlighet att stava likadant men när du försöker trycka till mig får jag ännu mindre lust. Det mest patetiska är hur du sitter på en skvallerblogg och gör det, och även sitter å rättar cam’s inlägg 🤣🤣 är ganska enkelt att förstå vad jag menar , en del gillade mitt inlägg innan jag ens förklarade mig så tror dom förstod??

         Om du ska kalla alla som undrar vad du menar, för språkpolisen, så blir det jobbigt. Du vet inte vad du pratar om, och jag har aldrig någonsin rättat Cams inlägg.
         Det som är problemet i det här, är att du inte bryr dig.

  Jag kommer säkert att få flertalet pekpinnar och anklagelser om att vara ”känslig”, ”snöflinga” etc.

  Men jag HATAR verkligen uttrycket: ”Trycka ut sin unge”.

  Jag tycker att det är så kvinnofientligt på något sätt. Vuxna karlar ska nästintill behövas ”vabbas” av sin partner (hade en kvinnlig kollega som på allvar tog ledigt för att hennes sambo hade tid på vårdcentralen för misstänkt halsfluss, och behövde stöd) när de är sjuka, men en förlossning som visserligen är ”naturlig” och ”något som gjorts i alla tider” (som det ständigt tjatas om) är de facto ofta oerhört smärtsamt, riskfyllt och omvälvande.

  Att då benämna detta som att kvinnan ”trycker ut en unge”, gillar jag verkligen inte.

  But sure, gråt för männen med sina mancolds.

  Jag tycker också det är ointressant och det enda Klara lägger upp nu är sin gravidmage 24/7.. men verkar som folk gillar det med tanke på att hon ökat 32k i följare senaste månaden.

   Kan också ha med fboy island att gör, började ju sändas nu under januari

  Tyckte det var kul att Kenza bara ” förut älskade jag min hund mest sen efter första barnet så var jag Mani vem?”. Jotack vi märkte det eftersom du gjorde dig av min din hund du har haft i 15 år.

  Sen klaras sätt och söka uppmärksamhet? ” berätta varför tror du jag kommer bli en bra mamma osv osv”.
  ÄR trött på Klaras magbilder utan tröja varje.dag.

  Sen gillar jag inte hennes dryga ton mot sin kille..

   Har Inge Kenza kvar Mani? Tycker mig se honom på hennes insta då och då ändå?

   Kenza låter ju hunden bo hos sin mans pappa då barnen är lite för vilda/högljudda för den. Är väl omtänksamt kan jag tycka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.