Creepy på gymmet

Denice Moberg får höra att hon ser så allvarlig ut när hon tränar, och att hon borde le mer. 
Hon har spelat in en video för att demonstrera hur det skulle se ut, och hon ser på riktigt ut som att hon skulle kunna äta upp din kanin, utan att ens koka den först.
Jag hade vänt i dörren om jag sett någon le så här inne på gymmet, halvvägs igenom ett set.
😁😁😁

Så don’t try this, please! 

#rörinteminkanin

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag förstår inte varför nån förväntar sig att folk som fokuserar på sin sak, om det så är träning, läsning, stickning osv har nån åsikt om hur de ser ut? Det är en så sjukt konstigt feedback? Jag är inte på utställning för din skull liksom?

  Halvnaken kvinna som filmar sig själv på gymmet för uppmärksamhet, blir förvånad när hon får uppmärksamhet.
  Ja men dåså.
  Att filma/fota borde för övrigt vara totalförbjudet på gym.

   Hur ska man då kunna se hur folk utöver en övning om man inte får filma…

   För det första, Gudrun, så är det helt fritt fram att välja den uppmärksamhet man vill ha och inte. Sedan så finns det väl många fler anledningar till att filma sig själv än just uppmärksamhet.

   Men annars håller jag med dig, är inte alls bekväm med att vara på typ gym, badhus osv när det är kameror överallt.

    Det är inte alls fritt fram att välja.
    Om man till exempel går till gymmet med tights långt upp i röven för att visa alla former så får man räkna med att folk stirrar. Det är tillåtet att visa röven och det är tillåtet att stirra.
    Det är liksom ingen hemlighet varför dessa tjejer klär sig som de gör. De sexualiserar sig själva stenhårt och låtsas sedan vara upprörda när andra också sexualiserar dem.
    Next!

     Är du hämtad från 80-talets juppieera eller?
     Man kan som kvinna vilja klä sig fint för ens egen(!) skull. Bara för att hon har klätt sig så för att känna sig bättre och få bättre självförtroende på gymmet betyder det inte att hon bett om att få bli sedd som ett objekt eller som du skriver ”sexualiserad ”. Vad har du för kvinnosyn egentligen?

      Absolut, alla tar på sig ålskinnstajta leggings som de sen drar in mellan skinkorna enbart för att känna sig fin för sin egen skull 🙃

       Men alltså, om man har en rumpa i större modell (och mindre midja, kanske?) så åker ju byxor in lite? Även så vanliga byxor…? Nästan alla mina gör det i alla fall – och har alltid gjort. Fick kommentarer om det som liten och när jag försökte ”dra ut dem” fick jag kommentarer om det också.

       …. sen gick jag några steg och de åkte in igen.

       Snacka om att inte ens vilja reflektera över den större frågan som jag skrev om

      Tycker folk på riktigt att det är snyggt med tights som följer hela rövskåran?

      Är typ det fulaste jag vet.

     Jovisst för män har inga egna hjärnor och behöver inte ta ansvar över sig själv och sitt beteende på nåt sätt. Dåså.

     Stirra på, men här handlade det om att tala om för någon att det borde le mer. Det kan du ge fan i oavsett hur någon är klädd.

     Det här handlar ju inte bara om sexualisering (även om det är illa nog). Hon får höra att hon ska se ut på ett annat sätt. Att hon ska le och inte se så allvarlig ut. Det är ju rent förolämpande och jag förstår inte varför det skulle vara ok att bete sig så mot någon bara för att hon filmar sina träningspass och har tighta träningskläder?

      Vem säger så till henne?

       Vill du ha namn och personnummer på de som sagt så eller vad?

        Oj, fick man inte ifrågasätta hennes påstående?

     På gymmet jag tränar är det männen som har på sig de där små shortsen och urringade linnena där bröstvårtorna tittar fram. Jag ser dem som man ser alla andra, men jag varken tittar eller stirrar.
     ”Sköt dig själv och skit i andra” är ett väldigt bra uttryck som vi använde i lågstadiet. Håller än idag.
     Alltså: Folk får se ut som de vill och göra som de vill så länge de inte beter sig respektlöst eller gör någon illa.
     Respektlöst beteende på gym: Exempel : Komma med oombedda råd/tips. Prata i mobilen. Stirra. Okupera flera maskiner/fria vikter.
     Helt normalt beteende på gym: Vara lättklädd, se sur ut. sköta sitt.

   Min PT filmar mig på gymmet så att jag ska kunna se hur vi gör vissa övningar så att jag kan göra dem på egen hand sedan. Inga konstigheter.

   Så trött på alla boomer-tanter här inne. MÄN kan tygla sig om de vill, ge fan i hur mycket någon ler eller klär sig. Inget märkligt med hur hon ser ut. De finns fördelar med hur man rör sig, ser sina muskler och utför övningar när man har tajta kläder, inte bara utseende.

    Säg det till män från en viss kultur istället för att hacka på boomers.

     Ni är tamefan lika illa.

      Vilka är lika illa?

   Jag ser snygga män på gymmet hela tiden. Ofta i shorts och kortärmade tröjor som visar armmusklerna. En del av dem filmar sig själva, varför vet jag inte, jag har inte frågat. Men det finns inte på kartan att jag skulle förfölja dem med blicken och öppet sukta efter dem, eller — ännu värre — be dem uppträda på ett sätt som tilltalar mig och mina lustar, t.ex. genom att le mer. Det hade ju varit helt absurt.

  Haha undrar vem som tänker på att man ska orka le när man tränar hårt? Kan tänka mig att jag inte ser speciellt glad ut när tränar utan snarare bestämd och fokuserad

   men om man tränar mungiporna?

  Men alltså hon har ju bara härmat videon som går viralt där det är typ mannen som kommenterat kvinnan att le oftare hemma. Så typ diskar/dammsuger/tvättar hon med sånt stort fejkleende. Så trött när folk härmar å får credd för annans idé 😅

   Tack! Camilla hänger för lite på Tiktok eller Reels för att förstå när något är ett skämt. Skärpning Camilla!

  Jag skrattade högt 😂😂

  Gissar att det är killar som kommit fram och sagt så till henne. Har också råkat ut för det, inte på gymmet men på krogen. Sååå irriterande, känner mig typ kränkt när någon säger ”se inte så arg ut, le lite” men det är väl ett sätt att typ ragga tror jag.

   Gissar på att noll personer sagt det till henne

    Mm känns lite Linnéa Clausson över sådant här.

  Det är ett satans otyg med dessa snubbar som kommer fram och säger så, hänt mig ett ett par gånger när jag brukade gå ut för x antal år sedan men hade kanske hoppats att det försvunnit i takt med ökad medvetenhet. Sånt maktutövande att gå fram och säga så till en okänd person.

   Bara svara, dra åt helvete!
   Tjejer måste bli mer förbannade på idiotiska påhopp. Fram med den inre bitchen bara!!! 💪🏼😁♥️

   Är det verkligen så vanligt? Jag har tränat mycket på gym och får aldrig sådana kommentarer. Ser skaplig ut och sur alldeles säkert.

   Jag blev tillsagd av en äldre (utländsk) man att jag lyfte för tungt. Han menade på att en kvinna inte bör sträva efter att vara stark.
   Jag blev både arg och full i skratt.

    Man får upplysa utländska män om att i Norden så var alla tvungna att vara starka för att överleva. Slitigare och tyngre att överleva nära polcirkeln för en liten population och där mat växer bara några månader per år.

    Haha hur is man bli arg över en sån fjantig kommentar

     Is? Va?

     Låt folk bli arga över vad dom vill? Vad är ditt problem? 😂

  Jag tränar på gym och har tränat i större delen av mitt liv.
  Det är så tydligt vilka tjejer och killar som går dit för att träna eller de som vill ha uppmärksamhet.

   Men låt dom då? Seriöst, om dom vill ha det, varför ska det påverka dig? Varför bryr du dig ens?

   Vad är det för fel på att vilja ha uppmärksamhet?
   Alla vill bli bekräftade, en del mer än andra, varför är det fel?

    Därför om man inte lär sig att man existerar och kan må bra utan andras bekräftelse hela tiden så blir man en person som är jagsvag och dränerar andra på energi.

     Men vem har pratat om hela tiden? Sluta överdriv.

      I kontexten träna på gym så kan man ju tydligt ana det jagsvaga.

       Är du psykolog?

  Har sett samma idé på TikTok flera gånger men tycker deras var bättre eller roligare utförda.
  Det kan också spela in förstås att jag har sett flera likadana innan.

  Oj ja hennes byxor lämnade inget åt fantasin iaf

  Att ha åsikter är en sak och helt ok men att alltid tvinga sina åsikter på andra är inte alls ok.

  Jag fick höra, av en kvinna, att tatueringar är 🤮 hon känner mig och vet att jag har många sådana. Jag svarade att hennes frisyr var fruktansvärt ful och att hon inte passade i den.

  Hon blev väldigt putt men kunde ändå inte förstå vad hon själv hade för del i det hela.
  En del tycker verkligen att de har rätt att spy ur sig åsikter och tips men är inte alls intresserade av att få samma sak tillbaka.
  Jag fattar inte vad det är för fel på folk.

  Många kvinnor på tiktok internationellt försöker rida på den här trenden att ”oj stackars snygga jag blir trakasserad på gymmet uhu buhu tyck synd om mig och förresten här är en rabattkod till det här krafset”. I noll av fallen handlar det om trakasserier, se till exempel fallet Jessica Fernandez.
  Denice försöker väl hoppa på trenden och söker desperat efter något som kan få henne att åtminstone liiite vara ett stackars utsatt offer.
  Nja.

   Haha ja, såg kvinnan som länkade till sin of i samma inlägg där hon beklagade sig över att bli sexualiserad på gymmet. Snubben i bilden såg inte ens ut att titta på henne.

  Vissa tar sig själva på för stort allvar. Någon råkar stirra eller fälla en kommentar. Då ska man leka kränkt o direkt göra content av det. Då kan man åtminstone göra roligt content istället för detta trams.

   ”Råkar stirra” ”Råkar fälla en kommentar” ? Som om man inte har kontroll över sin kropp, den bara gör saker självmant.
   Jag fick en kommentar för några veckor sedan. En man ropade ”Kolla vilken biff” och pekade på mig.
   Jag måste ju få se ut som jag vill utan att bli kommenterad? Dagen efter åkte jag till ett annat gym några mil bort för jag tyckte att det var så otroligt jobbigt. Jag vill inte ha kommentarer om mitt utseende. Punkt.

   Jag känner igen mig i Denices video. Både jag och min man tyckte att det var roligt.
   Jag tycker att du tar dig själv på lite för stort allvar som sitter och skriver som om dina åsikter har nånslags betydelse. Otroligt tramsigt av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.