Reklam för Sanning och Konsekvens

Dååååå var det dags igen.
Paow har berättat om ett ingrepp vi INTE visste att hon gjort. Det har varit en elefant i rummet kring ett skvaller som cirkulerat. Vi alla satte kaffet i halsen när Bianca Ingrosso plötsligt skrev om det hela på sin Instagram… Margaux flyttar och det finns en influencer som får ALLA karlar på fall vilket absolut analyseras.
Avsnittet blev försenat på grund av att programmet vi klipper i hatar oss. Det blev en intensiv kamp som kan liknas vid slutstriden i Game of Thrones. Förlåt och det ska aldrig hända igen.
Trevlig helg på er!

Kan ni se och använda spelaren i det här inlägget?
Hoppas, hoppas, hoppas! 🙂

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jajamen det funkar både att se och använda.

    Ja det fungerar 😊

    Ser den men fungerar inte, om du inte menar videon under med Farmen-Vincent. Bra att inte beepa för det skapar ju bara rykten och folk kan tro det handlar om andra som blir felaktigt anklagade. Gäller också att ha koll på det man pratar om annars blir det ju också felaktiga rykten, och förtal. och det är ju taskigt. Som i förra när du snackade hånfullt om Isabella L. så påstod du igen att hon bytt ut produkter på Arlanda till sina egna men så var det ju inte, har du glömt att personal på Arlanda vip bekräftade för dig att de hade hennes märke där, bland flera (var inlägg om det här), och flera har sett det. Det var inte snällt av dig och du hade fel. Egen loge där sa någon av er haha men nej det var vipen hon hade bokat så som alla kan göra, Läckberg brukar ha den också m.fl.

    Ser den men fungerar inte. Bra att inte beepa för det skapar ju bara rykten och folk kan tro det handlar om andra som blir felaktigt utpekade. Gäller också att ha koll på det man pratar om annars blir det ju också felaktiga rykten, och fortal, och det är ju taskigt. Som i förra när du snackade hånfullt om Isabella så påstod du igen att hon bytt ut produkter på Arlanda till sina egna men så var det ju inte, har du glömt att personal på Arlanda vip bekräftade för dig att de hade hennes märke där, bland flera (var inlägg om det här), och flera har sett det. Det var inte snällt av dig och du hade fel. Egen loge där sa någon av er haha men nej det var vipen hon hade bokat så som alla som har råd med det kan göra, Läckberg brukar ha den också bland annat.

    Får man prata om podd-rykten? Vad är det som antas vad gäller Jon och Janni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.