Jag testar Caia Cosmetics nya mascara

Jag har alltså testat den nya mascaran från Caia Cosmetics – Twist me up – som har fyra olika borstar, beroende på hur du snurrar på toppen. 
I min video har jag testat den neutrala borsten och den mest snurrade, för att se huruvida det blev någon förändring.
Om man inte vill titta på någon video så är det här en bild på när jag använder mascarans inställningar på varsitt öga.
Mascaran är inte vattenfast, men har en ”long lasting formula” enligt hemsidan och kostar 245 kr.

Min favoritmascara kommer från Caia och heter ”Vanz Va Va Volume” och den använder jag i det här inlägget, där jag ställer den mot Caias andra mascara – ”Next level”. 
Även efter att ha testat den här vridmascaran så står det tämligen klart för mig att ”Vanz Va Va Volume” fortsätter som favorit. Jag älskar den lilla borsten, och får absolut bäst resultat av den.

Näst på tur står mascara+serumet från Lenoites. 
Testing, testing. 

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så tröttsamt med all reklam för Caia här. Ja Ja vet att du menar på att det inte är reklam/samarbete men är inte helt övertygad om det tyvärr, i alla fall så drar du ju av produkterna som arbete det fattar man ju, kan vara därför som du måste lägga upp inlägg om produkten här. Du verkar ju också vara lite av en ny fangirl av Bianca på grund av dina nya vänner G och Q som ju är hardcorefans.

      Håller med. Såna här inlägg drar ner bloggen

        Men snälla nån det här är inte reklam. Fattar inte varför vissa har så svårt att förstå skillnaden mellan recensioner och reklam?

        Reklam = Caia Cosmetics har ett avtal med Bloggbevakning, där BB mot betalning skriver ett visst antal inlägg med ett visst budskap.

        Detta kan på sin höjd var PR. Tror ni att det är reklam när tidningar recenserar filmer också eller?

          Tror de menar att det är tråkigt med sådana här inlägg, är ju ganska ofta om Caias smink här. Reklam är det ju på ett sätt ändå liksom, det blir ju som det. Även om hon inte har avtal och inte får betalt så beställer hon troligtvis produkterna på sitt företag och därför måste hon göra dessa inlägg.

            Finns ju så många bättre mascaror också som hon skulle få ett bättre resultat med… Urban decays tex. Det där (även de på länken) blir ju så fjösigt.

            Men det är inte samma sak som reklam.

          Inte ens PR, jag köper alla produkter själv. 🙂

            På företaget, väl? Gissar friskt att det inte är skattade pengar och därmed blir en trevlig förmån i form av ”arbetsredskap” ?

        Nej det drar inte ner bloggen. Sån här idioti är nyttig att se.

      Är ganska övertygad om att det inte är ett betalt samarbete. Det har skrivits väldigt många kritiska inlägg här om både Caia och Bianca, och även i kommentarerna. De skulle inte betala denna bloggen en krona ens.

        Om inte annat så måste ju någon fortsätta köpa deras skräp. Vem ska den här bloggen skriva om om influencers inte längre kan leva på sina prylar?!?

          Förstår inte riktigt vad du menar. Caia behöver knappast denna bloggen för att sälja, de säljer pga Bianca.

            Var ju givetvis inte menat allvarligt ?

              Det var inte så ”givetvis”. Förstod inte vad du menade men tack för förtydligandet?

                Haha ja för Camilla ensam skulle stå för influensernas försäljning?!?

      Det blir ju verkligen som reklam även om hon inte får betalt pga detta kan sukta vissa att köpa den

        Ja och? Så fungerar recensioner. En del gynnar företaget, andra missgynnar.

          Jag sa inte att det var bra eller dåligt lugna ner dig

      Fast det här är ju varken reklam eller samarbete, det är en recension. Jag tycker det är kul med ärliga recensioner istället för alla dessa betalda ”bästa jag testat”-samarbeten.

    Jag ser liksom ingen skillnad på höger och vänster öga på bilden…? Hur upplever du de olika fyra stegen själv Camilla?

    Vad jag inte gillade med Caias Va Va Voom är att det blir så klumpigt, som att det kommer så mycket produkt på (den yttepyttelilla) borsten. Behöver borsta igenom fransarna med min vanliga mascaraborste efteråt (Max Factor Clamp Defy)

    Ganska tjatigt och tråkigt med alla inlägg om CAIA-produkter. Helt ointressant vad du tycker om produkter och jag tror inte någon efterfrågar att du ska testa och utvärdera men förstår att det måste du skriva för du måste göra inlägg om produkterna för din egen skull och vinning så att säga.

      Jag gillar inläggen! Tycker det är kul att se skillnad/or not på riktigt då influencers överdriver så mycket när dom ”testar”.

      Camilla får väl fortsätta för min skull då ?

        Och min! Tycker att det är kul att veta om produkterna verkligen är något att ha!

          Fast du behöver ju prova själv för att veta det eftersom alla tycker olika, man har olika egna utgångsfransar också så vad som är bra för någon är kasst för någon annan, beror ju också på vad man gillar och hur man vill ha sina fransar.

            Såklart! Men jag tycker att det är kul ändå. Har inga planer på att köpa just CAIA men tycker att Camilla test-inläggen generellt är intressanta!

          Gillar de här inläggen! Jag såg skillnad på vänster å höger öga. Höger från mitt håll sett såg verkligen classy ut. Å vänster mer vanligt.
          Jag har precis börjat med leonitas serum maskara. Den borsten är tyvärr stor och svår att måla med. Det torkar fort också. Men gillar den mer än Sensai då den faktiskt är lätt att tvätta bort och sitter superbra. Sensai blir jätteklumpig snabbt.
          Min fråga är om det är bättre att använda serum och maskara el om det funkar lika bra med allt i ett?
          Sen måste jag slå ett slag för The Ordinarys produkter. Jävlar va prisvärt!

        Fast jag kan inte se någon skillnad på bilderna där de olika mascarorna jämförs.

          Fast ingen har väl heller sagt att det är någon stor skillnad?

    Snacka om att se helt uppstoppad ut!

      Wow! Vilken härlig kommentar!

        Dock lika sann för det 😉

          Wow. Känns det bra nu? Man uttrycker sig inte så, oavsett vad man tänker om någon annans utseende. Det är elakt.

      Men sluta stirra i spegeln då så slipper du se uppstoppad ut.

    Håller med flera här. Att se produkttester känns inte så relevant. Plus blir indirekt reklam för produkten.

      Nej det blir inte indirekt reklam för produkten! Hon hade ju lika gärna kunnat avsky den? Hade det varit reklam då också? Detta är en recension. Det är skillnad.

    Förlåt men 4 olika lägen på samma mascara som påstås ge 4 olika resultat… allow me to be TVEKSAM ? beror väl helt på ens egna fransar, vilken teknik man har och hur många lager man tar om det ska bli lite mer ”classy” vs ”edgy”… Men herregud, cred för att de verkligen kommer på USP:ar för att maxa försäljningen.

    Ser absolut inte skillnad på dina fransar heller Cam, kanske är för att det är.. samma.. mascara..

      Men.. förklara för en som på riktigt inte kan smink (och har använt samma märke på mascara sedan Adam var länsman). Gör inte borstens form någon skillnad alltså? Verkar ju finnas en miljard olika typer av borstar, små, smala, tjocka, böjda, osv osv. Men det är alltså bara svammel för resultatet?

      (Och när vi ändå är inne på det, men lite ot, gör det verkligen någon skillnad om man använder schampo för tex volym eller är det bara för att sälja?)

        Jo borstens utformning kan göra skillnad på vad man vill uppnå med mascaran men det handlar också, och mest, om innehåll och formula. Sedan beror det ju också på hur ens egna fransar ser ut från början, en person som t.ex har långa och böjda fransar får naturligtvis ett bättre resultat, av vilken mascara som helst, än någon som har kortare och raka fransar.

        Ja du får mer volym av volymschampo.

    245 kr är inte direkt billigt för en mascara. Finns betydligt billigare i fysiska butiker som är riktigt bra kan jag informera om. Tänkte på det, vid ett tidigare inlägg om ANI som ev. lägger på mycket i pris och även CAIA gör väl det, att Bianca är som sin mormor – mormor Christina sålde ju saker väääldigt dyrt i sin butik vilket Pernilla påpekade i Wahlgrens värld, så Bianca brås på sin mormor.

      Alltså de som ligger i den prisklassen är ju Lancome, clarins mfl.. alltså riktigt kända namn. Förstår inte hur CAIA kan ta så mycket för sin…

        För att Bianca står bakom företaget. Hängivna fans köper och hyllar produkterna, det goda ordet sprids och lockar fler kunder. Bianca kan sälja på sitt namn och det är hon skicklig på att göra.

          Fast det är märkligt att hon kan sälja billigt kinasmink för dyra pengar. Men det säger väl mer om hennes kunder än om henne. Slug pingla som lyckas lura så många.

            Man kan ogilla de produkter som Caia säljer, men sprid inte felaktigt information. Caia (liksom många andra varumärken som Charlotte Tilbury, Hourglass, Dior, Byredo mfl) tillverkar en stor andel sitt smink i Italien och Frankrike. EU har strikta regler kring import och märkning av kosmetika där det är ganska osannolikt att något bolag skulle riskera sitt varumärke genom att medvetet runda regelverket

              Vad du tro är ointressant. Finns både artiklar och dokumentärer som tar upp problemen kring influenser smink. Merparten kommer från kina så även Caias produkter. Caia slirar rejält på var produkterna är tillverkade. Så nej tyvärr är sanningen att vad som står på att sminket ska innehålla och vad det verkligen innehåller vid kemiskanalys skiljer sig. Influenser företagen handlar om att tjäna snabba pengar. Det har aldrig handlat om att bygga långsiktiga och hållbara varumärken.

                Ni (och med ni menar jag anonym 22:25 och anonym 22:33), jobbar uppenbarligen inte inom skönhetsindustrin. Om ni gjorde det skulle ni veta hur hårt reglerat det är, vilka krav det finns på företag innan en produkt släpps på marknaden och det lilla faktum att bolag registrerar sina produkter hos Läkemedelsverket. Så, nej Caia tillverkar inte sina produkter i Kina.
                Hur de marknadsförs å andra sidan kan ifrågasättas, men det är en annan historia…

            Exakt, det handlar om hennes jag-älskar-dig-till-döds-fans. Om Bianca snöt sig i ett papper, och sålde det, så skulle det gå åt som smör, bland hennes små illrar.

    Jag har varit lite sugen på att testa den här då jag vill ha en mindre borste för de undre ögonfransarna än borsten jag gillar för de övre. Blir alltid så klumpigt med en större borste för mina ganska korta undre fransar.

    Gillar dessa inlägg! Vanz-mascaran är min favorit. Har inte provat någon annan mascara från Caia så då fortsätter jag köra med samma ?

    Inget slår Sweed! Så jäkla bra!

    Har du sett Mariasoxbo.se senaste inlägg? Det tycker jag är intressant och borde lyftas här. Känner att jag vill se dokumentären (hade aldrig hört talas om den)

    Skulle vilja ha en rabattkod hos Caia för att våga testa deras produkter.

    By Terry’s mascara ”Terrybly” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

      Deras Lash Expert Twist är också ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ där jag tror Caia har fått sin inspo ifrån..

    OT:
    Någon som ska följa ” att bli lee ” ikväll
    Tankar?

      Nej. Totalt irrelevant för mig.

        Irrelevant okey, men inte ens lite intressant?

          Ja, har kollat! ?
          Intressant! Han ska vara med på QX-galan ikväll och den visas på Tv på lördag. Ska bli kul att se. Önska Lee all lycka till med sitt nya liv.

            Hon.

              Nä, hen. Varken eller sa hen själv.

      Började se men tyckte det bara var samma som rullat i reklamen fast upprepat fler gånger typ.

      HAHAHAHAHAHA

      Känner typ att om syftet är att normalisera detta, sluta göra en så jävla stor grej av när någon byter kön!? Så himla uttjatat. Ja det måste ha varit jobbigt och äntligen är du dig själv, men finns större saker att fokusera på än att någon har hittat sig själv. Känner jag.

        Varför måste en del (inte alla) som gör om sig från man till kvinna göra tex BBL och skaffa silikonbröst? Är det något slags ideal man vill uppnå, som finns i den världen? Mvh biologisk kvinna med liten rumpa och knappt någon byst 🙂

          Håller med. BBL är ju skitfarligt!

        Kanske för att det inte ska finnas några frågetecken och utrymme för felaktigt skvaller? Jag vet inte… bara en teori. Sen tänker jag på kommentaren under om plastikoperationerna, om man tidigare har haft idealkroppen för vad som brukar räknas som manligt så kanske man ännu mer strävar efter det som i ideal anses vara kvinnligt?

      Absolut.

    Heter mascaran ”Vanz Va Va Boom” eller ” Vanz Va Va Voom”? Du har skrivit båda namnen.

      Och på ett tredje ställe står det vanz va va volume

        Googla?

          Vad är Google?

            Du, nu när du säger det, så är fan jag också osäker???? Va har jag tipsat om egentligen?

              Fasen, jag blandade ihop namnet med ”Bibbz Boom Boom Lashes”.

    245:- för en Caiaprodukt!
    Tack, men nej tack! Köper hellre en mascara av kvalitet dom Lancome eller Dior.

      Vilken mascara från dior kostar 250?

        Dom flesta dior mascarorna börjar på ett pris på CA 325kr

          Googla runt lite så finns det alltid ett bra erbjudande på kvalitetsmascaror från Dior och Lancome.

            De är gratis om man stjäl dom. Tips tips.

              Låter intressant. Utveckla!

                Vad är det du vill att jag ska utveckla?

                  Vad tror du? Tips på affärer med dålig säkerhet och trött personal. Hur man plockar på sig utan att andra märker. Bästa sättet att gömma produkten. Hur man undviker larmet. Så många frågor.

        Betalar gärna dubbla priset om det skulle vara så, skulle ALDRIG köpa en caia produkt. Jag är extremt anti.

    Ingen av deras mascaror verkar särskilt bra av det du visar, så tunt liksom.

      Håller med. Tunna fransar. Håller 1 timme typ! ?

    Vågar inte testa influenser produkter. Fått utslag av Therese’s produkter och schampo som diskmedel av Warg. Dock så var hennes brun utan sol riktigt bra(nu är jag hellre blek utan sol, slutat använda bus ☀️)

    Alltså på tal om inget, men Kenza och hennes miljoner magbilder!? Jag kanske reagerar på det för jag har typ 2 bilder på när jag var gravid, men senaste bilden i gula byxorna?! Knäpp byxorna, är de för små, hitta ett par andra?! Haha, säkert jag som överreagerar ??

      Du överreagerar inte men vi är så trötta på skiten att ingen pallar kommentera det längre. Man blir alldeles matt.

    Biancas överläpp ? Hon har blivit storleksblind. Kan någon i hennes närhet PÅ EN GÅNG säga åt henne att sluta förstora läpparna nu.

      Minns vad hon sa inför första gången. Och då var det faktiskt fint. Vet inte riktigt vad det ser ut som nu….

    Alltså BLIR GALEN!! Hanna Friberg, låter en liten valp sova ensam på golvet i sin bädd, medan de sover i sängen. Hur fan har man ens hjärta för det? Misstänkte att influencers var dumma, men SÅHÄR dumma!? Alltså pantade empatilösa jävla nollor BLIR SÅ ARG. Brukar se de springa omkring utanför mig, blir så sugen på att fälla krokben på nästa sopa till influensa jag ser.

      Jag har ingen vana alls av hundar på grund av allergi i familjen. Men varför skulle inte en hund kunna sova i sin bädd på golvet? Alltså, jag vet uppriktigt inte så förlåt om frågan är dum.

        Inte alls dum fråga! Men i just detta fall är Hanna så jävla hård mot valpen. Fine han behöver inte ligga i sängen (min kille är allergisk och vi har två valpar), men låt den åtminstone ligga i samma rum så den känner närhet och doften av matte. Själv sov jag i soffan första veckan bara så valparna skulle få kroppskontakt. De tas ifrån trygga mamma och syskon och vips dagen efter ska den sova helt ensam. Det räcker med alla andra nya intryck liksom. Iaf i början. Mina kan nu både sova i sängen med mig om killen är borta, eller sova i soffan när killen är hemma. Men hennes valp får inte ens ligga i hennes soffa (har en likadan och den är väldigt tålig) där det finns mer doft av matte.

      En hund SKA lära sig att sova ensam. Ta två djupa andetag nu. Hunden sover i en pläd för 1000kr.
      Går ingen nöd.

        Oj, kostar den 1000 spänn!? A men dåså, Hanna är nog universums bästa valpägare…

      Alla vill inte ha hunden i sängen. Dumt att lära den att sova där och sen försöka lära om.

        Då borde man fan inte ha hund om man inte vill behandla den som en familjemedlem.

          Men slappna av lite nu.

          Hundar är hundar och ska stå lägst i rank i en familj av människor. Hundar blir inte lyckligare för att du behandlar dem som människor.

          En hund är en familjemedlem, men dock en hund. Ett djur, hur mycket du än älskar den.

      Min valp trivdes inte alls i sängen och ville sova ensam på golvet.

        I ett annat rum? Utan ens tillgång till din närhet? Tillhör isf undantagen. Att gå från en natt med syskon och mamma tätt intill sig till att sova ensam i ett eget rum dagen efter är och bör inte vara normalt.

      Men lugna dig och fäll in dina krokben ögonaböj!

        INGET KAN STOPPA MIIIGGG!!!

          Haha ??

      Nja, de sover väl tillsammans i soffan? Tror hon pratade om det i dagens Måndagsvibe också.

      Så klart behöver inte en valp ligga i sängen. Snälla, andas.

    Var ju typ noll fransar det där.
    Har just upptäckt märket avril, bästa ever

    Alltså ursäkta, men Fanny och hennes test lives?! Och bilderna på resten efter detta? ?‍?Det känns som om det går helt över styr. Ingen kan må bra av att hålla på sådär.

    Håll dig till vad bloggen ska handla om Camilla. Mindre dig. Tack.

      Kryp tillbaks under stenen. Du bestämmer inte på Cams blogg.

    OT (och viktigare saker).

    Ekonomibyrån på SVT ikväll var intressant. Handlade om klädindustrin och dess klimatpåverkan samt influencerns roll i modehetsen.

    Anitha C var med, hon ska bidra med 3 månaders köpstopp av kläder vilket är bra eftersom det sänker hennes klimatavtryck för klädkontot med 25% på ett år dvs alltid något.

    Camilla, tips på content till bloggen. ?

      Kommer hon ta igen dubbelt upp

    Helt ointressant och tycker det är väldigt mycket tjat om Caia överlag och deras fantastiska mascaror. Om du måste recensera smink så kan du väl i alla fall växla märke.

      Var läste du att mascaran var fantastisk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.